• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من یه PDA2K دارم و روی اون Win Mobile 2005 رو نصب کردم ولی موقعی که بالا میاد Boot Logo اون بصورت 4 تا نوار رنگی نشون میده واسه Win Mobile 2003 SE میتونم Boot Logo شو تغیر بدم ولی واسه این یکی اصلا نمیتونم اگه کسی بلده لطفا به منم بگه مرسی

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pedram_2000 :
سلام من یه PDA2K دارم و روی اون Win Mobile 2005 رو نصب کردم ولی موقعی که بالا میاد Boot Logo اون بصورت 4 تا نوار رنگی نشون میده واسه Win Mobile 2003 SE میتونم Boot Logo شو تغیر بدم ولی واسه این یکی اصلا نمیتونم اگه کسی بلده لطفا به منم بگه مرسی

اون صفحه واقعا زشته :wacko: من نميدونم اين برنامه نويسهاي ميكروسافت چه فكري كردن كه اين ورژن رو اينجوري طراحي كردن :( و متاسفانه فعلا كاري در اين زمينه نميشه انجام داد :hmm:

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام اساتید.
1 سئوال داشتم که تقریبا 4-5 روزه خیلی دنبال جوابش گشتم. متاسفانه هنوز به نتیجه نرسیدم:wacko: .
آیا میشه از تو سایت http://wiki.xda-developers.com/ برای imate-pocket pc ویندوز موبایل 5 رو داونلود و نصب کرد؟
هر چی تو قسمت himalaya میگردم پیدا نمیکنم.

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima220 :
ممنون
من می گردم ببینم جایی هست

دوستان من با تيم ايميت مكاتبه كردم اون لينكي كه شما تو سايت ايميت ديديد زنگ گوشيه نه انسرماشين!!
همچين نرم افزاري رو كسي تا به حال نتونسته براي Pocket pc بنويسه
ولي بعدها خواهد آمد هر كس خبر دار شد به ما هم خبر بده.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از king_dani :
امروز شما را به یک تول بار توپ معرفی می کنم:
آقایان و خانم ها ترو تول بار .
تولی خانم ها و آقایان

این برنامه که در حافظه (برنامه) بارگذاری می شه ، فقط 44 کیلو بایت جا می گیره که در مقایسه با مثلاً پاکت لانچر هیچه.مزیت برنامه اینه که برای شما چند شاخه از محتویات استارت منو شما می سازه ،مثلاً می تونید برنامه های تخصصی را در یک شاخه ؛ ادیتور ها تونو در یک جا و نهایتاً هر جوری که دلتون خواست برنامه ها را بچینید.برای کسی مثل من که از گشتن بین منوی چرت ویندوز سی ای خسته می شد ، این برنامه عالیه.

البته برنامه مجانی نیست.ولی خب من کرک اش را دارم.فقط اشکال اینجاست که فضا برای آپلود ندارم.اگرکسی داره بگه من بش میل می کنم.

http://www.valksoft.com/products/TrueToolbar.exe

این لینک قانونی و مجاز! و شرعی سایت هست.
TB.gif

اوه راستی بگویم که در منوی اصلی برنامه شما همیشه می توانید به منوی ستینگز بروید و البته که در تودی اسکرین شما همیشه نشان داده می شود که چه برنامه هایی فعال هستند.
خلاصه که از ما گفتن

عزیزان امیدوارم که از برنامه استفاده برده باشید.من خودم ورژن 2.5 را هم نصب کردم ،چون با خرید برنامه شما اشتراک تمام عمر! برنامه را خریده اید (مگر شما خریده اید) پس پس وُرد اش برای پچ جدید هم کار می کند.فرقی هم البته ندارد با قدیمی جز اینکه شیک تر است.
ولی با کرکی که فرستادم و امید اقای گل زحمت اپ لودش را کشید، شما هر کدوم را دوست داشتید نصب کنید.

کد:
http://www.og-group.net/PocketPcProgram/TrueToolbar/TrueToolbar.rar

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
اينم آخرين ورژن كرك شده از اين لغت نامه :
Word Book 3.6​

کد:
www.og-group.net/overload/Dictionaries/PPC.TranCreative.WordBook.v3.6.50612-ShareFree.7z.arj

برنامه داخل فايل زيپ رو نصب كنيد و با هر شماره سريالي كه خواستيد رجيستر كنيد .

wordbook.gif

موفق باشيد .

اُور لود جان به دادم برس با این سرعت فزرتی نت تو ایران این فایل غول آسا را دی ال کردم.اما لعنتی پیغام خطا نسبت به ارشیو می ده.یعنی خرابه؟میشه شما فایل کرک اش را جدا هم بگذاری؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این بار می خوام نرم افزاری رو معرفی کنم که در رشته تخصصی من خیلی کمک کرده.البته مطمئن هستم حتی اگر فقط برای خواندن هم بخواهید استفاده کنید بسیار موثر است.

iSiloDisplaySample.gif

ImageBitDepths.gif

این برنامه که برای هر جور موبایل و پی دی اِی و اسمارت فون و هر بنی الکترونیک دیگری که بگویید ادیتور ساخته(نگاه کنید)
این قدر هم خوش دل هستند که حتی برای آپ دیت هایی که ارائه می کند هم تلاشی برای عوض کردن سریال نامبر و یا قفل و چفتی نیست!
تازه نسخه ای هم برای خواندن فایل ها روی پی سی دارد.یعنی شما می توانید راحت روی پی سی هم استفاده کنید.خب دیگه چی می خواهید

خلاصه این که حسابی ازش لذت خواهید برد.
این هم یک سایت که کتاب های مجانی در اختیار شما می گذارد.

اگر سئوالی در مورد نحوه استفاده اش داشتید بپرسید ،چون من بیش از این حال ندارم ازش تعریف کنم.
راستی این هم سریال برای پی پی سی و پی سی ،از سایت آخرین نسخه های را دی ال کنید نگران نباشید ، این سریال ها امتحان شده و کار می کند.

کد:
iSilo for PPC : XY63-S378-OG9H-PDFG
کد:
iSilo For WinXp(latest update) G4HA-IEDE-MGHI-UFLJ

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashfarrokhi :
دوستان من با تيم ايميت مكاتبه كردم اون لينكي كه شما تو سايت ايميت ديديد زنگ گوشيه نه انسرماشين!!
همچين نرم افزاري رو كسي تا به حال نتونسته براي Pocket pc بنويسه
ولي بعدها خواهد آمد هر كس خبر دار شد به ما هم خبر بده.
به نظر من امکان ساخته شدنش در آیند کم باشه چون اونها از VMS استفاده می کنند

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اُور لود جان به دادم برس با این سرعت فزرتی نت تو ایران این فایل غول آسا را دی ال کردم.اما لعنتی پیغام خطا نسبت به ارشیو می ده.یعنی خرابه؟میشه شما فایل کرک اش را جدا هم بگذاری؟

متاسفانه كركش جداشدني نيست و همونطور كه گفتم برنامه كرك شدست و فقط بايد اونو رو گوشيتون نصب كنيد :(

و در مورد آرشيو هم معمولا خسارتي كه توي دانلود به فايلها وارد ميشه آنچنان زياد نيست و اگه از Winrar استفاده ميكنيد ميتونيد با استفاده از دستور Repair Damaged Archive اونا رو تعمير و فايلهاشون رو با موفقيت استخراج كنيد.

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsanzen :
سلام خدمت تمام اساتید.
1 سئوال داشتم که تقریبا 4-5 روزه خیلی دنبال جوابش گشتم. متاسفانه هنوز به نتیجه نرسیدم:wacko: .
آیا میشه از تو سایت http://wiki.xda-developers.com/ برای imate-pocket pc ویندوز موبایل 5 رو داونلود و نصب کرد؟
هر چی تو قسمت himalaya میگردم پیدا نمیکنم.

دوستان کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
یک پیشنهاد دارم : برا ی اینکه یک مقدار درخواستها ومسیر فروم مورد پسند واستفاده همه یوزرها بشه , یه رای گیری در مورد نرم افزارهای معرفی شده بزاریم که بهترین راهش اینه که ابتدا امید جان که تقریبا همه اون رو بعنوان بنیانگذار سایت میشناسیم- لیست خودش رو آپدیت کنه و بعد هم یه شیرپاک خورده ای برنامه رایگیری رو برای برنامه ها بذاره. بهترین حالتش اینه که هر کی بگه الان رو دستگاهش چه برنامه ای با چه ورژنی نصب هست.
لطفا نظر بدید.

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه Everex مشكلي داره؟ منم دارم ازش راضيم ميشه بفرماييد چرا قصد تعويض داريد؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ehsanzen :
دوستان کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:
دوست عزیز اینکه مشکل نیست !!!

خب نتونستن wm5 رو روی imate ppc نصب کنن. مشکلی نداره که. هیچ جا همچین کاری انجام نشده. شما هم دنبالش نگرد.

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان رجيستر برنامه kilmist registery editor رو داريد؟

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
متاسفانه كركش جداشدني نيست و همونطور كه گفتم برنامه كرك شدست و فقط بايد اونو رو گوشيتون نصب كنيد :(

و در مورد آرشيو هم معمولا خسارتي كه توي دانلود به فايلها وارد ميشه آنچنان زياد نيست و اگه از Winrar استفاده ميكنيد ميتونيد با استفاده از دستور Repair Damaged Archive اونا رو تعمير و فايلهاشون رو با موفقيت استخراج كنيد.
دوست عزيز
repair هم كرديم مشكلش حل نشد سورس ديگه اي كسي ميشناسه ؟؟؟/

leon24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک

من یک I-Mate PDA2 دارم . بعد از قطع یک تماس تلفنی دستگاه خود به خود هنگ کرد . سافت ریست کردم ولی از قسمت ورود رمز جلوتر نرفت بعد هارریست کردم ولی الان همش قسمت Align Screen تکرار می شه :(
اصلا از روی این صفحه لعنتی رد نمی شه .... به دادم برسید ایها الناس

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزیز جان ،خواهش می کنم به Everexخصوصا نوع ای 900 اش بد نگویید من رویش غیرت دارم!
جدای از شوخی شما ازش چیز بدی دیدی که می خواهی عوض اش کنی؟

راستی بگویم کمپانی مادر اورکس یعنی ،Etenقول داده که برای همین مدل هم پشتیبانی ویندوز موبایل 2005 بفرسته ها
از ما گفتن

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از leon24 :
کمک

من یک I-Mate PDA2 دارم . بعد از قطع یک تماس تلفنی دستگاه خود به خود هنگ کرد . سافت ریست کردم ولی از قسمت ورود رمز جلوتر نرفت بعد هارریست کردم ولی الان همش قسمت Align Screen تکرار می شه :(
اصلا از روی این صفحه لعنتی رد نمی شه .... به دادم برسید ایها الناس

البته شاید بدونین و گفتن نداشته باشه. ولی اگه انگلیسی تون خوب هست. پشتیبانی 24 ساعته imate هست و میتونین در چت مشکلاتتون رو بگین. یکبار با یک راهنمایی کوچک کمک بزرگی به من کردن.

بالا