• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
یکی از چیزایی که یه پاکت پی سی کم داره یه Alt+Tab هست البته این امکان با برنامه های مختلفی مثل SPB PocketPlus و ... به دیوایس شما عرضه میشه ولی همراش برنامه های دیگه هم هست و تازه حجمش هم خیلی بالاست دیروز بعد از دادن یه مسج به فرهاد به فکرم رسید بد نیست اگر یه Alt+Tab خالی بدون هیچ برنامه جانبی برای پاکت پی سی ها ریلیز کنم پس رفتم تو کار و بهترین Alt+Tab موجود رو که تا الان دیده بودم و مال PocketPlus بود رو کشیدم بیرون و یه فایل cab. و یه فایل Setup واسش درست کردم این برنامه اساساً ماله SPB هست و تنها ریلیزش از منه امیدوارم لذت ببرید ما رو هم دعا کنید;)
5xsolyg.gif
لینک دانلود:
Download Alt+Tab
بهترین راه استفاده از این برنامه اینه که یکی از سافت کی هاتون رو روی این برنامه تنظیم کنید اون موقع میبینید که چقدر مورد استفاده هست. امیدوارم لذت ببرید:rolleyes:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
هيراد جان ببين ميتوني safe mode رو هم ازش بكشي بيرون؟ خيلي واجبه واسم.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيراد جان ببين ميتوني safe mode رو هم ازش بكشي بيرون؟ خيلي واجبه واسم.
SafeMode V2.1

اينم آخرين ورژن برنامه SafeMode که خيلی امکانات بيشتری به اون اضافه شده،مثلاً در حالت SafeMode مموری کارت شناخته ميشه و مشکل ورژن قبلی رو نداره،و خيلی سريع تر ويندوز بالا مياد.حتماً اين برنامه رو نصب کنيد چون بعضی مواقع لازم ميشه و از Hard Reset کردن نجاتتون ميده

safemode_anim.gif

لينک دانلود :​

http://www.4shared.com/file/10767146/1e0f754c/SafeMode_V21.html

اینم سیف مود قبلاً دوستان گذاشته بودن;)

Hoooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خوب و زحمتکش پرشین فرومز
من یه برنامه می خوام با شرایط jeyo که توی ویستا با اوتلوک 2007 راحت کار کنه. اگه برنامه ای می شناسید لطفا لینک بدین. اگه همین jeyo هم ورژنی داره که تو این محیط کار می کنه بگین.
(برای وارد کردن sms ها از گوشی K-JAM به لپ تاپ- و آرشیو شدن در اوتلوک 2007)
سپاس گذار از لطف همه
حسین

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم Safe Mode که از پاکت پلاس بیرون کشیدم هر وقت که پاکت پی سی تون به *** رفت اون موقع از پوشه Programs این برنامه رو اجرا کنید حواستون باشه که این برنامه پس از اجرا فایل های سیستمی شما رو پاک میکنه پس الکی و عشقی اجراش نکنید فقط در مواقعی که گفته شد;) من هیچ مسئولیتی در قبال اطلاعات حیاطی شما به عهده نمیگیرم:hmm:
4kxovon.gif
لینک دانلود:
Download SafeMode Released By Hirad Sabaghian
میرور:
Mirror At 4Shared
Mirror At RapidShare

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نظری , پیشنهادی , انتقادی , ..... در مورد این ریلیز های ما نداره؟؟؟؟
توروخدا بگید اگر کذاشتیم تو وارز های دیگه بهمون نخندن:(
راستی موقع دانلود این فایل ها توی 4Shared اون زیر یه قسمت Comment داره خواهشاً, مراماً, لطفاً یه Comment بدید ما رو از گندی که میزنیم باخبر کنید

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

semorena

Registered User
لایک‌ها
2

لينک که سالمه !!!!!!!
42.gif

http://www.4shared.com/file/10767146/1e0f754c/SafeMode_V21.html
هيراد دمت گرم عاليه
83.gif

متشكرم. اونموقع صفحش باز نميشد.

بدردت خورد؟؟؟؟؟

يه سوالي داشتم. شما نوشتي كه هروقت گوشي به فنا رفت اين برنامه رو اجرا كنيم. يعني autorun نيست؟ چون وقتي گوشي بالا نياد كه ديگه نميشه اين برنامه رو run كرد. بعد شما نوشتي كه فايلهاي سيستمي رو پاك ميكنه. اين نسخه شما پاك ميكنه؟ چون خود برنامش فقط فايل ها و سرويس هاي سيستمي رو غير فعال ميكنه و دفعه بعد كه ويندوز بالا بياد اونها رو فعال ميكنه. دقيقا عين خود safe mode‌ ويندوز.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
The Pad V3.0

خيلی باحاله خدا وکيلی دانلود نکنی ضرر ميکنی ;)

Pad_Ani_V3_HD.gif

Summary: The fastest way to write and draw on a Pocket PC.
Requirements: Any Windows Mobile device
Last updated: 2-May 2007

Application Description
The Pad...

This simple yet invaluable application is the fastest way to write and draw on a Pocket PC.

* Do you own a Pocket PC but still use paper and pen to scribble down quick notes, telephone numbers etc?
* Do you need to quickly open your Pocket PC and start writing immediately?
* Do you get confused with the number of input methods available on the Pocket PC?

If you answered "Yes" to any of the above then you need "The Pad".

The Pad is the fastest way to write and draw on a Pocket PC, no need to open a file, save a file or select any input method, just start writing immediately using the full screen.

Assigning a hardware button to "The Pad" allows you to start writing with a single button press.

Use the rocker button to quickly scroll down 'The Pad' making page after page of full screen notes.

At last you can say goodbye to the pen and paper

New V3 just released with added features:

* Increased 1000 page pad limit.
* All Windows Mobile Pocket PC OS versions supported.
* Supports all new screen resolutions including high-resolution VGA devices.
* Supports portrait and landscape modes automatically.
* The Pad pages are now saved as individual images & can be automatically synced to and from your desktop pc. Also allows changes made on the desktop to be synchronised with the Pocket PC.
* Dual button layout for easier access to the menus.

Download the Demo today and once you have tried this application you won't be able to work without it!
Update Description
Supports all new screen resolutions including high-resolution VGA devices. Supports portrait and landscape modes automatically. The Pad pages are now saved as individual images & can be automatically synced to and from your desktop pc. Also allows changes made on the desktop to be synchronised with the Pocket PC. Dual button layout for easier access to the menus.​

لينک دانلود :​

http://www.4shared.com/file/15287233/9ea7a928/The_Pad_V30.html

سايت سازنده :​

http://visualit.co.uk/PocketPC/pad.htm

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشكرم. اونموقع صفحش باز نميشد.

يه سوالي داشتم. شما نوشتي كه هروقت گوشي به فنا رفت اين برنامه رو اجرا كنيم. يعني autorun نيست؟ چون وقتي گوشي بالا نياد كه ديگه نميشه اين برنامه رو run كرد. بعد شما نوشتي كه فايلهاي سيستمي رو پاك ميكنه. اين نسخه شما پاك ميكنه؟ چون خود برنامش فقط فايل ها و سرويس هاي سيستمي رو غير فعال ميكنه و دفعه بعد كه ويندوز بالا بياد اونها رو فعال ميكنه. دقيقا عين خود safe mode‌ ويندوز.
نه به صورت autorun نیست چون فقط فایل exe. هست و من بخاطر عجله نتونستم بقیه امکانات رو پچ کنم. نکته بعدی اینه این من این برنامه رو تست کردم و برای مثال دیگه پلاگین های صفحه Today نبود حتی تو آپشن این یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی اینکه فیال های dll. و .... اضافی رو پاک کرده و نسخه خام ویندوز باقی مونده البته این رو بهت بگم که فقط ویندوز رو پاک میکنه و من فایل های My Documnets هم سر جاش بود ;)

Daywalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، دوستان من دنبال یک برنامه Text to Speechمی گردم که به تونم Rington های با صوتانسانی تولی کنم زن و مرد یا مدل رباتی مهم نیست آیا کسی می شناسد

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
قربان یه امتحانی بکنید، توی Start-->Settings-->Personal-->Phone-->More

تیک Automatic Pickup رو بزنید.

بعد از یه تلفن دیگه تماس بگیرید با گوشی و صحبت کنید، ببینید PM Recoder خودکار و بدون مشکل صدارو ضبط می کنه؟

بعله. بدون مشکل ضبط میکنه.
اگه میشد وقتی جواب می ده (یعنی گوش رو بر میداره) یک پیغام از پیش ضبط شده رو هم برای طرف مقابل پخش کنه، میشد منشی کامل :whistle:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بعله. بدون مشکل ضبط میکنه.
اگه میشد وقتی جواب می ده (یعنی گوش رو بر میداره) یک پیغام از پیش ضبط شده رو هم برای طرف مقابل پخش کنه، میشد منشی کامل :whistle:

INteresting
3550.gif

با Magicall می شه خیلی راحت کاری کرد که وقتی یه نفر (یا هرکسی) تماس می گیره، یه تسک خاصی رو انجام بده گوشی، مثلاً یه برنامه اجرا شه.

حالا سوال اینجاست که واقعاً می شه یه آهنگی چیزی رو پخش کرد برای طرف... یعنی یه صدا رو انتقال داد به بخش تلفونی دستگاه... یا نه
2lwnd75.gif

بالا