• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دوستان ، نسخه آخر برنامه رسکو ، که برای پیگیری بازی های جام جهانی طراحی شده رو بدست اوردم ، ولی چون پی دی ای خودم مرخص شده ، نمی تونم چک کنم که ایا اصلاً کار می کنه یا نه ، پس داوطلب شید و چک کنید که ایا نصب و رجیستر می شه ، اگر می شه ، ایا امکان سینک کردن اش هست یا نه

به اولین نفری که این کار رو انجام بده ، یک عدد پست تشکر نفیس هدیه می شود:D
بازم از باکس دات نت لینک دادم ، مستقیم نیست ولی چون فایل اش همه 1.5 مگه نباید براتون سخت باشه دانلودش ، اگر اذیت می شید ، بگید که دیگه از این سرور استفاده نکنم

کد:
http://www.box.net/public/i138l3qak3

لینک سایت برنامه
آقا دانیال برنامه اای که گذاشتی خیلی با حاله در ضمن فکر نمی کنم که به رجیستر نیاز داشته باشه.متشکرم

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من این برنامه رو دانلود کردم مثل بنز کار میکنه.
305.gif

به خوبی به سایت هم وصل میشه و جدیدترین اخبار رو براتون میاره.
305.gif

سه تا اسکرین شات از برنامه هم گرفتم .

با تشکر از دکتر عزیز که زحمت برنامه رو کشیدند.

فایل های ضمیمه

• Screen001.jpg
    Screen001.jpg
    76.3 KB · نمایش ها: 14
  • Screen002.jpg
    Screen002.jpg
    74.3 KB · نمایش ها: 8
  • Screen003.jpg
    Screen003.jpg
    97 KB · نمایش ها: 11

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک برنامه کوچک معرفی کنم که با اون میتوانید بفهمید ورژن NET Compact Framework که بر رو ی دستگاه شما نصبه چیه.
netcfversion-1.png

بیشتر به درد عیب یابی برنامه های نوشته شده با NET میخوره و برنامه نویس اگر شک داشته باشه علت کار نکردن برنامه اش روی دستگاه خاصی، ورژن Net نصب شده روی دستگاه است. با دونستن ورژن شک برطرف میشه.
حجم برنامه هم خیلی کمه.
از اینجا برنامه رو دانلود کنید:
کد:
http://www.kasuei.com/download/NetCFVersion1.0.exe.zip

به نقل از della :
ممنون
اما لطفا password برای unzip کردن رو هم مرقوم بفرمایید.

خانم دلا امیدوارم اگر تا حالا دستگاهتون پیدا نشده پیدا بشه و باز هم از اطلاعات شما استفاده کنیم. ببخشید که اینقدر دیر میگم چون اولین باری که بعد از مدتی لاگین کردم مدتها از پست شما میگذشت.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام:)
دوستان! برنامه ای وجود داره که بشه باهاش یه فایل یا پوشه خاصی رو hide کرد؟
ممنون:rolleyes:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از della :
ممنون
اما لطفا password برای unzip کردن رو هم مرقوم بفرمایید.
این برنامه چه برتری نسبت به terminal servicesخود ppc داره؟!!

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان بنده یکی شون رو فکر کنم هندی منو رو معرفی کردم که آخرین نسخه بود ، یا حداقل ساپورت ویندوز موبایل 5 داشت ، بگردید این تو، ولی به نظر من چیز مالی نیستن ها ، هم زیادی حجم می گیرد ، هم بیخودی دستگاه رو کند می کند و هم شیوه طبقه بندی لینک هاش آشغاله

من شدیداً smallmenuplusرو که خودم با کرک و اخرین نسخه سازگار با ویندوز موبایل 5 هست معرفی کردم پیشنهاد می کنم ، تا نظر شما چی باشه

والا من اين برنامه رو که شما ميگيد تست نکردم ولي 1 سال هست که هندي منو و هندي سويچر رو دارم واقعا بدون اشکال هستند ولي از 2 هفته پيش که Qtek S200 گرفتم مشکل پيدا کردن. مخصوصا هندي سويچ چون برنامه هاي تو حافظه رو نشون ميده به نظرم از نون شب هم لازم تره :rolleyes: اگه کسي بتونه کرک نسخه جديدشونو پيدا کنه من تا آخر عمر هر شب دعاش ميکنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از New_Jam :
آقا دانیال برنامه اای که گذاشتی خیلی با حاله در ضمن فکر نمی کنم که به رجیستر نیاز داشته باشه.متشکرم
برنده خوش شانس پست تشکر ما کسی نیست جز نیوجم
در ضمن ، اکسیم هم که سنگ تمام گذاشت و باید تشکر جداگانه ای ازش بکنم :blush:

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
با سلام:)
دوستان! برنامه ای وجود داره که بشه باهاش یه فایل یا پوشه خاصی رو hide کرد؟
ممنون:rolleyes:
دوست عزیز سلام من خودم با برنامه PocketPlus این کار رو انجام میدم.اگه برنامشو داری از FileExplorerروی هر فایل که اصطلاحآ راست کلیک کنی از قسمت Properties .مثل ویندوز اکس پی گزینه Hide داره.

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Axim :
خانم دلا امیدوارم اگر تا حالا دستگاهتون پیدا نشده پیدا بشه و باز هم از اطلاعات شما استفاده کنیم. ببخشید که اینقدر دیر میگم چون اولین باری که بعد از مدتی لاگین کردم مدتها از پست شما میگذشت.

نه متاسفانه، پیدا نشده! ممنون از لطفتون
اما امیدوارم به زودی به جمع pocket pc داران بپیوندم.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از New_Jam :
دوست عزیز سلام من خودم با برنامه PocketPlus این کار رو انجام میدم.اگه برنامشو داری از FileExplorerروی هر فایل که اصطلاحآ راست کلیک کنی از قسمت Properties .مثل ویندوز اکس پی گزینه Hide داره.
New_Jam جان! ممنون:)
resco explorer هم گزینه hidden رو داره. ولی نمیدونم چرا با اینکه تیکش رو میذارم، فایل رو پنهان نمیکنه! البته یه چیز دیگه هم که هست و من بهش دقت کردم اینه که: spb pocket plus در مقابل فراهم نمودن گزینه hidden برای فایلها، یه گزینه دیگه هم بنام view all files تو کلیک راست قرار داده که بشه بعدا فایلهایی رو که پنهان شدن دوباره نمایان کرد. ولی resco چنین گزینه ای رو تو کلیک راست نداره و این عجیب به نظر میاد:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
New_Jam جان! ممنون:)
resco explorer هم گزینه hidden رو داره. ولی نمیدونم چرا با اینکه تیکش رو میذارم، فایل رو پنهان نمیکنه! البته یه چیز دیگه هم که هست و من بهش دقت کردم اینه که: spb pocket plus در مقابل فراهم نمودن گزینه hidden برای فایلها، یه گزینه دیگه هم بنام view all files تو کلیک راست قرار داده که بشه بعدا فایلهایی رو که پنهان شدن دوباره نمایان کرد. ولی resco چنین گزینه ای رو تو کلیک راست نداره و این عجیب به نظر میاد:wacko:
زارعی جان ، من با پاکت پلاس کار نکردم ولی رسکو این قابلیت رو داره ، کافیه از منوی فایل ، گزینه ء آپشنز و بعد در تب سوم یا چهارم(ببخشید این قد آدرسم دقیقه ، من پی پی سی الان ندارم:( ) شما می تونید به رسکو ( و فقط به رسکو و نه اکسپلورر ویندوز موبایل ) بگید که چه فایل هایی رو نشون بده ، مثلاً می تونید بگید فایل های درون رام تون رو نشون نده و از این حرف ها

موفق باشید

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
زارعی جان ، من با پاکت پلاس کار نکردم ولی رسکو این قابلیت رو داره ، کافیه از منوی فایل ، گزینه ء آپشنز و بعد در تب سوم یا چهارم(ببخشید این قد آدرسم دقیقه ، من پی پی سی الان ندارم:( ) شما می تونید به رسکو ( و فقط به رسکو و نه اکسپلورر ویندوز موبایل ) بگید که چه فایل هایی رو نشون بده ، مثلاً می تونید بگید فایل های درون رام تون رو نشون نده و از این حرف ها

موفق باشید
king_dani جان! این رو میدونم. من میخوام بشه یه پوشه دلخواه رو hide کرد، نه همه پوشه ها رو. چون تو اون قسمتی که شما میفرمایید همه پوشه ها رو hide میکنه. البته همونطوری که گفتم تو قسمت properties هر پوشه ( کلیک راست ) گزینه hidden وجود داره، ولی نمیدونم چرا با وجود انتخاب اون، پوشه پنهان نمیشه!؟ تازه تو قسمت آپشنز هم با وجود انتخاب گزینه hide files in rom فایلهای درون extended rom پنهان نمیشن:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani جان! این رو میدونم. من میخوام بشه یه پوشه دلخواه رو hide کرد، نه همه پوشه ها رو. چون تو اون قسمتی که شما میفرمایید همه پوشه ها رو hide میکنه. البته همونطوری که گفتم تو قسمت properties هر پوشه ( کلیک راست ) گزینه hidden وجود داره، ولی نمیدونم چرا با وجود انتخاب اون، پوشه پنهان نمیشه!؟ تازه تو قسمت آپشنز هم با وجود انتخاب گزینه hide files in rom فایلهای درون extended rom پنهان نمیشن:blink:
بله قربان ، نمی دونم اصلاً برنامه ای باشه که چنین کاری رو بکنه ، ولی درمورد اکستندد ، خوب به خاطر اینکه اون تیک می گه که فقط رام رو مخفی می کنه دیگه:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
1.jpg

اینم یه برنامه دیگه به سلامتی بازی های خوب تیم ملی:D
کد:
http://www.box.net/public/static/drobixktfx.rar
برنامه کامل هست
اینم لینک سایت برنامه

البته بگم که تقریباً همون کار های برنامه رسکو رو می کنه ، من پی پی سی ندارم ، نمی تونم نظری بدم الان، پس باز اولین نفری که تست اش کرد ، یه پست تشکر طلب اش
نهایتاً اینکه ، آپدیت آنلاین هم داره ، و تمام 704 بازی گذشته رو هم ازشون رکورد داره :blink:
توضیح » از عکس برنامه نترسید ، نسخه انگلیسی هست

Shark_slyer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.jpg

اینم یه برنامه دیگه به سلامتی بازی های خوب تیم ملی:D ................

من همين الان نصبش كردم برنامه جالبيه نه تنها اطلا عات تيمهايه جام جهاني بلكه اطلاعات همه تيما رو داره اما reco يه چيزه ديگس البته اول از همه بايد update كني

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم کرک برای از دست اون پاپ آپ 30 روزه راحت شدن ، تا نسخه نهایی ش بیاد ، با این حال کنید دوستان
operalogo.gif

از اینجا برای 2003 و از اینجا برای 2005 دانلود کنید
برای ویندوز موبایل 2003 من این کرک رو گرفتم ، و وقت کنم برای 2005 هم می گیرم ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه
کد:
http://www.box.net/public/static/hv7c2ltlaa.rar
شما باید این فایل رو روی فایلی به همین نام در فولدر نصب اش روی پی پی سی اور رایت کنید

اگر کسی روی دبلیو ام 5 تست کردو جواب داد ، لطفاً بنویسه که دیگر اون یکی رو لازم به آپ کردن نباشه

موفق باشید

Mostafa_United

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای King Dani فعالیت های خوبی دارید امید وارم که هر کجا هستید موفق باشید .

بالا