• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
Photo Contacts PRO v5.0

ورژن جديد برنامه معروف Photo Contacts PRO v5.0 که تازه ريليز شده :rolleyes:

photocontactspro5_ppc.gif

plugin.gif

Photo Contacts PRO 5 adapts your phone to your schedule. Automatic Phone Profiles, Call Filtering, Distinctive Ringtones and SMS tones, Business and Full Screen Photo Caller ID.

Requirements
Windows Mobile 5/6 or Pocket PC 2003 phone and 1MB of memory​

PHOTO CONTACTS PRO 5
Windows Mobile Pocket PC Edition

Photo Contacts PRO empowers your phone with Advanced Call Filtering, fully integrated Scheduled, Automatic and Temporary Phone Profiles, Distinctive Ringtone and SMS tone capabilities, Today Screen plugin showing favorites and recent callers, fast Photo Dialing integrated with Business and Full screen Photo Caller ID and advanced contact management capabilities.

NEW - AUTOMATIC PHONE PROFILES
Never be disturbed in a meeting again! Photo Contacts PRO 5 adapts your phone to your schedule by automatically switching to a custom Meeting profile when you're busy. Fully customizable Phone Profiles let you group and customize call filtering, ring tone, sms tone, ring volume and ring type settings and use them manually or automatically.

1. Profile Scheduler - take full control of your phone and incoming calls by automatically switching profiles based on your schedule (based on hours, days and/or meetings in your calendar)
2. Automatic Profiles detect meetings and appointments and automatically switch profiles when appropriate
3. Timed Temporary profiles enable you to switch to a certain profile temporarily (silent for 2 hours when in a cinema for example), automatically switching back after the time passes

NEW - TODAY SCREEN PLUGIN
Call favorite contacts and see recent callers on your Today screen:
1. Displays Favourite Contact Pictures - lets you call your favorite contacts quickly
2. Shows recent caller and SMS pictures
3. Shows active Profile and Battery and Memory status

NEW - DISTINCTIVE RINGTONES and SMS TONES*
This fully featured picture contact manager lets you assign distinctive ringtones and distinctive sms tones to contacts, contact categories and Unknown and Private callers on your Pocket PC Phone.

NEW - ADVANCED CALL BLOCKING and FILTERING with SMS ANSWERING MACHINE
Call Filtering enables Complete Privacy - Automatically Reject unwanted callers, groups of callers and Unknown and Private numbers. Fully integrated automatic Call Filtering allows users to specify the following settings to incoming calls:
1. Reject - the call is automatically rejected and sent to voicemail (if available)
2. Hangup - the call is automatically hanged up (for complete privacy)
3. Silent - the call is permitted to come through but the ring is silent
4. Vibrate - the call is permitted to come through but the phone will vibrate
5. Reject+SMS - the call is rejected and a custom SMS message is automatically sent to the caller
6. Bypass - the call is allowed to bypass the call filter in case of a global default setting

NEW - Fast PHOTO DIALING and SMS sending
Simply double-tap on a contact picture on your Today Screen or in Photo Contacts PRO to call or SMS a contact. Photo Contacts PRO is the best in business for fast Photo Dialing and SMS sending with your finger - making it especially useful when you need to concentrate on other things. Plus, easily send quick, pre-defined SMS messages.

BUSINESS and FULL SCREEN PHOTO CALLER ID
During an incoming call, you will easily see who is calling you on the Pocket PC's screen before you choose to answer. Photo Contacts PRO features Full Screen Photo Caller ID and the new Business Photo Caller ID mode that shows the company and title of the incoming caller in easily readable large text.

ADD PHOTOS TO CONTACTS
Intelligently add (large) photographs to your contacts then browse, create and edit your contacts with photographs utilizing the four intelligent contact browsing views. Photo Contacts PRO also lets you send email, SMS messages and share photos with other users.

SMARTNAME
With Photo Contacts PRO, assigning photos to contacts is easy! Assign photos on your Pocket PC using the intelligent photo crop engine, or with your desktop PC using our SmartNameTM technology.

COMPATIBILITY
Photo Contacts PRO supports Windows Mobile 5, Windows Mobile 6 and Pocket PC 2003 devices with regular, VGA and square screens.

* MP3, WMA, WAV and MIDI SMS Tones are supported on Windows Mobile 5 and Windows Mobile 6 devices. Pocket PC 2003 devices support WAV SMS tones.

IMPORTANT - Please Note: This is the Pocket PC Edition of Photo Contacts PRO for Windows Mobile devices with a touch screen. If you have a Windows Mobile Smartphone (without a touch screen), like the Motorola Q, Samsung BlackJack, Samsung i320, Mpx 200/220, Cingular 2125/3125, SMT5600, Orange SPV, T-Mobile SDA, Samsung i600, etc., then you will need the Smartphone Edition of Photo Contacts PRO.​

Integrated Call Filtering with Profiles​

profiles1.gif

Ring Tone Manager​

photocontactspro_1.jpg

Assigning Photos to contacts​

photocontacts_v11_0.jpg

Browse contacts by photo and Tap to Dial​

photocontactspro_5.jpg

Advanced Photo Caller ID technology​

screenshot7.jpg

PhotoBeam Photo Sharing​

photocontactspro_12.jpg

Search, filter and categorize by photo​

screenshot8.jpg

Personalize your Photo Contacts PRO​

screenshot17.jpg

لينک دانلود :

http://www.4shared.com/file/14065557/34590067/Photo_Contacts_PRO_v50.html

سايت سازنده :​

http://www.pocketx.net

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب داش فرهاد يعد از گشتن 276 صفحه پيداش كردم .
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=943940&postcount=4140

پست دكتر جان هست. خوب نتيجش هم مثبت بود و من الان اس ام اس با اكسيم ميفرستم
71.gif

اگر صلاح ديدي دو پست پشت هم ادغام كنيد

آقا دستت درد نکنه گشتی// پس یعنی کار کرد؟
brsh1.gif
راحت می شه sms فرستاد و گرفت؟

خوب به نظر مشکل من حل شد...uninstall کردم و یه ورژن قدیمی تر رو نصب کردم...

سیستم عامل مورد نیاز: WM5 یا WM6

gif.jpg

خوب این هم برنامه ی نمایش فایل های GIF . من نمی تونم تستش کنم چون wm6 خودش نمایش می ده این فایل هارو. یه جوون مردی امتحانش کنه:rolleyes:

در main memory نصبش کنید
... این بالایی 25 تا دانلود داشته الان، یکی از دوستانی که تستش کرده بگه دیگه ، روی wm5 درست جواب می ده یا نه؟
2lwnd75.gif

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1089493&postcount=5479

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
توضیح مختصر:
به کمک اين برنامه يک قابليت عالي به ويندوز موبايل اضافه ميشه و اون هم Floating هست يعني پنجره قابليت حرکت رو ميگيرند. قابل توجه که اين برنامه از Source توتال کاماندر استفاده مييکنه.
نسخه:
1.0
عکس:
5878_floatme1_1.png
سیستم مورد نیاز:
All Windows Mobile Pocket PC
لینک اطلاعات:
Freeware PocketPC
لینک دانلود:
FloatMe
فعال سازی:
Freeware

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام، سئوالي داشتم. موبايل من Imate JasJar هست وقتي به اينترنت وصل مي شوم در صفحات Yahoo مي گويد ويرايش IE شما 4 اشت كه بهتره بروزكنيد. ولي هرچي مي گردم IE جديد براي موبايل Windows Mobile 5 را در سايت Microsoft پيدا نمي كنم. كسي مي تواند لينك به من نشان دهد كه بتوانم IE موبايل را بروز كنم

با برنامه IBE Tweaks می تونین تنظیم کنین که IE شما رو به عنوان IE6.0 بشناسه . برنامه قبلا همینجا معرفی شده;)

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
توضیح مختصر:
به کمک اين برنامه يک قابليت عالي به ويندوز موبايل اضافه ميشه و اون هم Floating هست يعني پنجره قابليت حرکت رو ميگيرند. قابل توجه که اين برنامه از Source توتال کاماندر استفاده مييکنه.
نسخه:
1.0
سیستم مورد نیاز:
All Windows Mobile Pocket PC
لینک اطلاعات:
Freeware PocketPC
لینک دانلود:
FloatMe
فعال سازی:
Freeware
با تشكر. اين برنامه چجوري كار ميكنه؟ من روي wm5 ريختم اما كار نميكنه.

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آیا نرم افزاری می شناسید که بشه به کمک آن E-Book با فرمت HTML ساخت؟ در این صورت, آیا امکان قرار دادن تصویر در لابلای متن وجود داره؟

دوستان! لطف کنین در صورت امکان به این سوال هم پاسخ بدین!:)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اين هم برنامه اذانگو با امکانات جالب :

final_delta_minaret_clip_image001.gif

Their timings vary from city to city and from day to day. Mathematically, "Salah" times can be calculated for any place around the globe at any given time. That’s what Delta Software attempted to do by introducing Delta Minaret.

Delta Minaret is a pocket pc application that calculates daily "Salah" times, Qibla Direction and hijri date anywhere anytime. It acts like a mosque in your pocket. Wherever you go, "Salah" times are a simple click away.

داونلود

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
بله داش فرهاد ميفرسته (دليوري هم ميده)اما دريافت نميكنه. شايدم من بلد نيستم

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز . تاپیک هایی که میزارید واقعا فوق العادست. فقط می خواستم بدونم این نرم افزارای SPB رو میشه بیشتر بزارین مخصوصا sbp mobail sell . البته همه محصولاش باحاله من خودم i-mate k-jam دارم . تریال این برنامه ها رو که نصب کردم خیل راضی بودم . فقط یه مشکل : spb time رو من نصب کردم همراه با کرکش ، یه عالمه هم اسکین واسش گرفتم اما نمی دونم چه جوری باید اسکینهاش رو نصب کنم که کار کنه لطفا راهنماییم کنید . در ضمن اگه ممکنه کرک همه برنامه های spb رو بزارین مخصوصا spb mobail shell رو چون خیلی خیلی جالبه ! ظاهر گوشی رو از این رو به اون رو می کنه. بازم ممنون

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز . تاپیک هایی که میزارید واقعا فوق العادست. فقط می خواستم بدونم این نرم افزارای SPB رو میشه بیشتر بزارین مخصوصا sbp mobail sell . البته همه محصولاش باحاله من خودم i-mate k-jam دارم . تریال این برنامه ها رو که نصب کردم خیل راضی بودم . فقط یه مشکل : spb time رو من نصب کردم همراه با کرکش ، یه عالمه هم اسکین واسش گرفتم اما نمی دونم چه جوری باید اسکینهاش رو نصب کنم که کار کنه لطفا راهنماییم کنید . در ضمن اگه ممکنه کرک همه برنامه های spb رو بزارین مخصوصا spb mobail shell رو چون خیلی خیلی جالبه ! ظاهر گوشی رو از این رو به اون رو می کنه. بازم ممنون

دوست عزیز یک سرچ کوچولو در صحفه اول و دوم عناوین مطرح شده بکنین حتما پیدا خواهید کرد هم برنامه هایی که می خواستید هم مجموع سریال های Spb .
در مورد Spb تایم هم باید بگم فایل های کبی که برای اسکین نصب کردید فقط کافیه در SPB TIME در Option نش اگر اشتباه نکنم برید و Skin رو عوض کنید :) .

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلا یکی از بچه ها گذاشته بود منم تو یه سایت دیگه گذاشته بودم که از اونجا کپی کردم

رو اين لينک کليک کنيد

Novii Remote Deluxe for PPC 4.1 حجم برنامه (1382K)

اينم لينک کد هاي برنامه که باهاش مي تونيد مثلاً انواع تلوزيون ها رو کنترل کنيد !

Novii Remote Infrared Codes 1.1

CENTER]if

کرک اینو کسی نداره شدید مورده نیازه .....:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

قربان شما این برنامه رو امتحان کردید ؟
pocket HTML editor
البته من اگر درست متوجه شده باشم ، شما می خواهید روی پی پی سی ، ای بوک بسازید؟ این طوری با این برنامه شاید بشه
راستش رو بخواهید من htmlبلد نیستم که امتحان کنم

tetis

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزيز شما ميتوانيد فايلهاي pdf را با آكروبات تبديل به html كنيد و استفاده كنيد من خودم اين كار را ميكنم ولي بيش از 200 صفحه را ppc من نشان نميدهد.
براي ساختن pdf فارسي هم راحت ترين برنامه كورل 13 است
موفق باشيد.

Daywalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام برنامه LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English - Persian v2.3.61
به همراه كرك آن را از اينجا دانلود كنيد :
دانلود

2679_lingvosoftphrasebookEngPer_1.gif

Daywalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، آقا من داشتم با Pocket mechanic كار ميكردم گفتم فايلهاي Duplicat روي گوشيمو پاك كنه بعد دستگاه رو Soft reset كردم ديگه Arabizeram اجرا نميشه ، تمام فارسي ها هم به هم ريخته و چپ به راست شده. يكي لطف كنه بگه من چيكار كنم. لطفا" راهنمايي كنيد من بدجوري گير افتادم . فايل Arabizer رو پيدا نمي كنم كه فارسي رو ساپورت كنه. ايني هم كه تو انجمن است Rapidshare مي گويد پاك شده .گوشي من Image JasJar است

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز فقط کافیه شما یکم Fornt Page بلد باشید مسئله حله! کافیه نوشته های E-Book کپی کنید و تو پاکت پی سی در یک فایل با فرمت txt. بزارید یعنی Paste کنید. حالا این فایل txt. رو تو کامپیوتر بریزید و با Front Page یک Blank Page با فرمت html. بسازید حالا فایل txt. رو با Notepad باز کنید و محتویاتش رو کپی و تو فرانت پیج Paste کنید در جایی که که میخواهید عکس بزارید یه Shift+Enter بزنید و برید خط بعد حالا روی دکمه مشخص شده تو عکس کلیک کنید:
attachment.php
بعد از باز شدن پنجره, عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید. و تمام....
*یادتون نره که موقع کپی کردن فایل html. پوشه فایل ها رو هم کپی کنید. یعنی اگر فیل شما این شکلیه: ABCD.html, یه پوشه به نام ABCD files هم در همون جا هست.

فایل های ضمیمه

• ss.jpg
    ss.jpg
    2.3 KB · نمایش ها: 425

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، آقا من داشتم با Pocket mechanic كار ميكردم گفتم فايلهاي Duplicat روي گوشيمو پاك كنه بعد دستگاه رو Soft reset كردم ديگه Arabizeram اجرا نميشه ، تمام فارسي ها هم به هم ريخته و چپ به راست شده. يكي لطف كنه بگه من چيكار كنم. لطفا" راهنمايي كنيد من بدجوري گير افتادم . فايل Arabizer رو پيدا نمي كنم كه فارسي رو ساپورت كنه. ايني هم كه تو انجمن است Rapidshare مي گويد پاك شده .گوشي من Image JasJar است
سلام من که بشخصه از رجیستری کلینر و Duplicate Files Clener پاکت مکانیک متنفرم :hmm: مشکل اینجاست که از یکی از فایل های مورد استفاده Arabizer دو تا بوده و حالا پاک شده. تنها راه چاره اینه که از بکآپت استفاده کنی اگر تو Main Memory ریختی که باید Main Memory رو ریستور کنی وگر نه باید BackUp های Storage رو داشته باشی.
بهتره که با Pocket Mechanic برنامه Arabizer رو پاک کنی و بری و با File Explorer یا Resco Explorer فایل های باقی مونده از برنامه رو هم پاک کنی بعد یه Restore بدی.
* فقط اگر Arabizer شما تو Storage بوده باید اول بکآپ Main Memory+ Windows رو Restore کنی و بعد Storage رو. در غیر اینصورت درست نمیشه. بهترین کار اینه که برنامه رو پاک کنی و دوباره بریزی.
اینم Arabizer 2.0
Download:D
بابت این Arabizer باید از محسن تشکر کنی. :)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
من كه ديگه از اي بوك حوندن قطع اميد كردم!
فايل HTML رو كه مثل بچه ي آدم نمي خونه!
با RTL LTR مشكل اساسي داره كه حلش نكردم!

اكروبات ريدر هم كه فونت ها رو خيلي مضخرف نشون مي ده! اصلا" كلير تايپ نيست!
فقط اون اكروبات ريدر LE كه آقا فرهاد معرفي كردن خوبه كه اونم با نماد و حرف يوناني مشكل داره!
منم به فرمول نويسي نياز دارم!

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه ديگه از اي بوك حوندن قطع اميد كردم!
فايل HTML رو كه مثل بچه ي آدم نمي خونه!
با RTL LTR مشكل اساسي داره كه حلش نكردم!

اكروبات ريدر هم كه فونت ها رو خيلي مضخرف نشون مي ده! اصلا" كلير تايپ نيست!
فقط اون اكروبات ريدر LE كه آقا فرهاد معرفي كردن خوبه كه اونم با نماد و حرف يوناني مشكل داره!
منم به فرمول نويسي نياز دارم!
منم برای خوندن pdf خیلی مشکل داشتم اکروبات ریدر 2 برای QVGA نوشته شده و مثلا وقتی با دل اکسیم که VGA هست کار کنه فونت ها رو ضایع میکنه ، ولی من مشکلو با نرم افزار Foxit Reader for PPC حل کردم، واقعا نرم افزار سریعی هست ولی امکانات نداره فقط برای خوندنه(فقط کافیه کپی کنی تو ppcو استفاده کنی):cool: :cool:
اگه امکانات بیشتری لازم داری میتونی از PocketXpdf_0.4.0 استفاده کنی ولی سرعتش پایینه

فایل های ضمیمه

• FoxitReader for WM5.0.zip
    668.8 KB · نمایش ها: 132
بالا