• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از behrooz_forjani :
سلام دوستان. من هر كاري كردم نتونستم password اين برنامه ها و بازيها را به دست بيارم. در واقع password اكثرشون را دانلود كردم، اما winrar نميتونست بازشون كنه. ممنون ميشم اگه password ها را به صورت text اينجا بنويسيد.:)
Neohand weather center
2. Pocket Quran v 1.5 imagient software
3. Soti pocket controller v 5.02 & 5.03
4. Super ruler v40
5. Software & son super task v 2.0
6. Tank T34
7. Omnigsoft mini-dogfight
8. Vito voice2go v 1.1
دوستان كسي نتونسته پسورد اين برنامه ها را پيدا كنه؟

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
دوست عزيز يه سئوال ديگه:
ميشه بفرماييد ورژن arabizer دستگاه شما در قسمت about چه هست.
ورژن دستگاه من Arabizer 1,3 build 250 imate ميباشد.

Pocket Arabiazer 1.3
Buil 290

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashfarrokhi :
دوست عزيز ممنون از توضيحتون
ولي وقتي Option رو ميزنم پيغام ميده كه Optioni وجود نداره؟
آيا مشكل خاصي داره ؟پيشنهاد شما چيه؟

Windows Pocket PC 2003 SE
Arabiazer 1.3 Built 290

من احساس ميكنم ورژن ويندوز يا Arabiazer ما با هم تفاوت داشته باشد.
چون همين راهي كه گفتم واقعاً چيز بيشتري براي بازگو كردن ندارم
احتمال دوم شايد برنامه‌اي نصب كرده‌ايد و با آن مشكلي دارد.

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pedram_2000 :
این دوست عزیز ما که ادعا میکرد کیبورد رو بدون هیچ برنامه ای (در صورت داشتن Arabizer) میشه فارسی کرد پس چرا پیداش نمیشه تا راهنمایی کنه ؟

من که میگم سر کارمون گذاشته !!!:hmm:

دوست عزيز صراحت لهجه تا چقدر؟
اينجا يك محيط كار است نه بزله گويي و تيكه پراني !!!
اگه قرار به گفتن اينطور مطالب باشد كل وجهه اين Forum زير سؤال است.
خواهشمندم كه در ادبيات گويش خود تجديد نظر كنيد و براي شخصيت ديگران هم ارزش قايل باشيد.
بنده چند روز كارم زياد بود و نتوانستم سري به Forum بزنم.

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بنده همين الآن جهت اطمينان و نشان دادن حسن نيت PPC خود را Hard Reset كردم و Arabiazer را نصب كردم بدون وجود هيچ برنامه اضافي و صحبتهايي كه دوستان ميكنند، در قسمت Option كه قبلاً صحبت شده گزينه Farsi وجود داشت.
اگر نياز باشد برنامه Arabiazer خودم را براي شما بگذارم.

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من گوشیم imate pda2k است. از دستم افتاد زمین LCD پر پر شد.(سوخت)
رفتم جمهوری نداشتن گفتن باید بفرستیم دبی بعد 2 هفته دیگه پس میدند و قیمت میشه 250000 تومان!!!!!!
بعد رفتم پایتخت یه مغازه گفت داره و همینجا درست میکنه قیمت داد 350000 تومان!!!!!!!
یه LCD دست دوم پیدا کردم با تعویض میشه 2900000 تومان .
فیتکو هم زنگ زدم گفت باید بفرستیم دبی گفتم چقدر میشه گفت باید بفرستیم بعد قیمت را میگیم!!!!!
اگه جایی را می شناسید که منصفه و LCD داره به من بگید واقعآ مرسی

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mohsen.Mirkamal :
با سلام
بنده همين الآن جهت اطمينان و نشان دادن حسن نيت PPC خود را Hard Reset كردم و Arabiazer را نصب كردم بدون وجود هيچ برنامه اضافي و صحبتهايي كه دوستان ميكنند، در قسمت Option كه قبلاً صحبت شده گزينه Farsi وجود داشت.

دوست عزيز دستگاه من آي ميت جم است و از سايت آخرين ورژن عربي رو دان لود كردم و دستگاه رو آپگريد كردم و همين ديروز دوباره هارد ريست كردم و توي قسمت كيبرد عربي آپشن رو زدم و اعلام كرد آپشني براي اين قسمت نيست ولي بعد از اينكه فارسي ساز رو روش نصب كردم قسمت آپشن فعال شد و هم انتخاب فارسي و هم عربي ظاهر شد. والسلام ضمنا اين فارسي ساز بسيار جالب است چون در ارسال اس ام اس و نوشتاري هيچ مشكلي نداره و حتي فونتهاي ويندوز ايكس پي رو هم براحتي اجرا ميكنه.

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز صراحت لهجه تا چقدر؟
اينجا يك محيط كار است نه بزله گويي و تيكه پراني !!!
اگه قرار به گفتن اينطور مطالب باشد كل وجهه اين Forum زير سؤال است.
خواهشمندم كه در ادبيات گويش خود تجديد نظر كنيد و براي شخصيت ديگران هم ارزش قايل باشيد.
بنده چند روز كارم زياد بود و نتوانستم سري به Forum بزنم.

Mohsen Jun Be Khoda Ghasde Jesarat Kardan Nadashtam Age Az Dastam Narahat Shodi Man Mazerat Mikham Vali Khoda isho Bekhay Ghadam Tohin Be ShomaNabud :blush: (rasti mage modele gushit chie?)

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خواهش دارم .بی زحمت جواب ما رو هم بدین :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=29094

چه جوری می شه sms هایی رو که روی PDA دارم روی کامپیوترم کپی کنم
یا اینکه ایا روشی هست که با active sync خود بخود این کار انجام بشه ؟ البته نمی خوام بک آپ بگیرم فقط می خوام SMS ها رو کپی کنم ؟؟؟؟

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از farzad1356 :
یه خواهش دارم .بی زحمت جواب ما رو هم بدین :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=29094

چه جوری می شه sms هایی رو که روی PDA دارم روی کامپیوترم کپی کنم
یا اینکه ایا روشی هست که با active sync خود بخود این کار انجام بشه ؟ البته نمی خوام بک آپ بگیرم فقط می خوام SMS ها رو کپی کنم ؟؟؟؟

من به این روش اس ام اس هامو ذخیره میکنم رو اس دی رو
با انتخاب نوشته های اس ام اس و روش کپی - پیست تو میکروسافت ورد دستگاه یک صفحه پر از اس ام اس هامو نگه داری میکنم

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اگر این کارو بکنین ممنون مشیم:(

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mmhmt :
دوست عزيز دستگاه من آي ميت جم است و از سايت آخرين ورژن عربي رو دان لود كردم و دستگاه رو آپگريد كردم و همين ديروز دوباره هارد ريست كردم و توي قسمت كيبرد عربي آپشن رو زدم و اعلام كرد آپشني براي اين قسمت نيست ولي بعد از اينكه فارسي ساز رو روش نصب كردم قسمت آپشن فعال شد و هم انتخاب فارسي و هم عربي ظاهر شد. والسلام ضمنا اين فارسي ساز بسيار جالب است چون در ارسال اس ام اس و نوشتاري هيچ مشكلي نداره و حتي فونتهاي ويندوز ايكس پي رو هم براحتي اجرا ميكنه.
:eek: منظورتون کدو م فارسی سازه

agha_malek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان

الکی زحمت نکشید قیمت همون option farsi arabizer در سری جدید وارداتی گوشی های e900 توسط یکی از واردکنندگان پرداخت شده که با توجه به واردات 100 گوشی از این دست برای هر کدو مبلغ 10 دلار اضافه داده شده

حالا اگه شما هم اون رو میخواید میتونید برید سایت arabizer imaginet و داخل یک ایمیل تقاضا بدید و بعد از پرداخت پول اون رو دریافت کنید

در ضمن پیشنهاد سایت microsoft برای زبان فارسی language extender هستش که راست نویسه و به خوبی هم کار میکنه

من این برنامه رو خریدم و خیلی هم ازش راضی هستم .

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
Serial Number برای نرم افزار Language Extender Farsi:

MORAA000-0000012931-93823-6140

دوستان لطف کنند با نرم افزار های قفل شکسته تجارت نکنن، اینکار دیگه نهایت سو استفاده است. :f34r:

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pedram_2000 :
Mohsen Jun Be Khoda Ghasde Jesarat Kardan Nadashtam Age Az Dastam Narahat Shodi Man Mazerat Mikham Vali Khoda isho Bekhay Ghadam Tohin Be ShomaNabud :blush: (rasti mage modele gushit chie?)
Everex E900

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
به نقل از king_dani :
بعد از این جا کرک اش را دانلود کنید و لذت اش را ببرید،

ميشه كركشو بىي؟

اقا زارعی گل من نفهمیدم کدام کرک را می خواهی لطف می کنی نشانم بدهی تا تقدیم کنم؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kahoo :
آقاي king dany مرسي ادامه بده اين كرك براي برنامه هايي كه از اين به بعد release ميشه كار ميكنه يا فقط مال همين برنامس؟

کاهو جان خواهش می شود.خب می خواهم یه برنامه توپ دیگه معرفی کنم.اما قبل اش بگم که «نه»! نمی شه،اگه منظورت اینه که مثل کتاب های قدیمی تر اسکای اسکیپ همه شون یک کرک دارن ،باید بگم اینا این قدر ها هم خنگ نیستن،عوض کردن کل سیستم رو.مثلاً اگر
Harrison's Manual 16th
رو نصب کرده باشی و سعی کرده باشی که با همون مدل فایل دی ال ال و ادیت رجیستری بازش کنی،کل برنامه از کار می افته.تا یادم نرفته بگم اگه دانلودش نکردی اصلا از خیرش بگذر تا کر ک اش بیاد.
من مشخصا از این کرک برای هاریسون 16 استفاده کردم و جواب نداد.

خب حالا بگذار از برنامه جدیدی که پیدا کردم بگویم:

اطفال بخش مهمی تو فیلد کاری پزشکان عمومیه و یک کتاب جیبی واقعا از اوجب واجباته براش.در نسخه های کاغذی من خودم از
Harriet Lane
استفاده کردم و حالش بردم،این کتاب توسط اسکای اسکیپ تهیه شده،اما من کرک اش را ندیدم اگه کسی داره بگه.

اما کتابی که من خواهم معرفی کنم توسط
Medical Wizards
به ای بوک تبدیل شده و اسمش هست
Tarascon Pocket Emergency of Pediatrics 4th edition
صد البته که نرم افزار اش پولی ولی خب خدا سایه ای ای میول را مستدام بدارد همیشه !
TPEPPPC%20animated%20optimized.gif

کرک اش را این جا گذاشتم :
کرک تاراسکون
crack
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/TPEP.rar
این هم آدرس جایی که باید دانلودش کنید از سایت رسمی اش.
http://www.medicalwizards.com/downloads/TPEPPPC.exe

اینم بگم که کرک اش ،فایل اجرایی اش توی پی پی سی است که باید با فایلی که برنامه می سازدش جایگزین شه.

بازم بگم اگه چیزی رو ناقص توضیح دادم برام بنویسید مصفل دوباره بگم.

اوه راستی برنامه عین نرم افزار های اسکای یه ، یعنی ایندکس و لیست داره و فصل های توپی مثل علایم حیاتی بر حسب سنی کودک داره.

و برای شونصدمین اخرین جمله، سایت مدیکال ویزاردز دیگر برنامه های پزشکی رو هم داره ،مثل
Bones 1.0
که همه دارن اش،ولی من که از دیگر برنامه هاش چیز دندون گیری ندیدم.

همان طور که بر همه اساتید واضح و مبرهن است،بچه اگر تشویق شود مکانیسم تشویقی مثبت باعث تکرار کارش می شود.پس اگر استفاده می برید ، بگویید تا یک برنامه دیگر توپ معرفی کنم.

بالا