• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
من درست متوجه نشدم ، یعنی اصلا متوجه نشدم.
شما که کرک براش ندارید.دارید؟
یعنی راهی هم بلد نیستید که رجسترشو دور بزنید درسته؟
این طور که به نظر می آد ، این سریال نامبر رو فقط وقتی بخرید بر مبنای ای میل و یا شاید از آی ام ای آی دستگاه می سازه.
اگه یه کم واضح تر توضیح بدید کجای کار گیر داره شاید بشه کاری کرد.
سلام دوست عزیز
درست متوجه شدید کرک نداریم و راهی هم بلد نیستیم که رجیسترشو دور بزنیم اگه راه حلی داری ممنون میشم کمک کنی مرسی

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam man khastam bebinam ke inja ishe nazar dad or not:D emtehani bod,sharmande:D

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
يه شير پاك خورده اي پيدا ميشه يك توضيح كامل در مورد
1- تجهيزات مورد نياز براي شبكه كردن دستگاه با كامپيوتر
2- نحوه استفاده از PPC براي اتصال كامپيوتر به اينترنت
3- بهترين هدست بلوتوث براي Imate Phone edition
4- نحوه شبكه كردن وايرلس PPC با كامپيوتر
5- يه لينك درست براي WM5 براي Imate Phone edition

را توضيح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

e900

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی تونسته با برنامه advanced sms v4.0 کار کنه؟
من که هر چی میفرستم اون طرف فقط ستاره * دریافت میشه؟

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از arashfarrokhi :
من با اجازه تون pda2k رو باز کردم آخه یه چیزی مثله جغجغه توش صدا می داد.دیدم یکی از پیچ های مادربورد باز شده افتاده رو بورد
فکر نمی کنم از من اجازه گرفته باشید. حتما یکی دیگه قبل شما بازش کرده یه پیچ اضافه اورده گفته چی کار کنم؟چی کار نکنم. انداخته توش:p

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از graphiator :
واسه pda2 فلش پلير ميخوام :(
برنامه ای که می خواهید در پست 1741 و 1742 معرفی شده بود. لطفا قبل از درخواست برنامه، جستجو کنید و البته دوستانی هم که بر نامه معرفی می کنند تقاضا می کنم که با توضیحات کامل بنویسند تا بعدا مورد استفاده همه قرار بگیره. گاهی این قدر مطالب بریده و ناقص مطرح میشه که یک تازه وارد باید چندین صفحه را مطالعه کند. پس یک قالب کلی برای معرفی نرم افزار در نظر بگیرید. تا از این بی نظمی خارج بشیم.
من پیشنهاد می کنم که تقسیم کار کنیم.برای مثال به هر کس 10 صفحه اختصاص داده بشه و مثلا یک هفته فرصت که در اون 10 صفحه، لینک برنامه ها و کرک هاشون و دسته بندیشون رو در بیاره.
البته قبل از این کار احتیاج به دسته بندی کلی نرم افزار ها داریم
نکته خیلی مهم. کسانی که مایل به همکاری هستند. فقط و فقط از طریق پیام خصوصی ارتباط پیدا می کنند و در اخر نتیجه کار رو به مدیران میدیم تا در اون ترد بسته شده که خودشون دسترسی دارن بذارن.
می دونم که نظم دادن همیشه خیلی سخته. اما نتیجه اش لذت بخشه... من منتظر پیشنهادات و انتقادات و اعلام آمادگیتون هستم. البته به نکته مهم توجه کنید و در اینجا مطرح نکنید که باعث منحرف شدن ترد نشه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دعوت دلا رو لبیک می گیم و معرفی برنامه رو مثل یکی از پست های خودش انجام بدم:
HandyMenuAD.gif

نام:
HandyMenu v.3.5
کارکرد:
یه برنامه مقیم در حافظه که وظیفه ش مدیریت شورت کات های شما از صفحه تودی اسکرین است.
به شما کمک می کنه که از همون صفحه اول برنامه رو اجرا کنید.
بهتون اجازه می ده به راحتی ترتیب قرار گیری شورت کات ها رو عوض کنید و حتی خیلی راحت می تونید رنگ ولعاب اش رو هم عوض کنید.
از همه مهم تر اینکه برنامه کرک شده و ریپک شده است و فقط لازمه نصب اش کنید!
کرک:
برنامه به صورت فول ورژن ارائه شده.
تست شده توسط:
King_dani
(دلا این تیکه اش دیگه تابلو ه، یعنی معلومه که من تست اش کردم،می خوای از این به بعد فقط جلوی تست شده تیک بزنیم)
Link:

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/DinarSoftHandyMenuv3.5.rar

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
پاكت پي سي من پسونده exe. رو support نميكنه :(
مثلا فلش پلير رو نوش ريختم و خواستم install كنم error داد

'InstallFlashAssist' is not a valid Pockrt PC application'

حالا بايد چيكار كنم:blush:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از della :
برنامه ای که می خواهید در پست 1741 و 1742 معرفی شده بود. لطفا قبل از درخواست برنامه، جستجو کنید و البته دوستانی هم که بر نامه معرفی می کنند تقاضا می کنم که با توضیحات کامل بنویسند تا بعدا مورد استفاده همه قرار بگیره. گاهی این قدر مطالب بریده و ناقص مطرح میشه که یک تازه وارد باید چندین صفحه را مطالعه کند. پس یک قالب کلی برای معرفی نرم افزار در نظر بگیرید. تا از این بی نظمی خارج بشیم.
من پیشنهاد می کنم که تقسیم کار کنیم.برای مثال به هر کس 10 صفحه اختصاص داده بشه و مثلا یک هفته فرصت که در اون 10 صفحه، لینک برنامه ها و کرک هاشون و دسته بندیشون رو در بیاره.
البته قبل از این کار احتیاج به دسته بندی کلی نرم افزار ها داریم
نکته خیلی مهم. کسانی که مایل به همکاری هستند. فقط و فقط از طریق پیام خصوصی ارتباط پیدا می کنند و در اخر نتیجه کار رو به مدیران میدیم تا در اون ترد بسته شده که خودشون دسترسی دارن بذارن.
می دونم که نظم دادن همیشه خیلی سخته. اما نتیجه اش لذت بخشه... من منتظر پیشنهادات و انتقادات و اعلام آمادگیتون هستم. البته به نکته مهم توجه کنید و در اینجا مطرح نکنید که باعث منحرف شدن ترد نشه.
با درود
من هم با نظم موافقم (همه موافقند نه!) ولی باز هم میگم که اینجا کسی از بابت پست زدن پولی نمیگیره.
بنابراین اگه کسی این کاری که شما گفتید رو انجام بده یا باید خیلی با مرام و دلشیفته این فرم باشه یا اینکه کلا بیکار و چه کاری بهتر از بیکاری فقط حقوقش کمه;)
بهترین راه برای نظم دادن به پست ها به نظر من یه راه خیلی مناسب هستش:
1-در این ترد رو تخته کنیم به طوری که نشه توش پست زد.
2-تاپیک هایی با عنوان های واضح که به صورت چسبان در بالاترین قسمت قرار بگیرند(البته این کار تا حدودی شده)
3-یه تاپیک جدید برای نرم افزاز ایجاد بشه و کسانی که هر روزه به این تاپیک ها سر میزنند (3 تا 4 نفر) هر چی پست نامربوط به تاپیک زده میشه رو پاک کنند, و اطلاع داده بشه( به صورت کلی) که در هر تاپیک در مورد همان موضوع فقط پست زده بشه.
4-
5-
اگه چیزی به ذهنتون می رسه اضافه کنید.

موفق باشید:)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که با spb pocket plus مشکل داشتند در K-jam , jasjar
من بر روی هر دروی این ها spb pocket plus نصب کرده ام هیچ مشکلی هم نداشتم فکر کنم شما ver قدیمی رو نصب می کنید اگه از Ver 3 به بالا استفاده کنید مشکل حله:happy:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دوستان من از وقتی این روش استفاده از نت رو یاد گرفتم، نتونستم دیگه با پی سی حال نمی کنم!

این قد غصه خوردم که چرا تو این بیمارستان خراب شده ما اکسس پوینت نیست.می گم شما می تونید من رو راهنمایی کنید که سر در بیارم که یه روتر خوب که فضایی چند طبقه در حد 15هزار متر رو پوشش بده چه قیمتی در می آد؟

اما سئوال هام:
ممکنه که این روشی که گفتم رو اجرا کنید و بفهمید که سرعت پایین پی سی من در دانلود کردن مربوط به چیه؟آی مشکل از پنجشبنه بودنه؟یا واقعاً این روش بخشی از پهنای باند رو همیشه اشغال نگه می داره؟

یک سئوال دیگه ، کسی تونسته با آی ام پلاس که اینجا تموچین معرفی کرد وصل شه؟چون من بابام در اومد ولی برنامه اصلا هیچ حرکتی از خودش نشون نمی ده آدم بفهمه که وصله یا نه
دکتر من درست متوجه نشدم
اولا این که شما router »ی خوای چی کار بعد هم منظورت از روتری که 15000 متر مربع رو پوشش بده چیه؟(منظورت routerهایی که 802.11b or g رو ساپورت می کنه هستش؟)
در ضمن من خودم نزدیک به یک ساله دارم از+ IM استفاده می کنم هم در jam هم در K-jam مشکل از کجاشه؟

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
من WM5 روی pda2k نصب کردم. اما به هوارتا مشکل برخوردم.
چرا sprite backup روی WM5 جواب نمیده؟ من چطوری میتونم backup contacts را توی این ویندوز restore کنم؟
چه نرم افزار backup هست برای WM5?
دوست عزیز تا حالا برنامه back up که بخوبی کار کنه برای windows mobile 5 نیومده اگه پیدا کردم مخصوصا همین sprite back up رو حتما post می کنم.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با درود
برنامه ای که می خوام معرفی کنم photo contact pro version 4 هستش.
با این برنامه احتمالا اشنایی دارید در این ورژن جدید امکانات زیادی اضافه شده من جمله اینکه با windoes mobile 5 سازگار.
همچنین در این ورژن call filtering اضافه شده که قابل توجه دوستانی که black list می خواهند.
کار اصلی برنامه هم اینه که عکس کسایی که زنگ می زنن رو تمام صفحه نشون می ده و قابلیت اختصاص زنگ به هر نفر یا گروه رو داره.
خلاصه این که اگه نصبش نکنی از دستت رفته و یکی از برنامه های قدرتمند در این زمینه هستش که رو دست نداره.
در ضمن می توانید بدون ایجاد هر گونه مشکلی ringing tone ها رو در storage card قرار بدید.

device_splash.gif

کرک و این جور چیزا هم نمی خواد(از داخل کرک شده بیچاره);)

از همینجا دانلود کنید.(فقط پسوند فایلو به rar عوض کنید)

فایل های ضمیمه

• PhotoContactsPro_PPC_v40_Full.zip
    610.4 KB · نمایش ها: 109

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از graphiator :
پاكت پي سي من پسونده exe. رو support نميكنه :(
مثلا فلش پلير رو نوش ريختم و خواستم install كنم error داد

'InstallFlashAssist' is not a valid Pockrt PC application'

حالا بايد چيكار كنم:blush:

عزيز برادر شما بايد فلش پلير رو روي كامپيوترت اجرا كني
اول pda رو روي كاردل يا همون جاش قرار بده و كابلش رو به پورت usb وصل كن اگه برنامه Activesync رو نصب نكردي اون رو هم نصب كن بعد فايل setup ها رو توي كامپيوتر اجرا كن خودش ميريزه توي گوشيت;) :f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
دکتر من درست متوجه نشدم
اولا این که شما router »ی خوای چی کار بعد هم منظورت از روتری که 15000 متر مربع رو پوشش بده چیه؟(منظورت routerهایی که 802.11b or g رو ساپورت می کنه هستش؟)
در ضمن من خودم نزدیک به یک ساله دارم از+ IM استفاده می کنم هم در jam هم در K-jam مشکل از کجاشه؟
آره عزیز من اصلا نتونستم باهاش کار کنم.همون طور که گفته بودی اول 3رو ریختم و بعد 4رو و بعد هم براش آی دی تعریف کردم ، لعنتی اصلا نه صفحه ای در برنامه باز می شه که شما وصل هستید و نه چیز دیگه.
می گم امکان اش هست یا خصوصی یا در اینجا توضیح بدی یا چند تا عکس بذاری؟
اره از همین ساپورت کننده های اینترنت بی سیم که بشه با کارت وای فای بهش وصل شه می خوام بدونم چنده

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Saransoft :
عزيز برادر شما بايد فلش پلير رو روي كامپيوترت اجرا كني
اول pda رو روي كاردل يا همون جاش قرار بده و كابلش رو به پورت usb وصل كن اگه برنامه Activesync رو نصب نكردي اون رو هم نصب كن بعد فايل setup ها رو توي كامپيوتر اجرا كن خودش ميريزه توي گوشيت;) :f34r:
باسه اینه می گم تو ترد کامپلیت پست بزنید ها، اگه یه مطلب توضیحی برای نصب برنامه ها بنویسید ، دیگه این مشکل پیش نمی آد.راستش برا من که پست اول رو خونده بودم هرچی فکر کردم نفهمیدم چرا نباید ساپورت کنه!

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
با درود
من هم با نظم موافقم (همه موافقند نه!) ولی باز هم میگم که اینجا کسی از بابت پست زدن پولی نمیگیره.
بنابراین اگه کسی این کاری که شما گفتید رو انجام بده یا باید خیلی با مرام و دلشیفته این فرم باشه یا اینکه کلا بیکار و چه کاری بهتر از بیکاری فقط حقوقش کمه;)
بهترین راه برای نظم دادن به پست ها به نظر من یه راه خیلی مناسب هستش:
1-در این ترد رو تخته کنیم به طوری که نشه توش پست زد.
2-تاپیک هایی با عنوان های واضح که به صورت چسبان در بالاترین قسمت قرار بگیرند(البته این کار تا حدودی شده)
3-یه تاپیک جدید برای نرم افزاز ایجاد بشه و کسانی که هر روزه به این تاپیک ها سر میزنند (3 تا 4 نفر) هر چی پست نامربوط به تاپیک زده میشه رو پاک کنند, و اطلاع داده بشه( به صورت کلی) که در هر تاپیک در مورد همان موضوع فقط پست زده بشه.
4-
5-
اگه چیزی به ذهنتون می رسه اضافه کنید.

موفق باشید:)
اولا از شما بسیار سپاسگزارم که یک ریال هم به حرف من ارزش قایل نشدید و در همین جا نظرتون رو اعلام کردید.
ببینید. خود به خود اگه ما صفحه **** یافته ای ترتیب بدیم.پست های قبلی تقریبا بی مصرف خواهد بود اما برای سابقه بسیار خوبه.
من اصولا با روش حذفی و سانسور مخالفم. چون این جا یک سایت خصوصی نیست و برای گفتگو و تبادل نظر همه در نظر گرفته شده. نکته ی دیگه که من براش ارزش و احترام قایلم دانش فردی که فقط در پست ها دیده می شه و به نظر من کسانی که دانش بیشتری دارند مهارت بیشتری دارند و اتفاقا در این جا باید حق به تازه کار ها داده بشه با پست هایی که دایما اینجا گذاشته می شه افراد تازه کار سر در گم میشن. افرادی هم که مثل شما ادعای دانش افزون تر دارند که حرکتی نمی کنند و ساده ترین راه را بهترین راه می بینند.
از نظر من خیلی زشته که در اینجا بحث مادی پیش کشیده بشه. چون اصولا کسی که این جا میاد هیچ چشم داشت مادی نداره. البته بی کارم نیست... واقعا متاسفم ...

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
دکتر من درست متوجه نشدم

شما براي اتصال به اينترنت از طريق وايرلس نيازي به روتر نداريد .

براي اين كار به يك كامپيوتر متصل به شبكه اينترنت احتياج داريد كه مجهز به پورت بلوتوث و يا كارت وايرلس باشه .
اكثر لپ تاپها جديد موجود توي بازار هردوي اينا رو دارن و براي كامپيوتر هاي رو ميزي هم ميتونيد با قيمت خيلي مناسب پيدا كنيد.

تا اونجا كه من متوجه شدم براي مصرف شما واي فاي مناسبتره چون هم از برد بهتري برخورداره و هم از سرعت بهتر . البته براي مصرف اينترنت سرعت بالا لازم نيست ولي اگه مثل من ميخواهيد توي خونه يا محل كار با دستگاهتون فيلم يا كانالهاي ماهواره رو ببينيد حتما به يك ارتباط واي فاي نياز داريد.

براي استفاده از قابليتهايFlie Sharing توي پاكت پيسي برنامه هاي زيادي هست ولي من برنامه PocketLANce رو توصيه ميكنم .

كار اصلي اين برنامه اينه كه به شما اجازه ميده از تمام منابع Share شده توي شبكه استفاده كنيد و حتي متن يا فايلهاي قابل چاپ رو از طريق دستگاهتون روي پرينترهاي شبكه چاپ كنيد.

http://www.cracking.to/download/170...15.50.Multilanguage.All.PPC.Regged-RCAPDA.zip

ppc_screen1.gif
ppc_screen3.gif

smartphonefinalist.gif
5ratelg.gif
hsw-5star-award.gif
bsp_featured.gif
4wadim.gif
tipp_des_tages.gif

bs_rating5.gif
adlenterprises5.gif
5pick.jpg
5_rating.gif