عزیز جان فایل کرک شده داخلشه، دانلود کردی که می پرسی؟!![]()
O2 Plus فقط یه Task Manager کوچولو داره به پای رسکو نمیرسه فکر کنم همراه O2 Plus اگه Today Panel رو هم نصب کنی تکمیله![]()
هیراد جان، O2Plus تمام کارایی که این برنامه می کنه رو انجام می ده
فقط این یه تنظیم بک لایت هم داره داخل پلاگین، میلاد دنبالش بود ، دستت طلا![]()
باید Net CF 2.0. رو نصب کنید
نباید احتیاجی به net. باشه...نصب نمی شه؟ چه اروری می ده؟![]()
در مورد attachment هم، فعلاً سایت یه مقدار مشکل پیدا کرده، ولی می تونید فایل هارو روی سایت هایی مثل ShareBigFile.com یا persiangig.com آپلود کنید
جمین داشتید دیگه؟ جمین امکان ضبط مکالمه نداره.
کسی سریال نامبر spb phone رو گیر نیاورده هنوز؟؟؟؟
30 روزه هستش
کسی میدونه که ار کجا میتونم yahoo massenger برای pocket pc دانلود کنم
موقع نصب خطا نمیگیره. اما وقتی که ریست میکنم تا resco today plugin به today اضافه بشه هنگ میکنه و مجبور میشم هاردریست کنم. دوبار این مشکل واسم پیش اومده. اما با ورژن قبلیش این مشکل رو نداشتم.نباید احتیاجی به net. باشه...نصب نمی شه؟ چه اروری می ده؟![]()
موقع نصب خطا نمیگیره. اما وقتی که ریست میکنم تا resco today plugin به today اضافه بشه هنگ میکنه و مجبور میشم هاردریست کنم. دوبار این مشکل واسم پیش اومده. اما با ورژن قبلیش این مشکل رو نداشتم.
چی شد فرهاد جون ؟!
امتحان نکرد هبودی قبلا؟
مکالم هرو ضبط میکنه ..
اما در به در دنبال کرکشم ..
پیداش کردم![]()
![]()
این Picsel Browser ، فقط توی دستگاه های Samsung پیدا می شه؛ یه Document Viewer و net browser فوق العاده ست؛ امکانات جالب، گرافیک عالی، یکی از بهترین خصوصیاتش هم اینه که می تونید قلم یا انگشتتون رو روی صفحه ی pda حرکت بدید تا صفحه خیلی نرررم حرکت کنه به همون طرف... !!![]()
![]()
دانلود
![]()
Hint: To zoom just tap and move a stylus horizontally, to change page just move a stylus on the bottom of the
page left or right