يك برنامه جالب
به هنگام فعال كردن برامه گوشي در انتظار زنگ ممونه كه مثل call filter عمل كنه اما با اين تفاوت كه بعد از اشغال كردن زنگ به همون شماره اس ام اس از قبل نوشته شده رو ميفرسته مانند : *من سر كلاس هستم نميتونم صحبت كنم. اين پيام به صورت اتوماتيك ارسال ميشود*:happy:
![]()
Download now
Call Assistant is assisting your while you are busy. It is running on your device and if you activate it, it is waiting for incoming calls and is then automatically sending an SMS to the caller with a defined text like "I am in a meeting, please try later".
دكتر جون در اين مورد يه كم توضيح بده آيا امكان داره از طريق اينترنت ؟
![]()
Download this application :: 2.73MB « Make and receive free calls using IP Telephony!
Serch IP Telephone
بالاخره يه Black List براي ويندوز موبايل پيدا نشد ؟
آبرومون پيش سيمبياني ها رفت !
يك برنامه جالب
به هنگام فعال كردن برامه گوشي در انتظار زنگ ممونه كه مثل call filter عمل كنه اما با اين تفاوت كه بعد از اشغال كردن زنگ به همون شماره اس ام اس از قبل نوشته شده رو ميفرسته مانند : *من سر كلاس هستم نميتونم صحبت كنم. اين پيام به صورت اتوماتيك ارسال ميشود*:happy:
![]()
Download now
Call Assistant is assisting your while you are busy. It is running on your device and if you activate it, it is waiting for incoming calls and is then automatically sending an SMS to the caller with a defined text like "I am in a meeting, please try later".
بالاخره يه Black List براي ويندوز موبايل پيدا نشد ؟
آبرومون پيش سيمبياني ها رفت !
كرك برنامهبا اين برنامه ميشه مکالمه تلفني رو ضبط کرد.کسي سريالش رو داره؟
http://www.vitotechnology.com/en/products/audionotes.html
من WM5 دارم. هر كاري كردم نشد. نه Smart Filter و نه Call SMS Blocker
لطفا" يكي از دوستان كه تجربه ي استفاده دارند ، ما را راهنمايي كنند
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
من این برنامه رو واسه خودم رجیستر کردم ...خودش این سریال رو داد...حالا طریقه کارم رو میگم:
بعد از نصب فایل csbcpl که در واثپقع همون کرک برنامه هست رو توی دایرکتوری ویندوز بریزید...بعد برنامه رو اجرا کنین و ببینین چه unlock code رو داده....اونو بنویسید...حالا برنامه رو uninstll واز نو install کنین
...الان باید اون سریال رو که نوشته بودینو بدید..
من براتون 2 تا کرک میزارم...
با هر کدو خواستید کار کنید