• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسل جدید سیستم های کسب درآمد

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
به این هم فکر کنید که کسانی که بخوان چنین تبلیغاتی بزارن مستقیم میرن و با همکاری در فروش ها کار میکنن :) چون کسی که روی تبلیغات کلیک میکنه حتما جذب تبلیغات شده و قصد سفارش داره
کسی که روی تبلیغات کلیک می کنه 50 درصد راه رو رفته
اگر بنا به این بود که هر کی روی تبلیغی کلیک کنه حتما بخره که الان تبلیغات بنری پرشین تولز بالای ده میلیون تومان بود چون می دونم روزی حداقل 100 تا کلیک می شه و روزی 100 تا ساعت بفروشم ده برابر قیمت تبلیغات رو سود کردم
این قضیه مثل این می مونه که چرا وبمسترها خودشون پاپ آپ نمی زارن و از سیستم های کسب درآمد از پاپ استفاده می کنن
نه درسته
کاملا امنه
امنیت 100 درصد وجود نداره اما میشه راه رو سخت تر کرد
اگر ممکنه موردی که تست کردید رو برام پ خ کنید

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
این سیستم به نظر من استقبال نمیشه . چرا ؟ چون یه موضوعی که هست اینجوری سایت وبمستر خراب میشه با یه همچین باکس بزرگی توی صفحه اولش ظاهر سایت به فنا میره ! و کمتر وبمستری که سایت درست و حسابی داره حاضر میشه کد را قرار بده !
همون پاپ آپ معمولی بهتره به نظرم چون حداقل زیر بازمیشه و توی ظاهر سایت تاثیر بدی نداره

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
این سیستم به نظر من استقبال نمیشه . چرا ؟ چون یه موضوعی که هست اینجوری سایت وبمستر خراب میشه با یه همچین باکس بزرگی توی صفحه اولش ظاهر سایت به فنا میره ! و کمتر وبمستری که سایت درست و حسابی داره حاضر میشه کد را قرار بده !
همون پاپ آپ معمولی بهتره به نظرم چون حداقل زیر بازمیشه و توی ظاهر سایت تاثیر بدی نداره
خيلي از سايت هاي پربازديد و زير صد رو ديدم كه ولكام پاپ ميزارن و تبليغات خودشون رو مي كنن
حسن اين نوع تبليغات اينه كه به آزار دهندگي پاپ آپ نيست و اگر قيمت هر كليك معقول باشه هم براي وبمستر به صرفه هست و هم براي مدير سيستم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان این کد welcome رو چطوری میتونم گیر بیارم؟ برای دریافت ایمیل کاربرهام میخوام

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
کسی که روی تبلیغات کلیک می کنه 50 درصد راه رو رفته
اگر بنا به این بود که هر کی روی تبلیغی کلیک کنه حتما بخره که الان تبلیغات بنری پرشین تولز بالای ده میلیون تومان بود چون می دونم روزی حداقل 100 تا کلیک می شه و روزی 100 تا ساعت بفروشم ده برابر قیمت تبلیغات رو سود کردم
این قضیه مثل این می مونه که چرا وبمسترها خودشون پاپ آپ نمی زارن و از سیستم های کسب درآمد از پاپ استفاده می کنن

امنیت 100 درصد وجود نداره اما میشه راه رو سخت تر کرد
اگر ممکنه موردی که تست کردید رو برام پ خ کنید
در مورد امنیت شبکه بررسی نکردم
بررسیم در مورد امکان تقلب و کلاهبرداری بود که سیستم از این نظر امن بود(امن برای مدیران چنین سیستم هایی)

alijonlover

Registered User
لایک‌ها
23
حه این سیستم از ابان ماه پارسال تو ذهن من بود ولی بدلیل تنبلیه بعضی ها... ودلایل دیگر کنسل شد . مشتاقم سیستمو امتحان کنم مطمئنا جواب میده:general711:

بالا