• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت هیراد خان
دوست خوبم تقاضایی از شما داشتم خواستم ببینم تو دستو بالت برنامه ای نداری که بشه باهاش پیش فرض های wm5 رو تغییر داد مثلا محل ذخیره فایل ها رو از طریق بلوتوث بصورت دستی مشخص کرد دوستان قبلا خصوصا فرهاد عزیز زحمت کشیده بود وبرنامه هایی از این دست گذاشته بودند ولی متاسفانه این برنامه ها سرعت انتقال رو بسیار پایین میارند حالا خواستم ببینم برنامه ای هست که مثلا ریجستری رو برای این جور کارها دست کاری کرد البته بصورت دستی تنظیم پیش فرضها رو بدست گرفت

از شما تشکر میکنم بابت برنامه های خوبی که لطف می کنی:)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
با عرض سلام خدمت هیراد خان
دوست خوبم تقاضایی از شما داشتم خواستم ببینم تو دستو بالت برنامه ای نداری که بشه باهاش پیش فرض های wm5 رو تغییر داد مثلا محل ذخیره فایل ها رو از طریق بلوتوث بصورت دستی مشخص کرد دوستان قبلا خصوصا فرهاد عزیز زحمت کشیده بود وبرنامه هایی از این دست گذاشته بودند ولی متاسفانه این برنامه ها سرعت انتقال رو بسیار پایین میارند حالا خواستم ببینم برنامه ای هست که مثلا ریجستری رو برای این جور کارها دست کاری کرد البته بصورت دستی تنظیم پیش فرضها رو بدست گرفت

از شما تشکر میکنم بابت برنامه های خوبی که لطف می کنی:)
محسن جون من منظورتو درست نفهمیدم! اگه دنبال برنامه برای تغییر جای فایل های Recieve شده می خوای بهترینش همون Bluetooth Manager هست که تو صفحه سیصد و خورده ای گذاشتم اما اگر برای تغییر برنامه ای می خوای که باهاش یک فایل خاص رو باز میکنی هیچی از Open With تو Resco Explorer بهتر نیست:) اگه منظورتو نفهمیدم همین پست قبلیت رو ادیت کن که صفحه شلوغ نشه :wacko: ممنون

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
توضیح مختصر:
اگه بشدت تو کار Copy/Paste هستيد اين برنامه رو بهتون پيشنهاد ميکنم. اين برنامه با گذاشتن دو پنجره در اختيا کاربر اعمال Copy/Paste/Cut رو به خوبي انجام ميده برنامه جالبيه
نسخه:
3.7
عکس:
7266_DoubleExplorer0_1.gif
سیستم مورد نیاز:
Pocket PC 2000, 2002, Windows Mobile 2003, 2003 SE, WM 5.0
لینک سازنده:
Info At Softpedia
لینک دانلود:
Double Explorer
فعال سازی:
-------------

ایول.
این برنامه ای که معرفی کردی تکه. من خیلی وقته دنبال همچین چیزیم. ;)
Keep on

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
Nyditot Virtual Display v5.02

آقا امير اينم برنامه Nyditot Virtual Display v5.02 ولی خيلی مراقب باش چون برنامه خطرناکيه،نميدونم باهاش کار کردی يا نه ولی ممکنه به دستگاهت صدمه بزنه.
من رو گوشيه خودم ريختم،بعد از يه ريست ديگه ويندوز بالا نيومد و مجبور شدم هارد ريست کنم.
]

اقا دستت درد نکنه ولی من حتما قبلا از نصب این برنامه spb pocket plus میریزم تا safemode داشته باشم ولی فکر نکنم نیازی به هارد رست میبود:wacko: اگه یک بار دیگه رست میکردی برنامه disable می شد.:D

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا من 2 تا برنامه می خوام!
1. یه برنامه برای تبدیل به pdf منتهی از خود ppc
2. یه برنامه هم برای تبدیل واحد ها به هم (طول و وزن و ...)
آهان یکی هم یه برنامه برای فرمول نویسی
فقط فرمولها رو توش بنویسم
آقا برنامه های ما آماده نشد؟
157.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من این پست رو دوباره میدم کم تطفی نکین کسی plug in واسه tcpmp نداره وقتی فایل mpeg رو اجرا میکنم میگه audio aac audio decoder میخواد
ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=997286&postcount=4445
لینک توضیحات
فقط این برنامه dotNet CF2.0 هم می خواد که توی ترد راهنمای عناوین لینکش هست

//
مخلص آقا حسینم هستیم
2dvml8n.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
کد:
http://primeupload.com/file/75741/tcpmp-aac-plugin-windows-mobile-0-66.zip.html

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته نظر اقا فرهاد محترمه ولی مزیت این سایت به primeupload.com اینه که این سایت هم resume رو ساپورت میکنه هم دانلود منجر رو ساپورت میکنه
پس همه دوستان از جمله اقا هیراد و اقا محسن سعی کنن اکه ممکنه تو این سایت اپلود کنن

filemashine.com

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
البته نظر اقا فرهاد محترمه ولی مزیت این سایت به primeupload.com اینه که این سایت هم resume رو ساپورت میکنه هم دانلود منجر رو ساپورت میکنه
پس همه دوستان از جمله اقا هیراد و اقا محسن سعی کنن اکه ممکنه تو این سایت اپلود کنن

filemashine.com

سایت خیلی خوبی رو معرفی کردید آقا نیما، خیلی ممنون
4g4eutz.gif

ولی PrimeUpload یه برتری کوچیک هنوز داره به بقیه ی آپلود سنترها (یی که فایل هارو delete نمی کنن!!)
اینکه قابلیت URL Upload داره، یعنی می شه مستقیم یه url بهش داد تا کپیش کنه روی سرورهای خودش
وقتی کرک یا کی جن یه ورژن خاص از یه برنامه گذاشته می شه، خوبه که از برنامه همون موقع یه کپی روی پرایم آپلود هم گذاشته بشه:)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

filemashine.com

نيما جان واقعاً سايت جالبی بود،ولی متاسفانه من بيشتر برنامه هارو تو 4Shared آپ لود کردم:blush: ولی کلاً سايت جالبيه.
فرهاد جان اين سايتی که شما گفتيد هم تو ISP ايی که من استفاده ميکنم فيلتر شده،من حتی يه ISP ديگه هم امتحان کردم ولی اون هم فيلتر بود متاسفانه:( ،من نميدونم چرا اين سايت هارو ديگه فيلتر ميکنن!!!!

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
WinMobile Torrent v2.1

يه دانلود منيجر بسيار عالی و حرفه اي.​

winmobile_torrent_21.gif

WinMobile Torrent is an advanced yet easy-to-use BitTorrent client for Windows Mobile Pocket PC OS. It allows you to create, leech and/or seed torrent files from within the Application. It supports multiple and simultaneous download of torrents with numerous functions to manage, control downloads and peers in a user-friendly interface.

WinMobile Torrent 2.1 Features:

* Create (v.2.1), Leech, Seed torrent within the application
* Selective download to only download files that matter to you (v.2.1)
* Multiple trackers supported (v.2.1)
* Unique User interface that facilitates single-handed operation for WM 5.0 devices (v.2.1)
* Speed setup guide that provides default setting for the most effective performance (v.2.1)
* Create torrent wizard that enables you to create torrent from your mobile device (v.2.1)
* Extract a completed file from a torrent without having to wait for the torrent to be completely download.
* Easily open, copy or paste a torrent file from Windows Mobile file explorer or open it from Pocket Internet Explorer's download dialog.
* Organize all torrents that have been processed into one single directory.
* Display over all and individual leeching/seeding graphics.
* Expand download item to view all its peers and their connection status.
* Log view and file to track download activities.
* Add, connect, disconnect or delete peers.
* Pause and resume download.
* Check tracker's scape information.
* Display individual torrent's block status within any file in the torrent.​

لينک دانلود :​

http://www.4shared.com/file/11777267/c26fbb05/WinMobile_Torrent_v21.html

سايت سازنده :​

http://www.adisasta.com/wmTorrent.html

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ScreenSnap v6.1

ss_screensnap_main.gif

The easiest to use screen capture tool for Pocket PC!
Create Screen Shots from your Pocket PC with ScreenSnap. It's easy.​

ScreenSnap for Windows Mobile Pocket PC is the most convenient screen image capture utility for your Pocket PC.

Instantly capture screen shots from any application on your Pocket PC with the press of a button.

Capture and organize your screen shots, then transfer them to your PC or storage card at any time.

Great for recording your application settings and configuration for future reference (like network and communications settings)

Use it to assist you in creating application documentation and product reviews!

Quickly review your screen shots with the built in viewer and display from one to one hundred images at a time!

Since 1999, with the early Windows-powered Handheld PCs, ScreenSnap has been used by thousands of users to do mobile application press reviews, documentation and more.​

http://www.4shared.com/file/11777464/5feb960d/ScreenSnap_v61.html

سايت سازنده :​

http://www.developerone.com/screensnap/

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
PaintWM5 v2.0.2

wm0.gif

wm7.gif

Application Description
Similar to widespread application Paint.
Key Features:

* Support for load/save files in standard BMP, JPG and PNG formats
* 24-bit color support
* Standard palette and custom RGB color selection
* Image sizing and stretching
* Horizontal and vertical flipping
* Picture zooming
* Supported tools: Line, Pensil, Ellipse, Rectangle, Rounded Rectangle, Erase, Brush, Eye (color picker), Flood Fill, Text, Air Brush, Smoothing
* Clipboard support
* Slide show
* New brush shapes
* Floating selection
* Hiding toolbars to maximize visable area
* Undo command for all tools
* Redo command​

http://www.4shared.com/file/11777654/774211a0/PaintWM5_v202.html

بالا