• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_simkesh :
من دیروز یه چیزی رو به طور اتفاقی کشف کردم که واقعا جالب بود البته فکر کنم همگی بدونید:Dاگه موقعی که دارین با یکه تلفنی صحبت می کنید پنجره شماره گیرو با ضربدربالاش ببندیدو بعد از منوی newدر گوشه پایین گزینه note رو انتخاب کنید)new >note) یه صفحه notepad باز میشه که به صورت خودکار اسم شخصی که باهاش صحبت می کنبد و شمارش به صورت لینک آبی و تاریخ و .....نوشته شده و در پایان هم یه عنوان subject مینویسه که زیره اون می تونید چیزی رو که میخواید بنویسید
موقع save کردن هم یه فولدر به اسم calls درست میکنه که نت شما به اسم کسی که باهاش صحبت میکنید اون تو save میشه!!!
من هم چک می کنم ، اگر این طور بود ، در ترد کامپلیت یه پست بذارید برای استفاده بقیه
در ضمن ، من که یه آیکون تو همون دایل پد برای باز کردن نوت پد دارم؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از sservati :
دوستان 3 تا ماشین حساب در اینجا معرفی میکنم که فکر کنم با هم دیگه هر نوع سلیقه یا نیازی رو ارضا میکنن:cool:

اولی Raven Digital Calculator یا RDCALC که من ورژن 2.7 رو دارم و به نظر من بهترین هست چون هم کار کردن باهاش سادس و هم هر کاری من میخواستم کرده.

دومی Space Time ورژن 1.55 هست که نصبش ساده است ولی کار کردن باهاش سخته اما بسیار خفنه یعنی تکمیل ترین ماشین حساب.

سومی Formula 1 هست که نصبش درد سر داره یعنی اول باید فایل CAB رو نصب کنید بعد هم دوتا فایل دیگه توی فولد رو کپی کنید. ضمنا فکر کنم به یه چیزی مثل JAVA Virtual Machine هم نیاز داره که من ندارم. بیشتر به درد بچه های برق کنترل میخوره. خلاصه اگر واقعا نیازی ندارین من توصیه میکنم بیخیالش بشین! من که شدم:happy:

از 3 آدرس زیر میتونین دانلود کنین و برای باز کردن فایل RAR هم پسورد servotech استفاده کنین.

RD CALC 2.7

Space Time 1.55

Formula 1

دست شما درد نکنه قربان
راستی در مورد جاوا ، یعنی شما هم نتونستید یه ماشین جاوا ، قابل نصب روی پی پی سی پیدا کنید؟
من تو سایت آی بی ام یکی دیدم ، بدبختی دانلود نمی شد.بقیه شون هم هرچی دانلود کردم به درد نمی خورد.ولی اتم و باند هر دو ویچوال ماشینی دارن بیا و بیین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ،
یه کم بررسی کردم در مورد ماشین جاوا برای پی پی سی
آخر های سال 2004 یک شرکتی سعی می کنه برنامه ای بده بیرون برای اجار میدلت های جاوا روی پی پی سی و می ره از شرکت سان ، صاحب امتیاز جاوا امتیاز بگیره ، بعد ، این نامردا ، نه تنها اجازه فروش پولی رو نمی دن،بلکه اجازه "همه افزار" (فری ور) شدن اش رو هم نمی دن!

به زبان دیگه ، جاوا فقط در نسخه های از پیش نصب شده روی دستگاه اجازه فروش می ده ، مثل اتم و باند

خوب ، البته یه عده گیک ، افتادن به جون رام آی پک و از دلش نسخه قدیمی رو در آوردن که من در حال دانلود اش هستم.می گن ، IBM Micro Environment هم تقریباً همین کار رو براتون می کنه ، بازم من در حال تحقیق هستم و نتایج رو خبر می دم ، در حال حاضر ای قاطر الکترونیک در حال دانلود 9 نسخه از برنامه اوراق شده از رام آپ پک هستم!!!

به زودی بقیه اخبار رو خواهید شنید!!!

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
من هم چک می کنم ، اگر این طور بود ، در ترد کامپلیت یه پست بذارید برای استفاده بقیه

تایید میشه. منم اونوقت که ppc داشتم اینو امتحان کرده بودم

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اساتید ،
یه کم بررسی کردم در مورد ماشین جاوا برای پی پی سی
آخر های سال 2004 یک شرکتی سعی می کنه برنامه ای بده بیرون برای اجار میدلت های جاوا روی پی پی سی و می ره از شرکت سان ، صاحب امتیاز جاوا امتیاز بگیره ، بعد ، این نامردا ، نه تنها اجازه فروش پولی رو نمی دن،بلکه اجازه "همه افزار" (فری ور) شدن اش رو هم نمی دن!

به زبان دیگه ، جاوا فقط در نسخه های از پیش نصب شده روی دستگاه اجازه فروش می ده ، مثل اتم و باند

خوب ، البته یه عده گیک ، افتادن به جون رام آی پک و از دلش نسخه قدیمی رو در آوردن که من در حال دانلود اش هستم.می گن ، IBM Micro Environment هم تقریباً همین کار رو براتون می کنه ، بازم من در حال تحقیق هستم و نتایج رو خبر می دم ، در حال حاضر ای قاطر الکترونیک در حال دانلود 9 نسخه از برنامه اوراق شده از رام آپ پک هستم!!!

به زودی بقیه اخبار رو خواهید شنید!!!

من این دو تا برنامه رو دارم و امتحانم کردمشون البته قبلنا
Esmertec_Jeode_Java_Virtual_Machine_v1.0_PPC.2004-2-20
Ewe149-CAB-PocketPC2003
شاید کمکی بکنه

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
می شه آپ کنید نقشه ها رو ، چون من که از نصب جاوا روی پی پی سی نا امید شدم ، نقشه هاش خوب بود ها
حیف:hmm:
قربان ، با مثلاً رسکو ، راحت می شه عکس های 4مگی دوربین 7مگاپیکسل من رو دید ، می گم اگر امکان ش هست ، نقشه ها رو آپ کنید ممنون می شم
تو نقش های تهران، این یکی‌ خیلی‌ بهتر بود (به نظر من )
اگه باز شد تو ppc، لطفا خبر بده، و بگو دقیقا چطور.
البته چند تا نقشه دیگه هم دارم.
یه نقشه ی خیلی‌ خوب هم از اصفهان دارم اگه کسی‌ خواست بگه.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
من هم همین طور. تو همون DialPad دارم. و تا جایی‌ که میدونم مربوط به خود OS می‌شه و قاعدتا باید همه ی ppc ها داشته باشن... اشتباه می‌کنم؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اساتید ، این آوانت گو داره حال می ده ، می گم راهی هست که مثل آر اس اس ریدر ها مجبورش کنم مثلاً روزی فقط یک بار وصل شه به نت و نه هر بار که دستگاه روی کریدل قرار می گیره؟
من دیگه این برنامه رو ندارم. ولی‌ فکر می‌کنم راهی‌ بود.
البته یه راهش اینه که فقط موقعی‌ که میخواین update بشه، تیک اش رو در ActiveSync، بزنید.
تو قسمت Setting> Connection هم یه icon داشت. اونجا چیزی نداشت؟
فایل Help هم فراموش نشه... خیلی‌ میتونه کمک کنه.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از della :
Ewe149-CAB-PocketPC2003
شاید کمکی بکنه
خوشحالم که میبینم دوباره برگشتین.

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم به راهنمایی دلا جان این رو اضافه کنم که بهترین همون Jeode Java Virtual Machine هست که من یه جایی داشتمش ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از della :
Ewe149-CAB-PocketPC2003
شاید کمکی بکنه
یعنی یه آپلت جاوا رو باهاش راه انداختی؟منظور با اولی هست؟ من این رو گرفتم ولی کاری از پیش نرفت، در کامند لاینی که می آره باید با چه پارامتر هایی نوشت تا اجرا شه. در اتم اصلاً از این درد سر ها خبری نیست ، تو خودش در خواست می دی که اینستال کنه و مسیر می دی ، همین

راستی ، اسمرتک به قیمت 50 دلار در هنداگو می فروشه ولی نسخه ترایال نداره ، اما اگه همونی باشه که من در اتم دیدم ، حرف نداره
بعد ممکنه دومی رو هم آپ کنید اینجا ؟ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از sservati :
من هم به راهنمایی دلا جان این رو اضافه کنم که بهترین همون Jeode Java Virtual Machine هست که من یه جایی داشتمش ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم:(
سروتی جان ، این برنامه همونی هست که دلا معرفی کرد، الان با اسم اسمرتک فروخته می شه.
اما بسیاری از نسخه های موجود روی ای میول، فقط اگر دستگاه تون آی پک باشه کار می کنه.درضمن ، با بقیه شون هم من نتونستم مثلاً نقشه های تهران را ران کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه چیز دیگه ، من نسخه آخر برنامه استایل تپ ، که برای ویندوز موبایل 5 هست رو ، یکی دیگه اش رو گرفتم، ولی فایل رار اش احتیاج به پسورد داره ، :hmm:
کسی راهی می دونه که بشه پسورد رو دور زد؟
مثل اینکه مال این گروه وارزی باشه:
Styletap_Platform_0.9.110_Ware3Z.nOv.Ru
حالا به نظرتون وقتی من می گردم و همچین گروهی در نت نیست باید چی کار کرد
می گم شما هم یه چکی بکنید ثواب داره

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان به سئوال بنده پاسخ ندادید، پرسیدم فایل هایی که از سایت گرفتید ، برای پی سی ، ته اسم شون چه شکلی ست؟
در ضمن این طوری که شما می فرمایید ، بدجوری من رو به شک انداخته اید که یا دستگاه تون پی پی سی نیست یا برنامه رو اشتباه دانلود کرده اید

سلام.
آقا من يكيش رو گرفتم دوباره. ماله pocket pcش رو گرفتم! نصب هم كردم. ولي بازم همون پيغام رو ميده! خيلي جالبه ! نميدونم چيكارش كنم ديگه ! به نظرم بايد بيخيال شم !

مرسي
نيما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام.
آقا من يكيش رو گرفتم دوباره. ماله pocket pcش رو گرفتم! نصب هم كردم. ولي بازم همون پيغام رو ميده! خيلي جالبه ! نميدونم چيكارش كنم ديگه ! به نظرم بايد بيخيال شم !

مرسي
نيما
آقا جان امکان نداره ، یا شما داری اشتباه می گی ، و دستگاه ات اسمارت فونه ، یا اینکه من یه جای کار اشتباه کردم .ولی نا امید نشو ، ببین، من دهها نفر رو می شناسم که استفاده کردن ، در ضمن ، اسکای شرکت معتبریه ، امکان نداره که یارو بیخودی برنامه اش با یه دستگاه نخونه.
راستی شما از این ویندوز 2005 آپگرید ها که نصب نکردی؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
یه چیز دیگه ، من نسخه آخر برنامه استایل تپ ، که برای ویندوز موبایل 5 هست رو ، یکی دیگه اش رو گرفتم، ولی فایل رار اش احتیاج به پسورد داره ، :hmm:
کسی راهی می دونه که بشه پسورد رو دور زد؟
مثل اینکه مال این گروه وارزی باشه:
Styletap_Platform_0.9.110_Ware3Z.nOv.Ru
حالا به نظرتون وقتی من می گردم و همچین گروهی در نت نیست باید چی کار کرد
می گم شما هم یه چکی بکنید ثواب داره
البته حتما میدونین و امتحان هم کردین، ولی‌ بذارین باز هم بگم...
بعضی‌ از این گروه ها که این جور فایل های rar رو تولید مییکنن، بنا به دلایلی‌ که حالا اینجا جاش نیست که بگم ،اون ها رو Password Protected می‌کنن. ولی‌ نه همه ی فایل ها رو. یکی‌ از فایل ها که معمولا نوعی‌ فایل text، بدون Password هست و اتفاقا حاوی Password فایل rar هم هست.
که البته فایل رو مثلا با WinRAR که باز می‌کنین ،سمت راست صفحه نشون میده محتویات رو.
راستی‌ اگه نشد باز هم، چند تا از حالت هایی‌ که امکان داره اسم سایت باشه رو امتحان کنین به عنوان Password... Http://www.******.com/net/org/...
به نظر من قید برنامه های پیدا کننده ی Password رو هم بزنین که 95% موارد جز وقت تلف کردن، به هیچ دردی نمیخورن!

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
این برنامه خیلی عالیه ولی 2 تا مشکل اساسی داره
1 اینکه mp3 رو به عنوان آلارم قبول نمی کنه
دوم اینکه دستگاهت بره رو stndby آلارم برنامه هم میره برای خودش
من برنامه های زیادی از alarm clock رو نصب کردم و تست کردم
همشون مشکل stand by رو دارن
حتی اگه تو مین مموری هم نصب بشن این مشکل رو دارن
یه برنامه هست به نام wolfclock ver 3.00
نسخه مجانیش تو اینترنت هست
تنها امیدم به اون بود که شاید خوب باشه اخه یه بخش داشت به نام force to power up
یعنی حتی اگه دستگاه stand by هم میشد باز هم دستگاه رو روشن می کرد
ولی من که نصب کردم دستگاه که stand by میشد بعد می خواست دستگاه رو power up کنه دستگاه soft reset میشد
البته شاید اشکال از دستگاه من باشه
ولی از لحاظ الارم خیلی قویه
اگه خواستین امتحان کنین این هم لینک DL شه:
http://www.freewareppc.com/clock/wolfclock.shtml
موفق باشین
نتیجه تستش رو اگه دوست داشتین الام کنین
ممنون
من روي jam تستش كردم خيلي عالي بود.در ضمن مشكل ريست رو هم نداشتم. ممنون از شما

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا در مورد اون ماشین جاوا بگم که اون موقع که روی دستگاه من نصب بود برای همون ماشین حساب Formula 1 نصب بود و من کار دیگه ای باهاش نکردم. احتمالا فرمایش دانیال خان صحیحه!

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضي از دوستان باسه اينكه مموري زيادي داشته باشند يا سي پي يو گوشيشون پايينه از برنامه پلاس استفاده نمي كنند

خوب اين افراد ميتونن از برنامه resco 2005 استفاده كنند
حتما مي پرسين چه ربطي داره؟؟؟
چون اين برنامه يه قسمت Today Plugin داره كه ميشه ايكون برنامه هارو اضافه كرد و مموري و باطري و... ديد
اما اسكين هاي اين برنامه خيلي جالب هست و باعث شد كه من مدتي پلاس بي خيال بشم

skin_alfa.jpg

دانلود

skin_compact.jpg

دانلود

اين يكي خيلي جالبه چون بر اساس ميزان فضا يا شارژ باطري شكلكها تغيير ميكنن

skin_smile.jpg

دانلود

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
ميشه بگين اين True Toolbar کجا معرّفی شده؟
چون نميشه همه ی اين 186 صفحه رو search کرد:rolleyes:

بالا