• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Hon_MA :
:( ببخشید این ورژن 3.6 چجوری رجیستر می شود؟ لینک بالا که خبری توش نیست.

دانيال عزيز من كه اصلا نميتونم از اين لينكها دانلود كنم چه برسه به نصب...:(

نميدونم چرا ميره به سايت ce4arabs ؟؟؟؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از sservati :
دانيال عزيز من كه اصلا نميتونم از اين لينكها دانلود كنم چه برسه به نصب...:(

نميدونم چرا ميره به سايت ce4arabs ؟؟؟؟؟؟
قربان این ها لینک اتچمنت های پستی ست که در آن این برنامه معرفی شده ، شما باید عضو شید اول
بگذارید ببینم اگر تونستم تو اکانت خودم براتون آپش کنم ، چون واقعاً دیکشنری عالیه
فقط این بروبچ عرب خیلی تعصبی هستن ، اگه ببین کسی وارز هاشونو دزدیده ، قاط می زنن
یادم باشه بنویسم که کردیت ش مال اون سایت هس

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
قربان برنامه فول ورژن شده است ، یعنی یه بلایی سرش آورده اند که با نصب روی دستگاه شما رجیستر هم می شود . در حقیقت این یک اینستالر ساده است که فایل کب برنامه رو می برد روی پی پی سی شما ، اون فایل کب هم به دلایلی از قبل رجیستر شده است.
البته من اصل برنامه را از سایت اصلی گرفته بودم. فقط دنبال این هستم که این مهلت 12 روزه آن از بین بره.
که برای آن یک کد register شدن می خواهد.
البته اگر کسی آخرین ورژه lexisgoo را هم داشته باشد خوب است. چون هردوتای این دو برنامه ظاهراً تلفظ هم دارند.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان همه جمع شید ببینید از این صفحه ( http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=60490) چی میفهمید؟
من که چیز عجیبی میفهمم:eek: :eek: :eek: نسخه WM 5 واسه آیمت جم قدیم:eek: آخ جون اگه درست فهمیده باشم :thumbsup:
بچه ها یالا زود:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Hon_MA :
البته من اصل برنامه را از سایت اصلی گرفته بودم. فقط دنبال این هستم که این مهلت 12 روزه آن از بین بره.
که برای آن یک کد register شدن می خواهد.
البته اگر کسی آخرین ورژه lexisgoo را هم داشته باشد خوب است. چون هردوتای این دو برنامه ظاهراً تلفظ هم دارند.
قربان همون طور که گفتم ، برنامه رو فول ورژن کرده اند و من کی ژنی برای نسخه 3.6 ندارم ، پس فقط باید این نسخه 12 مگی فول شده رو دانلود کنید
موفق باشید

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Babak M :
سلام
آقا این هم آخرین ورژن برنامه اکسپلورر رسکو:
awards_intro.gif

دیگه البته نیاز به تعریف که نداره...
explorer_intro.jpg

این هم آدرس دانلود برنامه:
http://www.pocketgear.com/download.asp?product_id=529
البته من خودم از سایتش دانلود کردم یعنی از
http://www.resco.net/

مهمتر از همه این کرکشه:
http://pocketz.dl1.vipserver.ru/2006/05/23/resco.explorer.5.40.showkey.mystery.pxdxa.rar
روش کرک کردن اینه که پس از نصب برنامه، فایل کرک رو داخل فولدر برنامه (در پاکت پی سی) انتقال میدهید و از طریق اکسپلورر خود ویندوز موبایل (یعنی فایل اکسپلورر) روی کرک کلیک میکنی ...اونوقت برنامه بالامی آید و اقدام به رجیستر کردن می کنی که اینجا شماره رابه شما میدهد...حالا برنامه را میبندید واز طریق خود برنامه رسکو اکسپلورر وارد میشوید و شماره را وارد میکنید...امیدوارم سر درآورده باشید...
کرک جواب نمیده . لطفا کمک کنید ....
مرسی

daruosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
Indovisi SMS
iv-utama.jpg

Features:
1. Customizable Sounds
2. Import SMS from SimpleSMS/MPhone
3. Export SMS to textfile
4. Support Linked SMS up to 6 SMS or more
5. Sort SMS by Date, Time, Sender, From or Message
6. Emoticons / Smiley Icon
7. Sent number history
8. Font with Clear Type Technology for better reading
9. Bluetooth & Infra Red connection
10. Multiple Recipient
11. Sms template
12. Password protection
13. Theme color for user interface
14. Outlook Style LetterStrip when looking for contacts
15. Dialer from Pocket PC
16. SMS Scheduler
17. SMS Signature
18. Quote SMS when replying
19. Forward with sender name/number
20. Search SMS by sender/from or message
21. Flash SMS
22. Mapping Button
23. Support Real VGA Resolution
24. Sync PhoneBook between PocketPC and mobile phone
25. SMS Prefix when compose new, reply and forward
26. Quick Reply

دانلود
کد رجیستر :

Email: tommek
Serial Number: e16bea6ed
?>
اطلاعات بيشتر
اگه دانلود بالا كار نكرد اينجا كليك كنيد
توجه : دوستان عزیز این برنامه در پاکت پی سی هایی کار میکند که تلفن نباشند ... با این برنامه از پاکت پی سی ای که Phone نباشد از طریق بلوتوت یا اینفرارد وصل میشود و sms میفرستد اگر شما پاکت پی سی تان phone میباشد بی خیال برنامه شوید:( :D
برگرفته از سايت : http://www.phalls.com/

دوست گرامی آیا برنامه ای مشابه برنامه فوق برای Phone Edition ها هم سراغ دارید؟؟
از راهنمایی شما سپاسگزارم.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
دوستان همه جمع شید ببینید از این صفحه ( http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=60490) چی میفهمید؟
من که چیز عجیبی میفهمم:eek: :eek: :eek: نسخه WM 5 واسه آیمت جم قدیم:eek: آخ جون اگه درست فهمیده باشم :thumbsup:

king_dani جان! نظرت چیه؟ من که خیلی مشتاقم نتیجه رو بفهمم:rolleyes:

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از PDA_Jam :
کرک جواب نمیده . لطفا کمک کنید ....
مرسی
جناب king_dani در صفحه قبل آخرین ورژن آن( آخرین ورژن برنامه رسکو اکسپلورر) را معرفی کردن و به راحتی ریجیستر میشود.

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از lover1 :
این هم هدیه من به شما امیدوارم از این به بعد همکاری بیشتری با هم داشته باشیم:
کرک این برنامه واقعا گیر نمیاد
روی wm5 هم به خوبی کار میکند
JGUI Advanced SMS v5.5 Corporate Version

با این برنامه میتوانید flah sms بفرستید دو جور فلش اس ام اس میشه داد یک نوع با قابلیت پاک شدن بعد از 5 ثانیه پس از خواندن
به نام "self destruct messages" نیز معروف است و دیگری با امکان ذخیره ....دیگر اینکه میشود پیغام کوتاه SMS را رمز گزاری کنید و یا در زمان معینی آن را بفرستیدش. همچنین این برنامه چندین متد رمز گزاری را ساپورت میکند و حتی
SMS های INBOX را میتوان رمزگزاری کنید تا پیغام ها خوانده نشوند

A fully-operatable self-destruct messages.
A fully-operatable Auto-reply with your pre-defined text in specified time delay.
You can select any sound file for your message reminder.
This version is locked for individual IMSI number of every mobile device.
This version has more and stronger encryptions DES, 3DES, DES-2
eceived messages reminder:
will prompt you every minute (you define the interval), how many messages you got, and not read yet
easier messages managing:
in one step you delete selected messages, older than Today's, older than this week, month, any reports, any encrypted
auto-reply message:
this feature is available only in Corporate Version: see below,
if you will not read received message in the specified time, this program will send automatically a reply message with your own pre-defined text to Sender number
self-destruct message:
this feature is available only in Corporate Version: see below,
when Recipient decrypt and read your message, then it will self-destruct after 5 seconds, absolutely!
enlarge the size of font:
for easier writing New Message you can use larger font size
add signature:
you define your signature and it adds itself to every New Message
add reply text:
you define how many characters from original message you want to add in the end of your reply message
save the last used number:
this program remembers your last used Recipient's number, you can define how long it should remember: minutes, hours, days or forever
save the password:
this program can remembers your last used password, you can define how long it should remember: minutes, hours, days or forever; due security reasons: you should not use longer time for this feature
* Encryption features and self-destructing are available only between devices with this program on both sides.

main4.jpg

new3.jpg

main4.jpg

new1.jpg

اطلاعات بيشتر در سايت اصلي
حجم 624 کیلو بایت
button.html

داونلود (پسوورد برای شروع داونلود : lover میباشد)download

info_new.gif
پسوورد فایل rar عبارت lover میباشد

info_new.gif
محتوی پیوست را در پاکت پی سی خود بریزید و فایل ASMS.SETUP.PPC3.STRONGARM.cab را با file explorer اجرا کنید تا برنامه نصب شود سپس در منوی registration شماره IMSI را که طولانی میباشد به دقت یادداشت کنید و بعد سراغ inul4asms_ppc_corp.exe بروید و در همان پاکت پی سی اجراش کنید و شماره IMSI را که نوشته بودید وارد کنید و Generate را بزنید تا کلید صحیح تولید شود و با آن رجیستر کنید
راهنمایی برای داونلود:
توجه کنید که لینک داونلود غیر مستقیم میباشد چنانکه پس از کلیک کردن لینک به صفحه ای هدایت میشوید در آنجا از شما پسوورد درخواست میشود که عبارت lover را زده و دکمهContinue را میزنید سپس به صفحه جدیدی وارد میشوید در آنجا در زیره Free Download گزینه Download را انتخاب کنید[/RIGHT]​

من نميتونم اينو از اين سايت دانلود كنم. :(

khosronejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من دنبال یک برنامه با حجم خیلی کم برای close کردن میگردم
مثل اون عملکردی که spb plus واسه دکمه ok تعریف میکنه.
حقیقت اینه که من یک Imate pocket Pc دارم که نزدیک سه ساله دارمش.
اون اوایل با spb plus به راحتی کار میکرد ولی اخیرا خیلی هنگ میکرد و باطریش هم خیلی زود تموم میشد.
کشف کردم که مربوط به spb plus است از وقتی که پاکش کردم تا 4 روز هم باطری نگه میداره.
بنظر یکی از دوستان مشکل باتری متر این برنامه است چون دائما سعی میکنه که ولتاژ را اندازه گیری کنه به همین دلیل باعث خرابی باطری زود هنگام ودشارژ سریع میشه .
نظرتون چیه؟ برنامه درخواستی فراموش نشود!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani جان! نظرت چیه؟ من که خیلی مشتاقم نتیجه رو بفهمم:rolleyes:
قربان بنده جم ندارم و نمی تونم امتحان کنم ، ولی فکر کنم یه مدتی می شه که بچه های ایکس دی ای براش ویندوز موبایل 2005 ( و نه دبلیو ام 5 ) نوشتن .
البته همون طور که اساتید دیگه هم اشاره کرده بودن ، خیلی باید علاقه داشته باشید به 2005 تا بتونید باگ های احتمالی شو به جان بخرید
در هر صورت اگر امتحان کردید ، ما را هم بی خبر نگذارید
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از khosronejad :
دوستان من دنبال یک برنامه با حجم خیلی کم برای close کردن میگردم
مثل اون عملکردی که spb plus واسه دکمه ok تعریف میکنه.
حقیقت اینه که من یک Imate pocket Pc دارم که نزدیک سه ساله دارمش.
اون اوایل با spb plus به راحتی کار میکرد ولی اخیرا خیلی هنگ میکرد و باطریش هم خیلی زود تموم میشد.
کشف کردم که مربوط به spb plus است از وقتی که پاکش کردم تا 4 روز هم باطری نگه میداره.
بنظر یکی از دوستان مشکل باتری متر این برنامه است چون دائما سعی میکنه که ولتاژ را اندازه گیری کنه به همین دلیل باعث خرابی باطری زود هنگام ودشارژ سریع میشه .
نظرتون چیه؟ برنامه درخواستی فراموش نشود!!
برنامه small menu plusهمش 75 کیلو بایته و کلی کار های دیگه هم می کنه ، همین جا معرفی شده ، سرچ کنید

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
دو تا برنامه ردیف که مربوط به رشته الکترونیک میشه ( البته درس مدار الکتریکی )

Mona_animation_PPC.gif
lisapocketanin.gif
:happy:

Mona & Liza دانلود:D
برگرفته از سايت : http://www.phalls.com

imate_pda2k جان سلام
واسه دانلود کردن برنامه ها اول باید تو سایت CE4ARAB عضو بشم (من هم که عربهای سوسمار خور وحتی زبونشون بدم میاد ) پس میشه لطف کنی برنامه ها رو خودت یه جایی آپ کنی
مرسی:blush:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان بنده جم ندارم و نمی تونم امتحان کنم ، ولی فکر کنم یه مدتی می شه که بچه های ایکس دی ای براش ویندوز موبایل 2005 ( و نه دبلیو ام 5 ) نوشتن .
البته همون طور که اساتید دیگه هم اشاره کرده بودن ، خیلی باید علاقه داشته باشید به 2005 تا بتونید باگ های احتمالی شو به جان بخرید
در هر صورت اگر امتحان کردید ، ما را هم بی خبر نگذارید
موفق باشید

king_dani جان! اگه نصب کنم بعد ببینم مشکل داره امکانش هست که بتونم برش گردونم به حالت اولش؟
راستی تفاوت ویندوز موبایل 2005 با دبلیو ام 5 چیه؟ آیا اون برنامه هایی که مختص دبلیو ام 5 هستن، قابل نصب روی ویندوز موبایل 2005 هستن؟

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از zarei175 :
یک مغازه دار در پاساژ علاء الدین می گفت I-mate هایی که گارانتی دارند را شرکت گارانتی کننده خودش به صورت رایگان ارتقاء می دهد.
(مراتب جهت استحضار و بررسی بیشتر اعلام می گردد.) :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از pedram_2000 :
imate_pda2k جان سلام
واسه دانلود کردن برنامه ها اول باید تو سایت CE4ARAB عضو بشم (من هم که عربهای سوسمار خور وحتی زبونشون بدم میاد ) پس میشه لطف کنی برنامه ها رو خودت یه جایی آپ کنی
مرسی:blush:
قربان ایرادی داره اگر بنده آپ کنم؟:blush:
اگر مهندس زیاد داریم ، بگید من کلی از این برنامه ها رو که تو سایت سی ای فور عرب بود رو دانلود کردم برای برادرم ، برای شما هم به مرور بگذارم ؛ فقط قول بدید که نصب کنید و چک کنید و بعد برای بقیه معرفی کنید

(جسارته قربان ، ولی الان خیلی از اعراب سوسمار نمی خورن ، فقط مک دانلد به مزاج شون سازگاره )

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani جان! اگه نصب کنم بعد ببینم مشکل داره امکانش هست که بتونم برش گردونم به حالت اولش؟
راستی تفاوت ویندوز موبایل 2005 با دبلیو ام 5 چیه؟ آیا اون برنامه هایی که مختص دبلیو ام 5 هستن، قابل نصب روی ویندوز موبایل 2005 هستن؟
فکر میکنم هست ، یعنی اگر رام قدیمی را داشته باشید ،فلش کنید دستگاه رو، پیشنهاد من اینه که ایکس دی ای دیولوپر رو بگردید برای طریقه نصب (یا شایدم بازد ِ و) و سئوال رو هم اونجا مطرح کنید

بسیار خوشحالم که توجه کردید ، ببینید ، هرچی الان ویندوز هست که شبیه از نظر ظاهری به دبلیو ام 5 هست ، یک تفاوت اساسی دارن ، اونم اینه که اصلاً برای دستگاه شما optimizeنشدن. اینها همگی از هک کردن یک رام که توسط مایکروسافتی ها نوشته شده بود برای هیمالایا (یا شایدم بلو انجل) و قرار بود که فقط چک کنن که دستگاه هایی که از نظر سخت افزاری برای ویندوز موبایل 5 ساخته نشدن رو امتحان کنن ، ولی رام نشت کرد به بیرون و این خوره های گیک ریختن سرش ، برای هر دستگاهی سعی کردن درست اش کنن
ولی باز دقت کنید که بهش می گن ویندوز 2005 نه دبلیو ام 5 ، در ضمن همون طور که گفتم ، تمام فعالیت های دبلیو ام 5 رو تقلید می کنه ، در ثانی ، به جز ای تن ام500 که برای ویندوز موبایل 5 هم کارایی داشت ، به نظر من آپگرید رسمی سایت هم به درد نمی خوره چه برسه به این رام های نصفه و نیمه هک شده.دقت کنید که دل اکسیم و اچ پی 4700 مثال هایی بسیار خوبی هستن
موفق باشید

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تاپیکی در این سایت هست که فقط اختصاص به برنامه های WM5 باشه . حجم برنامه ها زیاده و نمیشه اول DL کرد بعد امتحان کرد که به Jamin می خوره یا نه مخصوصا با این Dial up مسخره . اگر نیست ممکنه مدیر محترم یک تاپیک رو به این عنوان اختصاص بدن و اونجارو هم پر بار کنن . به خدا گیج میشه آدم تو این 210 صفحه . بازی ها هم ممکنه به WM5 سازگار نباشن یا این فقط مختص برنامه هاست ؟

یک برنامه Call manager می خوام برای WM5 که روی جمین کار کنه و بلک لیست و وایت لیست داشته باشه . البته نمی خوام حتی یک بوق آزاد هم در زمان Reject کردن طرف بشنوه . ممکنه لینکشو بزارین

ممنون

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان و كينگ عزيز

چندماه و سالي است كه در خصوص منشي تلفني روي پاكت پي سي پست زدم ولي هيچ كس از جمله خودم چيزي دستگيرمان نشد.
جهت اطاع شركت گيگا بايت روي اسمارت فونهاي خودش بنام Gsmart نرم افزار منشي تلفني گذاشته.
اگر فرض كنيم دستگاههاي جديد آيميت فولداپلكس شده پس مشكلي براي ضبط نخواهد بود.حتي اگر در انجين اين برنامه اموليتور فول داپلكس وجود داشته باشد روي مدلهاي قديمي نيز بايد قابل اجرا باشد.
يك سري به لينك زير بزنيد.اميدوارم دوستان زحمت بكشند يه گشتي بزننند و بينند برنامه مذكور بصورت مجزا قابل دانلود كردن هست يا نه ..من هم سعي خواهم كرد....
http://www.pocketpcthoughts.com/for...previous&sid=995652d3ec30a27a68fae9822bae6dff

بالا