• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آقایون می خوام از یه هاست جدید استفاده کنم برای گذاشتن فایل و کرک خواستم ببینم چطور جواب می ده.

البته محدودیت هاست اینه که حداکثر ظرفیت فایل ها باید 3مگ باشه ، برا همین من این برنامه رو که مجانی هست رو اول آپ کردم ، بگیرید اش ، تا من هم می خوام دیکشنری که چند نفر خواستن( و به نظرم بهترین هست) رو آپ کنم .

HJSLPIT

لطف کنید و دانلودش کنید و نتیجه رو بگید ، اگر سرورش بدرد بخوره خیلی عالیه ، چونکه 1گیگ فضا میده ، فقط یه چیزی ، اگر لینکی که من گذاشتم ، شما رو به صفحه کنترل پنل من برد ، یعنی به یوزر و پسورد من دسترسی پیداکردید ، نامردی نکنید و چیزی رو پاک نکنید، به علاوه ، لطف کنید و بهم بگید:blush:

جناب دانیال لینک کار نکرد. راستی چرا اینجا سوت و کور شده؟!

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شرکت Sprite Software بعد از یک قرن!:D از ارائه آخرین ورژن برنامه بک آپ خودش، آخرین ورژن برنامه بک آپ رو با یک جهش ژنتیکی:blink: ( از شماره ورژن3.1.4 به 5)! ارائه کرده که WM 5 رو پشتیبانی می کنه.
سایت برنامه:
کد:
http://www.spritesoftware.com/pocketpc.php

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shalchian_amin :
سلام،
دوست عزیز لطف کردید ولی پیغام
unsuported processor type Intel(r) PXA272
میده.

من هم imate jam دارم لعنتي کار نمي کنه همين ايراد بالا را مي گيره فکر کنم پردازشگر جم نمي تونه support کنه اين برنامه رو . اگه کسي چيزي به ذهنش مي سه که چه جوري مي شه با جم اين برنامه را راه انداخت کمکم کنه که مي خوام برم باهاش دزدي . خيلي تو کف برنامه هستم دمتون گرم کمک کنيد

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام:)
دوستان اگه کسی کرک دیکشنری lexisgoo 2.4 build 24789 رو داره یا میتونه گیر بیاره، ممنون میشم اگه برام زحمتش رو بکشه:blush:
ان شاء الله اجرتون با سید الشهدا:)

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ajazbi :
دلا جان
ظاهرا این برنامه با jam کار نمی کنه. من تا حالا هیچ برنامه ای از این برنامه هایی که ریموت میشه رو نتونستم رو جم راه بندازم. شما یا دوستان دیگه برنامه ریموت برای جم سراغ دارین.

مرسی
علی

اقا من الان رفتم توي سايتش ظاهرا اخرين version که اونجا هست از جم هم پشتيباني مي کنه ولي پولي هست و tiral هم نداره اگه کسي اخرين ورژنش را داره بده به ما که خيلي توي کفش هستيم

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arasharya :
اقا من الان رفتم توي سايتش ظاهرا اخرين version که اونجا هست از جم هم پشتيباني مي کنه ولي پولي هست و tiral هم نداره اگه کسي اخرين ورژنش را داره بده به ما که خيلي توي کفش هستيم

اگه برنامه هاي ريموت كنترل رو ميخواهيد ميتونيد توي اف تي پي در اين مسير پيدا كنيد

ftp://overlord.pocket.hk/Pocket PC/Applications/TV Remote

ولي تا اونجا كه من يادمه روي جم هم جواب ميدادن و نبايد مشكلي داشته باشيد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از arasharya :
سلام به همه دوستان . اقا من این برنامه uptodate را گرفتم ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که حجمش یک گیگ هست و کارت من هم یک گیگ هست ولی هفتصد مگا بایتش پره و لازمشون دارم می خواستم بدونم که اگه بخوام یک کارت دیگه بخرم شما توصیه می کنید یک کارت یک گیگا بایتی دیگه بخرم در این صورت مجبورم که هر دفعه این دو کارت را عوض کنم این جوری سوکت کارته ممکنه که خراب بشه . بهتر نیست یک کارت دو گیگی بخرم و اطلاعات قبلی را هم به کارت جدیده انتقال بدم .
راستی توی تهران کارت دو گیگا بایتی گیر می اید یا نه . اگه گیر می اید قیمتش چنده . توی دبی کسی خبر داره یا نه

قربان فکر کنم بهترین کار این باشه که کارت دو بخرید، مفصل نوشتم در فروم های تک ، ولی مختصر بدونید که قیمت کارت کینگ استون اش هست 90هزار تومان.البته من فکر کنم اصل باشه ولی هیچ تضمینی نیست.

موفق باشی

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
با سلام:)
دوستان اگه کسی کرک دیکشنری lexisgoo 2.4 build 24789 رو داره یا میتونه گیر بیاره، ممنون میشم اگه برام زحمتش رو بکشه:blush:
ان شاء الله اجرتون با سید الشهدا:)

با سلام
من کرک نسخه 2.4 را هنوز ندیدم اما wordbook3.5 به مراتب بهتره. در هر حال تو آدرس
ftp://pdadown:[email protected]/soft میتونید نسخه 2.2 با کرک را download کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزیزی چند بار سئوال کرد که این برنامه رو باید چطور استفاده کرد، من هم همون طور که قبلاً گفتم دسترسی نداشتم به اکتیو سینک که برنامه رو نصب کنم.

اما الان هرچی زور می زنم کار نمی کنه ، البته من از داک (گهواره )استفاده می کنم ، شاید با وای فای یا جی پی آر اس جواب بده ، می گم کسی دیگه امتحان اش نکرده؟

کلی مرحله داره نصب اش ، ولی نهایتاً هی دیس کانکت می شه ، نظرتون چیه؟:blink:

راستی ، اگر که کسی بشینه و سعی کنه که با گهواره از مثلاً آی ام پلاس هم یه راهنمای نصب بنویسه خیلی خوب می شه ، چون اون هم خیلی مشکل پیدا کرد، البته من نسخه 3 شو اصلا امتحان نکردم ، فقط یه سره 4 رو امتحان کردم ، می گید چه کنیم؟

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
اين يكي از قابليتهاي بسيار مفيد ويندوز موبايله كه فكر ميكنم تقريبا هيچكس ازش استفاده نميكنه ولي من توصيه ميكنم كه همين امروز به سايت www.avantgo.com يه سر بزنيد.

قابليت ارتباط با سرورهاي AvantGo بطور پيش فرض توي دستگاههاي پاكت پي سي قرار داده شده ولي من توصيه ميكنم كه برنامه جديد اين سايت رو دانلود و نصب كنيد.

و اما كار اين برنامه ، شما براي كار با اين برنامه بايد توي سايتش ثبت نام كنيد و بعد از طي مراحل ثبت نام به شما يه اكانت 2 مگابايتي مجاني ميدن . از اينجا به بعد شما تا سقف 2 مگابايت اجاره داريد تا به قول خودشون كانالهاي مختلف خبري و چيزاي ديگه رو به اكانتتون اضافه كنيد تا هروقت كه دستگاهتون رو با كامپيوتر سينك ميكنيد بطور اتوماتيك روي دستگاه كپي بشن و هر وقت كه خواستيد از اطلاعاتشون استفاده كنيد .

اين قابليت مخصوصا براي كساني كه كامپيوترشون هميشه به اينترنت وصله خيلي خوبه .

ولي كار اين برنامه به كانالهاي خبري مربوط نميشه و اونقدر امكانات مختلف داره كه تقريبا هيچكسي رو بيجواب نميذاره

براي مثال من معمولا برنامه هر روز كانال MBC 2 رو از اينترنت ميگيرم با استفاده از اين برنامه شما كافيه يه كانال جديد براي خودتون درست كنيد و آدرس صفحه برنامه هاي MBC 2 رو وارد كنيد تا اين صفحه توي اكانت شما ذخيره بشه و وقتي كه دستگاهتون رو سينك ميكنيد به دستگاهتون منتقل بشه .

خلاصه اگه از من ميشنويد حتما كار با اين سايت رو ياد بگيريد .

bbcnews.gif
cnneu.gif
euronews.gif
Reuterslogo163x43.gif
1368.gif

NewYorkTimes.gif
yahoo.gif
usa_today.gif
washingtonpost.gif
MSNBC.gif

featured_channels_hyundai.gif
featured_channel_classicbooks_rev1.gif
featured_channel_businessweek.gif
new_fetured_allrecipes2.gif

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام اساتید pocket pc
گوشی من imate-pocketpc میخواستم WINDOWS 5 روش نصب کنم.
یکبار از این آدرس http://buzzdev.net/component/option,com_remository/Itemid,100/func,select/id,9
1.60c داونلود کردم ولی کار نکرد.
الان از سایت ماکروسافت http://www.microsoft.com/downloads/...F2-F524-4EC5-9155-717CBE5D25ED&displaylang=en
اینو پیدا کردم ولی چون حجمش بالاست میترسم دوباره داونلود کنم ولی نتونم ازش استفاده کنم.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟​

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ehsanzen :
یکبار از این آدرس http://buzzdev.net/component/option,com_remository/Itemid,100/func,select/id,9
الان از سایت ماکروسافت http://www.microsoft.com/downloads/...F2-F524-4EC5-9155-717CBE5D25ED&displaylang=en
اینو پیدا کردم ولی چون حجمش بالاست میترسم دوباره داونلود کنم ولی نتونم ازش استفاده کنم.
اینی که تو سایت مایکروسافته SDK ویندوز موبایل ۲۰۰۵ هست و برای برنامه نویسان ویندوز موبایل هست. خود سیستم عامل رو برای دیوایس های مختلف، فقط شرکت تهیه کننده اون دیوایس ارائه میده و رایگان هم نیست. من برای Axim مدلهای x50 و x50v دارم. اگر از دوستان کسی خواست تماس بگیره.

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Parham.G :
اینی که تو سایت مایکروسافته SDK ویندوز موبایل ۲۰۰۵ هست و برای برنامه نویسان ویندوز موبایل هست. خود سیستم عامل رو برای دیوایس های مختلف، فقط شرکت تهیه کننده اون دیوایس ارائه میده و رایگان هم نیست. من برای Axim مدلهای x50 و x50v دارم. اگر از دوستان کسی خواست تماس بگیره.

با تشکر از جوابتون باید بگم که:
شرکت برای اینکه گوشیهای جدیدشو بهتر بفروشه wm5 رو برای گوشیهای قدیمی رو سایتش نمیگزاره.
ولی من تا حالا دست 3 نفر گوشی خودمو دیدیم که روش wm5 نصب کردن.

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
بالا خره یه برنامه توووووپ برای پخش فلش برای پاکت پیسی که به صورت قول اسکرین و با صدا و بدون مشکل پیدا کردم

نوع برنامه : فلش پلیر

اسم برنامه : BryhtFlashV20

لینک برنامه : http://trials2.pocketgear.com/downloadi.asp?product_id=12406

لینک کرک البته سرچ هم کنین پیدا میکنین http://crackzplanet.com

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از l3ardia :
بالا خره یه برنامه توووووپ برای پخش فلش برای پاکت پیسی که به صورت قول اسکرین و با صدا و بدون مشکل پیدا کردم

نوع برنامه : فلش پلیر

اسم برنامه : BryhtFlashV20

لینک برنامه : http://trials2.pocketgear.com/downloadi.asp?product_id=12406

لینک کرک البته سرچ هم کنین پیدا میکنین http://crackzplanet.com
آقا اين برنامش خيلي خوبه ولي memorry رو همينطوري مي خوره! بعد از اينكه با هاش 6 -5 تا فلش ديدي بايد reset كنيش.registration code: wh_cxh واسه من با اين ريجستر شده.

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsanzen :
البته من شنيده بودم clubimate استثنا ءا براي ppc phone edition ويندوز 5 رو رو سايتش گذاشته. البته چون خودم شماره سريال اين مدل گوشي رو ندارم نتونستم چك كنم. بهرحال معتبرترين ورژن بجز اين همونيه كه تو فروم xda-developers معرفي شده. براي phone edition قطعا چنين ويندوزي وجود داره. اندازش هم حدود 25 مگ بايد باشه.

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ajazbi :
دلا جان
ظاهرا این برنامه با jam کار نمی کنه. من تا حالا هیچ برنامه ای از این برنامه هایی که ریموت میشه رو نتونستم رو جم راه بندازم. شما یا دوستان دیگه برنامه ریموت برای جم سراغ دارین.

مرسی
علی
تنها برنامه ريموت كنترل تلويزيون و ... كه روي جم بدون مشكل اجرا ميشه Novii remote هست. ورژنهاي قبليش مشكل داشتند ولي ورژنهاي جديدش بخوبي كار ميكنند. من روي جم خودم ورژن 2.2 / build05.04beta رو دارم كه هيچ مشكلي نداره. تا 3 متر هم برد داره و قابليت ضبط ديتاي جديد رو هم داره. يكم سرچ كنيد پيداش ميكنيد...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نام برنامه: Bluetooth Chat 0.5
توضیحات: برنامه ای برای چت کردن از طریق bluetooth
ضمناً چت در این برنامه محدود به دو نفر نمیشه. یعنی مثل یک چت روم هست.
دانلود حجم : 157 KB
CEZoom0.JPG

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نام برنامه : Bluetooth Dialer For Pocket PC 1.1
توضیحات: با نصب این برنامه شما میتوانید بدون استفاده از سیم کارت و از طریق bluetooth با شماره ای در contacts خود تماس بگیرید.
(به درد همسایه های دیوار به دیوار میخوره)
کرک: نیاز ندارد.
دانلود حجم: 92KB

VmBtDialScreen.jpg

بالا