تازه تر از تازه تری می رسد ...هر دم از این باغ بری میرسد...........
یعنی چی میتونی گفته باشی؟ :دیچیز تو این شانس
کلی چیز نوشتم برات تا سند زدم همش پرید :دی ............. البته چیز بدی ننوشته بودما :دی
وسوسه شدم ببينم چي نوشتي دي:
๑۩۞۩๑ღ
امروز ( 1387/6/15 ) که اومدم طبق معمول pm ها رو چک کنم . يک Pm از شايان ( مدير ارشد !! ) در inbox بود .
پيش خودم گفتم چه کار اشتباهي از من سرزده که Pm يک اخطار بوده .
تاپيک فروش فيلم من به اين صورت بوده :
๑۩۞۩๑ღيادگار ققنوس و رکس ๑۩۞۩๑ღ فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50
که به تغيير کرد
يادگار ققنوس و رکس فروش فيلم هاي 2008 هر پارت 50
يعني واقعا ๑۩۞۩๑ღ فحش و حرف بدي محسوب شده که به خاطرش يه اخطار بدي .
๑۩۞۩๑ღ معنيش فحش ناموسي مي شه ؟ فحش به مدير ارشده !!! فحش به مدير بازارچه !! هست
اگه واقعا می خواهین افرادی مثل ما که محصولات رو به قیمت پایین عرضه می کنیم از میدان بازارچه به در کنین و خودتون دست بگیرین علنا اعلام کنین که ما دیگه فعالیت نکیم .
من مطمئن هستم که این اخطار فقط بهونه ای بیش نبوده و کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
احتمالا اینجانب نیز مثل دوستان اشتراکی مثل ققنوس و رکس و ایرانی آزاد به طناب " بن " آویزان بشم .
از تمامی دوستانی که تو این مدت از من خرید کردن حلالم کنن .
اگه سی دی کیفیت خوبی نداشت . اگه دیر و یا زود رسید خودتون به بزرگواریتون ببخشید . من خواستم محصولات رو به بهترین کیفیت چه از نظر قیمت و چه از نظر سالم بودن برای شما بفرستم
مخصوصا Nashi Boy و سکوت و Babak که از من بابت دیر فرستادن محصولات ناراضی بودن طلب حلالیت می کنم .
بقیه سفارش دوستان تا زمانی که بن نشده باشم رو سعی می کنم زود بفرستم .
چون من امروز دیدم !ميگم اين تاپيك شما كه خيلي وقته با همين صور قبيحه زده شدهحالا چرا يه دفعه العان يادشون افتاده ؟!
شما که به قول خودتون « با قيد وثيقه فعلا ازادم » باید بیشتر مراعات کنید.شایان رو که بیخیال نمیفهمه دست خودش نیست
راستی این علامت رو چه جوری میذارید ؟؟؟ برام همیشه سوال بوده
دوست عزیز ! کمی آهسته تر !خوب! این منطقیه ولی کاربری که برای هر موضوع 1 تاپیک میزنه و تو همون تاپیک 600 تا محصول دیگه رو هم میزاره خلاف نکرده؟ یا همون کاربر هر دیسک رو 1.3 گیگ حساب میکنه.. یا خودش بادست خودش وسط تاپیکش مینویسه این ای دی دوم خودمه دارم باهاش تاپیک میزنم!
اینجا قوانین فقط برای عده خاص باید اعمال بشه بقیه چون از الطاف الهی بدور هستند باید کارشون رو با هر وضعی ادامه بدن!
دوست عزیز ! کمی آهسته تر !
من اصلا داخل اون تاپیک رو ندیدم و همین الان هم نمیدونم موضوع تاپیک چی بود ! اخطار ایشون فقط به خاطر استفاده از این ( به قول دوستمون ) صور قبيحه بود و بس. من نه ایشون رو میشناسم . نه میدونم داخل اون تاپیک چی میخریدن یا میفروختن.
دوست عزیز ! کمی آهسته تر !
من اصلا داخل اون تاپیک رو ندیدم و همین الان هم نمیدونم موضوع تاپیک چی بود ! اخطار ایشون فقط به خاطر استفاده از این ( به قول دوستمون ) صور قبيحه بود و بس. من نه ایشون رو میشناسم . نه میدونم داخل اون تاپیک چی میخریدن یا میفروختن.
آقا/خانم گوجه !
متاسفانه یا خوشبختانه درست حدس زدید و بن میشید. به این دلایل :
اول اینکه ظاهرا شما قوانین نا نوشته اینجارو آشنایی ندارید. یکی از این قوانین میگه : کاربری که اخطار میگیره ... تذکر میگیره ... یا بن میشه ... حق نداره یه تاپیک بزنه که چرا فلان شد ... چرا فلان نشد !
شما نهایتا میتونید به همون مدیر یا مدیر ارشد پیام خصوصی بفرستید و ازش دلیل رو بپرسید. مثل کاری که شما کردید. البته نه اونطوری ! ( که فقط یه کلمه بنویسید : « به درک ! » )
دوم اینکه. نمیدونم تو مرامنامه به طور دقیق بهش اشاره شده یا نه ( اگر نشده ، الان بنده اشاره میکنم ) که مگه اینجا وبلاگ شخصی شماست که عنوان رو با گل و بوته انتخاب میکنید !!! عنوان تاپیک باید متن باشه نهایتا یه علامت سوالی ... علامت تعجبی ... چیزی ... نه اینکه ۴ تا « ღ๑۩۞۩๑ღ » تو عنوان گذاشتید که مثلا جلب توجه بشه ؟! اینجا فروم هست ! نه سایت تبلیغاتی شخصی !
سوم . فرض میکنیم هیچ کدوم از اینها رو نمیدونستید و به شما اخطار داده شد. اخطار یعنی چی ؟ یعنی کار شما از نظر من اونقدر مشکلدار نبود که مستحق « بن شدن » باشید. پس اخطار دادم. و شما تا ۵ تا اخطار یا ۱۰ امتیاز جا دارید ! تازه ۵ تا اخطار یا ۱۰ امتیاز بشه هم ۳ روز بن میشید ! ( مثل الان ) ! قوانین رو نمیدونستید ! معنی اخطار رو هم نمیدونید ؟ این که دیگه فارسی هست و اسمش هم روشه ! اخطار !!!!!
چهارما ... در متن اخطار نوشتم که دیگه تکرار نشه. در غیر این صورت دسترسی شما به فروم محدود میشه ( که البته در جواب مرحمت کردید « به درک ! » ) . پس معنی این تاپیک با این عنوان چی بود ؟ میخواستید تست کنید ؟ که واقعا این اتفاق میافته یا خیر ؟
پنجم ! به فرض هم که خواستید تاپیک بزنید. در بازارچه ؟!؟!؟!؟ میشه بفرمائید چه ارتباطی با موضوع این تاپیک داره ؟
و در آخر. تمام دلایل بالا شمارو مستحق گرفتن یه اخطار میکنه که به خاطرش ۳ روز بن باشید. امیدوارم با آشنایی بیشتر و رعایت تمامی قوانین فروم به اینجا برگردید.
موفق باشید.
در جواب ۳ پست آخر ... ظاهرا همه دوستان با بخش بازارچه و تاپیکهاش مشکل دارند. پاسخ رو در پست قبلی دادم. از مدیر بخش بازاچه درخواست حل مشکل کنید. ممنون
شما که به قول خودتون « با قيد وثيقه فعلا ازادم » باید بیشتر مراعات کنید.
این بار فقط یک هفته دسترسیتون محدود میشه. بار آینده دیگه کاربر فعال نخواهید بود.
بیشتر رعایت کنید.
حرف حساب جواب نداره.
بیچاره
به جای اینکه از همکار فروشندت دفاع کنی داری پاچه خواری یه مدیری که سال به دوزاده ماه اینجا نمی آد رو می کنی
واقعا برات متاسفم که به خاطر فروش مجموعه لرد که بخوای مشتری برای خودت جذب کنی
یادت نمی آد موقعی که خودت بن شدی چه کسانی از تو دفاع کردن . همین افراد اومدن نوشتن " حرف حساب جواب نداره " ؟ از تو دفاع کردن نه اینکه این جمله رو بنویسن
واقعا واست متاسفم
حول حلیم و دیگ و اینابیچاره
به جای اینکه از همکار فروشندت دفاع کنی داری پاچه خواری یه مدیری که سال به دوزاده ماه اینجا نمی آد رو می کنی
واقعا برات متاسفم که به خاطر فروش مجموعه لرد که بخوای مشتری برای خودت جذب کنی
یادت نمی آد موقعی که خودت بن شدی چه کسانی از تو دفاع کردن . همین افراد اومدن نوشتن " حرف حساب جواب نداره " ؟ از تو دفاع کردن نه اینکه این جمله رو بنویسن
واقعا واست متاسفم