• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
توضیح مختصر: برنامه ای بسیار بسیار قدرتمند در زمینه حفظ و نگهداری فایل های شما دور از دسترس افراد بیگانه که حتماً پیشنهاد میکنم دانلود کنید وگر نه از دست میره;) این برنامه علاوه بر پاکت پیسی بر روی پیسی هم نصب میشه و میشه فایل ها رو از روی این دو دستگاه به یکدیگر منتقل کرد;)

نسخه: 2.0

تست شده:[•]

حجم: 1 مگ

عکس :
5878_wallet_pc_1.gif
5878_subwallet_en_screenanim_1.gif

سیستم مورد نیاز: همه پاکت پیسی ها + 16 مگ مموری خالی (بسیار توصیه میشود که بر روی مموری دستگاه نصب گردد)

سازگاری با سیستم: 5/5

لینک اطلاعات: Info

لینک دانلود: Download

فعال سازی: کیجن
بشینید حال کنید
90.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه ساخت فایل های CAB. که فایل نصبی پاکت پیسی هستند. من خودم برای ریلیز هایی که تا الان کردم از این برنامه استفاده کردم. این ورژن نسبت به قبلی تغییرات زیادی کرده حتماً دانلود کنید;)

نسخه:2.0

حجم: 16.5 مگ

عکس :
15156_ppcBuilderDialog_1.jpg

سیستم مورد نیاز: همه ویندوز های پیسی

لینک اطلاعات:Info

فعال سازی: فول ورژن
بشینید حال کنید
90.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر: برنامه ای بسیار قدرمند در زمینه نمایش زمان کشور ها و شهر های متفاوت.

نسخه یا ویرایش: ویرایش Standard 2007 نسخه 6.5.105

حجم: 5.7 مگ

عکس :
25309_screenshot_map_1.jpg

سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل 2003 و 2003SE و 5 (6 رو نمیدونم)

فعال سازی: -------

mehdilindows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد
من قبلا توی قسمت تم ها این درخواست رو نوشته بودم ولی کسی جواب نداد.
برای همین اینجا دوباره میپرسم کسی تمی رو که توی این عکس هست نداره ؟ بیشتر منظورم رنگ اون دو خط بالا و پایین هست.
یا تمی که رنگش تو مایه های WMP 11 ویندوز باشه...

سلام دوستان :
آیا این برنامه برای ویندوز 2003 هم هست ؟
اگر هست زحمت لینکشو اگر بکشید سپاسگذارم .

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر:ورژن جدید برنامه Resco Explorer که همین 10 دقیقه پیش توی سایت های وارز معرفی شد;)

نسخه یا ویرایش: 20076.10

حجم: 800 کیلوبایت

عکس :
explorer.gif

سیستم مورد نیاز: همه پاکت پیسی ها

فعال سازی: کیجن
بشینید حال کنید
90.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ایندکس تا همینجا آپدیت شده

هیراد جان خواستم از زحماتت تشکر کنم . بعد از چند وقت که نبودم مجبور شدم امروز حدود 50 صفحه رو که ندیده بودم نگاه بندازم
56.gif

توضیح مختصر:برنامه قدرتمند DivXPlayer که در زمینه پخش فایلهای DivX بسیار قدرتمند است و در سرتاسر دنیا کاربران زیرادی رو به خودش جلب کرده لازم به ذکره که فرمت DivX پر استفاده تربن فرمت ویدئویی در دنیا هست و جالب اینکه این برنامه تحت نظارت کمپانی تولید کننده این فرمته و بنبراین برنامه های قبلی مثل DivXPlayer 8.0 کاملاً Fake بود و این نسخه اصلی برنامه است

در مورد این نرم افزار هم میخواستم بگم بهترین برنامه برای تبدیل ویدیو و dvd ها به DivX همون PocketDivXEncoder_0.3.60 که قبلا معرفی کردید یا بهتر از اون هم هست ؟ راستی همیشه برام سوال بوده پسونده فایلهای divX چیه ؟ باید avi باشه یا divx ؟؟

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيراد امروز ترکوندی ها،دمت گرم
برنامه هايی که گزاشتی خيلی باحال بودن :lol:​
نوکرتم محسن این کار ها ارزش هیچکدوم از این دوستی ها رو نداره (البته اگه قابل بدونید)
هیراد جان خواستم از زحماتت تشکر کنم . بعد از چند وقت که نبودم مجبور شدم امروز حدود 50 صفحه رو که ندیده بودم نگاه بندازم
56.gif
خوشحالم که دوباره برگشتی. زحمات منم (البته اگر بشه زحمت تلقی کرد) به اندازه یه پست شما هم ارزش نداره;)
در مورد این نرم افزار هم میخواستم بگم بهترین برنامه برای تبدیل ویدیو و dvd ها به DivX همون PocketDivXEncoder_0.3.60 که قبلا معرفی کردید یا بهتر از اون هم هست ؟ راستی همیشه برام سوال بوده پسونده فایلهای divX چیه ؟ باید avi باشه یا divx ؟؟
برنامه های تبدیل ویدئو به DivX خیلی زیاد هست و تقریباً همه از یه Codec مشترک استفاده میکنند پس انتخاب یه برنامه تبدیلگر بعهده خود کاربر هست وبه میزان راحت بودن با برنامه یا ابزار میشه اونها رو طبقه بندی کرد البته ناگفته نمونه که بعضی از برنامه قدرت و کیفیت برنامه های دیگر رو ندارن ولی در مجموع برنامه PocketDivX Encoder از برنامه های خوب در این زمینه هست ولی با کمی گشتن برنامه های بهتر هم پیدا میشه;) فرمت فایل های DivX همون AVI هست ولی شما میتونید با یه Reanme ساده اون رو یه DivX تغییر بدید اینکار در اکثر برنامه های PC مشکل ایجاد نمیکنه چون اونا به Codec برنامه نگاه میکنن اگه بتونن اونو پخش کنن که پخش میکنن وگر نه پخش نمیکنن پس پسوند فایل رو نمیشه تنها اصل تلقی کرد مصداق بارزش هم فایل های DAT هست که حتی هنوز به رسمیت WMP هم شناخته نشده ولی چون Codecاش VCD هست قابل پخش هست, اما این موضوع در پاکت پیسی ها ملاک نیست و توی پاکت پیسی ها حتماً برای یه فایل DivX فرمت باید AVI باشه.
زیاد حرف زدم:happy:
موفق و پیروز باشید;):):D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان همین الان WisBar Advance 3 Public Beta 3 ریلیز شد اما برنامه Time-Limited هست و هنوز کرک نشده و در تاریخ 27 جون 2007 منقرض (Expire) میشه اگر کسی میخواد این لینک ها رو براش گذاشتم راستی کیجن های قبلی هم تست نشده هرکی خواست دانلود کنه میشه یه تست هم بکنه این کیجن هارو؟؟؟؟؟
13310_W34_1.jpg
اینم لینک های دانلود:
WM6 CAB File
WM5 CAB File
WM2003 CAB File
فایل های بالا همه CAB. هستند و باید از روی پاکت پیسی اجرا بشن. امیدوارم لذت ببرید:happy:
اطلاعات بیشتر

mahani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید.
لطفا اگه کسی کرک برنامه Mobile Express 1.1 رو داره ما رو هم بی نصیب نزاره.
لینک دانلود: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=23698

mobexp_screenshot_gif.gif

اگه ورژن دیگه ای هم بود (ولی با کرک) قبوله :p :blush:
ممنون

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید.
لطفا اگه کسی کرک برنامه Mobile Express 1.1 رو داره ما رو هم بی نصیب نزاره.
لینک دانلود: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=23698

mobexp_screenshot_gif.gif

اگه ورژن دیگه ای هم بود (ولی با کرک) قبوله :p :blush:
ممنون
ورژن کرک شده است ;)
Download
بزودی روی 4Shared آپ میکنم :):)
موفق باشید:happy::happy:

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
هیراد خدایی خیلی باحالی از صبح الاطلوع تا آخره آخره آخره ..... شب هستی!!!:blink:;)
خیلی خیلی دمت گرم.:rolleyes:;):rolleyes:

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيراد جان دمت گرم . همه گفتن تركوندي . به من چيزي نرسيد . تركش هاشم بقيه بردن
ببخشيد كه تركوندي !!!!!!!.
راستي عزيز اين WisBar Advance 3 Public Beta 3 مثل قبليه بازم سرعتو ميگيره و باعث هنگ ميشه يا اصلاح شده و بهتر از ورژن هاي قبليه ؟

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
حاجی دستت درد نکنه. من دانلود کردم و نصب کردم دو تا سوال داشتم:
1) موقعی که میخواد میلهارو سینک کنه. یه ارور میده:
YConnections.exe
the file 'yconnetctions.exe' can not be open. ........
بعدش همینجوری میمونه و میل ها رو نمیاره!:( چی کار باید کنم؟

2) مسنجرش اصلا باز نمیشه و انگار نه انگار که روش میزنم! ولی بقیه بجز میلش کار میکنن. (میلش میگه که در حال سینک کردن هستش ولی خدائیش خالی میبنده دیگه:eek: :blink:. اصلا هیچ اتفاقی نمیافته!)
دستت درد نکنه بازهم:cool:

نه نیما جان اتفاقا برعکس
برای من تمام میلها را سینک کرد به این صورت که در هنگام سینک کردن یه گزینه اومد به اسم Send SMS
وقتی هم که Status بارش پر شد تمام میلهامو برام سینک کرده بود نمیدونی چه حال داد ! :happy:

واقعا دست همگی (بچه های فعال فروم) درد نکنه و خسته نباشید

_nima

Guest
لایک‌ها
0
نه نیما جان اتفاقا برعکس
برای من تمام میلها را سینک کرد به این صورت که در هنگام سینک کردن یه گزینه اومد به اسم Send SMS
وقتی هم که Status بارش پر شد تمام میلهامو برام سینک کرده بود نمیدونی چه حال داد ! :happy:

واقعا دست همگی (بچه های فعال فروم) درد نکنه و خسته نباشید

یعنی اصلا اون ارور رو نداد؟!؟!!!
من ورژن قدیمش رو داشتم برام کار میکرد فقط بعد یه مدت شروع کرد به هنگیدن.
آره میل ها رو میاره خیلی قشنگه
کاش مال من هم کار بیفته. فعلا امتحان دارم تا 6ام نیستم، تا بعدش امیدوارم این مشکل حل شه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیراد خدایی خیلی باحالی از صبح الاطلوع تا آخره آخره آخره ..... شب هستی!!!:blink:;)
خیلی خیلی دمت گرم.:rolleyes:;):rolleyes:
:happy:ممنون. هیچکدوم از این کارا قابل شما دوستان رو نداره و به این دوستی ها نمیرسه. دمه تو هم گرم وحید که هرچی ما مینویسیم میخونی;)
هيراد جان دمت گرم . همه گفتن تركوندي . به من چيزي نرسيد . تركش هاشم بقيه بردن
ببخشيد كه تركوندي !!!!!!!.
راستي عزيز اين WisBar Advance 3 Public Beta 3 مثل قبليه بازم سرعتو ميگيره و باعث هنگ ميشه يا اصلاح شده و بهتر از ورژن هاي قبليه ؟
ممنون. دوباره میگم که هیچکدوم ارزش این دوستی ها رو نداره و چیز قابل داری نیست.
از اسمش معلومه که زیاد درست و حسابی نیست ورژن Beta که دیگه کاروبارش مشخصه و کلاً باگ ها درست شده و مشکلات Toolbar و سافت کی ها حل شده. مثل اینکه سرعتش هم بهتر شده;) اینطوری که بوش میاد احتمال میده Jamin داشته باشی;)
موفق و پیروز باشید:happy::happy:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه تهیه بنچمارک از بخش های مختلف پیپیسی جناب FARGO در صفحه اول ترد معرفی کرده بودن که رجیستر نشده بود باید ذکر کنم که این برنامه 495.00$ قیمت داره پس مطمئن باشید که ارزش دانلود 8 مگ رو داره;) و بر روی کامپیوتر هم اجرا میشه:happy:

امکانات اندازه گیری:
• سرعت مموری
• سرعت باس مموری
• سرعت گرافیک و صفحه
• لایف تایم باتری
• سرعت نوشتن/خواندن استورج کارت
• تست کارایی و اجرای برنامه های Pocket Word و Pocket Internet Explorer و File Explorer
• سرعت اجرای فایل های JPEG
• تست اجرا و کارایی فایل های صوتی و تصویری
نسخه یا ویرایش: 1.6

حجم: 8 مگ

عکس :
4214_04_1.gif
4214_02_1.gif

4214_01_2.gif

سیستم مورد نیاز: ویندوز 98 و XP و ME + همه پاکت پیسی ها

فعال سازی: برنامه فول ورژن و ریتیل هست فقط بشینید حال کنید
90.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
برنامه های تبدیل ویدئو به DivX خیلی زیاد هست و تقریباً همه از یه Codec مشترک استفاده میکنند پس انتخاب یه برنامه تبدیلگر بعهده خود کاربر هست وبه میزان راحت بودن با برنامه یا ابزار میشه اونها رو طبقه بندی کرد البته ناگفته نمونه که بعضی از برنامه قدرت و کیفیت برنامه های دیگر رو ندارن ولی در مجموع برنامه PocketDivX Encoder از برنامه های خوب در این زمینه هست ولی با کمی گشتن برنامه های بهتر هم پیدا میشه فرمت فایل های DivX همون AVI هست ولی شما میتونید با یه Reanme ساده اون رو یه DivX تغییر بدید اینکار در اکثر برنامه های PC مشکل ایجاد نمیکنه چون اونا به Codec برنامه نگاه میکنن اگه بتونن اونو پخش کنن که پخش میکنن وگر نه پخش نمیکنن پس پسوند فایل رو نمیشه تنها اصل تلقی کرد مصداق بارزش هم فایل های DAT هست که حتی هنوز به رسمیت WMP هم شناخته نشده ولی چون Codecاش VCD هست قابل پخش هست, اما این موضوع در پاکت پیسی ها ملاک نیست و توی پاکت پیسی ها حتماً برای یه فایل DivX فرمت باید AVI باشه.
زیاد حرف زدم
موفق و پیروز باشید
با این توضیحات هیچ حرفی برای گفتن باقی نذاشتی . مرسی
راستی هیراد جان divX Player که تو صفحه قبل گذاشتیو شما تونستی روی دستگاهت نصب کنی ؟ من همون دیشب دانلود کردم ولی اول نصب پیغام میده که نصب نا موفق بود ...

بالا