• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم فایل.ولی همون طور که گفتم فکر کنم برای نصب باید حتما دستگاه روی گهواره اش باشه و بعد اش خودش به نت وصل می شه .حالا یه امتحان کنید.
آخه مال من که از وایرلس استفاده می کنم فیلتر نبود.:cool:

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/PPC2003PMVault.cab

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از king_dani :
آقا کی بود اینجا دست از سر فروم بر نمی داشت که یه برنامه بدید که مکالمه رو ضبط کنه؟

بفرمایید ، بالاخره یافتم.البته خودم خیلی بهش ور نرفتم . ولی در سایت واضح نوشته که برنامه برای دبلیو ام 5 هم هست.
phone-call-recorder-smartphone.jpg

در ضمن ، برنامه مجانی هم هست.:eek:

برنامه علاوه بر ضبط مکالمه ، کلی کار های دیگه هم می کنه ، لاگ می کنه کل مکالمات شما رو ، مسج هاتونو ضبط می کنه و .....
از اینجا بگیرید اش.
کد:
http://1800message.com/PPC2003PMVault.cab
فایل اش کب هست ولی جلوشو نگیرید که جای دیگه نصب شه چون به دلیلی که بر من هم معلوم نشد ، وقتی سوییچ رجستری رو عوض کردم ، نصب نشد.
بعد که نصب شدید ، فکر کنم حتماً باید کانکشن اینترنت داشته باشید ،تا برنامه رجیستر کنه.بعدش ردیفه
خلاصه یه ختم انعامی چیزی برای دیولوپرش بگیرید این قدر ثواب کرده:p

اینم سایت دیولوپرش
سلام
من كه هر كاري كردم نتونستم باهاش كار كنم يعني گزينه اي نداره واسه ظبط مكالمه اگر راهنمائي كنيد ممنون ميشم

bardia_aku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
پیشنهاد خوبیه،ولی فکر می کنی آیکون که اینجام عکسشو گذاشتم ،برداشته می شه؟ لعنتی بدجوری رو اعصابمه، اخه بقیه برنامه ها رو می شه آیکونی که اینجا می ذارن رو با تورو تول بار مخفی کرد.ولی اینو که هرچی فایل دستم اومده پاک کردم ولی هنوز هست.جالبه که هیچ کدوم از آیکون هاش هم کار نمی کنه! فقط اونجاست

اقا منهم این مشکلو داشتم برو تو windows\startup
یه فایله اولش com داره اونو پاک کن درست میشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ha1h1 :
سلام
من كه هر كاري كردم نتونستم باهاش كار كنم يعني گزينه اي نداره واسه ظبط مكالمه اگر راهنمائي كنيد ممنون ميشم
قربان در منویی که در وقت اجرا کردن برنامه می آد شما باید در تنظیمات، یه گزینه رو فعال کنید، که مکالمه رو ضبط می کنه.طبعا باید برنامه همیشه در رم در حال اجرا باشه که چنین عملی رو انجام بده.

باز اجازه بدید سایت برنامه رو یه نیگاهی بندازم .اگه چیز دیگه دستگیرم شد می نویسم اینجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از king_dani :
قربان در منویی که در وقت اجرا کردن برنامه می آد شما باید در تنظیمات، یه گزینه رو فعال کنید، که مکالمه رو ضبط می کنه.طبعا باید برنامه همیشه در رم در حال اجرا باشه که چنین عملی رو انجام بده.

باز اجازه بدید سایت برنامه رو یه نیگاهی بندازم .اگه چیز دیگه دستگیرم شد می نویسم اینجا
قربان همین الان متوجه شدم که این برنامه ریکورد کردن اش فقط مربوط به اسمارت فونهاست.یعنی فقط رو اونها کار میکنه چون خودم الان امتحان کردم.تازه فقط روی اونهایی که دبلیو ام 5 هستن.پس متاسفانه باید بگم که اشتباهی معرفی کردم.

باز اگه چیز دیگه ای دیدم خبر می کنم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از behrooz_forjani :
della جان چرا دعواش میکنی؟
حس کنجکاویش گل کرده. اتفاقاً کار خوبیه. حالا که درشو باز میکنی، کلیه قطعاتشو هم باز و بس کن(مثل دوچرخه) شاید بعدش بهتر کار کنه. اما دیگه با باز کردنش خواب گارانتی را هم نمیبینی، چه برسه به خود گارانتی.
ضمناً مواظب باش مثل مال من پیچهاش گم نشه که دیگه گیر نمیاری:f34r:
مرسی از نصیحتا:d:Dولی من واقعا وسوسه شدم این کارو بکنم مخصوصا که گارانتی یه سالش تموم شده گذشته از اون دسته ما که از نمایندگیش تو دبی کوتاه(گرچه hp به این راحتیا خراب نمیشه:D:D( اون طلق روشم یه بار دادم نمایندگیش بعدش که گرفتم دیگه نبود!!:( به حرحال یه وقتی باس این کارو کرد چون هر روز به قطر چربیه روش افزوده میشه!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از king_dani :
آقا کی بود اینجا دست از سر فروم بر نمی داشت که یه برنامه بدید که مکالمه رو ضبط کنه؟

بفرمایید ، بالاخره یافتم.البته خودم خیلی بهش ور نرفتم . ولی در سایت واضح نوشته که برنامه برای دبلیو ام 5 هم هست.
در ضمن ، برنامه مجانی هم هست.:eek:

کد:
http://1800message.com/PPC2003PMVault.cab
فایل اش کب هست ولی جلوشو نگیرید که جای دیگه نصب شه چون به دلیلی که بر من هم معلوم نشد ، وقتی سوییچ رجستری رو عوض کردم ، نصب نشد.
[/URL]
:( آخی خیلی حیف شد که کار نمیده من بودم که دست از سر فروم بر نمیداشتم واسه این برنامه
ایشالا پیدا میشه
به نقل از ali_m_b :
سلام مرسی از برنامه های خوبی که اینجا میذارین
finger clix2 یک unlock key میخواد میشه راهنمایی کنید یا کرک بذارید
واقعاً مرسی
accep که بزنی eror میزنه اما کار که میده - اما من امروز دوباره نصب کردم accepکه میزنم بدون هیچ موردی وارد میشه اما بازم میاد یعنی هیچی
کرکش رو گشتم فقط سایتی رو پیدا کردم که عکسشو میزارم ایشالا آقای king_dani از روی عکس میفهمه و کرکش رو گیر میاره
attachment.php

اینم سایتش که باید رجیستر شد.واسه من که ایمیلی نیومد که بزارمش جای اولین خونه یا اینکه اصلا اینجوری نیست
http://www.imaginet-software.com/register.asp
reg.jpg

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
آقای king-dani لطف میکنی یک لینک چیزی جایی برا من بنویسی که من اونجا عربیزر 2 رو آپلود کنم ؟
تا حالا واسه 4 نفر :eek: فرستادم به ایمیل :wacko: که درخواست کرده بودن
اگه لطف کنی منو از شکنجه ای نجات میدی :D ممنون میشم:happy:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
سلامی دوباره:rolleyes:
اساتید... :) > کرک برنامه resco photo Viewer v5.32 رو اگه دارید یا میتونید پیدا کنید بزارید
ممنون میشم :happy: :blush:
برنامه PocketArtist3 رو کسی رجیستر نکرده ؟:(

دوست عزیز! این سریال واسه pocket artist 3.11 هستش.
device id : art
serial num :66775-786985606-31477-2

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان! گوشی من imate jam هست. و مشخصات رام:
rom version : 1.06. 00 wwe
rom date : 01/06/05
radio version : 1.05.00
protocol version : 1337.39
حالا میخوام کمکم کنین رام گوشیم رو با یه رام بهتر تعویض کنم.
لطفا در مورد نحوه تعویض رام هم توضیح بفرمایین، چون من هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم;)
متشکر:)

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از zarei175 :
لطفا در مورد نحوه تعویض رام هم توضیح بفرمایین، چون من هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم;)
سلام
بايد بري تو سايت آي مت http://www.imate.com/t-DEVICE_JAM_UPD.aspx و از اونجا رام را جديد كني كه خيلي تاثير هم داره روي آنتن دهي و سرعت البته قبل از هر چيز بايد ريجستر بشي تو سايت آي مت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا باز یه برنامه توپ مفتی پیدا کردم که گفتم حیفه شما هم استفاده نکنید.

این برنامه به سایت ودر وصل می شه و اطلاعات یک هفته رو برای هر چند تا شهر که بخواید می گیرد، خوبیش به اینه که خیلی دریافت اش کمه و در دایل آپ هم به خوبی جواب می ده.بعد که آف لاین شدید،یعنی مثلا دستگاه رو از روی گهواره برداشتید، راحت هر جا خواستید نگه کنید اوضاع چه جوره.برای یک هفته می شه گرفت.فایل کب اش اینجاست

1147.gif

یه مزیت دیگه اش همینه که خیلی کوچیکه.ولی باز اگه می خواید هیچ جایی ازتون رو مین مموری نگیره،این کار رو کنید که دلا گفته

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
برا کسایی که روی تودی اسکرین شون باطری متر ندارن و مثل من هم دوست ندارن که صفحه تودی شلوغ پلوغ شه و مدام اخبار بمب گذاری های عراق رو پخش کنه:

کد:
http://prdownloads.sourceforge.net/kbattery/kbattery-1.0.3.zip?download

برنامه جالبیه ولی ننوشته روی ویندوز موبایل 5 هم جواب می ده یا نه.باید بگردم یکی برای اون هم پیدا کنم.چون اتم هم نداره !:(

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
:( آخی خیلی حیف شد که کار نمیده من بودم که دست از سر فروم بر نمیداشتم واسه این برنامه
ایشالا پیدا میشه

accep که بزنی eror میزنه اما کار که میده - اما من امروز دوباره نصب کردم accepکه میزنم بدون هیچ موردی وارد میشه اما بازم میاد یعنی هیچی
کرکش رو گشتم فقط سایتی رو پیدا کردم که عکسشو میزارم ایشالا آقای king_dani از روی عکس میفهمه و کرکش رو گیر میاره
attachment.php

اینم سایتش که باید رجیستر شد.واسه من که ایمیلی نیومد که بزارمش جای اولین خونه یا اینکه اصلا اینجوری نیست
http://www.imaginet-software.com/register.asp
مشاهده پیوست 5554

منم همینکارو کردم ولی ایمیلی نیمود.
اگه کسی راه حلی داره بگه ممنون میشم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ali_m_b :
منم همینکارو کردم ولی ایمیلی نیمود.
اگه کسی راه حلی داره بگه ممنون میشم.
من درست متوجه نشدم ، یعنی اصلا متوجه نشدم.
شما که کرک براش ندارید.دارید؟
یعنی راهی هم بلد نیستید که رجسترشو دور بزنید درسته؟
این طور که به نظر می آد ، این سریال نامبر رو فقط وقتی بخرید بر مبنای ای میل و یا شاید از آی ام ای آی دستگاه می سازه.
اگه یه کم واضح تر توضیح بدید کجای کار گیر داره شاید بشه کاری کرد.

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من امروز شبکه وای فای رو تو خونه راه انداختم
2 تا کار پیش اومد
یکی این که می خاستم سایت فارسی برم نشون نمیداد
اول اینکدینگ رو عوض کردم بد هم فونت تی هما رو دستی ریختم
تو فلدر فونت که هنوز هم حرف حرف نشون میده؟؟؟
دوم اینکه چجوری با پی دی ای و وای فای یک شبکه درست کنم و فایل
شیر کنم؟ چون وصل میشه ولی فایل بلد نیستم ببینم!:wacko:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا شرمنده نباید اینجا پست میزاشتم اما فقط می خواستم بگم لطفا به فروم رجیستری هم یه سری بزنید فکر می کنم 2 ماهی باشه updateنشده باشه!!

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از della :
باااااااااااااازش کنی؟ چه طوره که با سیم ظرف شویی و ریکا بشوریش :eek:
مگه اسباب بازیه که بازش کنییییییییییی:wacko:

من با اجازه تون pda2k رو باز کردم آخه یه چیزی مثله جغجغه توش صدا می داد.دیدم یکی از پیچ های مادربورد باز شده افتاده رو بورد

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از zarei175 :
سلام
امیدوارم حالت خوب باشه:blush:
یک لینک واست میزارم. رام عربی ورژن JAM_Arabic_11200_167_11210
دانلود
گوشیت رو با usb به کامپیوتر وصل میکنی active synce 4.1 رو هم باید داشته باشی اگه نداری دانلود
نصب که کردی به گوشی که وصل شد فایل رام رو اجرا میکنی ادامشو هم خودت متوجه میشی
البطه عکسها و شماره هایی که توی گوشیت هست رو یا backup یا انتقال بده به مموری یا کامپیوتر که پاک میشن
موفق باشی:happy:

Hector

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
سلام
آقای king-dani لطف میکنی یک لینک چیزی جایی برا من بنویسی که من اونجا عربیزر 2 رو آپلود کنم ؟
تا حالا واسه 4 نفر :eek: فرستادم به ایمیل :wacko: که درخواست کرده بودن
اگه لطف کنی منو از شکنجه ای نجات میدی :D ممنون میشم:happy:

لطفا کرک یا سریال عربیزر را هم آپلود کن یا آدرس لینکشو بده دانلود کنیم.

بالا