آخرین ورژن این برنامه رو با ورژن 2.0.6bB پیدا کردم.توووو هیچ جا نمی تونین پیداش کنید...
هر کی میخواد خبر بده
اگه طرفدار داشت میزارم.
قربان تا بحث به اینجا کشیده شده من یه سوال بپرسم...![]()
ببینید وقتی با بلوتوث از یه موبایل دیگه فایل یا عکس هرچی میگیریم یه راست میره تو همون مای داکیومنتس...نمیشه کاری کرد که هنگام دریافت بره تو مموری کارت....ممکنه فایل حجیم باشه و نخوایم بیاد تو مموری داخلی...![]()
اخرش این پرشین تولز منو دیوونه میکنه:wacko:
...اخه چرا این اتچمنت ها رو نمیشه دانلود کرد :hmm: ....تو رو خدا کسی اگه داره این برنامه رو یه جا دیگه اپلود کنه ادرس بده...
کلی میگردیم اخرش که گیر میاد اتچمنت شده تو پی تی....پی تی هم که قربونش برم معلوم نیست چه مرگی داره...
ممنون![]()
دیگه توضیح وعکسش که 3،4 تا پست قبلتر هست،فقط بگم که واسه wm5 واقعا یه برنامه مفیده:
سلام. پسورد این برنامه از کجا باید کپی بشه ؟ArabizeIT - Farsi & Arabic KeyBoard
![]()
دانلود ArabizeIT_-_Farsi___Arabic_KeyBoard.exe:happy:
پسوورد هنگام نصب وارد كردم بايد كپي كنيد![]()
ببینم ، مثلا شما چند مگابایت می خواهی منتقل کنی که مشکل داری باهاش ؟ چون اون طور که من دیدم ، مصرف باطری در فرستادن فایل های حجیم واقعا بالا می ره
قربان بنده در اولین فرصت نسخه آخر این برنامه رو براتون در اکانت ام آپ می کنم ، غصه و ناراحتی نداره که
اينستالش فكر كنم پسوورد بخوادچی رو باید کپی کنیم ؟؟؟
سلام از بابت اطلاعاتی که میدی خیلی ممنون 1 سوال دارم من نمیدونم چه طوری فایل rar تو گوشیم بریزم گوشی من نمیتونه بشناسدش لطفا help
سلام خدمت دوستان عزیز. از اساتید کسی برنامه ایی سراغ داره که بشه از SMS ها BackUp بگیریم.تا بعد از Hard Reset دوباره بشه اونا رو برگردونیم ؟
هیچ کدوم از لینک های کرک برنامه Jeyo Mobil کار نمی کنند
قبل تر اینجا دیوان حافظ و تعبیرخواب معرفی شده بود، که البته پسوندش .rgo بود و من نتونستم بازش کنم، این لینک برنامه RepliGo برای باز کردنشون![]()
cerience.com/viewers/delivery.php?type=viewppc