• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسخه آزمایشی پلاگین فارسی ساز MT

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ahmadi_ws :
سلام
آقا منم ميخوام اين پلاگين رو تست كنم. اما اگه ميشه يه نفر راهنمايي نصب كردنش رو بهم بگه.
توضيح لازم: ام‌تي من نسخه 1.17 و كاملا انگليسي هست
راحت! محتوی پک رو بریز تو روت نصب ام تی!!! بعد از تو پروفایلت زبان فارسی انتخاب کن

ahmadi_ws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اين رو نصب و تست كردم. جالبه. از اون سيستم فارسي ساز قبلي خيلي بهتر به نظر مياد. به خصوص اينكه اعداد داخل كنترل پنل فارسي هست. و تاريخ ها هم همه به تاريخ هجري شمسي.
ميخواستم بپرسم آيا با نصب اين سيستم. تاريخ‌ها در صفحات خود وبلاگ (كه براي مراجعين قابل ديدن هست) فارسي ميشه يا نه؟
و اينكه اعدادي كه در يك پست وارد شده در هنگام نمايش دادن هم فارسي نشون داده ميشه؟ اگر آره راهش چيه؟ چون مثلا من در يكي از پست هام اعدادي كه هست انگليسي نشون داده ميشه. حتي بعد از نصب اين فارسي ساز.

نكته آخر هم اينكه اين نسخه فارسي ساز كي فاينال مي‌شه؟؟؟؟ و از حالت شديدا تست خارج ميشه؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
ميخواستم بپرسم آيا با نصب اين سيستم. تاريخ‌ها در صفحات خود وبلاگ (كه براي مراجعين قابل ديدن هست) فارسي ميشه يا نه؟

نه! خودت باید از تک مربوط به تاریخ شمسی استفاده کنی تو قالب هات <MTJalaliDate>. اما اگه از اون فارسی ساز قدیمی استفاده کنی چون قالبهاش فارسیه تاریخ رو شمسی میکنه ولی این یکی فعلا کاری به قالبهات نداره.

اينكه اعدادي كه در يك پست وارد شده در هنگام نمايش دادن هم فارسي نشون داده ميشه؟ اگر آره راهش چيه؟
این یکی هم به قالبهات مربوطه و فعلا این پلاگین باهاش کار نداره. ولی یکی از امکانات آینده این پلاگین (یا شاید یه پلاگین مجزا) فارسی کردن اعداد در تگ های مختلف MT با یک attribute ویژه مثل numbers="farsi" باشه. فعلا یه راه حل موقت با پلاگین regex تو همین فروم گفته بودم که اگه بگردی پیداش می کنی.

نكته آخر هم اينكه اين نسخه فارسي ساز كي فاينال مي‌شه؟؟؟؟ و از حالت شديدا تست خارج ميشه؟
فعلا دست نگه داشتم. اولا وقت ندارم. دوما نسخه جدید 3.2 در راهه که تغییرات زیادی داره و می خوام حتما بعد از تست شدن روی اون نسخه اول رو منتشر کنم. فعلا عجله نکنید.

اگه PERL در حد خوبی بلدید و در Regular Expression هم خبره هستید. حتما با من تماس بگیرید. یه عالمه کار دارم که می تونیم به طور موازی انجام بدیم. کلی هم ایده جدید هست که می تونید خودتون روش کار کنید.

ahmadi_ws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه نكته و اون هم اينكه از وقتي اين پلاگين فارسي ساز رو روي ام تي م نصب كردم, سرعت ذخيره كردن مطلب يا هر چيز ديگه اي به شدت اومده پايين.
مثلا وقتي كوچكترين تغييري تو قالب مي دم يا كوچكترين تغيير تو يه نوشته اي كه از قبل پست شده - نوشتن مطلب جديد رو هنوز تست نكردم - يه هفته طول مي كشه تا ذخيره بشه. بعد هم اين پيغام رو ميده:

CGI Timeout
The specified CGI application exceeded the allowed time for processing. The server has deleted the process.

فقط خواهشا اساتيد اگه مي تونن راهنمايي كنن كه من فاجعه گير كردم. هيچ كاري نميتونم با اين وبلاگم بكنم :(

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست بالايي راست ميگه . منم اين مشکل سرعت رو دارم باهاش

ahmadi_ws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ariaboy :
دوست بالايي راست ميگه . منم اين مشکل سرعت رو دارم باهاش
دوستان عزيز من الان مشكلم اينجاست كه اصلا هيچ كاري ديگه نميتونم با اين سيستم ام تي انجام بدم. هركاري كه نياز داشته باشه تغييرات ذخيره بشه با سرعت بسيار پايين انجام ميشه و بعد هم همون خطاي بالايي رو ميده.
چيكار كنم؟؟ :(

به قول بچه ها هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم :blink:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
هركاري كه نياز داشته باشه تغييرات ذخيره بشه با سرعت بسيار پايين انجام ميشه و بعد هم همون خطاي بالايي رو ميده.
چيكار كنم؟؟
اگه مشکل از طرف پلاگین فارسی ساز باشه کافیه که فایل farsi.pl رو از شاخه plugins ام تی خودت پاک کنی. اگه مشکل حل شد که معلومه که باگ از پلاگینه ولی اگه حل نشد ربطی به پلاگین نداره. لطفا خبر شو همین جا بده.

ahmadi_ws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azizaa :
اگه مشکل از طرف پلاگین فارسی ساز باشه کافیه که فایل farsi.pl رو از شاخه plugins ام تی خودت پاک کنی. اگه مشکل حل شد که معلومه که باگ از پلاگینه ولی اگه حل نشد ربطی به پلاگین نداره. لطفا خبر شو همین جا بده.

آقاي آشفته با پاك كردن اين فايل اختلالي تو سيستم كار ام تي ايجاد نمي شه؟؟؟؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از ahmadi_ws :
آقاي آشفته با پاك كردن اين فايل اختلالي تو سيستم كار ام تي ايجاد نمي شه؟؟؟؟
نه. به هیچ وجه. خوبی پلاگین همینه. فقط برو به قسمت پروفایل و دوباره زبان رو انگلیسی کن.

ahmadi_ws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azizaa :
نه. به هیچ وجه. خوبی پلاگین همینه. فقط برو به قسمت پروفایل و دوباره زبان رو انگلیسی کن.

جناب آشفته اين كار رو انجام دادم و پلاگين رو از سيستم حذف كردم. مشكل كاملا حل شده. يعني اين مورد يه باگ تو پلاگين هست كه اميدوارم رفع بشه :blush:

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من قبلا این مشکل را ذکر کرده بودم...!

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز جان این پلاگین تاریخ جلالی را رسش می کنی یا دست به کار شیم...
البته حالا که شروع کنم اگه مشکلی پیش نیاد سال دیگه همین موقعا تمیوم میشه...
یه فکری کن یکم شبیه آدم بشه لااقل...

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از میلاد :
عزیز جان این پلاگین تاریخ جلالی را رسش می کنی یا دست به کار شیم...
البته حالا که شروع کنم اگه مشکلی پیش نیاد سال دیگه همین موقعا تمیوم میشه...
یه فکری کن یکم شبیه آدم بشه لااقل...
شروع کن شما، راستی یک Private Message هم برات فرستادم خوندیش؟

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جوابش را هم فرستادم...الان خوندمش از لطف شما ممنونم

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چي شد بچه ها ؟
بيخيال پلاگين شدين ؟
راستي اين نسخه ي 3.2 تاريخ اومدنش معلوم نيست ؟

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز خان کجايي ؟
جواب بده

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از ariaboy :
چي شد بچه ها ؟
بيخيال پلاگين شدين ؟
راستي اين نسخه ي 3.2 تاريخ اومدنش معلوم نيست ؟

نه، چرا بی خیال بشیم پسرم؟
منتظریم نسخه 3.2 منتشر بشه. آخه خود فارسی ساز هم با انتشار نسخه جدید باید به روز بشه چون قسمت های زیادی اضافه شده که همه باید فارسی بشه. واسه همین کار زیاده! باید ببینیم کی می خوان 3.2 رو منتشر کنن. این دفعه حتی نسخه تست رو ندادن به Developer ها چون خودشون یه تیم Quality Assurance درست کردن و این تیم داره برنامه رو تست می کنه.

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود!
:happy:

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي
بابا عزيز (==========)

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0