گوجه
Registered User
- نوشتهها
- 372
- لایکها
- 4
๑۩۞۩๑ღ
امروز ( 1387/6/15 ) که اومدم طبق معمول pm ها رو چک کنم . يک Pm از شايان ( مدير ارشد !! ) در inbox بود .
پيش خودم گفتم چه کار اشتباهي از من سرزده که Pm يک اخطار بوده .
تاپيک فروش فيلم من به اين صورت بوده :
๑۩۞۩๑ღيادگار ققنوس و رکس ๑۩۞۩๑ღ فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50
که به تغيير کرد
يادگار ققنوس و رکس فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50
يعني واقعا ๑۩۞۩๑ღ فحش و حرف بدي محسوب شده که به خاطرش يه اخطار بدي .
๑۩۞۩๑ღ معنيش فحش ناموسي مي شه ؟ فحش به مدير ارشده !!! فحش به مدير بازارچه !! هست
اگه واقعا می خواهین افرادی مثل ما که محصولات رو به قیمت پایین عرضه می کنیم از میدان بازارچه به در کنین و خودتون دست بگیرین علنا اعلام کنین که ما دیگه فعالیت نکیم .
من مطمئن هستم که این اخطار فقط بهونه ای بیش نبوده و کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
احتمالا اینجانب نیز مثل دوستان اشتراکی مثل ققنوس و رکس و ایرانی آزاد به طناب " بن " آویزان بشم .
از تمامی دوستانی که تو این مدت از من خرید کردن حلالم کنن .
اگه سی دی کیفیت خوبی نداشت . اگه دیر و یا زود رسید خودتون به بزرگواریتون ببخشید . من خواستم محصولات رو به بهترین کیفیت چه از نظر قیمت و چه از نظر سالم بودن برای شما بفرستم
مخصوصا Nashi Boy و سکوت و Babak که از من بابت دیر فرستادن محصولات ناراضی بودن طلب حلالیت می کنم .
بقیه سفارش دوستان تا زمانی که بن نشده باشم رو سعی می کنم زود بفرستم .
امروز ( 1387/6/15 ) که اومدم طبق معمول pm ها رو چک کنم . يک Pm از شايان ( مدير ارشد !! ) در inbox بود .
پيش خودم گفتم چه کار اشتباهي از من سرزده که Pm يک اخطار بوده .
تاپيک فروش فيلم من به اين صورت بوده :
๑۩۞۩๑ღيادگار ققنوس و رکس ๑۩۞۩๑ღ فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50
که به تغيير کرد
يادگار ققنوس و رکس فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50
يعني واقعا ๑۩۞۩๑ღ فحش و حرف بدي محسوب شده که به خاطرش يه اخطار بدي .
๑۩۞۩๑ღ معنيش فحش ناموسي مي شه ؟ فحش به مدير ارشده !!! فحش به مدير بازارچه !! هست
اگه واقعا می خواهین افرادی مثل ما که محصولات رو به قیمت پایین عرضه می کنیم از میدان بازارچه به در کنین و خودتون دست بگیرین علنا اعلام کنین که ما دیگه فعالیت نکیم .
من مطمئن هستم که این اخطار فقط بهونه ای بیش نبوده و کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
احتمالا اینجانب نیز مثل دوستان اشتراکی مثل ققنوس و رکس و ایرانی آزاد به طناب " بن " آویزان بشم .
از تمامی دوستانی که تو این مدت از من خرید کردن حلالم کنن .
اگه سی دی کیفیت خوبی نداشت . اگه دیر و یا زود رسید خودتون به بزرگواریتون ببخشید . من خواستم محصولات رو به بهترین کیفیت چه از نظر قیمت و چه از نظر سالم بودن برای شما بفرستم
مخصوصا Nashi Boy و سکوت و Babak که از من بابت دیر فرستادن محصولات ناراضی بودن طلب حلالیت می کنم .
بقیه سفارش دوستان تا زمانی که بن نشده باشم رو سعی می کنم زود بفرستم .