• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

shingen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:) به همه دوستان زحمت کش و باحال این بخش بیست پرشین تولز مخصوصا و مخصوصا به king_dani :D :D عزیز و نور چشم همه بخصوص خودم ؛ می دونید واسه چی چون با متانت تمام و با حوصله به سوالات من بی سواد جواب داد.
حالا دوستان من vjvolubilرا نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد نه پیغام Error می ده و نه هیچ آهنگی رو می شه از روی بلوتوث گوش کرد :eek: :( ... بنظر شما مشکل چیه؟ اگه راهنمایی کنید ممنون می شم...:lol:
خسته نباشید
به نقل از amirmw :
سلام
وقتتون بخیر
این برنامه که الان براتون اینجا میذارم فقط 17k حجم داره و تنظیماتی داره که می تونین تمام صداهایی رو که از دستگاهتون میشنوین رو به صورت مونو از هدست بلوتوثتون بشنوین
من رو wm5 نصب کردم مشکل نداشت
یه فایل کب داخل یه فایل زیپه بریزینش داخل دستگاهتون اجراش کنین
بعد نصب vjvolubilisAgOn رو اجرا کنین حالا برین حالش رو ببرین
یه برنامه دیگه هم هست به نام bluecast
که با wm5 هم سازگاره با wm3 se هم همین تور
ولی یه چیز میخواد که من نمیدونم چیه اگه کسی میدونه یه راهنمایی کنه
اینو می خواد:
Microsoft .NET Compact Framework 2.0
من دستگام این برنامه رو داره ولی میگه ورژنش قدیمیه
برای ورژن جدید از اینجا میتونین DL کنین
از اینجا هم میتونین vjvolubilis رو DL کنین
از اینجا هم میتونین bluecast رو DL کنین

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
سلام
وقتتون بخیر
این برنامه که الان براتون اینجا میذارم فقط 17k حجم داره و تنظیماتی داره که می تونین تمام صداهایی رو که از دستگاهتون میشنوین رو به صورت مونو از هدست بلوتوثتون بشنوین
اینو می خواد:

آقا
جدا دستت درد نکنه خيلي توپ بود من vjvolobill رو Qtek S200 نصب کردم عااااااااااااااالي کار ميکنه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Majid joon :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز متاسفانه crack جواب نمیدهد.(this is not a valid pocket pc applicaton)

من و دوستانم امتحان كرديم مشكلي نداشته
فايل iphone.exe رو روي فايل iphone.exe كه روي گوشي نصب شده كپي كن جايي كه برنامه رو نصب كردي - معمولا main memoy - program files - finger clix(IMAGiNET)
اينجا نصب ميشه.
در يك جمله فايل كرك رو توي گوشي overwrite كن
راستي گوشيتون چيه ؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از ajazbi :
آقا
جدا دستت درد نکنه خيلي توپ بود من vjvolobill رو Qtek S200 نصب کردم عااااااااااااااالي کار ميکنه
قابلی نداشت رفیق

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
سلام
وقتتون بخیر
اینو می خواد:
سلام. روی جاسجار کار نمیکنه ولی روی جمین جواب داد

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behzadms :
ضمنا يه ديكشنري بدون تلفظ ولي بدرد بخور ديگم هست كه اگر كركشو كسي داره ممنون ميشم:

http://www.handango.com/servlet/d/s...n_van_steenis.exe?s=282&p=78698&secw=11b6306b
بهزاد جان هر دولینک شما آدم رو مجبور می کنه که اول دانلود کنیم بعد نصب کنیم تا بفهمیم مشخصات برنامه چیه
اگر ممکنه هر برنامه ای رو حتی اگر ترایال معرفی می کنید ، لینک به سایت و اسکرین شات هم بزنید تنگ اش
ممنون

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shingen :
سلام:) به همه دوستان زحمت کش و باحال این بخش بیست پرشین تولز مخصوصا و مخصوصا به king_dani :D :D عزیز و نور چشم همه بخصوص خودم ؛ می دونید واسه چی چون با متانت تمام و با حوصله به سوالات من بی سواد جواب داد.
حالا دوستان من vjvolubilرا نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد نه پیغام Error می ده و نه هیچ آهنگی رو می شه از روی بلوتوث گوش کرد :eek: :( ... بنظر شما مشکل چیه؟ اگه راهنمایی کنید ممنون می شم...:lol:
خسته نباشید

اين برنامه متاسفانه روي Jam و مشابه هاش کار نميکنه. برا اطلاع بريد اين آدرس:
http://www.vijay555.com
برنامه هاي ديگه اي هم نوشته که بدک نبود

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بهزاد جان هر دولینک شما آدم رو مجبور می کنه که اول دانلود کنیم بعد نصب کنیم تا بفهمیم مشخصات برنامه چیه
اگر ممکنه هر برنامه ای رو حتی اگر ترایال معرفی می کنید ، لینک به سایت و اسکرین شات هم بزنید تنگ اش
ممنون

دانيال عزيز حق با شماست:

English talking dictionary with extended thesaurus (144,305 definitions) for Pocket PC/Windows Mobile. Native speaker hi-quality pre-recorded pronunciation. NEW! English talking dictionary with extended thesaurus is now compatible with Palm Treo 700w device.

FEATURES: for travelers and tourists
Talking module enables to listen pronunciations of the words with live speech quality (10,000 pre-recorded words with native speaker voice).

WordNet lexical database by the Cognitive Science Laboratory at Princeton University (144, 305 definitions and extended thesaurus)
for language learners
List of English irregular verbs
Two methods of learning new words specially designed for language learners
Synonyms, antonyms and hypernyms in word definitions
for professionals
Detailed Pocket PC dictionary entries (definitions) with several word meanings
Possibility to change Pocket PC dictionary with built-in editor (edit/remove existing entries and add new ones)
for book readers
Translation in any active application without exiting current application/document and switching to SlovoEd Pocket PC dictionary
for crosswords and word puzzle lovers
Search module enables to seek words even if you do not know their exact spelling using wildcards ("*", "?", etc.)

کد:
http://www.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1&platformId=2&N=96806%2093696&productId=169048&R=169048

ضمنا من هرو دو تا رو بصورت دمو ورژن دانلود كردم .اگر كسي براش كركي پيداكرد اطلاع بده من امتحان ميكنم و خبرشو ميدم كه اگر ok بود دوستان درصورت نياز دانلود كنند.

فایل های ضمیمه

• en_en_bundle.gif
    en_en_bundle.gif
    32.6 KB · نمایش ها: 14

mamali51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان عز يز اقا من 1 دفعه سئوال كردم كسي جواب منو نداد اين 2 دفعه هست كه دارم سئوال ميكنم اقا كسي با نرم افزار phon alarm كار كرده من چند تا مشكل دارم اگر لطف كنيد مشكل من هم حل بشه متشكر مشم حداقل ميدونم كه مدير اين سايت با اين نرم افزار كار كرده حالا اگر جواب ما رو هم بده متشكر مشم

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
يه دموورژن پيدا كردم كه ظاهرا بدك نيست كسي كركشو داره؟
http://www.handango.com/servlet/d/s...lish_speaker.exe?s=282&p=169048&secw=3c316a0c
ممنون[/QUOTE]

من اين نسخه دمو را كه حدود 20000 تا كلمه از 147000 كل كلماتش با تلفظ است را نصب كردم.فوق العاده است.بسيار كامل و بي دردسر.تلفظش هم كه عالي است يعني صداي طبيعيسيت شبيه سازي شده نيست.
معاني مختلف بهمراه Synonyms ها و Hypernyms ها و Hyponyms و Antonyms ها را بيش از آنچه تصور كنيد داخلش گنجاندند:blink:

البته حجم زيادي ميگيره و احتمالا مجبوريد رو مموري كارت بريزيد.

اسم اصلي ديكشنري SolvoEd 2005 است كه دانشگاه Princeton تهيه كرده.در حالت تريال كد رجيستريشن كلمه Demo است و اگر كركي وجود داشته باشه احتمال قوي فقط سريال نامبر است.
اگر كسي تونست سريالشو پيدا كنه لطف كنه خبر بده.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از behzadms :
http://www.handango.com/servlet/d/s...lish_speaker.exe?s=282&p=169048&secw=3c316a0c
ممنون

من اين نسخه دمو را كه حدود 20000 تا كلمه از 147000 كل كلماتش با تلفظ است را نصب كردم.فوق العاده است.بسيار كامل و بي دردسر.تلفظش هم كه عالي است يعني صداي طبيعيسيت شبيه سازي شده نيست.
معاني مختلف بهمراه Synonyms ها و Hypernyms ها و Hyponyms و Antonyms ها را بيش از آنچه تصور كنيد داخلش گنجاندند:blink:

اسم اصلي ديكشنري SolvoEd 2005 است كه دانشگاه Princeton تهيه كرده.در حالت تريال كد رجيستريشن كلمه Demo است و اگر كركي وجود داشته باشه احتمال قوي فقط سريال نامبر است.
اگر كسي تونست سريالشو پيدا كنه لطف كنه خبر بده.[/QUOTE]

ببخشید مگه بقیه دیکشنری هارو باید رو حافظه مین ریخت؟من دیکشنری lexisgoo رو دارم ولی برا تلفظش یه کم طول میده به خاطر اینه که رو مموری کارتم ریختم؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mamali51 :
با عرض سلام خدمت دوستان عز يز اقا من 1 دفعه سئوال كردم كسي جواب منو نداد اين 2 دفعه هست كه دارم سئوال ميكنم اقا كسي با نرم افزار phon alarm كار كرده من چند تا مشكل دارم اگر لطف كنيد مشكل من هم حل بشه متشكر مشم حداقل ميدونم كه مدير اين سايت با اين نرم افزار كار كرده حالا اگر جواب ما رو هم بده متشكر مشم
قربان اولا اشتباه به عرض تون رسوندن ، من خیلی با فون آلارم میونه ای ندارم ، هم ازش خاطره بد دارم ، هم اینکه خیلی از شلوغ بودن تودی اسکرین ام خوشم نمی آد.
در مورد سئوال کردن تون ، باید به عرض تون برسونم بهتره که در ترد سئوال و جواب مطرح کنید ، همون طور که دفعه پیش انجام دادید.

متاسفم که نمی تونم کمکی کنم ، ولی فکر کنم بقیه حتماً بتونن ، مازیار خیلی فون الارم باز هست، امیدوارم لاگین کنه و شما رو ببینه

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behzadms :
ممنون

اگر كسي تونست سريالشو پيدا كنه لطف كنه خبر بده.[/QUOTE]
قربان می بخشید ، فضولیه ، ولی من این اسلو اد رو خیلی وقته دارم از فرهنگ اولترا لینگوا ش که برای فرانسه است استفاده می کنم ، خودم رو هم کشتم که کرک شو پیدا کنم،ولی آخر فهمیدم اصلاً در حدی که من استفاده ازش می کنم احتیاج به کرک نداره ، مگر اینکه شما مرتب بخواهید از موتور صوتی ش کار بکشید و نخواهید اون صداهای بیپ رو بشنوید به جای تلفظ ، که در این صورت دو جور کرک من براش دیدم و هر دو هم نا کارا
یکی شو در همین صفحات اولیه ترد هم گذاشتن ، که نوشته باید در رجیستری برای هر دیکشنری مقدار یک کلید رو عوض کنید. این رو من امتحان کردم و نا موفق بودم
یکی هم یک کی ژن بود که متاسفانه فقط برای زبان های زیر مجموعه روسی کلید می ساخت

ولی واقعاً تلفظ هاش حرف نداره ، خوبی ش اینه که اگر مثلاً روزی 10 تا تلفظ ازش بخواهید ، حتی لازم نیست به رجیستر کردن اش هم فکر کنید.

به هر حال اگر پیدا کردید ما رو هم خبر کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
دکتر دنی عزیز ممنون بابت کرک مدیکال.من یکی از این اناتومی هارو دانلود کردم خیلی به درد میخوره به همکارای دیگمم پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنن.دکتر بازم سایتی هس شما کرکشو داشته باشی؟:happy:
بعدم چند تا سوال داشتم.
برنامه ای هس که مثل فوتوکانتکت بشه رینگ تون هارو از رو مموری کارت انتخاب کرد.ولی ساده باشه.
ایا برا پی پی سی فرهنگ لغت نوشته شده؟کلن برنامه های ایرانی غیر از فارسی سازو تقویم چیا هس؟
با برنامه spb weather دوستان کار کردن؟من ایران رو که انتخاب میکنم forecast نداره!

خیر قربان ، بنده کرک ندارم برای سایت دیگر ، من هرچی برنامه داشتم با دیگران قسمت کردم که فکر کنم از یک مموری دو گیگ هم بیشتر شده تا حالا:D

اما دو تا برنامه پیدا کردم که جدید هستن ، مطمئن نیستم به درد بخورن چون باید روی استایل تپ نصب شن ، متاسفانه نسخه پاکت پی سی برنامه ها کرک نداره ، و در استایل تپ هم کیفیتش این قدر پایینه که حتی درست نمی شه متون رو خوند.

کسری جان ممکن هست سئوال تون رو در ترد سئوال و جواب مطرح کنید؟ چون هم تعداد شون زیاده ، هم اونجا بودن سئوال ها باعث می شه بعداً اگر کسی مشکل مشابه شما پیدا کرد ، از پاسخ احتمالی دوستان استفاده کنه

درمورد سئوال هاتون من نمی دونم ، ولی این رو می دونم که برای فورکست تهران و شهرهاش ، یه برنامه مجانی بود که من خیلی وقت پیش ها استفاده می کردم ، فکرکنم اینجا هم معرفی ش کردم . سعی کنید با کلمه weatherجستجو کنید

ممنون

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :

اگر كسي تونست سريالشو پيدا كنه لطف كنه خبر بده.
قربان می بخشید ، فضولیه ، ولی من این اسلو اد رو خیلی وقته دارم از فرهنگ اولترا لینگوا ش که برای فرانسه است استفاده می کنم ، خودم رو هم کشتم که کرک شو پیدا کنم،ولی آخر فهمیدم اصلاً در حدی که من استفاده ازش می کنم احتیاج به کرک نداره ، مگر اینکه شما مرتب بخواهید از موتور صوتی ش کار بکشید و نخواهید اون صداهای بیپ رو بشنوید به جای تلفظ ، که در این صورت دو جور کرک من براش دیدم و هر دو هم نا کارا
یکی شو در همین صفحات اولیه ترد هم گذاشتن ، که نوشته باید در رجیستری برای هر دیکشنری مقدار یک کلید رو عوض کنید. این رو من امتحان کردم و نا موفق بودم

ولی واقعاً تلفظ هاش حرف نداره ، خوبی ش اینه که اگر مثلاً روزی 10 تا تلفظ ازش بخواهید ، حتی لازم نیست به رجیستر کردن اش هم فکر کنید.

به هر حال اگر پیدا کردید ما رو هم خبر کنید.[/QUOTE]

دانيال جان Handmark Oxford American Dictionary and Thesaurus 1.0 را فكر كنم خودت معرفي كرده بودي البته تلفظ نداره.من نصب كردم و منهاي يك مورد خوب بود.اونم اينكه كاراكترهاي فونوتيك با فارسي قاطي پاطي شده!
ميتوني بگي چطور اين مشكل را حل كنم؟

راستي شركت اطلس يه نسخه جديد از ديكشنريهاي ديجيتالشو داده كه رو دستگاه با سيستم عامل بيس ويندوز است.صفحه تاچ اسكرين و رنگي قيمت حدود 350 هزرا تومان!!!!
كل ديكشنري آريانپور(فارسي به انگليسي و بالعكس) را بهمراه ديكشنري لانگ من انگليسي و تلفظ با كيفيت voice واقعي ريخته روش.يكي پيدا شه اين ديتا بيس لعنتي رو از رام دستگاه اكسپورت كنه و با انجين ساده بياره رو پاكت ي سي كولاك ميشه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behzadms :

به هر حال اگر پیدا کردید ما رو هم خبر کنید.

دانيال جان Handmark Oxford American Dictionary and Thesaurus 1.0 را فكر كنم خودت معرفي كرده بودي البته تلفظ نداره.من نصب كردم و منهاي يك مورد خوب بود.اونم اينكه كاراكترهاي فونوتيك با فارسي قاطي پاطي شده!
ميتوني بگي چطور اين مشكل را حل كنم؟

راستي شركت اطلس يه نسخه جديد از ديكشنريهاي ديجيتالشو داده كه رو دستگاه با سيستم عامل بيس ويندوز است.صفحه تاچ اسكرين و رنگي قيمت حدود 350 هزرا تومان!!!!
كل ديكشنري آريانپور(فارسي به انگليسي و بالعكس) را بهمراه ديكشنري لانگ من انگليسي و تلفظ با كيفيت voice واقعي ريخته روش.يكي پيدا شه اين ديتا بيس لعنتي رو از رام دستگاه اكسپورت كنه و با انجين ساده بياره رو پاكت ي سي كولاك ميشه![/QUOTE]
والاه فکر کنم باید از امیر بخواهیم که جای کرک به این هم فکر کنه
در ضمن ، اون مشکل شما احتمالاً تنها راه حلش برداشتن فارسی ساز تون هست ، ببینید در سیستم عامل هایی که ساپورت زبان ما درش نیست ، فارسی ساز ها در حقیقت می یان در یک فونت ، کاراکتر هایی رو که در حال عادی استفاده نمی شن ، مثل همین فونتیک ها رو بر می دارن و عوض می کنن ، و بعد مسیر های سیستم عامل رو به سمت کاراکتر های جدید عوض میکنن ، من یادمه در ویندوز 95 این طوری بود. بنابراین ، فونت های شما که در سیستم اسکی در حال عادی 256 تا باید در انگلیسی باشن ، به دلیلی برداشت ازشون برای ساپورت زبان جدید ، کمتر شدن. البته ایکس پی این مشکل رو حل کرده ، ولی درست نمی دونم چطوری
امیدوارم که ویندوز موبایل هر روز بیش از دیروز خصوصیات ایکس پی رو به ارث ببره

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
خیر قربان ، بنده کرک ندارم برای سایت دیگر ، من هرچی برنامه داشتم با دیگران قسمت کردم که فکر کنم از یک مموری دو گیگ هم بیشتر شده تا حالا:D

اما دو تا برنامه پیدا کردم که جدید هستن ، مطمئن نیستم به درد بخورن چون باید روی استایل تپ نصب شن ، متاسفانه نسخه پاکت پی سی برنامه ها کرک نداره ، و در استایل تپ هم کیفیتش این قدر پایینه که حتی درست نمی شه متون رو خوند.

کسری جان ممکن هست سئوال تون رو در ترد سئوال و جواب مطرح کنید؟ چون هم تعداد شون زیاده ، هم اونجا بودن سئوال ها باعث می شه بعداً اگر کسی مشکل مشابه شما پیدا کرد ، از پاسخ احتمالی دوستان استفاده کنه

درمورد سئوال هاتون من نمی دونم ، ولی این رو می دونم که برای فورکست تهران و شهرهاش ، یه برنامه مجانی بود که من خیلی وقت پیش ها استفاده می کردم ، فکرکنم اینجا هم معرفی ش کردم . سعی کنید با کلمه weatherجستجو کنید

ممنون

در مورد معرفی نرم افزار پزشکی که گفتن نداره!خیلی کارت درسته دکتر:blush:
حالا که اینقدر باحالی یه نرم افزارم بود به اسم InfoRetriever که 30 روزه بود ترایالش اونو قول دادی معرفی کنی ولی فکر کنم فراموش کردین اونم باید خیلی به درد بخورو توپ باشه:cool:

lover1

Guest
لایک‌ها
0
خوب من خیلی کم به اینجا سر میزنم چون در تالار پی سی سون و چندتا تالار خارجی گرفتارم به هر حال دیدم که همه دنبال یک دیکشنری خوب که روی WM5 هم سازگار باشه هستید
LingvoSoft یک دیکشنری بسیار عالی میباشد که بسیار خوب با تلفظ انگیلیسی میباشد و ترجمه فارسی بسیار خوبی را دارد کرک این برنامه که یک patch هست برای تمام محصولات لینگووسافت عمل میکند
از جمله فلش کارد آموزش زبان و دیکشنری هایش کرک توسط نیتروژن تهیه و عرضه شده است

LingvoSoft Talking Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC
Version: 3.1.63
Downloads: 6610
Download time: 5.46 min at 56k
Platform: Pocket PC
Type: Dictionary
Languages: Persian(Farsi), English
Translation: Bidirectional
Pronunciation: English
Vocabulary size: 400,000 (words/phrases)
lingvosoft-dictionary-pkpc-engper-t.gif

LingvoSoft Talking Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC is part of a unique suite of language solutions for Pocket PC that incorporates advanced speech technology letting your mobile device speak English!The synthesizer is based on a new approach to speech reproduction called formant synthesis (BST), which creates a voice simulation by modeling the sounds of natural human speech.

The application delivers instant word translation and back translation and features an easy-to-use user interface and convenient search options. And as part of a complete suite of language solutions, this dictionary is also capable of full integration with the LingvoSoft FlashCards and LingvoSoft PhraseBook applications for added effectiveness.

With all the latest additions, this application provides superior high-resolution (640x480) VGA support for WM 2003 SE. Screen rotation support is available for more effortless reading and navigating. A new virtual keyboard is also available for easier character input; it also has VGA support, screen rotation and supports Pocket PC 2002, 2003 and WM 2003 SE.

Thanks to LingvoSoft Talking Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC your handheld turns into a portable translation tool. You no longer have to carry heavy paper dictionaries – instead, you save time, gain mobility and achieve more.

User Interface and Language features:

* Advanced English speech synthesis created with TTS (Text-to-Speech) technology
* Screen rotation and high resolution 640x480 VGA display support for WM 2003 SE
* Updated virtual keyboard now supports Pocket PC 2002, 2003 and WM 2003 SE, allows more convenient character input and also supports VGA display and screen rotation
* Bilingual English – German interface
* Full integration with LingvoSoft FlashCards and PhraseBook applications*
* Improved vocabulary database
* Improved documentation includes information on Persian (Farsi) and English languages and English grammar
* Quick search from the input line: just start typing and words beginning with those letters will appear
* Entries complete with part of speech information and transcription
* Easy back translation for proof of correct understanding
* MorphoFinder™ function helps you find source words (headwords) for English past participles, gerunds, plural forms, and adjective forms
* The Filtered List allows you to set aside words for easier future access or word practice
* Word Grabber function: while working with another application, highlight the word and use the grabbing tool to automatically translate it

*Please note: LingvoSoft Talking PhraseBook 2006 and FlashCards 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC are currently under development for future release.

t_specification.gif

System requirements:

This software is Windows Mobile 5.0 compatible!
Pocket PC 2002, 2003, Windows Mobile Second Edition (SE)
RAM (storage): 3 MB
RAM (work): 4 MB

To make sure this software application will properly function on your unit, please download and test its Trial Version.

داونلود:
کد:
http://www.lingvosoft.com/main.jsp?do=products-download&item=3810

کرک:
دفعات دانلود کرک
button.html

کد:
http://getfile.biz/44301

پسوورد دانلود و فایل فشرده عبارت lover میباشد

دوستان ببینید طریقه کرک این برنامه اینه که بعد نصب کامل نرم افزار باید در پوشه ویندوز در پاکت پی سی فایل PD_kbdFA.dll را کپی کرده در کامپیوتر و همینطور فایل PD_EnFa.exe دیکشنری را هم در کامپیوتر کپی کنید سپس patcher را باز کنید و هر دو فایل را با browes کردن و انتخاب All Files *.* انتخاب و patch کنید و هر دو فایل را با فایلهای اصلی جایگزین بفرمایید تا کرک بشود
در ظمن همانطور که گفتم با این کرک تمام محصولات این شرکت را میتوانید کرک کنید میتوانید لیست کامل آن را در
کد:
http://www.lingvosoft.com/Software-for-Pocket-PC/
ببینید در ظمن LingvoSoft FlashCards 2006 English <-> Farsi for Pocket PC که آموزش زبان فارسی هست نیز کرک به همین طریق میشود
کد:
http://www.lingvosoft.com/FlashCards-English-Farsi-for-Pocket-PC/
lingvosoft-flashcards-pkpc-engper.gif

کرک این برنامه برای اولین بار در یک تالار فارسی معرفی میشود که به بچه های www.pcseven.com و persiantools.com مخصوصا king_dani تقدیم میکنم​

بالا