• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب دوستان، برنامه هایی که در ادامه می زارم برای اولین بار به صورت کرک شده ارائه می شن!
29dz8zk.gif

PhraseBook هایی که معرفی می شن همه سخن گو هستن. هر کدوم از PhraseBook ها ، دو بخش داره، یکی cab file برنامه و راهنماها، و یکی cab های فایل های صوتی زبان های مربوط.

اگر مثلاً بخواید دو PhraseBook فارسی<-->انگلیسی و فارسی<-->فرانسوی رو همزمان داشته باشید روی دستگاه، و هر دو برنامه هم عبارات و جملات فارسی رو بتونن بخونن، کافیه فقط یک بار فایل persnd.cab رو اجرا کنید روی ppc.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ورژن PC دیکشنری لینگووسافت
loveshower.gif

آشنایی حضرت ما با این برنامه کاملاً اتفاقی بود
evil_grin.gif
و این رخداد عمیقاً باعث شادی قلبی این حقیر شد!! چون بالاخره بعد عمری جستجو یه دیکشنری نقلی فارسی<-->انگلیسی پیدا نموده بودیم
evil_grin.gif

2ce6dk7.gif

حالا توضیحات اصلی: فایلی که برای دانلود می زارم انکریپت شده 'ست. باید با پلاگین پی سی "رسکو" دی کریپتش کنید. پسوردش PalanG ــه! می دونم، mirror دادن روی این فایل ها آسونه، ولی امیدوارم که دوستان در این کار یه مقدار خویشتنداری نشون بدن!! برنامه های دیگه ای هستن که دقیقاً کار همین دیکشنری رو انجام می دن و به وفور هم در دسترس هستند (مثل نارسیس) ، خلاصه کمبودی در این یه زمینه نیست تو کشور!!:blush:
تصمیم نهایی با خود دوستانه، ولی مشتری های فارسی زبان لینگووسافت فکر نمی کنم تعدادشون چندان زیاد باشه، و اگه ما این تعداد معدود رو هم بپرونیم(!) ، اونوقت احتمال خوبی هست که کمپانی lingvo خیلی راحت تولیدات فارسیش رو متوقف کنه! پس لطف کنید (در حق خودتون و خودمون) و mirror ندین!!!

دانلود

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
اول از همه از آقایان هیراد . محسن و مخصوصا فرهاد تشکر می کنم . آقا فرهاد واقعا برنامه خیلی عالی گذاشتین .

دوستان کسی کرک برنامه ی Netter's Anatomy Flash Cards V1.2 رو نداره ؟ ( آقای دکتر فکر کنم چون پزشکی هست داشته باشن . )

با تشکر

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال عجیب داشتم از آقای دکتر عزیز.
از این برنامه های پزشکی، کدومشون به درد آدمای غیر دکتر میخوره. :blush:
منظورم اینه که شما پیشنهادش کنی که همه داشته باشند و ازش استفاده کنند.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
آقا ممنون از توضیحت...برای ترجمه ی فارسی من یکی دوماه با پشتیبانی پاکت اسلام ایمیل کاری می کردم، نتیجه ای حاصل نشد... آخر قبول کردن، ولی گفتن شما باید authenticity ترجمت رو به ما اثبات کنی!!
confused0072.gif
یکی نبود اون میون یاد بنده خدا بیاره که تو تیمشون کسی فارسی بلد نیست
doofywave%5B1%5D.gif

خواهش میکنم ... اقا فرهاد اگه میخواهید من میتونم راجع به ترجمه کمک کنم البته چیزی از برنامه نویسیسش سر در نمیارم فقط میتونم کمک ترجمه ای از عربی به فارسی وبالعکس بکنم .

راستی بابت این دیکشنریها ممنون ولی نسخه ای هست که عربی وفارسی وانگلیسی رو باهم با صدا داشته باشه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خواهش میکنم ... اقا فرهاد اگه میخواهید من میتونم راجع به ترجمه کمک کنم البته چیزی از برنامه نویسیسش سر در نمیارم فقط میتونم کمک ترجمه ای از عربی به فارسی وبالعکس بکنم .
ترجمه ش در دسترسه (لینک از شما بود
3977.gif
) ، مشکلی ازون جهت نیست، مشکل اینه که می گن باید ثابت کنید ترجمه تون تحریف نشده !!!!

راستی بابت این دیکشنریها ممنون ولی نسخه ای هست که عربی وفارسی وانگلیسی رو باهم با صدا داشته باشه ؟
نه، ولی انگیسی-عربیش هست، می خواید لینک بدم؟ درضمن اینا دیکشنری نیستن ها...فرهنگ عبارات 'ن
pinky.gif

اول از همه از آقایان هیراد . محسن و مخصوصا فرهاد تشکر می کنم . آقا فرهاد واقعا برنامه خیلی عالی گذاشتین .

girl.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک سوال عجیب داشتم از آقای دکتر عزیز.
از این برنامه های پزشکی، کدومشون به درد آدمای غیر دکتر میخوره. :blush:
منظورم اینه که شما پیشنهادش کنی که همه داشته باشند و ازش استفاده کنند.

هیچ کدوم قربان ، یک برنامه بود به اسم First Aid که قدیمی هم هست و معرفی هم شده . اون رو استفاده کنید.مابقی شون خیلی چرت و تخصصی هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

دوستان کسی کرک برنامه ی Netter's Anatomy Flash Cards V1.2 رو نداره ؟ ( آقای دکتر فکر کنم چون پزشکی هست داشته باشن . )

با تشکر

کلارک جان ،
این برنامه مال شرکت medicalwizardsهست ، کرک اولی که از این شرکت در لینک برنامه های پزشکی هست رو پیدا کن یک فایل دی ال ال هست استفاده کن کرک می شه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7

با تشکر
خواهش میکنم میلاد جان این چه حرفیه؟؟؟:blush:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Requirements: All WM
Overview: Now, with Smart GSM as a successor of a successful Smart Nokia project, you can finally unleash the power of your Pocket PC handheld and have it really work for you! That's right, Smart GSM will transform your handheld in your most trusted and precise GSM manager.

15156_smartdialerxx2_1.gif
15156_smartlogosoa2_1.gif

15156_smartphonebookitemqt2_1.gif
15156_smartmessagesgl7_1.gif

15156_ringtoneskv0_1.gif
15156_smartmessagesgl7_1.gif

Features:

Support for almost all phone mobiles on the market (Nokia/Ericsson/Siemens/...)
For a complete list of supported models visit this link http://www.smartsoftworks.com/smartgsm/?go=1_2
Full Bluetooth/Infrared/Cable connections support
Support for IrLMP, IrLAP, IrTTP, IrMC and OBEX protocols

PHONEBOOK
* Full synchronization between the Pocket PC device and a cell phone
* Synchronize contacts directly with Pocket Outlook database
* Management of multiple phones and a possibility to copy/move contacts between phones (phone profiles)
* Support for multiple SIM cards in one phone profile
* Allows fast work with contacts such as creating, deleting, moving, copying between SIM and phone memory, searching, etc.

MULTIPLE PHONEBOOK ITEMS
* Support for multiple numbers in one phonebook item
* FULL support for Nokia, Ericsson and Siemens extended phonebooks
* Full integration with Pocket Outlook - synchronize additional items like email, postal address, note, web page, job title, etc.
* Unicode support with the option to eliminate accented characters

* Easy synchronization between the Pocket PC device and cell phone
* Manage SMS messages in a folder structure
* External (cell phone) and internal (smart GSM) SMS storage
* Multiple recipients support for message sending
* Long SMS support for outgoing and incoming SMS
* Flash SMS support
* Allows fast work with SMS messages such as creating, deleting, moving between folders, replying, forwarding, etc.
* Indication of incoming SMS
* Support for picture messages and delivery reports

LOGOS
* Draw operator, group graphic and startup logos and picture messages
* Upload/download them directly to/from phone or send them via SMS to your friends
* Drawing tools such as pen, eraser, line, rectangle, circle, fill, text
* Editing tools such as cut, copy, paste, delete and zoom
* Import for BMP, GIF, JPG, NOL, NGG and NLM file formats

RINGTONES
* Allows you to work with your favorite ring tones
* Support for Nokia, Ericsson and Siemens ringtone format
* Support for polyphonic ringtones
* Score and piano keyboard
* Uploads ringtones directly to/from cell phone or sends them via SMS
* Import for MID and RTTL file formats

DIALER
* Intuitive design of the Dialer for easy access just like with a mobile phone
* Making or receiving calls from the application
* List of the last dialled numbers
* List of the last received calls​

]Info
Download
Mirror
برنامه خیلی خریه حتما دانلود کنید بعدش اگه حال کدید یه دعا به جون ما هم بفرستید :D :D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Requirements: WM2003 or higher
Overview: Come up with new passwords quickly and easily by using the Subsembly Password Generator on your Windows Mobile device.

15156_SubPass_en_240x240_1.png

Features:
According to your preference, the application suggests passwords that are very secure or that are readable and easy to remember.

Whatever you choose, the actual cryptographic strength and thus the security of the password is clearly shown.

Summary of features:
- Generates readable and easy to memorize or complex passwords. Can also generate purely numeric codes.
- Displays the cryptographic strength of any generated, or manually entered passwords. Use it to verify the security of your existing passwords, too.
- Generated passwords are automatically put onto the clipboard and thus are immediately available for pasting into another application.
- The desired length of the password to be generated is selectable.
- All user settings remain after the program is closed. Thus when launching the application again you will have a suitable password at once, without any further action.
- Supports all Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003 Pocket PC and Windows Mobile 5 Pocket PC.
- Supports Pocket PC with QVGA and VGA displays, in portrait and landscape orientation. Square displays are also supported.
- User interface in English, German, and French, depending on the Pocket PC country setting chosen by the user.​

Info
Download
Mirror
Mirror 2
:D :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هیراد جان، کافیه یه نفر به اشتباه این رام ها رو دانلود کنه و روی دستگاهش بریزه. بعد خیلی شیک ppc 'ش به خواب ابدی می ره
pinky.gif

به خاطر همین موضوع، معرفی رام ، توی ترد نرم افزار ممنوعه

البته این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که نصب رام های coocked ، باید همراه مطالعه ی قبلی انجام بشه.... نتیجه اینکه توی پی تی هر چقدر که آموزش آپگرید رام ثواب داره، "معرفی" رام ها گناه داره :blush:

ارادت مند شما
127fs4555773.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیراد جان، کافیه یه نفر به اشتباه این رام ها رو دانلود کنه و روی دستگاهش بریزه. بعد خیلی شیک ppc 'ش به خواب ابدی می ره
pinky.gif

به خاطر همین موضوع، معرفی رام ، توی ترد نرم افزار ممنوعه

البته این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که نصب رام های coocked ، باید همراه مطالعه ی قبلی انجام بشه.... نتیجه اینکه توی پی تی هر چقدر که آموزش آپگرید رام ثواب داره، "معرفی" رام ها گناه داره :blush:

ارادت مند شما
127fs4555773.gif
چشم پاک کردم ولی نوشته بودم که ریسکش بالاست و پای خود طرفه :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چشم پاک کردم ولی نوشته بودم که ریسکش بالاست و پای خود طرفه :D

ممنون هیراد جان
190.gif

معمولاً تازه کارا اینجوری بیشتر هم تحریک می شن :D
ولی جدی، هنوز در ذهن خیـــلی از هموطنای عزیزمون، این تصور هست که ویندوز موبایل هم مثل ویندوز pc ها با یه برنامه ی واحد قابل آپگرید کردنه!
30t3tae_th.gif

mamali2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت آقا فرهاد
آقا این فایل دیکشنری فارسی - انگلیسی با کدام برنامه باز میشه؟!!
لطفا راهنمائی کنید

بالا