• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
توضیح مختصر:
برنامه اي قدرتمند در ساخت تم
نسخه:
1.1.1
عکس:
2679_vitothemeeditor_1.jpg
سیستم مورد نیاز:
Microsoft Windows 2000/XP
لینک سازنده:
Vito Tech
لینک دانلود:
Theme Editor
فعال سازی:
----------

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر:
تا الان شده يه Plug-in رو بخوايد از تو Today پاک کنيد ولي نشه با اين برنامه اين کارو مثل آب خوردن انجام بدين
نسخه:
8.9
عکس:
6819_tpu1_2.gif
سیستم مورد نیاز:
Windows Mobile 5
لینک سازنده:
PDA Gold
لینک دانلود:
Today Plugin Uninstaller
فعال سازی:
------------

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب هیراد من برنامه rlToday 1.19a که شما صحفه قبل معرفی کردید نصب کردم با اینکه پیغام داد که آیتماش روی تودی پلاگین رفته ولی اصلا چیزی نصب نشده بود ! نمی دونم شاید ماله SPB Time هست که نصب کردم ؟! در کل نمی دونم مشکل از کجاست !

راستی از برنامه هایی که معرفی می کنید خیلی هم ممنونم اگه نرم افزاری هایی مربروط به رشته مکانیک پیدا کردید مارو م بهره مند کنید .
کلارک جان فکر کنم باید کل آپشن های توی Today رو Unselected کنی و فقط rlToday رو Select کنی اینطوری مشکل باید حل بشه من که این مشکل رو ندارم و مشکل از Spb Time هم نیست یه چند تا برنامه مهندسی گذاشتم ببین بدردت میخوره؟

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه دوست داشتین لطف کنین و پیشنهاد بدین ممنون میشم. راستی برنامه های امروز خوب بود؟ از آقا محسن هم بابت حاله اساسی که راجع به Pocket Artist دادن ممنون ... خیلی باحالی محسن جان:lol:

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
آقا هیراد دستت درد نکنه این فروم همه چیزش عالیه جز گزینه تشکرش ! اگه داشت از تک تک پست هات تشکر می کردم :blush: .... ( اقا دانیال شما اطلاعی ندارین مدیریت سایت فکرش هست یا نه ؟ ) در مورد rlToday مشکل اینه که اصلا توی ایتم های تو دی من نیست ! مشکلی نیست از همون SPB Time استفاده می کنم .
بابت نرم افزار های مکانیکت ممنونم.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هیراد دستت درد نکنه این فروم همه چیزش عالیه جز گزینه تشکرش ! اگه داشت از تک تک پست هات تشکر می کردم :blush: .... ( اقا دانیال شما اطلاعی ندارین مدیریت سایت فکرش هست یا نه ؟ ) در مورد rlToday مشکل اینه که اصلا توی ایتم های تو دی من نیست ! مشکلی نیست از همون SPB Time استفاده می کنم .
بابت نرم افزار های مکانیکت ممنونم.

این حرف ها چیه کلارک جان .امیدوارم نرم افزاره ا هم بدردت بخوره:)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام, هی میگن تکراری نذار! خوب آخه من چی بگم تورو خدا اون به اصطلاح کرک 700 کیلوبایتیه سرکاری رو نگاه کنید :rolleyes: خوب چی بگم این کرکه؟ تنها چیزی که فرق کرده آیکونشه...... بی خیال, اینم جدیدترین کیجن Resco Photo Viewer6.0 فایل اتش شده کیجن هستش:)
برید حال کنید:p

فایل های ضمیمه

• RescoViewerKG.zip
    7.4 KB · نمایش ها: 160

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
یه پیشنهاد کوچیک:
اگر میشه قبل از upload کردن برنامه یا فایلی چیزی , اسم فایل رو عوض کنید به یه چیز غیر مشخص مثل 12i3ua83iuh23 یعنی اسم برنامه نباشه روفایل من شنیدم این طوری احتمال پاک شدن فایل (مثلا تو رپید به دلیل کپی رایت و این چیزا) کمتر می شه:) .
خیلی ممنون

nima62us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یراد جان متاسفانه با این برنامه نتونستم باز کنمش پسوند فایلها lit هستند:(

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یراد جان متاسفانه با این برنامه نتونستم باز کنمش پسوند فایلها lit هستند:(
اینم از lit. خون Microsoft Reader برنامه بسیار قوی در خوندن eBook هست اینم از این:)
نسخه:
نمیدونم
لینک دانلود:
Microsoft Reader
فعال سازی:
مجانی
(خبرو بهم بده نیما جان:) )

nima62us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
در زمینه مدیریت و بازاریابی هم برنامه ای پیدا میشه؟یا فقط میشه از ایبوک استفاده کرد،
به خاطر معرفی برنامه ها هم ممنونم؛
موفق باشید.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در زمینه مدیریت و بازاریابی هم برنامه ای پیدا میشه؟یا فقط میشه از ایبوک استفاده کرد،
به خاطر معرفی برنامه ها هم ممنونم؛
موفق باشید.
مجتبی جان من تا حالا همچین برنامه ای ندیدم فکر کنم از را Network هم بشه ! راستی و برنامه های فری که میذارم چطوره؟:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هیراد جان، اگه بتونی فایل هارو روی PrimeUpload.com آپلود کنی خیلی عالی می شه، اونجا فایل ها هیچ وقت پاک نمی شن (به خاطر in-active بودن و این حرفا)

دستت هم درد نکنه که ترکوندی
محسن جان دست شما هم درد نکنه هم برای برنامه ها هم برای آپدیت راهنمای عناوین
109.gif

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
هیراد جان می خواستم اگه بشه کرک virtual display 5.2 هم بزاری اونوقت دیگه خیلی دستت درد نکنه

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
Nyditot Virtual Display v5.02

آقا امير اينم برنامه Nyditot Virtual Display v5.02 ولی خيلی مراقب باش چون برنامه خطرناکيه،نميدونم باهاش کار کردی يا نه ولی ممکنه به دستگاهت صدمه بزنه.
من رو گوشيه خودم ريختم،بعد از يه ريست ديگه ويندوز بالا نيومد و مجبور شدم هارد ريست کنم.

NVD300HighlightsAnimation.gif

Nyditot Virtual Display enables your Pocket PC or Handheld PC to run at virtually Any Resolution, including industry standard VGA, SVGA and XGA. You can even define custom resolutions such as 900x300 or 2000x2000! The virtual display can be panned at full-scale, compressed to fit within the physical display or you can choose your own Custom Magnification.

NVD allows the display output to be rotated in any of Four Orientations. On Pocket PC devices, landscape modes offer an aspect ratio similar to your desktop. Combined with high resolution, this is a perfect compliment to applications like Pocket Internet Explorer, Pocket Excel, Terminal Services and any other application that might benefit from a larger display area.

NVD supports External Display Adapters from various manufacturers including Toshiba, Colorgraphic, Margi and LifeView. With NVD the High Resolution capabilities of the external display can be fully utilized. NVD also adds an optional Mouse Pointer, a feature not found in the Pocket PC's operating system and allows you to use the built-in LCD display as a Touch Pad when using an external monitor. When NVD is used with an external mouse and keyboard, a Pocket PC can achieve Desktop Ergonomics. With these input and visualization capabilities, a Pocket PC may be the only computer you need!

NVD gives you the ability to Adjust System Colors and Fonts just like you do on your desktop. You are no longer limited to the mundane, standard settings. Be as creative as you like or choose one of the sample schemes that come with NVD.An Unlimited number of Display Configurations and Color/Font Schemes can be maintained with an Intuitive Settings Applet, allowing you to quickly change all settings based on a single custom name. An innovative onscreen control allows you to dynamically pan, zoom and access various settings.

Features at a Glance

* Any resolution, panned or compressed
* Any orientation
* Arbitrary display magnification
* External display support
* Mouse pointer and touch pad mode for use with external display
* Modify system colors and fonts
* Intuitive Control Panel applet for easy management
* Unlimited display configurations and color schemes
* Innovative, unobtrusive, floating icon for dynamic control
* Pan virtual display using arrow keys
* Display power toggle to save power
* Optionally preserve settings after soft reset
* Assign hot-buttons to various functions
* Comprehensive online help
* Supports Handheld PC 2000, Pocket PC 2000/2002, Windows Mobile 2003

لينک دانلود :​

http://www.4shared.com/file/11692676/e8c88ff8/Nyditot_Virtual_Display_v502.html

سايت سازنده :​

http://www.nyditot.com/NVDPage.asp

nima62us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیراد جان این همه برنامه معرفی کردی دستت درد نکنه یه دیکشنری انگلیسی به فارسی باحالم بدی دیگه نور الانور

بالا