فرهاد یک در دنیا 100 در آخرت نصیبت بشه
به کامپیوترت وصلش کن sync که شد دیگه اینترنت داری. البته باید کامچیوترت به اینترنت وصل باشه دیگه!!
من تو خونمون ADSL رو با AccessPoint ا share کردم و هر کی میتونه از هر جای خونه بهش وصل بشه و جمین خودم هم به اینترنت وصل میشه. فقط کافیه AP رو چیدا کنه.
حل شد؟
فرهاد جان مرسی
یه برنامه ساده کامل و عالی بود:lol: :specool:
بابا تو دیگه کی هستی؟؟؟ دمت گرم خدایی خیلی ایول داری
فقط يه ايرادی که توش ديدم اين بود که اگه تو Message هاتون Folder داشته باشيد اونارو Restore نميکنه،به شرطی Restore ميکنه که به نام همون فولدر ها دوباره يه فولدر بسازيد تو قسمت Message ها و اون موقع Restore کنيد در غير اينصورت نميشه
دوست عزیز 100 بار گفته شده یکبار دیگم میگم! تورو خدا قبل از پست کردن یه سر به عناوین مطرح شده بزنید اینطوری هم زحمت شما هدر نمیره هم وقت افرادی که تو پیج ها دنبال برنامه میگردن! به خدا آسونه!راهنمای کمکهای اولیه برای موارد اورژانسی
EEmergency First Aid Guide v1.1 (freeware)
Requirements: Pocket PC
Overview: Not everyone has the time to take an Emergency First Aid class. And, even if you have, it’s possible to panic in a true emergency situation. Especially if you aren’t sure of how to respond to the emergency need. Help is here! This comprehensible, up-to-date, 622 page guide is the perfect addition to any Pocket PC library. It will walk you, step by step, through 68 of the most common emergency situations and includes an itemized list of what should be in your First Aid Kit. This informative Emergency First Aid Guide is a compilation of the most current procedures to date. Downloaded on your Pocket PC, it will be readily available and it will help provide a quick response time wherever you may be.
![]()
دانلود
اطلاعات بیشتر
بابا تو دیگه کی هستی؟؟؟ دمت گرم خدایی خیلی ایول داری![]()
تو به من میگی؟؟؟؟؟؟ محسن جان تو که خودت هر 20 تا پست سر میزنی!چاکريمکم پيدايی هيراد جان![]()
اینم برای دوستانی که از Windows obile 2003 استفاده میکنند:
فرهاد یک در دنیا 100 در آخرت نصیبت بشهما رو ساختی
![]()
فرهاد جان دستت درد نکنه خيلی حال کردم![]()
فرهاد جان مرسی
یه برنامه ساده کامل و عالی بود:lol: :specool:
اینم برای دوستانی که از Windows obile 2003 استفاده میکنند:
PIM Backup 1.5 For Windows Mobile 2003
PIM Backup 1.5 For Windows Mobile 5.0
خیلی معذرت میخوام. ولی با اینترنت من که سرعتش 1.5کیلو بر ثانیه است نمیتونم قبل از ارسال سرچ کنم.دوست عزیز 100 بار گفته شده یکبار دیگم میگم! تورو خدا قبل از پست کردن یه سر به عناوین مطرح شده بزنید اینطوری هم زحمت شما هدر نمیره هم وقت افرادی که تو پیج ها دنبال برنامه میگردن! به خدا آسونه!
البته در اینجا از تندی که به خرج دادم معذرت میخوام:blush: مخاطب بنده فقط شما نیستی بلکه با هر کسی هستم که پست میده, حتی خودم که کم پست تکراری ندادم:blush:
این پستم تو دو سه صفحه قبل بود ولی اشکال نداره شاید مدیران ترد نگه دارن پستای تکراری رو شایدم پاک کنن ولی من از ته دل برات آرزوی موفقیت میکنمبرای یافتن پیکسل های سوخته در صفحه
برای استفاده احتیاج به NET Compact Framework. دارید.
Mobile Screen Tester v1.0 (Freeware)
Requirements: Windows Mobile 2002. It probably would work on the other WM version too.
Overview: Mobile Screen Tester is a free dead pixel tester compatible with QVGA and VGA devices running Pocket PC 2002 right up to Windows Mobile 5.0 the .NET Compact Framework is required for devices which don't already have it onboard
![]()
دانلود
اطلاعات بیشتر
درسته تا وقتی 4Shared هست دیگه این سایت ها لازم نیست ولیمشکل از ما نیست از این Uploadکنندگان هست
هيراد جان آخه اين چه کاريه 8 مگابايت !!!!!!!!!!!!!!!
من نميدونم چرا يه سری برنامه هارو تو Megaupload آپلود ميکنن اين همه سايت توپ واسه آپود کردن![]()