• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز.
حتما با نرم افزار smsOrganizer آشنا هستيد. دوستان عزيز من قبلا زحمت كشيدن و اين نرم افزارو معرفي كردن. اونايي كه با اين نرم افزار كار كردن ميدونن كه بعد از اينكه برنامه رو نصب مي كنيد يك startup code به شما مي ده كه شما بايد اين عدد 7 رقمي رو در سايتي كه نرم افزار معرفي كرده وارد كنيد تا يك شماره 7رقمي ديگه به شما داده بشه.
اين شماره 7 رقمي كه از طرف سايت سازننده به شما داده مي شه رو بايد به در قسمت مربوطه وارد كنيد تا بتونيد از نرم افزار استفاده كنيد. اين نرم افزار FREE مي باشد.
نكته‌اي كه اينجا مهمه اينه كه شما بايد براي بدست آوردن اين كد 7 رقمي به سايت توليد كننده اين نرم افزار بريد كه اينكار به اينترنت احتياج داره.بعضي از دوستان ممكنه در موقعيتي باشند كه به اينترنت دسترسي نداشته باشند. حالا اين عزيزان مي تونن از روشي كه من گم استفاده كنن تا بتونن بدون نياز به اينترنت به برنامه اصلي وارد شديد.
اين مراحل را بترتيب زير انجام دهيد.
1- برنامه smsOrganizer رو نصب كنيد.
2- از طريق يه برنامه مثه Resco Registry وارد رجيستر ويندوز گوشيتون بشيد و مسير زير رو دنبال كنيد.​
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\smsOrganizer​
در اين مسير شما بايد يك كليد به نام StartupCode ببينيد.
3- اگر مقدار اين كليد 4243512 بود كه هيچ ولي اگر نبود مقدار اين كليد را به اين عدد تغيير دهيد. 4243512
4- از برنامه Resco Registry خارج شويد و اجازه بديد كه تغييرات اعمال بشن.
5- به برنامه smsOrganizer وارد بشيد و در قسمتي كه ProgramCode رو از شما ميخواد عدد 3213546 را وارد كنيد.
حالا شما بدونه اينكه به اينترنت وصل باشيد تونستيد به برنامه اصلي دسترسي داشته باشيد.
اميدوارم خوشتون اومده باشه.

برنامه smsOrganizer v1.02
کد:
http://www.zedsoft.net/smsorganizer.cab

lover1

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
سلام خدمت دوستان و كينگ عزيز

چندماه و سالي است كه در خصوص منشي تلفني روي پاكت پي سي پست زدم ولي هيچ كس از جمله خودم چيزي دستگيرمان نشد.
جهت اطاع شركت گيگا بايت روي اسمارت فونهاي خودش بنام Gsmart نرم افزار منشي تلفني گذاشته.
اگر فرض كنيم دستگاههاي جديد آيميت فولداپلكس شده پس مشكلي براي ضبط نخواهد بود.حتي اگر در انجين اين برنامه اموليتور فول داپلكس وجود داشته باشد روي مدلهاي قديمي نيز بايد قابل اجرا باشد.
يك سري به لينك زير بزنيد.اميدوارم دوستان زحمت بكشند يه گشتي بزننند و بينند برنامه مذكور بصورت مجزا قابل دانلود كردن هست يا نه ..من هم سعي خواهم كرد....
http://www.pocketpcthoughts.com/for...previous&sid=995652d3ec30a27a68fae9822bae6dff
من این نرم افزار منشی ای که در پاکت پی سی گیگا بایت بود را با کمک یکی از دوستانم از ROM آن استخراج کردیم اما انگاری کار نکرد و علاوه بر نرم افزار احتیاج به سخت افزار به کاربرده شده در گیگابایت نیز دارد به هر حال از اینجا این منشی را بگیرید ببینید که آیا میشه کاریش کرد یا نه
در ظمن از امیر گرامی بابت اون کیجن سپاسگزارم اگر میتونی کیجن COOLCAMERA ورژن جدیدش را درست کن من به این نیتروژن تو تیم tshr خیلی گفتم اما انگار وقت نداره و سرش به کارای بزرگتر گرمه کیجن ورژن 1.06 را همین نیتروژن نوشته بود اما روی ورژن جدیدش کار نمیکنه

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از lover1 :
من این نرم افزار منشی ای که در پاکت پی سی گیگا بایت بود را با کمک یکی از دوستانم از ROM آن استخراج کردیم اما انگاری کار نکرد و علاوه بر نرم افزار احتیاج به سخت افزار به کاربرده شده در گیگابایت نیز دارد به هر حال از اینجا این منشی را بگیرید ببینید که آیا میشه کاریش کرد یا نه
در ظمن از امیر گرامی بابت اون کیجن سپاسگزارم اگر میتونی کیجن COOLCAMERA ورژن جدیدش را درست کن من به این نیتروژن تو تیم tshr خیلی گفتم اما انگار وقت نداره و سرش به کارای بزرگتر گرمه کیجن ورژن 1.06 را همین نیتروژن نوشته بود اما روی ورژن جدیدش کار نمیکنه

جناب Lover از اينكه وقت گذاشتيد و بررسي كرديد ممنون
من پوشه زيپ شده را يكبار روي جم اين و يك بار روي PC باز كردم(Extract)كردم.باتوجه به سيستمي بودن برخي فايلها امكان كپي فايلهاي Unzip شده رو دستگاه نبود بلكه بايد بهمان شكل زيپ شده روي خود دستگاه آنرا unzip كرد.
در هر شكل بعد از اجراي AMpp كه اختمالا همان Answering Machine است پيغامي زير به معناي اينكه اين برنامه مورد تائيد سازنده نميباشد ظاهر شد و عملا كارنكرد:
The file'AMpp' cannot be opend.Either it is not signed with a trusted certificate,....

اما يك نكته ، بعد از Unzip كردن فايل يك فايل بنام Recorder ديدم كه shortcut است نه اصل فايل.ممكن مشكل از اون هم باشه.
در ضمن حجم كل برنامه در حد 220 كيلو بايت است كه كمي غير عادي بنظر ميرسد

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از john :
دوست عزيز مي خواستم بدانم براي شما امكان دارد فايلها را براي من ميل كني.
[email protected]
متشكرم
مدیر عزیز زحمتش را کشیدند. ( نامه #3173 )

lover1

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
جناب Lover از اينكه وقت گذاشتيد و بررسي كرديد ممنون
من پوشه زيپ شده را يكبار روي جم اين و يك بار روي PC باز كردم(Extract)كردم.باتوجه به سيستمي بودن برخي فايلها امكان كپي فايلهاي Unzip شده رو دستگاه نبود بلكه بايد بهمان شكل زيپ شده روي خود دستگاه آنرا unzip كرد.
در هر شكل بعد از اجراي AMpp كه اختمالا همان Answering Machine است پيغامي زير به معناي اينكه اين برنامه مورد تائيد سازنده نميباشد ظاهر شد و عملا كارنكرد:
The file'AMpp' cannot be opend.Either it is not signed with a trusted certificate,....

اما يك نكته ، بعد از Unzip كردن فايل يك فايل بنام Recorder ديدم كه shortcut است نه اصل فايل.ممكن مشكل از اون هم باشه.
در ضمن حجم كل برنامه در حد 220 كيلو بايت است كه كمي غير عادي بنظر ميرسد

سپاسگزارم. فکر کنم که ایراد سخت افزاری باشد تا از رکوردر!!! اما به هر حال من بهش خیلی ور رفتم کاری پیش نرفت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از lover1 :
نمی دونم کجا خوندم که نوشته بود که یک بخش برنامه سخت افزاری ست و انحصاراً روی جی اسمارت کار می کنه. ولی خوب ، شاید کسی تونست این مسئله رو دور بزنه
در ضمن ، تایید می شه ، من فکر کنم خیلی ها دنبال کی ژن این برنامه هستن ، چون واقعاً فکر خوبی پشت برنامه هست که وب کم باشه گوشی شما
منتظریم امیر جان ، روی گوشی من که کار نمی کنه ولی بقیه قویاً از شما تقاضا دارن که یک وری بهش برید:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirr1361 :
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز.
حتما با نرم افزار smsOrganizer آشنا هستيد. دوستان عزيز من قبلا زحمت كشيدن و اين نرم افزارو معرفي كردن. اونايي كه با اين نرم افزار كار كردن ميدونن كه بعد از اينكه برنامه رو نصب مي كنيد يك startup code به شما مي ده كه شما بايد اين عدد 7 رقمي رو در سايتي كه نرم افزار معرفي كرده وارد كنيد تا يك شماره 7رقمي ديگه به شما داده بشه.
اين شماره 7 رقمي كه از طرف سايت سازننده به شما داده مي شه رو بايد به در قسمت مربوطه وارد كنيد تا بتونيد از نرم افزار استفاده كنيد. اين نرم افزار FREE مي باشد.
نكته‌اي كه اينجا مهمه اينه كه شما بايد براي بدست آوردن اين كد 7 رقمي به سايت توليد كننده اين نرم افزار بريد كه اينكار به اينترنت احتياج داره.بعضي از دوستان ممكنه در موقعيتي باشند كه به اينترنت دسترسي نداشته باشند. حالا اين عزيزان مي تونن از روشي كه من گم استفاده كنن تا بتونن بدون نياز به اينترنت به برنامه اصلي وارد شديد.
اين مراحل را بترتيب زير انجام دهيد.
1- برنامه smsOrganizer رو نصب كنيد.
2- از طريق يه برنامه مثه Resco Registry وارد رجيستر ويندوز گوشيتون بشيد و مسير زير رو دنبال كنيد.​
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\smsOrganizer​
در اين مسير شما بايد يك كليد به نام StartupCode ببينيد.
3- اگر مقدار اين كليد 4243512 بود كه هيچ ولي اگر نبود مقدار اين كليد را به اين عدد تغيير دهيد. 4243512
4- از برنامه Resco Registry خارج شويد و اجازه بديد كه تغييرات اعمال بشن.
5- به برنامه smsOrganizer وارد بشيد و در قسمتي كه ProgramCode رو از شما ميخواد عدد 3213546 را وارد كنيد.
حالا شما بدونه اينكه به اينترنت وصل باشيد تونستيد به برنامه اصلي دسترسي داشته باشيد.
اميدوارم خوشتون اومده باشه.

برنامه smsOrganizer v1.02
کد:
http://www.zedsoft.net/smsorganizer.cab
ای ول ، دست شما درد نکنه ، یه سئوال ، توی بعضی از برنامه های پالم هم که مجانی هستن سینک آی دی رو همین طوری می خوان و باید بروید در یک پروسه پدر در آر ، یک کلید برای رجیستر بگیرید ،احتمالاً این ها دیگه تو رجیستری نیستن ، هستن؟

ممنون

john

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز اگر كسي كد ريجستر word mate اين برنامه را دارد لطف كنيد براي من در اينجا بگذاريد
اين برنامه اين مشخصات را خواسته است براي ريجستر شدن

emai.l كه فكر كنم بايد از قبل ريجستر شده باشد
2.password
3.cod كه فكر كنم حروف است نه شماره.

از همگي متشكرم

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
ای ول ، دست شما درد نکنه ، یه سئوال ، توی بعضی از برنامه های پالم هم که مجانی هستن سینک آی دی رو همین طوری می خوان و باید بروید در یک پروسه پدر در آر ، یک کلید برای رجیستر بگیرید ،احتمالاً این ها دیگه تو رجیستری نیستن ، هستن؟

ممنون

خواهش مي كنم king_dani جان
در مورد سوالتون بايد عرض كنم كه تا برنامه رو نبينم نمي تونم نظر بدم. ولي اكثر اين برنامه ها چون free هستن پروسه خيلي سختي رو براي كليد هاشون قائل نميشن و هدف اونا بيشتر اين هستش كه از سايتشون بازديد بشه براي همين وقت زيادي رو براي نوشتن الگوريتمهاي پيچيده بكار نمي برن ولي اكثرا از ترفند رجيستري استفاده مي كنن .
در مورد برنامه Coolcamera بايد بگم به اولين كارم اينه كه به source برنامه دست پيدا كنم بعد بايد دنبال الگوريتم كدش باشم ولي قبلا هم گفتم شغل من طوريكه اصلا اجازه كارهاي خارج از محدوده كاريمو نمي ده آخه من اكثار تو اين شهر و اون شهر در حال كارم. ولي چشم اين هفته حتما سعي مي كنم حداقل source برنامه رو بدست بيارم.

با تشكر

daruosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirr1361 :
خواهش مي كنم king_dani جان
در مورد سوالتون بايد عرض كنم كه تا برنامه رو نبينم نمي تونم نظر بدم. ولي اكثر اين برنامه ها چون free هستن پروسه خيلي سختي رو براي كليد هاشون قائل نميشن و هدف اونا بيشتر اين هستش كه از سايتشون بازديد بشه براي همين وقت زيادي رو براي نوشتن الگوريتمهاي پيچيده بكار نمي برن ولي اكثرا از ترفند رجيستري استفاده مي كنن .
در مورد برنامه Coolcamera بايد بگم به اولين كارم اينه كه به source برنامه دست پيدا كنم بعد بايد دنبال الگوريتم كدش باشم ولي قبلا هم گفتم شغل من طوريكه اصلا اجازه كارهاي خارج از محدوده كاريمو نمي ده آخه من اكثار تو اين شهر و اون شهر در حال كارم. ولي چشم اين هفته حتما سعي مي كنم حداقل source برنامه رو بدست بيارم.

با تشكر

سلام دوست فعال،
برای من خیلی جالبه که شما source برنامه رو پیدا می کنید!! ممکنه توضیح بدید source رو چه طوری و از کجا تهیه می فرما ئید؟؟ یا شاید منظورتون از source همون نسخه اجرایی برنامه هست که توسط Deassembler ها، باز می شه؟؟
من چند تا برنامه MSIL و PC رو crack کردم. اما خیلی هیجان انگیزه که source هم ببنیم. :p

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از john :
دوستان عزيز اگر كسي كد ريجستر word mate اين برنامه را دارد لطف كنيد براي من در اينجا بگذاريد
اين برنامه اين مشخصات را خواسته است براي ريجستر شدن

emai.l كه فكر كنم بايد از قبل ريجستر شده باشد
2.password
3.cod كه فكر كنم حروف است نه شماره.

از همگي متشكرم

سلام دوست عزيز.
فكر كنم اگه كل اينترنتو بگردي نتوني واسه برنامه Worldmate Pro 2006 كدي پيدا كني.
اما من كد اين برنامه رو دارم. و باز persiantools افتخاره اينو داره كه اولين فرومي باشه كه اين كدو در اختيار جامعه ايرانيها و بي اغراق در اختيار دنيا مي ذاره.
فقط يك خواهش از تمامي دوستان اگر جايي اين كدو گذاشتيد حتما نام منبع اونو كه همين persiantools هست رو هم ذكر كنيد. حتما اينكارو بكنيد.

با تشكر فراوان
E-mail:[email protected]
Confirm: [email protected]
Password: boss199​
قسمت كد هم خالي باشه.​

سايتي كه هم مي تونيد اين نرم افزارو بگيريد و هم ميتونيد اطلاعات جامعي رو دربارش ملاحظه كنيد.
کد:
http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=14764
[/RIGHT][/QUOTE]

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزيز پرشين تول:rolleyes: ز
چون من خيلي وقته كه اينجا سر نزدم اگه برنامه اي رو معرفي مكنم كه تكراريه به بزرگواري خودتون ببخشيد:blush:
اين برنامه از شركت ترن كريتيو كه برنامه نايس استا رش از محبوبيت زيادي برخورداره;)
واما اين برنامه يه كيبورد از راه دوره كه براي اونايي كه لپ تاب دارن خيلي به درد بخوره( البته براي پي سي هم خيلي خوبه)
ميتونه به صورت كابلي ياشبكه (واي فاي) با يكد يگر در تماس باشند:blink:

rkb.gif

اين برنامه فري هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirr1361 :
سلام دوست عزيز.
فكر كنم اگه كل اينترنتو بگردي نتوني واسه برنامه Worldmate Pro 2006 كدي پيدا كني.
اما من كد اين برنامه رو دارم. و باز persiantools افتخاره اينو داره كه اولين فرومي باشه كه اين كدو در اختيار جامعه ايرانيها و بي اغراق در اختيار دنيا مي ذاره.
فقط يك خواهش از تمامي دوستان اگر جايي اين كدو گذاشتيد حتما نام منبع اونو كه همين persiantools هست رو هم ذكر كنيد. حتما اينكارو بكنيد.

با تشكر فراوان
قسمت كد هم خالي باشه.​

سايتي كه هم مي تونيد اين نرم افزارو بگيريد و هم ميتونيد اطلاعات جامعي رو دربارش ملاحظه كنيد.
کد:
[/RIGHT]
[/QUOTE]
زنده باد!!!!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از amirr1361 :
اين براي شما دوست عزيز.
پسورد : wWw.NimaTNT.tk

کد:
http://rapidshare.de/files/9906027/Ppc_Sprite_Backup_Premium_v3.1.4.2419_Plus_Serial.rar

منبع سايت بالا

ممنون ولی نتونسم دانلود کنم میگه شما قبلا با این ای پی از قبل دارین دانلود میکنین!!چند بار هم در ساعات مختلف اومدم دانلود کنم همینو میگه!!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
Information:

Product features: - Database of more than 27,500 facts in 127 information categories on more than 190 countries, territories and oceans! - Optimized for fast searching, highly compressed information database - Intuitive search process allows for quick retrieval of country-specific information - Extremely user-friendly interface, features one-tap easy access to most functions - Allows saving of individual data screens to bookmarks - Features history of up to 20 last accessed data screens - Full-color maps and flags for individual countries, territories, and oceans - Allows copying of selected word or entire contesnts from data screen to clipboard. - Supports Clipboard function - Supports color handheld devices - Supports Pocket PC expansion/memory cards: SD memory card, CF memory card ---System Requirements:pocket PC device – Pocket PC compatible device - at least Pocket PC 2002, or Windows Mobile 2003 (at least Windows CE 3.0) - Device type (Strong ARM/ARM/MIPS/SH3) - Minimum of 9MB​

حجم : 4.5 MB
دانلود ورژن 1.0

حجم : 7.5 MB
دانلود ورژن 2.0 براي Palm

نسخه كامل نميباشد .

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirr1361 :
سلام دوست عزيز.

با تشكر فراوان
قسمت كد هم خالي باشه.​

کد:
[/RIGHT]
[/QUOTE]

دوست عزیز ممنون از زحمتت ولی این سریال Expired شده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
ممنون ولی نتونسم دانلود کنم میگه شما قبلا با این ای پی از قبل دارین دانلود میکنین!!چند بار هم در ساعات مختلف اومدم دانلود کنم همینو میگه!!!
قربان رپید خیلی سخت گیر هست ولی در عین حال هم ایمن هست و هم خیلی سریع ، ولی خوب اگه این رو بهتون می گه ممکنه که اینترنت شما اشتراکی باشه ، بگذارید ببینم من می تونم لینک مستقیم بهش بدم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
نظر به اینکه ما ارادت خاصی به دکتر کسری داریم. و نظر به اینکه خواهان برنامه بک آپ زیاد است. و عطف به اینکه ما خیلی امیرخان را احساس پسرخالگی باهاش می کنیم ، براتون آپ کردیم این برنامه رو :
Sprite Backup Premium edition v3.1.4

کد:
http://www.box.net/public/static/6a74auju0l.rar

نوش جان:D

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز ممنون از زحمتت ولی این سریال Expired شده[/QUOTE]
فکر میکنم اشتباه میکنید چون من دارم استفاده میکنم

بالا