• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
tamoochin عزیز!
این نسخه full هست یا demo؟
نکنه ما این همه رو دانلود کنیم بعد demo باشه!؟
مطمئن باش من خودم دارمش کامل و register شده.

موفق باشید.;)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با درود
دوستان اگه برنامه sprite backup را از جایی download کرده اند با این code باید کار کنه :
579332769
و نیاز به crack نداره من تا Ver 3.14 رو مطمئنم.
ولی فکر کنم نتونید از تو سایتش download کنیدش قبلا که اینطوری بود.

saman_karimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتيد
يه خواهشي داشتم.
آيا واسه PDA2 ، Windows Mobile 5 اوومده يا نه؟
اگه اومده از چه سايتي ميشه dl كرد؟
خواهش ميكنم linke دانلود رو بگيد. باز هم ممنون

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از roozbeh :
نرم افزار سیملیتور میخوام که بتونه فایلهای jar و sis رو روی کامپیوتر اجرا کنه!

کسی داره لینک بده؟ باید خیلی حجمش بالا باشه فک کنم!
کسی نداره؟ :blink: :blink: :blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
مطمئن باش من خودم دارمش کامل و register شده.

موفق باشید.;)
تموچین این سایت که قد مورچه س سرعت فرستادن دانلودش،پدرم در اومده ولی نشده بگیرمش

راستی یه سئوال هم داشتم ، می شه نگاه کنی ببینی که آیا این چیزی که معرفی کردی ، افراد حقیقی(مثل فیدل کاسترو و *****) رو هم داره؟مرسی

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
تموچین این سایت که قد مورچه س سرعت فرستادن دانلودش،پدرم در اومده ولی نشده بگیرمش

راستی یه سئوال هم داشتم ، می شه نگاه کنی ببینی که آیا این چیزی که معرفی کردی ، افراد حقیقی(مثل فیدل کاسترو و *****) رو هم داره؟مرسی
:eek: :eek: :eek:
آقا من خودم کف کردم ببین وقتی ***** رو search کردم چی آورد:

فایل های ضمیمه

• display_2.jpg
    display_2.jpg
    17.8 KB · نمایش ها: 98

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
:eek: :eek: :eek:
آقا من خودم کف کردم ببین وقتی ***** رو search کردم چی آورد:
منکه چیزی نمی بینم.یعنی اتچمنت هات فک کنم اشکال داره.
اما ممکنه بگی با چه سرعتی دانلود کردی؟

و باید برای بقیه بگم که وقتی تو ایران شما دسترسی انترنت وایرلس ندارید این دیکشنری واقعا از نون شب واجب تره
اما اگر داشتید(!!!) باید بدونید که سایت های زیادی هستند که حتی موتور های جستجوی انترنت برای پی پی سی ساختن.جدای از اون تا ویکی هست دیگه هیچی از دنیا نمی خواید!!!
بعد هم یه سئوال بکنم؟من امروز برای اولین بار با این پیغام که باطری بک آپ خیلی شارژ کمی داره روبرو شدم.ولی باطری اصلی 60% داشت،این معنیش چیه؟آخه دو ساعته که سیم کارت هم دیگه تو هیچ موبایلی کار نمی کنه

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saman_karimi :
سلام به همه اساتيد
يه خواهشي داشتم.
آيا واسه PDA2 ، Windows Mobile 5 اوومده يا نه؟
اگه اومده از چه سايتي ميشه dl كرد؟
خواهش ميكنم linke دانلود رو بگيد. باز هم ممنون

دوست عزیز بله هست ولی این ویندوز که به صورت آزاد پیدا میشه ماله شزکت مایکروسافت نیست بلکه شبیه اونه و هنوز کلی مشکل داره خاصتی بورو سایت www.buzzdev.net پیدا میکنی

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
با سلام
باید عرض کنم که در این روش تمامی نرم افزار هایی که به صورت built in همراه ویندوز هستند نصب می شوند ولی برنامه هایی مثل true fax,imaginet arabizer,photo cantact و یک سری فایل ها برای تغییرات در mms و... نصب نمی شوند.من که جایی ندیدم مثلا کسی msn messenger رو در installation حذف کرده باشه!!!
در ضمن اگه فایلی رو که نمی دونی چیه و حذف کنی ممکنه دستگاهت از کار بیافته .بنابر این فقط اونایی رو که می دونی باید حذف کنی.
در ضمن برای استفاده از file هایی که در extended rom هستند می تونی از برنامه total commander استفاده کنی http://www.ghisler.com/pocketpc.htm
در مورد برنامه هایی که گفتی در قسمت program هستند باید بگم که اونا shortcut می باشند و می تونی با file manager با رفتن به فولدر windows\start menu\programs اونایی رو که نمی خوای حذف کنی

Have Fun

دوستان من اينكار رو كردم ولي تمامي برنامه هاي غير اصلي ويندوز مثل دوربين هم از كار افتاد -دستگاه من Imate Pocket Pc Phone edition هست و مجبور شدم دوباره با كاستاميز كه به قول شما خيلي چيزهاي اضافه دارم نصب كنم. آيا راهي كه گفتي حرفه اي ميشه را ميشه توضيح بدهيد.
راستي ميخوام از همه و همه بخاطر همه چيز تشكر كنم.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
منکه چیزی نمی بینم.یعنی اتچمنت هات فک کنم اشکال داره.
اما ممکنه بگی با چه سرعتی دانلود کردی؟

و باید برای بقیه بگم که وقتی تو ایران شما دسترسی انترنت وایرلس ندارید این دیکشنری واقعا از نون شب واجب تره
اما اگر داشتید(!!!) باید بدونید که سایت های زیادی هستند که حتی موتور های جستجوی انترنت برای پی پی سی ساختن.جدای از اون تا ویکی هست دیگه هیچی از دنیا نمی خواید!!!
بعد هم یه سئوال بکنم؟من امروز برای اولین بار با این پیغام که باطری بک آپ خیلی شارژ کمی داره روبرو شدم.ولی باطری اصلی 60% داشت،این معنیش چیه؟آخه دو ساعته که سیم کارت هم دیگه تو هیچ موبایلی کار نمی کنه
عکسی که فرستادم خیلی واضح و هر کدوم تیتر یک موضوع که با کلیک روی اونا می تونی مطلبی رو که توش نوشته بخونی خودت اجراش کنی بیشتر دستگیرت میشه
من با سرعت 4 kB دانلود کردم (پارس انلاین);)
در مورد باطری هم وقتی که من جم داشتم بعضی وقت ها می گفت البته بیشتر وقت ها درست می گفت یه چک بکن ببین backup battery چقدره اگه هم sim card کار نمی کنه به احتمال زیاد سوخته(نمی خوام ناراحتت کرده باشما)

موفق باشید.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MMS :
دوستان من اينكار رو كردم ولي تمامي برنامه هاي غير اصلي ويندوز مثل دوربين هم از كار افتاد -دستگاه من Imate Pocket Pc Phone edition هست و مجبور شدم دوباره با كاستاميز كه به قول شما خيلي چيزهاي اضافه دارم نصب كنم. آيا راهي كه گفتي حرفه اي ميشه را ميشه توضيح بدهيد.
راستي ميخوام از همه و همه بخاطر همه چيز تشكر كنم.
من این کاری رو که گفتی رو در مورد jam و k-jam بلدم ولی مطمئن نیستم که روی imate pocket pc هم کار بکنه؟
اگه می خوای بیشتر بدونی یه سر به این سایت و بزن و search کن احتمال زیاد پیدا کنی
http://forum.xda-developers.com/index.php

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
عکسی که فرستادم خیلی واضح و هر کدوم تیتر یک موضوع که با کلیک روی اونا می تونی مطلبی رو که توش نوشته بخونی خودت اجراش کنی بیشتر دستگیرت میشه
من با سرعت 4 kB دانلود کردم (پارس انلاین);)
در مورد باطری هم وقتی که من جم داشتم بعضی وقت ها می گفت البته بیشتر وقت ها درست می گفت یه چک بکن ببین backup battery چقدره اگه هم sim card کار نمی کنه به احتمال زیاد سوخته(نمی خوام ناراحتت کرده باشما)

موفق باشید.

شاید اشکال از اتصال نت من باشه ولی من که نمی تونم ببینم تامب نیل ها تو

بعدم خوشبختانه سیم ام نسوخته این مخابرات مادر سگ ظاهرا اشکال پیدا کرده بود
کسایی که تو شمارشون 3 داشته شب رو کامل محروم بودن

بعد ممکنه بگی برای گرفتن اسکرین شات از موبایل از چه برنامه ای استفاده می کنی
یادمه یه برنامه بود که یه بار هم نصب اش کردم رو پی پی سی خودش همون جا می گرفت ولی اسمش یادم نیست که دنبال اش بگردم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چند وقت پیش ها تو این فروم یک برنامه معرفی شد به اسم
V2R Skin Generator
که اگر مثل من اهل عوض کردن تم پی پی سی تون باشید خیلی به کارتون می اد چون صفحه شماره گیر هم باید عوض شه تا به آدم بچسبه

یه آقای به اسم مجتبی اون رو تو سایت خودش آپلود کرد ، می خوام بدونم کسی تونست اون موقع اونو بگیره چون الان دیگه سایت آپ نیست.

برنامه خیلی خوبیه چون بهتون اجازه می ده که حتی رنگ و اندازه دکمه های موبایل تون رو عوض کنین

اما ترایال اش مزخرفه چون رو هر چیزی که به صفحه اضافه می کنین یه ضربدر می زنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به سایت کلوپ اورکس بروید و این خبر مسرت بخش رو بخونید که اورکس بر وعده خودش مونده و قراره آپ گرید دبلیو ام 5 رو برای اورکس ای 900 هم به بازار روانه کنه.منکه از الان دارم می گردم دنبال کسی که از دبی برام بیاره

البته بگم که اورکس شق القمر نکرده ها ، این پدر سوخته ها چون ای 960 اورکس( همون ای تن ام 600) رو برای بازار با ویندوز موبایل 5 اماده کردن ، فقط با یه تغییر کوچیک احتمالا برای ای 900 هم قابل استفاده شده.

کسی هست که رو موبایل اش برنامه هایی که برای ویندوز موبایل 5 نیستن رو اجرا کرده باشه( منظورم جس جار ی ها و بقیه دبلیو ام 5 دار هاس)؟ مثلا همین اسکین جنرتور که بالا اسمش اومد، می خوام بدونم این جور برنامه ها که اصولا بخشی از ویندوز رو دستکاری می کنن می تونن تو محیط ویندوز جدید اجرا شن

راستی اینم بگم اگه آپ گرید اش رو گرفتم به شکرانه اش یه فروم می زنم برای دبلیو ام 5

jangale_asrar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
من این کاری رو که گفتی رو در مورد jam و k-jam بلدم ولی مطمئن نیستم که روی imate pocket pc هم کار بکنه؟
اگه می خوای بیشتر بدونی یه سر به این سایت و بزن و search کن احتمال زیاد پیدا کنی
http://forum.xda-developers.com/index.php
میشه در مورد jam نحوه این کارو توضیح بدی دوست عزیز

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید خودم ، قبل از معرفی برنامه جدید اجازه بدید از سیل برنامه های پزشکی که اینجا سرازیر می کنید پیشاپیش تشکر کنم!

این برنامه که در حقیقت یک کتاب هستش ،
Schwartz Principles of Surgery 7th Edition(2004)
کامل ترین و مرجع ترین! مرجع طب جراحی هست.که البته همون طور که می دونید نسخه جدید کتاب به فرمت آی سایلو هنوز در نیومده، ولی ما آی سایلو می خوایم چی کار این سایت جدیدی که پیدا کردم یه چیزی تو مایه های مدیکال ویزاردز و اسکای اسکیپ هست.اما خیلی کنسه ، چون برای دانلود دمو برنامه ها( که بعدا بشه کرک شون کرد!) خیلی باید مصیبت بکشید.

خوب بریم سر اصل مطلب:
به این جا بروید

جلوی اسم شوارتز یه آیکون هست به اسم دمو

اون رو کلیک کنید، در سایت با یه ای میل واقعی (که بتونید بعدا بازش کنید) ثبت نام کنید.

بعد به ای میل بروید و یه کد بگیرید و دوباره صفحه نخست همین سایت رو باز کنید و بعد ثبت شناسه کاربری ، کد کتاب رو هم بزنید.صفحه بعدی حاوی لینکی برای پالم و ویندوز هست که ازش استفاده کنید.

کل حجم فایل نصب 25ونیم مگه.بعد که گرفتید، اتصال نت رو قطع کنید!!!!

بعد در صفحات نصب به دست و پاتون می افته که تو رو خدا وصل شید دوباره به نت.اهمین ندید ، شما که از رجستر کردن و این جور قرتی بازی ها اصولا بدتون می آد. بعد که خسته شدید از بس که به التماس هاش گوش دادید، یک صفحه می آد که در سمت چپ گزینه"نمی خوام به نت وصل شم"!!! رو داره.انتخاب اش کنید و بعد نصب می شه.
بعد بدون اینکه برنامه رو اجرا کنید یه راست فایل کرک رو با فایلی که روی موبایل هست عوض کنید

اینجا بگیرید
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/ShwartzPrinciplesofSurgery.rar

و بعدش حالشو ببرید.

راستی اینم بگم که هر بار که دوباره موبایل رو به پی سی وصل می کنید دوباره به دست و پاتون می افته که رجستر کنید.طبعا باز شما ازین جلف بازی ها حالتون بهم می خوره پس صفحه سینک موبایل رو باز کنید و از اونجا به تنظیمات برید ، و تیک جلو آپ دیتر نرم افزار رو بردارید.
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
برو بچ این برنامه یکی از بهترین برنامه های مدیریت حافظه است که از قضا از کم حجم ترین هاشون هم هست.من خودم فقط از TrueToolbarخوشم می اومد تا اینکه اسم اینو تو لیست پرفروش ترین های پاکت گیر دیدم.خلاصه خیلی توصیه می شه دانلودش.

main.gif

از اینجا همراه کرک اش بگیرید اش :
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/MemMaidv1.5.rar

یادتون باشه که در کلید سازش(کی ژن اش) سریالی که در پی پی سی می ده را با حروف بزرگ و بدون خط های وسط اش تایپ کنید
حالشو ببرید

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از jangale_asrar :

میشه در مورد jam نحوه این کارو توضیح بدی دوست عزیز
بله,
ابتدا باید این برنامه رو دانلود کنی :
http://ghisler.fileburst.com/ce/tcmdpocketarm.exe

سپس در قسمت adress bar میزنی extended_rom بعد هم اون برات extended_rom رو میاره و در اونجا یک سری فایل هست که می تونی پاک کنی و با این کار دیگه اونا نصب نمیشن.
در مورد k-jam به همین سادگی ولی در مورد jam ممکن نتونی فایل رو پاک کنی و باید از روم هایی که دوستان در xda-developers ساخته اند استفاده کنی.
ولی من بهت یه پیشنهاد می کنم که همون کاریو که گفتم انجام بدی و بعد هر برنامه ای لازم بود نصب کنی در مورد دوربین هم برنامه هست باید ببینی کار می کنه یا نه

موفق باشید.;)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
شاید اشکال از اتصال نت من باشه ولی من که نمی تونم ببینم تامب نیل ها تو

بعدم خوشبختانه سیم ام نسوخته این مخابرات مادر سگ ظاهرا اشکال پیدا کرده بود
کسایی که تو شمارشون 3 داشته شب رو کامل محروم بودن

بعد ممکنه بگی برای گرفتن اسکرین شات از موبایل از چه برنامه ای استفاده می کنی
یادمه یه برنامه بود که یه بار هم نصب اش کردم رو پی پی سی خودش همون جا می گرفت ولی اسمش یادم نیست که دنبال اش بگردم
شرمنتده اتفاقا یکی از دوستام امشب بهم گفتش که پیش شماره های 3 قطع شده بودند:blush:
برای گرفتن screen shot می تونی از این برنامه مجانی و خیلی ساده ولی کار امد استفاده کنی:
step3.jpg

از این سایت دانلود کنید:
http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=3100

موفق باشید.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
به سایت کلوپ اورکس بروید و این خبر مسرت بخش رو بخونید که اورکس بر وعده خودش مونده و قراره آپ گرید دبلیو ام 5 رو برای اورکس ای 900 هم به بازار روانه کنه.منکه از الان دارم می گردم دنبال کسی که از دبی برام بیاره

البته بگم که اورکس شق القمر نکرده ها ، این پدر سوخته ها چون ای 960 اورکس( همون ای تن ام 600) رو برای بازار با ویندوز موبایل 5 اماده کردن ، فقط با یه تغییر کوچیک احتمالا برای ای 900 هم قابل استفاده شده.

کسی هست که رو موبایل اش برنامه هایی که برای ویندوز موبایل 5 نیستن رو اجرا کرده باشه( منظورم جس جار ی ها و بقیه دبلیو ام 5 دار هاس)؟ مثلا همین اسکین جنرتور که بالا اسمش اومد، می خوام بدونم این جور برنامه ها که اصولا بخشی از ویندوز رو دستکاری می کنن می تونن تو محیط ویندوز جدید اجرا شن

راستی اینم بگم اگه آپ گرید اش رو گرفتم به شکرانه اش یه فروم می زنم برای دبلیو ام 5
من یک ماهی که Imate k-jam گرفته ام و تقریبا هر برنامه ای که بگی روش نصب کرده ام و تست کرده ام .اگه مشکلی با windows mobile 5 داشتی بگو حلش می کنیم البته بگم یه jasjar هم هستشا.;)

بالا