Andy_madadian
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 80
- لایکها
- 0
به نقل از omidgiahi :دوست عزيز اشتباه گفتم اصفهان فكر نكنم داشته باشن چون چند جا كه مموري ميفروشن زنگ زدم گفتن نداريم
ممنونتم
به نقل از omidgiahi :دوست عزيز اشتباه گفتم اصفهان فكر نكنم داشته باشن چون چند جا كه مموري ميفروشن زنگ زدم گفتن نداريم
به نقل از behrooz_forjani :من دقيقا نميدونم چه قيمته. اما يه پسره را ديدم كه 6630 داشت و ميگفت موبايلش Mini SD ميخوره. گفت قيمتش خيلي گرونتر از SD مموليه. فكر كنم قيمتش حدود 70 تا 80 هزار تومان باشه. البته مطمئن نيستم. برات سوال ميكنم.
به نقل از mamadoo ::blush: سلام
در مورد دیکشنری Estaco باید بدونید که وقتی کلید shift از رو کیبورد بزنید بقیه حروف فارسی می آید.
به نقل از Hitler :سلام دوستان
من یه خواهشی دارم این عزیزان خوب و فهمیده که اینجا هستن لطف کنن یه نرم افزار معرفی کنن که مثل یه شبیه ساز فضای پکت پی سی رو روی کامپیوتر های شخصی ایجاد کنه تا آدم قبل از اینکه یه برنامه ای رو روی پکت پی سیش نصب کنه توی اون ببینه که چیه و اجرا و کار کنه باهاش .....
به نقل از Hitler :راستی یه التماس ( دعا ) ی دیگه داشتم اینکه رفقا به جای اینکه بگن مودل دستگاه من اینه بگن سیستم عاملش چیه چون مودل دستگاه که مهم نیست ... اگه اسمارت فون دارن بگن برای سیمبین فلان ورژن میخوام ... اگه پکت پی سی دارن بگن برای ویندوز موبایل ( ویندوز سی ای ) فلان ورژن میخوام .. و اگه پالم دارن بگن برای پالم میخوام ... و ... پس عزیزان از این به بعد مرحمت بفرمایند سیستم عاملشون رو بگن ...
سلام شما در مورد اسمارت فون و ... درست میگیدبه نقل از Pda :سلام . زبونهاي برنامه نويسي مثل VisualBasic .net يك Emulator دارن كه برنامه نوشته شده براي پاكت پي سي رو نمايش مي دهند . حالا اينكه Visual Basic مي تونه نرم افزارهاي ديگه رو هم كه براي پاكت پي سي نوشته شده رو Emulate كنه يا نه ، من تا حالا امتحان نكردم .
اميدوارم منو به عنوان كسي كه ايرادگيره حساب نكنيد . اما يه چيزهايي مهمه كه نبايد به غلط رايج بشه . اول از همه اينكه Smartphone صرفا به دستگاههاي داراي Symbian OS نمي گن . Smartphone به دستگاههايي مي گن كه سيستم عامل داره ، اما Diapad داره وTouchScreen نيست . وگرنه دستگاهي مثل imate sp3i با اينكه ويندوز داره ، اما يك اسمارتفون حساب ميشه .
درباره اينكه گفته بوديد كه فقط نوع سيستم عامل رو اعلام كنن هم بايد بگم كه متاسفانه حرفتون اشتباهه . اجراي يك نرم افزار به خيلي چيزها ربط داره . البته به نوع سيستم عامل كه Windows Mobile Phone Edition باشه يا Windows Mobile هم ربط داره . ولي به چيزهاي ديگه اي هم مربوطه . حتي به نوع CPU . بعضي از اين نرم افزارها صرفا با CPU يك شركت هماهنگ هستند . مثلا Cpu هاي شركت Intel رو فقط ساپورت مي كنن و نه شركت Samsung . براي همين مي بينيد كه بعضي وقتها كاربران دستگاههايي مثل iPAQ h1940 مي گن كه فلان نرم افزار رو دستگاهشون اجرا نميشه . چرا ؟ چون سيستم عاملشون اگرچه Windows Mobile 2003 هستش ولي نوع Cpu اين دستگاه ، Samsung هست . اين توضيحات رو دادم براي اينكه بدونيد توي وبسايتهايي مثل Handango.com و PocketGear.com و وبسايتهاي معتبر ديگر ، هر نرم افزار بخشي به Compatible Device يا همون دستگاههاي سازگار وجود داره كه نشون ميده نرم افزار با چه دستگاههايي درست كار مي كنه .
موفق باشيد .
به نقل از PDA_Jam :سلام
آيا براي PDA يه منشي خوب سراغ ندارين ؟
سلام مرسي از بازيهايي كه گذاشتي راستي والي بال و بوا كد ميخوان كدش را داري؟به نقل از BodyBuilder :امروز براتون چند تا بازی میزارم امیدوارم که خوشتون بیاد .
![]()
بوو آ ( یه جور ماره دیگه ) 1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
والی بال با حال
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
قلب های پیوسته
فعلا اینارو داشته باشید تا ببینیم میتونیم چیزی پیدا کنیم که به درد شما مهندسا بخوره
اون باتري براي نگهداري اطلاعات تا زمان دسترسي به يك منبع براي شارژ باتري اصليه كه اطلاعات از بين نره و مي شه گفت واسه زنده نگه داشتن گوشي و اطمينان از دريافت تماسها و پيامهاست نه روشن نگه داشتن گوشي.به نقل از BodyBuilder :آقا این باتری بک آپ به چه درد می خوره ؟
من گذاشتم ماین باتریم تموم بشه فکر کردم الان اون شروع به کار می کنه اما ...
دستگاه خاموش شد . دوباره که روشن کردم خاموش شد و.... :blink:
دیدم کسی جواب نداد خودم رفتم گشتم تو سایتها کد پیدا کردم برید حال کنیدبه نقل از ali_m_b :سلام مرسي از بازيهايي كه گذاشتي راستي والي بال و بوا كد ميخوان كدش را داري؟