• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آقا جان امکان نداره ، یا شما داری اشتباه می گی ، و دستگاه ات اسمارت فونه ، یا اینکه من یه جای کار اشتباه کردم .ولی نا امید نشو ، ببین، من دهها نفر رو می شناسم که استفاده کردن ، در ضمن ، اسکای شرکت معتبریه ، امکان نداره که یارو بیخودی برنامه اش با یه دستگاه نخونه.
راستی شما از این ویندوز 2005 آپگرید ها که نصب نکردی؟

سلام
آقا دستگاه من كه imate jam ه و smart phone هم نيست. بدش هم كه من ديگه نميدونم چيكا ركنم. خيلي حالم گرفته شد.
ببين من توي قسمت داونلودش گزينه هاي PDA/Pocket PC و Windows mobile و Microsoft Windows رو انتخاب ميكنم كه اولي در مورد نوع دستگاهه. دومي در مورد سيستم عاملش و سومي هم راجع به سيستم عامل pc !
ولي نميدونم چرا اين مشكل رو داره و الب ايه كه تمام مراحل نصب بدون هيچ مشكلي انجام ميشه. روي ppc هم نصب ميشه و آيكونش مياد ! ولي كار نميكنه ! جل الخالق !

نيما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از adameh_bahal :
ميشه بگين اين True Toolbar کجا معرّفی شده؟
چون نميشه همه ی اين 186 صفحه رو search کرد:rolleyes:
چرا نمی شه؟:hmm:

ببینید ، قربان ، این فروم های پی تی ( و تقریباً همه فروم های معروف دنیا) برای جستجو در هر ترد ، حتی اگر 1 میلیون صفحه هم باشد ، امکان جستجو در این ترد را دارد.

از مدیر محترم خواهش می شه ، یه جایی یه پست بزنن در مورد اینکه برنامه ها رو چجوری باید در فروم یافت

اینم ترو تول بار

ولی من دیگه ازش استفاده نمی کنم
smallmenu plus رو این دفعه خودتون سرچ کنید ، و استفاده کنید.پیشنهاد منه;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فعلن برای سر و سامون دادن به index داوطلب نداریم!

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
از بچه ها کسی میتونه crack این برنامه رو برام پیدا کنه؟
Pocket PC Theme Editor 1.00
من هر چی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
ممنون
اینم لینک برنامه : http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=3989

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از king_dani :
چرا نمی شه؟:hmm:

ببینید ، قربان ، این فروم های پی تی ( و تقریباً همه فروم های معروف دنیا) برای جستجو در هر ترد ، حتی اگر 1 میلیون صفحه هم باشد ، امکان جستجو در این ترد را دارد.

از مدیر محترم خواهش می شه ، یه جایی یه پست بزنن در مورد اینکه برنامه ها رو چجوری باید در فروم یافت

اینم ترو تول بار

ولی من دیگه ازش استفاده نمی کنم
smallmenu plus رو این دفعه خودتون سرچ کنید ، و استفاده کنید.پیشنهاد منه;)
ممنون از راهنمايی که کردين
ولی من برنامه رو دانلود کرده بودم و دنباله کرکش بودم
اون سرچی رو هم که شما ميگی بلد نيستم:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
فعلن برای سر و سامون دادن به index داوطلب نداریم!

چرا نداریم استاد ، بنده یکی ش ، فقط یک چیزی رو می خواستم عرض کنم ، اگر شما تقسیم کنید کار رو میون داوطلبین ، من قول می دم داوطلبش رو پیدا کنم.کار زیادی نمی خواد ، مثلا ً من هرچه برنامه معرفی کردم ، در تایتل اش نوشتم اسم برنامه رو.
ما فکر کردیم اورلود داره خودش همه رو انجام می ده ، خوب زودتر مطرح می کردید:p
قربان دست همکاری بنده رو لطفاً بفشارید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از adameh_bahal :
ممنون از راهنمايی که کردين
ولی من برنامه رو دانلود کرده بودم و دنباله کرکش بودم
اون سرچی رو هم که شما ميگی بلد نيستم:blush:

ببخشید ، بنده محتوی پست ام رو نگاه نکردم ، بعد وقتی شما 1000پست چرت و پرت دارید ، از این مشکلات درش طبیعیه:D
ببینید ، اولاً که این برنامه مال زمان جوونی های بنده هست من اینجا صفر کیلو متر بودم و دادم آقای گیاهی آپ کرد کرک رو ، چند پست جلوتر اینجااما دقت کنید که چون سرورش مال من نیست ، اگر کار نمی کنه بگید براتون خودم آپ کنم.

اما بازم می گم ، اسمال منو رو شدیداً توصیه می کنم.

برای سرچ هم کافیه به این عکس دقت کنید :

روی جستجو در این بحث کلیک کنید و کلمه کلیدی تون رو وارد کنید

فایل های ضمیمه

• pt search.jpg
    pt search.jpg
    123.2 KB · نمایش ها: 9

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
جدیدا گویا microsoftمی خواد یه سیستم عامل جدید واسه تلفنها بده بیرون که جای windows mobile 5 رو می گیره اسمشم microsoft crossbow هست
از اساتید کسی اطلاعات جامع تری در این مورد داره؟

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از king_dani :
ببخشید ، بنده محتوی پست ام رو نگاه نکردم ، بعد وقتی شما 1000پست چرت و پرت دارید ، از این مشکلات درش طبیعیه:D
ببینید ، اولاً که این برنامه مال زمان جوونی های بنده هست من اینجا صفر کیلو متر بودم و دادم آقای گیاهی آپ کرد کرک رو ، چند پست جلوتر اینجااما دقت کنید که چون سرورش مال من نیست ، اگر کار نمی کنه بگید براتون خودم آپ کنم.

اما بازم می گم ، اسمال منو رو شدیداً توصیه می کنم.

برای سرچ هم کافیه به این عکس دقت کنید :

روی جستجو در این بحث کلیک کنید و کلمه کلیدی تون رو وارد کنید
آخه من نتونستم smallmenu رو نصب کنم و اين erorr رو داد:
Copy failed in NEW Folder
بعدش هم اين رو داد:
it seems that u dont have sufficient permission to install software.please see readme.txt file to learn how to install in such cases

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_simkesh :
جدیدا گویا microsoftمی خواد یه سیستم عامل جدید واسه تلفنها بده بیرون که جای windows mobile 5 رو می گیره اسمشم microsoft crossbow هست
از اساتید کسی اطلاعات جامع تری در این مورد داره؟

ترد های تک رو بخونید
کلی مطلب اونجا هست در مورد اش ، بعضی ها رو به فارسی نوشتم ، پس سرچ اش کمی سخت می شه ولی تقریباً همه شون در 5 صفحه آخره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از king_dani :
چرا نداریم استاد ، بنده یکی ش ، فقط یک چیزی رو می خواستم عرض کنم ، اگر شما تقسیم کنید کار رو میون داوطلبین ، من قول می دم داوطلبش رو پیدا کنم.کار زیادی نمی خواد ، مثلا ً من هرچه برنامه معرفی کردم ، در تایتل اش نوشتم اسم برنامه رو.
ما فکر کردیم اورلود داره خودش همه رو انجام می ده ، خوب زودتر مطرح می کردید:p
قربان دست همکاری بنده رو لطفاً بفشارید

من دست همکاری جناب عالی رو صمیمانه می فشرم! در تاپیک تبادل نظر در این باره صحبت کنیم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، خواستم خودم یه تنه به جنگ این برنامه برم ، دیدم زیرش وضع حمل خواهم کرد، بنابراین ، لینک با کرک آخرین نسخه اش رو اینجا می گذارم ، و خواهش می کنم که هر کسی قسمتی از این برنامه فوق ضروری رو به صورت یک سلسله مطلب در ترد کامپلیت مطرح کنه ، چون همون طور که سروران من می دونن ، این برنامه خیلی به قابلیت های دستگاه تون اضافه می کنه
البته ، یه چیز دیگه ، بعد از نصب می تونید ، از پی پی سی ، می تونید آپگرید اش هم بکنید!
ولی یه فایل کب می ده بهتون ، من دارم دانلود میکنم، اگر دیدم به درد می خوره ، اون رو هم آپ می کنم.ولی یادتون باشه که حتماً اول باید این نسخه قابل کرک رو نصب کنید:
20050223190522934_1.jpg

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Tweaks%202k2%20.NET%20v3.4.0.0.rar

به ورژنی که تو اسم فایل هست توجهی نکنید ، چرت نوشته ، اخرین همین 3.2 هست.

بعد کرک اش یه کم عجیبه:
برنامه رو نصب کنید ، محتویات فولدر کرک رو منتقل کنید به یک زیر مجموع در فولدر نصب خود برنامه ، بعد کی ژن اش رو اجرا کنید ، حواستون باشه که یک فایل فولدر کرک ، دی ال ال هست ، و ممکنه که اگر اتریبیوت ویندوز تون ست باشه ، اون رو نبینید ، پس کل فولدر رو کپی کنید;)
بعد فایل کی ژن رو اجرا کنید ، معمولاً با همون کلید اول جواب می گیرید ، اگر نشد ، از کلید دوم استفاده کنید
موفق باشید و منتظر تببین برنامه در ترد کامپلیت می مونم.

سایت خود برنامه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، دلم نیامد 2 مگ دانلود کنید با پی پی سی :
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/tweaks2k2upgrade.rar
بفرمایید ، بعد از نصب و کرک که در پست قبل آمد، این را هم ببرید روی پی پی سی و به کمک CabInstallدر همان فولدر نصب شده قبلی نصب کنید
موفق باشید

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از reza1354 :
سلام دوستان
در مورد سي دي هاي 4 گانه كه صحبت شد حق با آقا اميده down load كردن يه حال ديگه داره !!
البته يه سري نرم افزار توش هست كه بالاي 20 مگا بايته و يه كم از نت گرفتنشون سخته مثل
pocket cad or power cad كه خيلي به درد من ميخوره واسه ديدن و ويرايش فايلهاي dwg

اينم يه برنامه باحال واسه ساختن و ويرايش theme

http://www.universmobile.net/temp/27345/CETuner2002.zip
اينم سريالش EN40-329310-78360

كسي از دوستان برنامه black list داره ؟؟
کار می کنه؟!!

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اساتید ، خواستم خودم یه تنه به جنگ این برنامه برم ، دیدم زیرش وضع حمل خواهم کرد، بنابراین ، لینک با کرک آخرین نسخه اش رو اینجا می گذارم ، و خواهش می کنم که هر کسی قسمتی از این برنامه فوق ضروری رو به صورت یک سلسله مطلب در ترد کامپلیت مطرح کنه ، چون همون طور که سروران من می دونن ، این برنامه خیلی به قابلیت های دستگاه تون اضافه می کنه
البته ، یه چیز دیگه ، بعد از نصب می تونید ، از پی پی سی ، می تونید آپگرید اش هم بکنید!
ولی یه فایل کب می ده بهتون ، من دارم دانلود میکنم، اگر دیدم به درد می خوره ، اون رو هم آپ می کنم.ولی یادتون باشه که حتماً اول باید این نسخه قابل کرک رو نصب کنید:
20050223190522934_1.jpg

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Tweaks%202k2%20.NET%20v3.4.0.0.rar

به ورژنی که تو اسم فایل هست توجهی نکنید ، چرت نوشته ، اخرین همین 3.2 هست.

بعد کرک اش یه کم عجیبه:
برنامه رو نصب کنید ، محتویات فولدر کرک رو منتقل کنید به یک زیر مجموع در فولدر نصب خود برنامه ، بعد کی ژن اش رو اجرا کنید ، حواستون باشه که یک فایل فولدر کرک ، دی ال ال هست ، و ممکنه که اگر اتریبیوت ویندوز تون ست باشه ، اون رو نبینید ، پس کل فولدر رو کپی کنید;)
بعد فایل کی ژن رو اجرا کنید ، معمولاً با همون کلید اول جواب می گیرید ، اگر نشد ، از کلید دوم استفاده کنید
موفق باشید و منتظر تببین برنامه در ترد کامپلیت می مونم.

سایت خود برنامه
دانیال جان ،چون بچه تو این دوره زمونه به جز درد سر چیزی نداره!!!! (اشاره به مشکل وضع حمل!!!) :(من آماده هستم که تقسیم کنیم، این ها رو و توضیحات اشون رو بنویسیم.
میگم قبل از این Tweak، بهتر نیست اون memmaid رو کامل کنیم؟

Mohfath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها این اولین پست من تو این تاپیکه

من با آیمیت جم ام زندگی می کنم!!

این مهمترین برنامه ایه که شما باید حتما حتما داشته باشید:phoneAlarm

چرا؟؟ این برنامه اصلا انگار برای بازار ایران طراحی شده!!
1.دریافت اتوماتیک دلیوری مسیجها
2.ویبره کوچکی هنگامی که طرفی که به او زنگ می زنید گوشی را بر میدارد (معرکه است دیگه هی نگاه صفحه نمی کنید)
3. ایجاد پروفایل مثل گوشیهای دیگه برای پاکت پیسی
یه منوی قشنگ تو تودی اسکرین

این هم لینکش:
کد:
http://rapidshare.de/files/19846572/phoneAlarm_1.26.rar.html

برید حال کنید جوانان!!!

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
دانیال، من تقریبا اکثر آدرس های رایگان اش رو ثبت نام کرده بودم. ولی‌ حجمی‌ که برای download بود، اونقدر نبود که احتیاج به DSL و این حرفا باشه!! شاید چیزی حدود 10 دقیقه این کار انجام میشد... نمیدونم مشکل از چی‌ میتونه باشه...
راستش من که بعد از آشنا شدن با NewsBreak، بقیه برنامه ها مثل همین Avant Go رو با همه ی رنگ و لعابش گذاشتم کنار! مخصوصا به خاطر اون محدودیت اش در accountرایگانش.
فکر می‌کنم که همه ی اون کانال هایی‌ رو که داره ،آدرس های RSS اشون هم هست!
راستی‌ برای کانال مجانی‌ هم اگه بری تو خود سایت، به قسمت account خودت، قسمت کانال ها، میتونی‌ کانال های مجانی‌ رو پیدا کنی‌.

آقايون اساتيد اگه من اشتباه ميكنم بگيد :happy:

من با هردوي اين برنامه ها كار كردم ولي كلا چيزي كه اين وسط حال آدمو ميگيره اينه كه NewsBreak از RSS استفاده ميكنه و 90% كانالهاي RSS خبر يا هر چيز ديگه رو بطور كامل نميفرستن و چند سطر اول و يا شرح كوتاهشو ميفرستن بعد ميگن حالا كه خوشت اومد برو اينجا كاملشو بخون :lol:

خلاصه اين خبرهاي نصفه حسابي حال منو گرفت ولي خوبي Avantgo اينه كه اگه متن خبر 3 صفحه هم باشه بازم همشو بطور كامل ميگيره .

حالا به شك افتادم كه نكنه من چيزي رو درست تنظيم نكردم كه خبرها نصفه ميومدن ؟؟

خلاصه اگه NewBreak هم خبرها رو كامل ميگيره بگيد من دوباره يه امتحاني بكنم :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیال جان ،چون بچه تو این دوره زمونه به جز درد سر چیزی نداره!!!! (اشاره به مشکل وضع حمل!!!) :(من آماده هستم که تقسیم کنیم، این ها رو و توضیحات اشون رو بنویسیم.
میگم قبل از این Tweak، بهتر نیست اون memmaid رو کامل کنیم؟

بسیار به جاست قربان ، من می گم از سمت راست شروع کن آیکون های مم مید رو و بعد هم بریم سر وقت این

راستی یه سئوال حرفه ای ، به نظر شما توییکز 2ک2 چی نداره که برنامه spb tips and tricksداره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Mohfath :
سلام بچه ها این اولین پست من تو این تاپیکه

من با آیمیت جم ام زندگی می کنم!!

این مهمترین برنامه ایه که شما باید حتما حتما داشته باشید:phoneAlarm

چرا؟؟ این برنامه اصلا انگار برای بازار ایران طراحی شده!!
1.دریافت اتوماتیک دلیوری مسیجها
2.ویبره کوچکی هنگامی که طرفی که به او زنگ می زنید گوشی را بر میدارد (معرکه است دیگه هی نگاه صفحه نمی کنید)
3. ایجاد پروفایل مثل گوشیهای دیگه برای پاکت پیسی
یه منوی قشنگ تو تودی اسکرین

این هم لینکش:
کد:
http://rapidshare.de/files/19846572/phoneAlarm_1.26.rar.html

برید حال کنید جوانان!!!
قربان ، تمام ورژن های این برنامه معرفی شده
در ضمن ، برنامه ای بسیار کم حجم تر و جمع و جور تر ، که مازیار معرفی کرد ، و همه کارهای بالا را به غیر از پروفایل سازی انجام می دهد ، نیز وجود دارد.

در نهایت تشکر می کنم از پست تون ، ولی سعی کنید عکس و لینک سایت رسمی را هم بگذارید که دیگران بتونن اطلاعات بیشتر کسب کنن

موفق باشید

بالا