• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
سلام
دانیال جان این برنامه خیلی جمع و جور و توپیه، من پیشنهاد می کنم به جای این از ImTOO MPEG Encoder استفاده کنین، ولی واسه rip کردن dvd...بهتره از AutoGordianKnot یا خود gordian knot استفاده بشه، خیلی تروتمیز تر در می یاد تصویر و کیفیت و همه چی!:cool:

فقط من هنوز برام سواله، ppc ها داویکس رو حداکثر تا چه bitbateی پخش می کنن؟
یه جا خوندم این دستگاه ها موقع پخش کلاک cpuشون رو افزایش می دن همینجوریه؟ یا مخصوص xscale هاست؟
ببین ، من سریال 24 رو فصل پنج اش رو دانلود کردم ، بعد چون باسه رسیدن به سرکار روزی یک ساعت تو مینی بوس می نشستیم ، من هم هر روز دو قسمت رو در رفت و برگشت نگاه می کردم ،
کیفیت شون از روی اچ دی تی وی پیاده شدن و 624 در 352 در 23.970فریم بود ، حتی یک پرش هم نداشت ، البته با برنامه تی سی ام پی سی

در ضمن ، اگر ممکنه برنامه ای که گفتید برای برای بقیه معرفی کنید

در مورد تغییر سرعت سی پی یو ، من از مهندسی سی پی یو ش خیلی نمی دونم ، ولی به شکل نرم افزاری برنامه های زیادی هست که می تونن اورکلاک کنن سی پی یو های همه این ها رو

موفق باشی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
ببین ، من سریال 24 رو فصل پنج اش رو دانلود کردم ، بعد چون باسه رسیدن به سرکار روزی یک ساعت تو مینی بوس می نشستیم ، من هم هر روز دو قسمت رو در رفت و برگشت نگاه می کردم ،
کیفیت شون از روی اچ دی تی وی پیاده شدن و 624 در 352 در 23.970فریم بود ، حتی یک پرش هم نداشت ، البته با برنامه تی سی ام پی سی

در ضمن ، اگر ممکنه برنامه ای که گفتید برای برای بقیه معرفی کنید

در مورد تغییر سرعت سی پی یو ، من از مهندسی سی پی یو ش خیلی نمی دونم ، ولی به شکل نرم افزاری برنامه های زیادی هست که می تونن اورکلاک کنن سی پی یو های همه این ها رو

موفق باشی

خیلی عالیه
156.gif

منم سریال lost رو گرفتم با همین ابعاد، XviD، درفکر بودم همرو تبدیل کنم، اگه تبدیل لازم نداشته باشه که خیلی توپه!
اون برنامه هه رو هم هروقت وقت کنم حتماً میام یه طرز استفاده کامل براش می نویسم;)
هم برای divx کردن dvdها خوبه هم برای تبدیل stream های ضبط شده از روی ماهواره با dvb، می شه باهاش کنترل کامل حجم و کیفیت رو داشت
76.gif

من یه جا تو یه ریویو خوندم یه دستگاهی بود که خودبخود موقع divxپخش کردن کلاک cpuش رو می برد بالا، آخرکار باز میاورد پایین...چزئیات بیشتر یادم نمونده:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
خیلی عالیه
156.gif

منم سریال lost رو گرفتم با همین ابعاد، XviD، درفکر بودم همرو تبدیل کنم، اگه تبدیل لازم نداشته باشه که خیلی توپه!
اون برنامه هه رو هم هروقت وقت کنم حتماً میام یه طرز استفاده کامل براش می نویسم;)
هم برای divx کردن dvdها خوبه هم برای تبدیل stream های ضبط شده از روی ماهواره با dvb، می شه باهاش کنترل کامل حجم و کیفیت رو داشت
76.gif

من یه جا تو یه ریویو خوندم یه دستگاهی بود که خودبخود موقع divxپخش کردن کلاک cpuش رو می برد بالا، آخرکار باز میاورد پایین...چزئیات بیشتر یادم نمونده:blush:
فرهاد جان منتظر می مانیم که برنامه را همراه کرک اش معرفی کنی( اگر لازم به آپ کردن بود ، در خدمتیم)

ولی یک چیزی که هست ، لاست و 24 و همه اینها ، مشکل بزرگ شان ، حجیم بودن هر قسمت اس ، اندازه 350مگ برای هر قسمت یه کمی خیلی زیاده ،
به هر حال شاید اگر ابعادشو کمی کوچک کنیم ، بشه بدون افت کیفیت واضح دید

در مورد اون هم گفتم ، برنامه هایی هستن که سرعت سی پی یو رو با لود سی پی یو تنظیم می کنن

موفق باشی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از lover1 :
شانس آوردی چون من خودم پستش کردم پسسوردش اینه:
کد:
leonardodavinci

لاور جان دست درد نکنه.:blush: ایشالا که phalls هم هرچه زودتر باز راه بیفته.

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
برادران عزیز این برنامه تنظیم سرعت cpu omap متناسب با لودش رو یک بنده خدایی داره مینویسه ولی هنوز خیلی کار داره
اما میتونین امتحان کنین جالبه

Here's a software that OMAP based PPC user will like: OMAPScaler.

What it does is basically extend Omapclock to behave like PocketHackMaster or Xcpuscalar i.e. dynamic overclocking and undercloking. Here's the description from the author:

1. The user can define the clockspeeds required for Underclocked, Default Clock, and Overclocked. It will always start at "Default" and so you can set this to whatever you want.

2. The program has 3 states - overclocked, default clock, and underclock.
It will enter either of these 3 states depending on the load, but it will never go straight from overclocked to underclocked or vice versa, always:

Underclocked -> Default clock -> Overclocked

And of course the reverse.

**This installer places omapscaler.exe, omapscalerlite.exe and omapclock.exe in the \windows directory. It also places a link to omapscalerlite.exe in the windows\startup folder and shortcuts to omapscaler and omapclock in the start menu\programs\omap folder. All settings are default to 200Mhz - so you can change to suit your requirements**

اون فایل دوم رو بعد از نصب اولی توی دایرکتوری ویندوز موبایل کپی کنید

اگر ورژن جدید ترش اومد دوباره میفرستم فقط مشکل جای فرستادنشه . مثلا ورژن جدید تر WorldMatePro 4.1 PPC رو هم دارم ولی نمیدونم کجا بفرستم

فایل های ضمیمه

• Omapscaler_and_omapclock.zip
    21.1 KB · نمایش ها: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    27.8 KB · نمایش ها: 18
  • OmapScaler v0.11.zip
    10.2 KB · نمایش ها: 26

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم به در خواست یکی از بچه ها
نسخه آخر برنامه است

ringo-main.gif

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Ringo%20Mobilev1.23.rar
سریال برنامه هم اینه ، اگر می خواهید از جای دیگه دانلود کنید

کد:
298378

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دکتر عزیزم اقا نرم افزار لینوکس هم داریم که با ای میتها سازگار باشه

pjmamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از !!!!!!!!!!!!!!! :
كسي تو ايران SDIO Wi-Fi واسه فروش سراغ نداره !؟ :hmm: :(
من شنيدم تو پايتخت طبقه سوم يا دوم ميفروشند. خيلي باحاله من حتما يكي ميگيرم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از abnuse :
سلام خدمت دکتر عزیزم اقا نرم افزار لینوکس هم داریم که با ای میتها سازگار باشه

قربان درست متوجه نشدم ، نرم افزار لینوکس که نمی تونه در فضای مایکروسافت به اجرا در بیاد

اگر منظورتون کرنل های لینوکس که قابل بارگذاری به جای ویندوز موبایل تون هست ، بله، ولی برای تعداد معدودی شون هست ، مثلاً ای میت جس جار رو یادمه که لینوکس رو توی ایکس دی ای روش سوار کرده بودن ، کلی هم باهاش حال می کردن

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
اینم به در خواست یکی از بچه ها
نسخه آخر برنامه است

ringo-main.gif

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Ringo%20Mobilev1.23.rar
سریال برنامه هم اینه ، اگر می خواهید از جای دیگه دانلود کنید

کد:
298378

ممنون از برنامه خوبت.فقط 2 اشکال داره یا اقلا رو اتم من!یکیش اینه که در موارد اورژانس نمیشه صدای زنگشو قطع کرد با 2 تا دگمه های کم و زیاد کردن صدا در کنار دستگاه.یکی دیگم وقتی تو تنظیمات صدا میزارم که اول ویبره بزنه بعد زنگ ویبره و زنگ رو تقریبا با هم میزنه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب همون طور که می بینین ، هنوز نسخه پاکت پی سی این برنامه اماده نشده ، یعنی کرک شده نیست ، ولی این رو از من داشته باشید تا اون یکی بیاد
G06EPC.gif

باید استایل تپ رو نصب داشته باشید ، بعد می تونید با انتقال همه فایل ها ازش استفاده کنید ، البته یادتون باشه که کیفیت اش مثل پی پی سی نیست
ولی متن هست همش دیگه ، کیفیت می خواین چی کار

کد:
http://www.box.net/public/static/frhoepig69.rar

توضیح لینک تغییر کرد، دلیل اش ، پیدا شدن نسخه کرک شده برنامه بود

موفق باشید

farzinghaffari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من مدت زیادیه که عضو شدم ولی بیشتر تماشاچی ام وخواستم از همه بخاطر بحث ها وبرنامه های
بی نظیری که ارائه میکنند تشکر کنم.من الان مسافرت اومدم امریکا وبیشتر برنامه های معرفی شده رو گرفتم
ولی تعدادیش روی دستگاه من Jamin کار نمیکنه.

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برنامه جالبی پیدا کردم که دوست داشتم به شما عزیزان هم معرفی اش کنم...با نصب این برنامه شما قادر خواهید بود که از طریق موس و کیبورد روی پاکت پی سی تان عمل کنید...
tc_realestate.gif

دانلود برنامه
این هم کرکش

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Babak M :
سلام
برنامه جالبی پیدا کردم که دوست داشتم به شما عزیزان هم معرفی اش کنم...با نصب این برنامه شما قادر خواهید بود که از طریق موس و کیبورد روی پاکت پی سی تان عمل کنید...
tc_realestate.gif

دانلود برنامه
این هم کرکش
Crack.rar

قربان ممنون خيلي توپه!!!! .من عربي بلد نيستم اين لينك كركي كه گذاشتين به رجيستر كردن در فرروم ce4arab ميرسه!

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Babak M :
سلام
tc_realestate.gif

دانلود برنامه
این هم کرکش
Crack.rar

:rolleyes: خیلی برنامه جالبیه! مخصوصاً اگر کامپیوتر پایه داشته باشد...

ولی من هم نتوانستم crack آن را پیدا کنم. :(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Hon_MA :
:rolleyes: خیلی برنامه جالبیه! مخصوصاً اگر کامپیوتر پایه داشته باشد...

ولی من هم نتوانستم crack آن را پیدا کنم. :(

دوستان توجه کنن ، اگر برنامه ای از سایت های دیگه پیدا می کنید ، اتچ کنید که دیگران هم سرگردان نشوند. من مطمئن هستم که هدف همه اینجا اشتراک هست ولی این طوری فقط به سردرگمی دوستان بیشتر کردید

من پست دوستمون رو تصحیح می کنم و لینک مستقیم کرک می گذارم براتون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
p1-2.gif

این برنامه راست کار خوره های فیلم هست.
بهتون تاریخ پخش آخرین فیلم های هالیوود ، زمان انتشار نسخه دی وی دی و حتی تاریخ جشنواره های مهم جهان رو میده ، مهم اینکه با کرک ، اپدیت هم می شه
این سایت برنامه

این لینک دانلود

اینم کرک

کد:
http://www.box.net/public/static/pezzd4uro1.rar
کرک رو دانلودکنید ، بعد نصب ، فایل شو با فایل نصب شده در پی پی سی عوض کنید وبرنامه رو اجرا کنید ، به نت وصل نباشید ها ، و بعد هر سریالی خواستید بدید برای رجیستر

موفق باشید

Hamedshsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام واقعا خسته نباشيد

من ديروز براي اولين بار به اين forum اومدم و با حجم انبوه برنامه براي i-mate مواجه شدم

اما مشكل من اينه كه بعد از ريست كردن گوشي ديگه دوربين كار نكرد!!! و پيغام Unable to initialize camera, , please reset و 1 شماره خطا كه الان ندارمش.

من چند بار ريست هاي جور واجور كردم و باز نشد و تصميم گرفتم گوشي را آپديت كنم به آخرين ورشن كه از سايت clubimate گرفتم . بعد از آپديت همچنان مشكل من حل نشد و حتي 3 مرتبه آپديت كردم (هم با عربي و هم با انگليسي) و ظاهرا هم آپديت كاملا موفق بود. تتها فرق پس از آپديت اين بود كه پيغام خطا ديگه نمياد و اصلا ديگه اجرا نميشه برنامه دوربين.(به محض كليك كردن مي پره بيرون دوباره بدون هيچ پيغامي)

آيا برنامه خاصي بايد براي دوربين بريزم ؟ من بجز 2 فايل Camera.exe در شاخه Windows چيزي مرتبط با دوربين حتي در شاخه Programs نديدم . ممكنه اگر شما فايلهايي در گوشيتون داريد برام بفرستيد ؟ و يا برنامه اي معرفي كتيد؟(شنيدم فايل دوربين بعضي از Nokia ها را ميشه روش نصب كرد!)

متشكرم از راهنمايي هايي كه ميكنيد....

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Babak M :
سلام
tc_realestate.gif

دانلود برنامه
این هم کرکش

سلام
نحوه کرک کردن این برنامه به این صورته که:
فایل کرک بالا رو unzip کنید توش یه فایل به اسم TrueConnect.exe هست این فایل رو توی کامپیوترتون توی شاخه ای که برنامرو نصب کردید کپی کنید. خود بخود رجیستر میشه.
نکته مهم اینه که قبل از انجام اینکار برنامرو بسته باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببینم واسه استفاده ازین برنامه (کیبورد و ماوس) چجوری باید خود pda و pc رو بهم متصل کرد؟

بالا