• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Babak M :
در اینجا میخواهم بهترین برنامه Recognizer دستنویس رو برایتون معرفی کنم.
من با داشتن این برنامه دیگه از کی برد دستگاهم برای تایپ لاتین استفاده نمی کنم.کافیه که خیلی راحت متن مورد نظرتون رو بصورت دستنویس وارد کنین و....
برخلاف مشابه های اون که روی ویندوز دستگاه پاکت پی سی بصورت default نصب است و کار با اون بسیار مشکله ، این برنامه فوق العاده توپ و مطمئنه...
حتما امتحانش کنین

آدرس توضیحات برنامه

دانلود برنامه

آدرس کرک اون که من آپلودش کردم.

بعد از دانلود و نصب برنامه ، کافیه که کرک رو به آدرسی که برنامه در اون نصب شده منتقل کنید...
حالشو ببرین
cgr8-anim.gif
سلام
عزيزم سايت دانلود اين نرم افزار مشكل داره يعني دانلود نميشه لطفا اصلاح فرمائيد

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
پاكت پي سي من هنگام اتصال به كامپيوتر ساعتش يك ساعت به جلو كشيده ميشه اگر راهنمائي كنيد كه چطوري ميتونم تنظيم كنم ممنون ميشم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ha1h1 :
با سلام
پاكت پي سي من هنگام اتصال به كامپيوتر ساعتش يك ساعت به جلو كشيده ميشه اگر راهنمائي كنيد كه چطوري ميتونم تنظيم كنم ممنون ميشم
چند تا پست هست در سئوال و جوال
یکی ش اینه
در ترد کامپلیت هم فکر کنم نوشتم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ha1h1 :
سلام
عزيزم سايت دانلود اين نرم افزار مشكل داره يعني دانلود نميشه لطفا اصلاح فرمائيد
قربان سایت اشکالی نداره ، فقط یه اشتباهی شده ، بابک باید لینک رو این طوری می داد و شما بعد با دادن اسم و میل تون دانلود کنید.این به خاطر مسایل امنیتی خود سایت است.
از طریق لینک توضیحات برید و دانلودز رو انتخاب کنید

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
یه راهنمایی من خواستم وقتی که سیستم (کامپیوتر) از طریق دیال آپ کانکت شده یه جورایی ازطریق
بلوتوث ای میت رو هم کانکت کنم که بشه از طریق بلوتوث به همون خط دیال اپ سیستم وصل بشه
اما نتونستم باید به کدوم قسمت برم
ممنون از سایت عالی و پر ............................................................:blink:

DLord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ha1h1 :
ترا خدا جواب بديد من چشمام ضعيفه تا كور نشدم خوبه ثواب داره بخدا :f34r:

دوست عزیز از دو برنامه wisbar advance و sktools -> tweak میتوانید برای بزرگتر کردن سایز فونت ساعت سیستم استفاده کنید. ولی خیلی توقع تغییر نداشته باشید با توجه به محدودیت های سیستم. :)

DLord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از abnuse :
یه راهنمایی من خواستم وقتی که سیستم (کامپیوتر) از طریق دیال آپ کانکت شده یه جورایی ازطریق
بلوتوث ای میت رو هم کانکت کنم که بشه از طریق بلوتوث به همون خط دیال اپ سیستم وصل بشه
اما نتونستم باید به کدوم قسمت برم
ممنون از سایت عالی و پر ............................................................:blink:

اگر منظورتون وصل کردن ppc به اینترنت pc می باشد بهترین راه همان برنامه activesync از طریق کابل usb میباشد وقتی به اینترنت وصل هستید:
PPC را با USB به PC وصل کنید و در برنامه ActiveSync :
ActiveSync => options => rules => Pass Through = Internet

:cool:

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
از داخل pc فعلا کنم یا داخل ppc
تازه اینطوری که نمیشه از کنار کامپیوتر تکون خورد
عزیز دلی که میگه فونتها بزرگتر بشن اگر از بروزر اوپرا 8 به بعد استفاده کنید با زدن کلید پلاس (+) میتونی نوشته ها رو بزرگ کنی به همین راحتی

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
جناب نيما خان من بدنبال يك بلك ليست رو ويندوز 2005 براي Jamin بودم كه پست شما را سرچ كردم.
متاسفانه برنامه(smart filter 1.3) نصب ميشه ولي عملا وقتي در ليست contacts مورد خاصي را علامت ميزنم باز هم در صورت تماس بلاك نميشه!!!
ميشه راهنمايي بفرماييد مشكل كجاست؟
-------------------------------------------------------------------------
سلام
اگه با اون مشکل داری از این استفاده کن...حتی sms رو هم بلاک میکنه
آخرشه...من خودم از این استفاده میکنم

فایل های ضمیمه

• Cristiano.Severini.Call.SMS.Blocker+crack.zip
    131.8 KB · نمایش ها: 253

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
من يك مشكل با آي مت جاسجار دارم و اون اينه كه تقويم عربي روي صفحه نمياد با اين حالي كه توي today تيك خورده اگر كسي ميتونه راهنمائي كنه ممنون ميشم

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از king_dani :
قربان سایت اشکالی نداره ، فقط یه اشتباهی شده ، بابک باید لینک رو این طوری می داد و شما بعد با دادن اسم و میل تون دانلود کنید.این به خاطر مسایل امنیتی خود سایت است.
از طریق لینک توضیحات برید و دانلودز رو انتخاب کنید
با سلام
آخه سايت راهنما هم فيلتر شده و باز نميشه ممنون ميشم اصلاح فرمائيد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ha1h1 :
با سلام
یعنی این هم فیلتره؟

اگر این طوره وای به حال تون ، چونکه 7مگه .اما فکرکنم توی handago یا pocketgearبتونید یه ادرس دانلود جایگزین پیدا کنید.مواظب باشید ورژن اش 8.2 باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزیزان خواستم عمیقاً از این سئوال هاتون رو در ترد نرم افزار مطرح می کنین تشکر کنم

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام

یعنی این هم فیلتره؟

اگر این طوره وای به حال تون ، چونکه 7مگه .اما فکرکنم توی handago یا pocketgearبتونید یه ادرس دانلود جایگزین پیدا کنید.مواظب باشید ورژن اش 8.2 باش
ه

http://www.handango.com/PlatformTri...E6136449284856B&platformId=2&productId=172193

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
عزیزان خواستم عمیقاً از این سئوال هاتون رو در ترد نرم افزار مطرح می کنین تشکر کنم

سلام دوست قديمي. بعد از مدت‌ها اومدم اينجا يك سري بزنم ببينم چه خبره.
هنوز داري حرس اينجا و سوال‌ها را مي‌خوري؟ بيخيال دكتر. خيلي صبر داري كه هنوز اينجا توان سر و كله زدن با اين صفريها را داري. من و دلا و tamoochin و خيلي‌ها كه ديگه بريديم.:(
خدا عمرت بده.

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من که هنوز تو کف این Cyberon Voice Commander موندم! :wacko: یکی از دوستان یک مورد Upload کرده بود که من هرچی با هاش ور رفتم چون فایل راهنماش نا خوانا بود نتونستم راه بندازمش...کسی میتونه کمک کنه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از sservati :
دوستان من که هنوز تو کف این Cyberon Voice Commander موندم! :wacko: یکی از دوستان یک مورد Upload کرده بود که من هرچی با هاش ور رفتم چون فایل راهنماش نا خوانا بود نتونستم راه بندازمش...کسی میتونه کمک کنه؟
قربان بنده آپ کردم.توضیح هم دادم شما دقت نکردید :
ببینید، دو تا فولدر وجود داره ، هر دو رو منتقل کنید به مموری داخلی دستگاه تون، فایل هایی رو که تو فولدر ویندوز هست باید ببرید به فولدر ویندوز دستگاه تون(همه را باید خودتون از طریق اکتیو سینک و دستی انجام بدید) بعد ، مابقی فایل رو در دایرکتوری در مموری داخلی نگاه دارید .احتمالاً با اجرای اول سایبرون ، باید رجیستر کنید ، که با استفاده از کی ژنی که همراهش بود ، می تونید ثبت نام کنید.

من نمی تونستم کار کردن اش رو امتحان کنم ، چون از قبل رو دستگاه نصبه
موفق باشید

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دانیال خان من هم همون کارها رو کردم!:happy: مساله اینه که وقتی اجرا میکنی اصلا اجرا نمیشه! چه برسه به اینکه رجیسترش کنی...

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان بنده آپ کردم.توضیح هم دادم شما دقت نکردید :
ببینید، دو تا فولدر وجود داره ، هر دو رو منتقل کنید به مموری داخلی دستگاه تون، فایل هایی رو که تو فولدر ویندوز هست باید ببرید به فولدر ویندوز دستگاه تون(همه را باید خودتون از طریق اکتیو سینک و دستی انجام بدید) بعد ، مابقی فایل رو در دایرکتوری در مموری داخلی نگاه دارید .احتمالاً با اجرای اول سایبرون ، باید رجیستر کنید ، که با استفاده از کی ژنی که همراهش بود ، می تونید ثبت نام کنید.

من نمی تونستم کار کردن اش رو امتحان کنم ، چون از قبل رو دستگاه نصبه
موفق باشید
من نصبش کرده بودم و اجرا هم شد. ولی‌ متاسفانه گویا برنامه به زبانی‌ غیر از زبان های لاتین بود و حروف مربع مربع بودن. و تقریبا بلا استفاده بود.
دانیال و دوستان دیگه این ور اون ور که می‌رن، یه وقت اگه پیدا کردین نسخهٔ انگلیسی‌ این برنامه رو، حتما اینجا بذارینش...

بالا