سلام اگه ميشه يه آقايي يه خانمي به حق اباعبدالله rom جديد K-jam رو داره واسه من بفرسته
ممنون
[email protected]
سوال من رو هم جواب بده كه واسه ثبت نام توي clubimate بايد پول بديم؟
سلام بر همه دوستان.... :wacko:
آقا این AE Button Plus خیلی برنامه توپی بود ولی متاسفانه دیگه نه خود نسخه قدیمش نه لینک کرک نسخه قدیمش که در پست های قبلی معرفی شدن موجود نیستن... میشه یکی از عزیزان که داره یه سریالی کی جنی کرکی چیزی به همراه نسخه مربوطه اش بذاره تا من و عزیزانی که ازش استفاده خواهند کرد " دعاش کنیم" !!.... به این میگن شیوه های گدایی الکترونیک ... قطعا در دولت الکترونیک به این شیوه ها نیاز میشه!!...:f34r:
وای! این تم ویستا واسه WM5 از کجا میشه دانلود کرد!؟نسخه جدید نرم افزار WisBar Advance که بلافاصله بعد از نسخه 2.6.0.8 اومده و بخوبی با Theme win vista کار میکنه.
![]()
حجم : 1.53MB
دانلود
سلام اگه ميشه يه آقايي يه خانمي به حق اباعبدالله rom جديد K-jam رو داره واسه من بفرسته
ممنون
[email protected]
سوال من رو هم جواب بده كه واسه ثبت نام توي clubimate بايد پول بديم؟
از اساتید گرامی یکی یه antivirus برای qtek s110 معرفی می کنند لطفا
1-با بلوتوث کار می کنه
2-باwm5 رو امتحان نکردم ولی فکر کنم کار کنه
3-مطابق عکس clint رو انتخاب کن و بریز تو دویس و نصبش کن و حالش رو ببر
4-طرز رجیستر و چگونگی کار با نرم افزار هم توش گنجونده شده
http://share.gulli.com/dl/files/1914086153/puppetmaster.rar.html
![]()
ورژن پاکت میوزیک که استفاده میکنه چنده؟
اینم کرک رسکو فوتو ویوئر (Download)
یکی از دوستان لطف کنن کرک Resco Photo Viewer ورژن 6 رو دوباره تو پرشین گبگشون آپلود کنن چون اون فایلی که آقا دانیال لطف کردن گذاشتن کرکش مشکل داره ! ممنون میشم
Pocket Music من سریال رو که بش دادم بعد از چند روز بم میگه که باید از سایتش لایسنس قانونیش رو خریداری کنم ... توی سایت هم انگار غیر از همون سریال نامبر کسی براش کرکی نذاشته ؟ !
ورژن پاکت میوزیکم 4.2.6 هست ..... لینک کرک رسکو فوتو ویوئرتون هم خرابه .! ( لینک تولبار مگا آپلود هست ) . توی پرشین گیگ نمی تونین آپ کنین که این درره سر ها رو نداشته باشه .....
بازم خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز.
-------------------------------------------------------------------------------
تقاضا میشه که یکمی با دقت تر پست ها رو مرور کنید..چون کرک نرم افزار resco photo viewer گذاشته شده
کلارک عزیز، اگه ایندکس رو یه سرچ می کردید، سریع جوابتون رو گرفته بودینا
حل مشکل illegal بودن pocket music
آقا نیما از جایی که اینترنت من تامین میشه ( ماله یه سازمان مسخره هست ) متستفانه بیشتر سایت های آپلود مثل مگا آپلود رپید شر فیلتر هستند برای همین من گفتم لطفا یک نفر در پرشین گیگ برام آپلود کنه . اونی هم که آقا دانیال لطف کردن آپلود کردن هم خراب بود .
حق با شماست اشتباه از من بود که نگشتم :blush: .... خیلی خیلی ممنون آقا فرهاد .
اهم....اهم....!وای! این تم ویستا واسه WM5 از کجا میشه دانلود کرد!؟