اهم....اهم....!
تو همین تایپک هست یه ذره برو عقب تر مهرداد گذاشته بود فکر کنم(imate_pda2k)
اهم....اهم....!
ممنون
استاد ببخشید هرچی گشتم دنبال وویس کامند که با گوشی بنده کار بده پیدا نکردم. میخواستم اگه آدرسی موجود دارید که بشه وویس کامند جدید رو دانلود کرد ازش لطف کنید.
نه لازم نیستش، شما می تونید خودتون توی سایت آی میت رجیستر کتنید و آخرین رام رو بگیرید
آقا نیما از جایی که اینترنت من تامین میشه ( ماله یه سازمان مسخره هست ) متستفانه بیشتر سایت های آپلود مثل مگا آپلود رپید شر فیلتر هستند برای همین من گفتم لطفا یک نفر در پرشین گیگ برام آپلود کنه . اونی هم که آقا دانیال لطف کردن آپلود کردن هم خراب بود .
حق با شماست اشتباه از من بود که نگشتم :blush: .... خیلی خیلی ممنون آقا فرهاد .
دوستان عزيز
پورت شارژ آي ميت من خراب شده بود و آن را تعمير كردم اما بعد از تعمير ديگه به كامپيوتر وصل نميشه و نتيجتا اكتيو سينك هم كار نميكنه
پيغام usb device not recognized ميده
هيچ مشكلي در آي ميت نميبينم الا همين
هم شارژ ميشه هم ويندوزش كار ميكنه همه چي مرتبه ولي وصل نميشه
هيچ driver هم براش پيدا نميكنم!!!
آيا كسي هست بتونه منو كمك و راهنمايي كنه ممنون ميشم
دوستان، الان یه ساعت و نیم شیرین وقت گذاشتم واسه آپدیت کردن ایندکس
دوستان، الان یه ساعت و نیم شیرین وقت گذاشتم واسه آپدیت کردن ایندکس، دوتا نکته، اول اینکه باقی دوستان فعال توی فروم هم لطف کنن هر 5-10 صفحه ای که این تاپیک می ره جلو، یه حالی به ایندکس بدن!!، دوم اینه بابا، بیخیال، توی این 20 صفحه بعضی از برنامه ها و کرک ها 4 - 5 بار تکرار شده بودن، دوستان توروخدا، قبل از هرکاری، ترد ایندکس رو باز کنید و واسه ی برنامه ی دلخواهتون یه Search کوچولو بزنید، اجرتون با شمر![]()
![]()
کلا در مورد چی هست!؟ یعنی چه کمکی از دست ما ساخته است؟دوستان، الان یه ساعت و نیم شیرین وقت گذاشتم واسه آپدیت کردن ایندکس، دوتا نکته، اول اینکه باقی دوستان فعال توی فروم هم لطف کنن هر 5-10 صفحه ای که این تاپیک می ره جلو، یه حالی به ایندکس بدن!!، دوم اینه بابا، بیخیال، توی این 20 صفحه بعضی از برنامه ها و کرک ها 4 - 5 بار تکرار شده بودن، دوستان توروخدا، قبل از هرکاری، ترد ایندکس رو باز کنید و واسه ی برنامه ی دلخواهتون یه Search کوچولو بزنید، اجرتون با شمر
رسیدگی میشه!یه سری هم بی زحمت به این " حقه های رجیستری" بزنین کارمن گیره!
1. توي clubimate.com ثبت نام كنيد (مجاني است و بايد IMEI دستگاهتان را براي ثبت نام وارد كنيد)
2. بعد از ثبت نام ، آخرين ورژن رام را از همانجا دانلود كنيد.
(نياز به اين همه قسم نبود)
آخه لک هر کاری ميکنم ميگه بايد پول بدی
--------------------------------------------------------------------------------------
لینک دوم (توی رپید شیر گذاشتم)
http://rapidshare.com/files/8575670/LingvoSoft_Dictionary_-_3.1.63_crack
--------------------------------------------------------------------------------------
واسه اینکه کیبرد فارسیش از حالت دمو در بیاد باید یه نرم افزار از محصولات همین شرکت رو ابتدا رو گوشی رجیستر بکنین.
چون سریال نامبر واسه دیکشنری فارسی نمیشه پیدا کرد من یه دیکشنری دیگه (ایتالایی -انگلیسی) با سریال نامبر واستوون آپلود کردم
،شما دیکشنری ایتالیایی-انگلیسی رو توو گوشی بریزید..بعد با سریال نامبر مربوطه برنامه رو رجیستر کنین...اونوقت میبینین که کیبرد فارسی هم خود به خود از حالت دمو در میاد....
حالا میتوونین دیکشنری ایتالیایی رو uninstall کنید...
http://rapidshare.com/files/8575959/lingvo_soft_eng-ita.rar.html
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/VmBtISmsFreeSetup.rar