• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نشانه ๑۩۞۩๑ღ به چه معناست ؟ منو حلال کنین ؟ احتمالا بن بشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
ميگم اين تاپيك شما كه خيلي وقته با همين صور قبيحه زده شده
105.gif
حالا چرا يه دفعه العان يادشون افتاده ؟!
120.gif

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
آقا اسمه بنده رو بردی

جناب بخدا من ناراضی نبودم که

بهتون هم گفتم

خدا حلال کنه ان شا الله که میمونی و ادامه میدی

حالا جدا این شکلکا اشکال داره خوشگله که

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
๑۩۞۩๑ღ

امروز ( 1387/6/15 ) که اومدم طبق معمول pm ها رو چک کنم . يک Pm از شايان ( مدير ارشد !! ) در inbox بود .
پيش خودم گفتم چه کار اشتباهي از من سرزده که Pm يک اخطار بوده .

تاپيک فروش فيلم من به اين صورت بوده :
๑۩۞۩๑ღيادگار ققنوس و رکس ๑۩۞۩๑ღ فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50

که به تغيير کرد
يادگار ققنوس و رکس فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50

يعني واقعا ๑۩۞۩๑ღ فحش و حرف بدي محسوب شده که به خاطرش يه اخطار بدي .

๑۩۞۩๑ღ معنيش فحش ناموسي مي شه ؟ فحش به مدير ارشده !!! فحش به مدير بازارچه !! هست

اگه واقعا می خواهین افرادی مثل ما که محصولات رو به قیمت پایین عرضه می کنیم از میدان بازارچه به در کنین و خودتون دست بگیرین علنا اعلام کنین که ما دیگه فعالیت نکیم .

من مطمئن هستم که این اخطار فقط بهونه ای بیش نبوده و کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

احتمالا اینجانب نیز مثل دوستان اشتراکی مثل ققنوس و رکس و ایرانی آزاد به طناب " بن " آویزان بشم .
از تمامی دوستانی که تو این مدت از من خرید کردن حلالم کنن .
اگه سی دی کیفیت خوبی نداشت . اگه دیر و یا زود رسید خودتون به بزرگواریتون ببخشید . من خواستم محصولات رو به بهترین کیفیت چه از نظر قیمت و چه از نظر سالم بودن برای شما بفرستم

مخصوصا Nashi Boy و سکوت و Babak که از من بابت دیر فرستادن محصولات ناراضی بودن طلب حلالیت می کنم .

بقیه سفارش دوستان تا زمانی که بن نشده باشم رو سعی می کنم زود بفرستم .

آقا/خانم گوجه !

متاسفانه یا خوشبختانه درست حدس زدید و بن میشید. به این دلایل :

اول اینکه ظاهرا شما قوانین نا نوشته اینجارو آشنایی ندارید. یکی از این قوانین میگه : کاربری که اخطار میگیره ... تذکر میگیره ... یا بن میشه ... حق نداره یه تاپیک بزنه که چرا فلان شد ... چرا فلان نشد !

شما نهایتا میتونید به همون مدیر یا مدیر ارشد پیام خصوصی بفرستید و ازش دلیل رو بپرسید. مثل کاری که شما کردید. البته نه اونطوری ! ( که فقط یه کلمه بنویسید : « به درک ! » )

دوم اینکه. نمیدونم تو مرامنامه به طور دقیق بهش اشاره شده یا نه ( اگر نشده ، الان بنده اشاره میکنم ) که مگه اینجا وبلاگ شخصی شماست که عنوان رو با گل و بوته انتخاب میکنید !!! عنوان تاپیک باید متن باشه نهایتا یه علامت سوالی ... علامت تعجبی ... چیزی ... نه اینکه ۴ تا « ღ๑۩۞۩๑ღ » تو عنوان گذاشتید که مثلا جلب توجه بشه ؟! اینجا فروم هست ! نه سایت تبلیغاتی شخصی !

سوم . فرض میکنیم هیچ کدوم از این‌ها رو نمیدونستید و به شما اخطار داده شد. اخطار یعنی چی ؟ یعنی کار شما از نظر من اونقدر مشکل‌دار نبود که مستحق « بن شدن » باشید. پس اخطار دادم. و شما تا ۵ تا اخطار یا ۱۰ امتیاز جا دارید ! تازه ۵ تا اخطار یا ۱۰ امتیاز بشه هم ۳ روز بن میشید ! ( مثل الان ) ! قوانین رو نمیدونستید ! معنی اخطار رو هم نمیدونید ؟ این که دیگه فارسی هست و اسمش هم روشه ! اخطار !!!!!

چهارما ... در متن اخطار نوشتم که دیگه تکرار نشه. در غیر این صورت دسترسی شما به فروم محدود میشه ( که البته در جواب مرحمت کردید « به درک ! » ) . پس معنی این تاپیک با این عنوان چی بود ؟ میخواستید تست کنید ؟ که واقعا این اتفاق میافته یا خیر ؟

پنجم ! به فرض هم که خواستید تاپیک بزنید. در بازارچه ؟!؟!؟!؟ میشه بفرمائید چه ارتباطی با موضوع این تاپیک داره ؟

و در آخر. تمام دلایل بالا شمارو مستحق گرفتن یه اخطار میکنه که به خاطرش ۳ روز بن باشید. امیدوارم با آشنایی بیشتر و رعایت تمامی قوانین فروم به اینجا برگردید.

موفق باشید.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شایان رو که بیخیال نمیفهمه دست خودش نیست

راستی این علامت رو چه جوری میذارید ؟؟؟ برام همیشه سوال بوده
شما که به قول خودتون « با قيد وثيقه فعلا ازادم » باید بیشتر مراعات کنید.

این بار فقط یک هفته دسترسی‌تون محدود میشه. بار آینده دیگه کاربر فعال نخواهید بود.

بیشتر رعایت کنید.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خوب! این منطقیه ولی کاربری که برای هر موضوع 1 تاپیک میزنه و تو همون تاپیک 600 تا محصول دیگه رو هم میزاره خلاف نکرده؟ یا همون کاربر هر دیسک رو 1.3 گیگ حساب میکنه.. یا خودش بادست خودش وسط تاپیکش مینویسه این ای دی دوم خودمه دارم باهاش تاپیک میزنم!

اینجا قوانین فقط برای عده خاص باید اعمال بشه بقیه چون از الطاف الهی بدور هستند باید کارشون رو با هر وضعی ادامه بدن!
دوست عزیز ! کمی آهسته تر !

من اصلا داخل اون تاپیک رو ندیدم و همین الان هم نمیدونم موضوع تاپیک چی بود ! اخطار ایشون فقط به خاطر استفاده از این ( به قول دوستمون ) صور قبيحه بود و بس. من نه ایشون رو میشناسم . نه میدونم داخل اون تاپیک چی میخریدن یا میفروختن.

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
سلام آقا شایان
میگم چرا به خیلی از تاپیک های دیگه رسیدگی نمیشه...
خوب اگه ایشون الان عنوان تاپیکشون درست بود ولی محتویات پستشون خلاف قوانین آیا باز هم شما متوجه میشدین؟
خوب شما نگاهی گذرا فقط به عنوان ها انداختین دیگه درسته؟

باور کنید یه سری اینجا انقدر فحش و فحش کاری بود من هر چی ریپورت دادم یا به مدیرای دیگه گفتم که به حامد بگن یا کدیر ارشد یا ادمین هیچ رسیدگی نشد تا الان!

فکر کنم هنوز هم اون تاپیک ها باشه.
و خیلی های دیگه

الان من حدود 10 روزه یه درخواست برای آقا حامد فرستادم ولی هنوز ایشون آنلاین نشدن.

Sm2

Registered User
لایک‌ها
0

من اصلا داخل اون تاپیک رو ندیدم و همین الان هم نمیدونم موضوع تاپیک چی بود ! اخطار ایشون فقط به خاطر استفاده از این ( به قول دوستمون ) صور قبيحه بود و بس. من نه ایشون رو میشناسم . نه میدونم داخل اون تاپیک چی میخریدن یا میفروختن.

ببخشید

ولی اون دوستمون حقیقت رو گفتند ......>>>>حالا آهسته یا تند <<<<

شما میگید من اون تاپیک رو دیدم ....و پس اخطار دادم .....احسنت کارتون درسته ....(جدی میگم ها )
ولی مشکل اینجاست که کسی به بقیه تاپیک ها رسیدگی نمیکنه ....
فقط تاپیک هایی ک توی چشمن (مثله همونی که شما استاد«ببخشید,اصلاح!» کردید)رسیدگی میشن
خیلی از کسا دو id دارند
علنا هم میگن ولی....
خیلی از کسا وقتی یه جنس رو به قیمت خون میفروشن کسی باهاشون کاری نداره ....
ولی خدا اون روز رو نیاره که ارزون بخوان بدن ....با کوچکترین خطا(یا حتی بدون خطا «نمونش هست»)banned
میتونید سیر تکاملی اشتراک وبازارچه رو در چند ماه اخیر یه نگاه بندازید و ببینید چه اتفاق هایی افتاده ....
ر هر صورت من آهسته حرف زدم ....توقع جواب هم از کسی ندارم ....محترمانه هم بود ....
ولی فرض کنید الان یه تاپیک بزنم با عنوان فروش Hd هر دیسک 250 تومن
شرط میبندم اول :هزار نفر تهدید میکردند(همونطوری که بعضی ها رو کردند )
دوم :با دو تا پست مثله این >>>banned
شرمده مصدع (نمیدونم درسته یا نه!)اوقات شریف شدم
tanx for your time

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شایان جان مگه حرف بدی بود؟ من 1 اعتراض کردم در قالب اصولی گفتید نه اونجا درسته درسته! من از شما میپرسم آیا اونجا مدیر داره؟ یا فقط برای بن شدن یه سری کاربر که اتفاقا وضعشون شبیه هم دیگس مدیر داره..

من گفتم تو همون پست به نظر منم اون شکل ها 100% که هیچی 500% خلاف بود ولی خوب سایر مسائل رو هم به همین میزان توجه میشه بهش؟

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مثال بزنم! بیشتر 10 مرتبه مطرح شده تنو فروم و ریگورت وپی ام... مگه اینا قوانین نیست؟
http://forum.persiantools.com/t108094.html

چرا از مورد 2-3 به لعد 1 دونش اجرا نمیشه؟ چرا وقتی میگیم برشون دارید مدیر جواب نمیدن؟ چراشو من میدونم ولی شما قانون ننوشته رو مصداق عقلی براش میزنید قانون نوشتتون رو 1 نفر اجرا نکرده@!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خوب این قوانین خاص رو به مدیر بخش گوشزد بفرمائید ! من چیز‌هایی که میبینم رو برخورد میکنم. دلیل نمیشه مواردی که برخورد نمیشه از نظر من یا مدیر بخش صحیح باشه.

ببینید ... بخش بازارچه ... ۱۰۰ تا قانون خاص خودش داره ... که فلان چیز اینطوری فروخته بشه ... فلان چیز اونطوری ... بخش شبکه همینطور ... تاپیک این مدلی ایجاد بشه ... اون مدلی ایجاد نشه ... اینها قوانین خاصی هستند که بنده درجریان هیچ کدوم نیستم ! یعنی نمیتونم که باشم ... چون اگر بخوام این هارو هم من اعمال قانون کنم ... ۲۴ ساعت هم بیدار باشم اینجا مطمئن باشید کم میاد !

درنتیجه من فقط موارد کلی که میبینم رو تذکر و اخطار میدم یا طور دیگه‌ای برخورد میشه ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در جواب ۳ پست آخر ... ظاهرا همه دوستان با بخش بازارچه و تاپیک‌هاش مشکل دارند. پاسخ رو در پست قبلی دادم. از مدیر بخش بازاچه درخواست حل مشکل کنید. ممنون

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا/خانم گوجه !

متاسفانه یا خوشبختانه درست حدس زدید و بن میشید. به این دلایل :

اول اینکه ظاهرا شما قوانین نا نوشته اینجارو آشنایی ندارید. یکی از این قوانین میگه : کاربری که اخطار میگیره ... تذکر میگیره ... یا بن میشه ... حق نداره یه تاپیک بزنه که چرا فلان شد ... چرا فلان نشد !

شما نهایتا میتونید به همون مدیر یا مدیر ارشد پیام خصوصی بفرستید و ازش دلیل رو بپرسید. مثل کاری که شما کردید. البته نه اونطوری ! ( که فقط یه کلمه بنویسید : « به درک ! » )

دوم اینکه. نمیدونم تو مرامنامه به طور دقیق بهش اشاره شده یا نه ( اگر نشده ، الان بنده اشاره میکنم ) که مگه اینجا وبلاگ شخصی شماست که عنوان رو با گل و بوته انتخاب میکنید !!! عنوان تاپیک باید متن باشه نهایتا یه علامت سوالی ... علامت تعجبی ... چیزی ... نه اینکه ۴ تا « ღ๑۩۞۩๑ღ » تو عنوان گذاشتید که مثلا جلب توجه بشه ؟! اینجا فروم هست ! نه سایت تبلیغاتی شخصی !

سوم . فرض میکنیم هیچ کدوم از این‌ها رو نمیدونستید و به شما اخطار داده شد. اخطار یعنی چی ؟ یعنی کار شما از نظر من اونقدر مشکل‌دار نبود که مستحق « بن شدن » باشید. پس اخطار دادم. و شما تا ۵ تا اخطار یا ۱۰ امتیاز جا دارید ! تازه ۵ تا اخطار یا ۱۰ امتیاز بشه هم ۳ روز بن میشید ! ( مثل الان ) ! قوانین رو نمیدونستید ! معنی اخطار رو هم نمیدونید ؟ این که دیگه فارسی هست و اسمش هم روشه ! اخطار !!!!!

چهارما ... در متن اخطار نوشتم که دیگه تکرار نشه. در غیر این صورت دسترسی شما به فروم محدود میشه ( که البته در جواب مرحمت کردید « به درک ! » ) . پس معنی این تاپیک با این عنوان چی بود ؟ میخواستید تست کنید ؟ که واقعا این اتفاق میافته یا خیر ؟

پنجم ! به فرض هم که خواستید تاپیک بزنید. در بازارچه ؟!؟!؟!؟ میشه بفرمائید چه ارتباطی با موضوع این تاپیک داره ؟

و در آخر. تمام دلایل بالا شمارو مستحق گرفتن یه اخطار میکنه که به خاطرش ۳ روز بن باشید. امیدوارم با آشنایی بیشتر و رعایت تمامی قوانین فروم به اینجا برگردید.

موفق باشید.

حرف حساب جواب نداره.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

and OTHERS

Registered User
لایک‌ها
0
شما که به قول خودتون « با قيد وثيقه فعلا ازادم » باید بیشتر مراعات کنید.

این بار فقط یک هفته دسترسی‌تون محدود میشه. بار آینده دیگه کاربر فعال نخواهید بود.

بیشتر رعایت کنید.

نه ... این کارو با رضا نکن مدیر کل عزیز ... اگر کاربر فعالیش رو بگیری ، چطور از این ببعد خرج زن و سه سر عایله اش رو بده ؟؟خیلی بیچاره میشه ... :D

رضا رعایت کن ... می دونی عنوان کاربر فعالی چه عنوان بزرگیه که میلیونها کاربر آرزوی داشتنش رو دارند ؟؟ :rolleyes:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
حرف حساب جواب نداره.

بیچاره
به جای اینکه از همکار فروشندت دفاع کنی داری پاچه خواری یه مدیری که سال به دوزاده ماه اینجا نمی آد رو می کنی

واقعا برات متاسفم که به خاطر فروش مجموعه لرد که بخوای مشتری برای خودت جذب کنی

یادت نمی آد موقعی که خودت بن شدی چه کسانی از تو دفاع کردن . همین افراد اومدن نوشتن " حرف حساب جواب نداره " ؟ از تو دفاع کردن نه اینکه این جمله رو بنویسن

واقعا واست متاسفم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بیچاره
به جای اینکه از همکار فروشندت دفاع کنی داری پاچه خواری یه مدیری که سال به دوزاده ماه اینجا نمی آد رو می کنی

یادت نمی آد موقعی که خودت بن شدی چه کسانی از تو دفاع کردن . همین افراد اومدن نوشتن " حرف حساب جواب نداره " ؟ از تو دفاع کردن نه اینکه این جمله رو بنویسن

واقعا واست متاسفم

اولا بیچاره خودتی جونم.
دوما این آقای گوجه کی و از کی دفاع کرده که ما ندیدیم؟
سوما شماها لطف کنید وقتی من بن شدم هورا بکشید.
چهارما پاچه خاری معنای مشخصی داره و من کارم رو مصداق پاچه خاری نمیبینم.
پنجما حرف حساب جواب نداره.قرار نیست به خاطر عمل اشتباه یک مدیر بگیم هر کی هر کاری میخواد بکنه و هر کی هر کی بشه.
من بیشتر واسه تو متاسفم.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بیچاره

واقعا واست متاسفم
حول حلیم و دیگ و اینا
یا شایدم
کاسه و داغی و آش و اینا
یا شایدم
سیستم جوگیر مارکتینگ که اینجا دادگاهه و اینا ... !

کوتاه بیا حاجی ...
صلوات بفرستید .....

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا