به نقل از shahriar9876 :
سلام جناب آقاي شهريار
قصد بي احترامي ندارم. ولي
اولا بهتون يادآور ميشم كهشما زمان عضويت يك سري تعهداتي رو قبول كردين كه متاسفانه رعايت نكردين و اينجا رو با چت روم اشتباه گرفتين.
من از زماني كه اين فروم 4 صفحه بيشتر نداشت اينجا عضو بودم و اينجا رو مي خوندم ولي تا الان هيچ وقت به خودم اجازه نداده بودم اينجا رو با پست هايي غير از موضوع اصلي يعني معرفي برنامه پر كنم.
در مورد خانم دلا ، اگر فقط تعداد پست ها شون رو و برنامه هايي رو كه معرفي كردن مي ديدين احتمالا به خودتون اجازه نمي دادين در مقابل تذكر بموقع ايشون اينطور واكنش نشون بدين.
اگر بخواين اينطور ادامه بدين ، فروم مقررات خاصي داره كه در مورد شما وارد مرحله اجرا ميشه.
توصيه ميكنم پستتون رو اصلاح كنين و يه مقدار هم انتقاد پذير باشين چون فكر نكنم شما هم خوشتون با چيزي غير از آقا خطاب بشين و احتمالا ناراحت ميشين.:hmm:
پی دی ای جان ،
کاملاً حرف ات درسته و تایید می شه،
یادآوری شما خیلی به جا بود، ببینید آقا شهریار ، شما می تونید مثل خیلی های دیگه که میهمان هستند ، از اینجا دیدن کنید ولی برای عضو شدن ، شرایطی رو پذیرفتید که حالا نشون دادید اصلاً بهشون پای بند نیستید.
شما مختارید هر طور دوست دارید فکر کنید ولی در جمع ، شما ملزم به رعایت قوانین جمع هستید.
فکر کنم که کمترین کاری که مدیر فروم می تونه بکنه، تعلیق شماست و کمترین کاری که می تونید بکنید( و توصیه می کنم این کار رو حتماً انجام بدید) تغییر پست تون هست و عذر خواهی رسمی از کسی که بهش بی احترامی کردید.
فقط یه نکته رو هم به پی دی ای عزیزم بگم:
پی دی ای جان ، همه اعضا می دونند که دلا زحمت زیادی برای اینجا می کشه ، ولی خیلی خوشحال می شم که این طور حمایت ها و محفوظ دونستن حقوق ؛ شامل همه اعضا قانون مدار فروم باشه .یعنی کسی که فقط یه پست اینجا داره ، اگر باهاش چنین رفتار شد ، همین طور حمایت اش کنیم.این طوری «قانون رعایت شده»، باز هم از تو عزیز که در یادآوری قانون پیشگامی کردی ممنون
پس نوشت:عزیزان ، خواهش می کنم این جا رو تبدیل به مرثیه سرایی برای حال و روز این فروم و ایرانی و مملکت نکنید(چون معمولاً بعد از «یه کاری کردن» یه نفر در چاه زمزم ، واکنش ها قابل پیش بینیه.سعی کنیم منطقی باشیم
ممنون