• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
اگه ميشه يه لينك فعال از برنامه smscool بذارين.هيچ كدوم از لينكها كار نميكنه.
مرسي.

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از دوستان کسی یه کرک یا سریال معتبر برای Pocket PC Farsi Language Extender داره؟
لینک داونلودش اینه:

http://farsi.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Farsi.html

یکی از دوستای من داره ولی خسیسه نمیده! منم بدجور نیاز دارم بهش:(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از sservati :
از دوستان کسی یه کرک یا سریال معتبر برای Pocket PC Farsi Language Extender داره؟
لینک داونلودش اینه:

http://farsi.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Farsi.html

یکی از دوستای من داره ولی خسیسه نمیده! منم بدجور نیاز دارم بهش:(

من كه اصلاً با اين برنامه حال نميكنم. بهتره فارسي ساز شهاب يا Arabizer را نصب كني. اما اگر ميخواهي اين هم پسوردش:
MORAA000-0000012931-93823-6140

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
سلام :happy:

ما بالاخره از اين سفر طولاني جون سالم به در برديم و سلامت برگشتيم :D

در طول سفر به فروم سر ميزدم ولي متاسفاه اونجا كيبورد فارسي نداشتن :lol:

خلاصه چندتا مورد بود كه الان فقط اين يكي يادم مونده .

اين رام كه من براي ويندوز موبايل 5 فرستادم اصلا پسورد نداره ! :blink:

يكم توضيح بديد ببينم كجاش پسورد ميخواد.

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اينم فون الارم ورژن 1.27با اين مشخصات جديد
What's new/fixed in v1.27
Location database expanded from 2000 bytes to max.free memory
Voicemail for Sprint improved
smsForward / callForward fixed
Backlight support for iPAQ
Ringtones directory support
دانلود

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
سلا
ببخشید من دو تا برنامه میخواستم که لنگش تو سیمبیان هست!اما هرچی میگردم پیدا نمیکنم! بعنی اصلا نمیدونم چی سرچ کنم ! میشه راهنماییم کنید؟
یکی اس ام اس تایمر هست که کارش اینه که یه اس ام اس کیرت میکنی بعد تعیین میکنی کی فرستاده شه! (واسه سریس 60)
یکی دیگه هم ادونس کال منیجیر که کارش مثل بلک لیسته اما با امکانات بیشتر! من اسمارت فیلترو نصب کردم اما حتی بعضی از امکاناته بلک لیستو هم نداشت
( advance call manager واسه سیمبیان UIQ است)
بعد یه سوال دیگه!
برنامه ای واسه پاکت پیسی هست که یعد از نصبش یشه برنامه های سیمبیان رو اجرا کرد یعنی شبیه سازی کرد!!!؟؟؟

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اين يه برنامه شبيه به فون الارمه

t allows to configure and switch between 2 to 7 modes configured with all the essential settings.
Use the Today Plugin for an easy finger click,

PZPSettings.gif

PZPTodayCustom.gif

دانلود برنامه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behrooz_forjani :
سلام دوست عزيز. من يك سوالي دارم.البته ميشه گفت يك روياست نه يك سوال.
آيا كابل و برنامه اي هنوز ساخته نشده كه بشه ppc را به iPod لينك داد؟ يعني اينكه بتونم با وصل كردن ppc به iPod از 40GB فضاي اون روي ppc استفاده كنم؟:blink: :blush:
:blush: :blush:
بهروز جان من حرفم رو پس می گیرم.الان که داشتم مرور پی دی ای ای-سوسی که مهدی معرفی کرده رو می خوندم متوجه شدم که مثل اینکه تو اون این امکان در نظر گرفته شده که همون طور که در قبل توضیح دادم بعضی از دیوایس های یو اس بی رو کنترل کنه.من به نویسنده مرور میل زدم و سئوال کردم ببینم جواب می ده یا نه.اما خودم هم نیگا می کنم و براتون می نویسم.
iwja10.jpg

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
:blush: :blush:
بهروز جان من حرفم رو پس می گیرم.الان که داشتم مرور پی دی ای ای-سوسی که مهدی معرفی کرده رو می خوندم متوجه شدم که مثل اینکه تو اون این امکان در نظر گرفته شده که همون طور که در قبل توضیح دادم بعضی از دیوایس های یو اس بی رو کنترل کنه.من به نویسنده مرور میل زدم و سئوال کردم ببینم جواب می ده یا نه.اما خودم هم نیگا می کنم و براتون می نویسم.
iwja10.jpg

به این جا برید بهروز خان و بیشتر در مورد اش بدونید

ممنون دکتر. بابا تو دیگه کی هستی:p

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
این برنامه SplashBlog به شما این امکان را میدهد که با نصب آن عکس های گرفته شده توسط موبایلتان را روی اینترنت قرار دهید. برای این کار یک accountدر سایت www.splashblog.comدر اختیار شما قرار میدهد.
این برنامه فعلاً نسخه بتا هست. پس تا دیر نشده حالشو ببرید.
imate.jpg

treo-friends-sync.jpg

دانلود برای pocket pc

دانلود برای palm os
دانلود برایWindows Mobile Smartphone
دانلود برای نوکیا سری 60

این برنامه جوایزی همچون نخود بلورین را نیز از آن خود کرده است: :lol:
Handango_Winner_2005.gif

PalmPwredUpLg.gif

OrangeccWinner.gif

ضمناً برای sony ericssonسری p به زودی می آید:
P900.jpg

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یک برنامه ماشین حساب ترمودینامیک مخصوص دانشجویان رشته های مهندسی شیمی :و نفت و مکانیک

EngCalcPPC_Full_35_240_Thermo.gif

دانلود
البته فکر کنم demo باشه. اگر کسی نشخه کامل و یا سریال براش پیدا کرد، لطف بزرگی کرده.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگر تا به حال اسم اسکایپ به گوشتون نخورده ، باید بگم که دلیل اینکه روی تقریباً همه پی پی سی فون ادیشن ها و حتی اون هایی که فون ادیشن هم نیستن ، کارت وایرلس لن دارن می گذادن، وجود بی مثال این برنامه اس.این برنامه که از ابتدا توسط یک شرکت چینی طراحی شد، الان بدل به بزرگترین ابزار تماس اینترنتی
VIOPشده.
طرز کارش چیه؟
skype.png

این برنامه که تا به حال فقط روی پی سی بود ، و حالا نسخه کانفرم شده اش با پی پی سی ها اومده، این امکان رو به شما می ده که اگر یک اتصال اینترنتی (در حدود دو بار سریع تر از دایل آپ) داشته باشید ، با قیمت دقیقه ای 1 سنت به امریکا ، تمام اروپای غربی، چین و ژاپن وکره و خلاصه هرچی کشور که سرش به تنش بیارزه بزنید.ملطفت شدید ؟ 1 سنت.بعد چون دارید از نت زنگ می زنید ، مهم نیست کجا هستید.

از این مهم تر اینه که مثل سرویس های مسنجر نیست که فقط با اعضا بشه ارتباط برقرار کرد.بلکه بوسیله شماره تلفن های روتین می تونید تماس برقرار کنید.

حالا می تونید حدس بزنید که اگه شماتو ایران نبودید، اصلاً لازم نبود پی پی سی تون فون داشته باشه.چرا نه تو ایران؟به این خاطر که ایران از بس که یوزر داره رو اسکایپ ، که باعث شده نرخ تماس با ایران موبایل 14 صدم یورو باشه!!!!

می بینید که چقدر ماشالاه خاطر خواه زیاد داریم!!!

ایران که مرخصه ، ولی می تونید از اینجا بگیرید نرم افزار بتا شو.اقلا الکی باهاش حال کنید.

راستی خرید اعتبار هم کمتر از یک ثانیه وقت می گیره. لیست قیمت ها رو اینجا نیگا کنید

یه چیز هم بگم کف کنید، تا حالا نرم افزارشون رو 222میلیون بار دانلود کرده اند ملت!!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
Emggtools، یک نرم افزار محاسباتی قوی در زمینه مهندسی میباشد.

pocketpc.gif

دانلود نسخه trial

9.2MB

به خاطر این گفتم قوی، چون در زمینه های مهندسی زیر ،محاسبات مخصوص به خودش را دارد:

Fluid Mechanics
Heat & Mass Transfer
Thermodynamics
Heat Exchanger
Pipe Flow

Mechanical Engineering
Hydraulic Engineering
Machine Design
Electrical Engineering
Pulp & Paper
HVAC
Structural Engineering
Engineering Utility
Pneumatic Engineering
Engineering Financial
Mathematical
and more coming soon​

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
بحث جستجوي پيشرفته شد ، ياد سئوالي كه مدتها است ميخواستم بپرسم افتادم.حدود 5 سال پيش يك PDA مارك Casio داشتم كه در اون زمان فارسي ساز داشت بعلاوه تقويم شمسي و ... واز همه مهمتر يك قابليت عالي: ميتونستم بر حسب شماره تلفن يا هر جزئي از نام يا آدرس پستي و ... شخصي در آدرس بوك آنرا Search كنم.
متاسفانه در آدرس بوك پاكت پي سي امكان جستجوي پيسرفته را نتونستم داشته باشم.(بعبارتي فقط بر حسب اسم شخص يا مثلا شركت ميتوان جستجو داشت و نميتوان بر اساس جستجوي مثلا قسمتي از آدرس يا شماره تلفن شخص ، نام اون شخص را پيدا كرد)
كسي تجربه اي داره كه كمك كنه؟
ممنون
اين خيلي راحته. برنامه Find رو از Programs اجرا كنيد و در قسمت Type: گزينه contacts رو انتخاب كنيد. حالا هرچي خواستيد بنويسيد تا اون رو از contacts ييدا كنه. حتي ميتونيد مثلا 123 رو سرچ كنيد تا هر شماره تلفني كه اين سه عدد توش وجود داره رو پيدا كنه! :D
از اين باحال تر اينكه اگه در type گزينه messages رو انتخاب كنيد ميتونيد كلمه اي رو بنويسيد تا اون رو در تمام مسيج هاتون بگرده و پيدا كنه. اين كار بدرد پيدا كردن يه جوك در بين كلي مسيج ميخوره!!! :happy:

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
آیا کسی سریال Resco Utility Pacage Ver 5.41 رو نداره ؟
و
Resco Media Suite v5.38 رو چطور ؟

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از m_d_1980 :
اين خيلي راحته. برنامه Find رو از Programs اجرا كنيد و در قسمت Type: گزينه contacts رو انتخاب كنيد. حالا هرچي خواستيد بنويسيد تا اون رو از contacts ييدا كنه. حتي ميتونيد مثلا 123 رو سرچ كنيد تا هر شماره تلفني كه اين سه عدد توش وجود داره رو پيدا كنه! :D
از اين باحال تر اينكه اگه در type گزينه messages رو انتخاب كنيد ميتونيد كلمه اي رو بنويسيد تا اون رو در تمام مسيج هاتون بگرده و پيدا كنه. اين كار بدرد پيدا كردن يه جوك در بين كلي مسيج ميخوره!!! :happy:

ممنون از راهنماييتون:)

بالا