شما كه هم دوست دارين تم ويستا بجاي today screen داشته باشين هم سرعت گوشيتون با wisbar پايين نياد توصيه ميكنم از برنامه VISTASPINTERFACE استفاده كنيد كه هم بصورت تم ويستا جايگزين صفحه today ميشه و هم بدون unistall كردن ميتونيد از صفحه today استفاده كنيد.
از مزاياي اين برنام اين هست كه فقط يك تم نيست و با حجم كم و محيط گرافيكي عالي مشابه كار برنامه هاي Weather Panel و News و Phone Alarm و SPB Time و Call History و... رو همه باهم بسيار عالي انجام ميده.
اين هم عكسهاش:
![]()
![]()
برنامه بسيار خوبيه. پسوردش رو تو يه سايت چيني پيدا كردم.![]()
دوربین پاکت پی سی که X RAY نداره عزیزم
در ضمن اگر از دوستان خوب و نزدیکتون هستند خوب از ایشون بپرسین و اینجا هم بنویسن
دوستان سلام یه مشکل خیلی بزرگ برا من پیش اومده لطفا کمک کنید
بنده وقتی برنامه NewsBreak-PocketPC رو نصب میکنم تمام مموری کارت فرمت میشه و دیگه هیچ برنامه ای قابل استفاده نیست و مجبورم هارد ریست کنم و دوباره برنامه ها رو از اول نصب کنم که خودش خیلی عذاب اوره
ولی خب از طرفی برنامه بسیار جالب و کار امدی هست اگه لطف کنید و مشکل این برنامه رو برام حل کنید یا یه برنامه سالم مثل این که فارسی رو هم ساپورت کنه معرفی کنید ممنون از لطفتون![]()
جواب نداد مجتبی:blush:
دکتر، برنامه ای که شانت های قلبی رو بهتر نشون بده می شناسی؟ شانت هایی مثل PDA, ASD, VSD !
یا یه چیزی تو این مایه ها، مخصوص قلب و عروق.
توي فايل پسورد، دوتا پسورد هست. اولي مال ورژن قبلي هست كه روي اين كار نميكنه. شما دومي رو بزن.رفیق این پسوردش قبول نمیکنه باید بهم چسبیده زد یا......![]()
از دوستان کسی کرک برای ورژن 2 سراغ نداره ؟شرمنده دوست عزیز
اما یه سبب خیر شد که دوباره برم سراغ این نرم افزار و ورژن 2 اون رو پیدا کردم
لینک دانلود
یه لینکه دیگه برای ورژن 2
http://www.megaupload.com/?d=FSMBGB88
اینم پسورد اون فایل ورژن قدیمیترش و ورژن جدیدش
www.mobile-warez.ru
SPB Insightرو امتحان کردی؟حرف نداره ، همه فرمت های آر اس اس رو ساپورت می کنه
ولی فارسی نمی دونم بخونه