برای اینکه بتونید کیبورد را استفاده کنید باید برنامه Resco Keybord را رو دستگاهتون نصب کنید.و فایل داده شده را در Skin های برنامه کپی کنید.برو بچ بابا یه حال اساسی به فورم بدین برنامه جدید تم جدید ممنون راستی یکی از دوستان یک تم ویستا گذاشته بود ولی من نتونستم کی بورد و ای کونهاشو نسب کنم یه کمکی بکنید با تشکر از همه برو بچ فورم.
با سلام به همه من دنبال یه ماشین حساب حرفه ای که بتونه انتگرال نا معین یا مثلا رسم انواع نمودار رو انجام بده می گردم کسی میتونه به من کمک بکنه![]()
اينم بزنيد تو رگ گوشتون چون كه امكاناته زيرو داره
Today Plug-in (Desktop)
Skinnable Today plug-in
Drag and drop shortcut icons
Customizable icon size (large or small)
Backlight control
Battery and memory indicators
3 different storage card indicators
Save icons settings / restore icons settings
Sharpens icon in VGA 640 x 480
System shortcut icon such as soft reset, stand by, more ...
Clock Feature
Digital Clock
Stopwatch
Skat Taskbar Manager
Show current running programs on SKAT Taskbar
End Task ( Close Program )
End All Tasks ( Close all programs)
![]()
دانلود خود برنامه
كرك هم باشه واسه فردا
BlueMusic is a software that will allow you to listen to music played on your WM2005 PocketPC
![]()
![]()
اين نرم افزار از پروتكلA2DP براي( Rout (Data Stream استفاده ميكند به ادعاي سازند حتي اگر حتي هند فري شما ساپورت نداشته باشد باز هم اين نرم افزار اين كار را انجام ميدهد البته درباره route صدا فرصت بهتر اگر عمري باقي بود بحث خواهيم كرد بگذريم. مشكل بعدي هم اينكه فقط براي WM2005 قابل استفاده ميباشد .
در ضمن voice over ip را هم روي skype ساپورت ميكند
من ويندوز 2005 ندارم دوستان اگه تمايل داشتند تست بگيرند
ادرس سايت سازنده
کد:http://www.teksoftco.com
ادرس دانلود از سايت مرجع
کد:http://www.teksoftco.com/products/bluemusic/final/bluemusic.1.0.200.pocketpc.zip
باكمال شرمندي كركي هم براش جستجو نكردم چون تست نگرفتم
موفق
اين نرم افزار يك ماشين حساب كامل همه كاره هست. نمودار رسم ميكنه . ميشه فرمول نويسي كرد. و كلي كار ديگه. كم نيستند افرادي كه ميروند نزديك 100 هزار تومان يه ماشين حساب Casio Agebraميخرند. اما ما كه PDA داريم ميتونيم به راحتي و به صورت مجاني از همچين ماشين حسابي برخوردار باشيم.
به خاطر اينكه كار كردن با اين ماشين حساب را كامل ياد بگيريد توصيه ميكنم Help را كه فكر كنم 87 صفحه باشه حتماً بخوانيد.
با سلام به همه من دنبال یه ماشین حساب حرفه ای که بتونه انتگرال نا معین یا مثلا رسم انواع نمودار رو انجام بده می گردم کسی میتونه به من کمک بکنه![]()
owner name رو پاییین برنامه وارد می کنید؟كركش كار نميكنه...
net compact frame work شما احتمالا" ورژن 1 هست،ورژن 2 رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید،انشاله که درست می شه،واسه من اجرا نميشه !!!:hmm: چرا ؟
this aplication (easweak.exe)requires a newer version of the microsoft@ . NET
Compact framework than the version instaled on this device.
اگه فايل صحيح رو داري و upload كني ممنون ميشم. نكنه فقط روي wm5 كار ميكنه ؟!!!:f34r:
آقا از برنامه اي كه مينويسي خيلي ممنون فقط 1 مشكل داره . يه كم بيشتر از خيلي كم :blush: دير باز ميكنه !!! چرا ! ؟؟؟ به كل برنامه جالبي هست
تشكر