• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب دو CPU روي يك مادربورد

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
mahdeen
ویدوز xp تا اونجایی که من می دونم و شنیدم تا دو تا cpu ساپورت می کنه

در مورد سیستم عامل هم درسته ولی مونده چی کار بکنید تو یه سرور هاستینگ معمولا هر ریکوست و هر پردازش می ره رو یه cpu می شینه و مثلا اگه 16 تا برنامه باشه خودش اتوماتیک وار اونو تو 16 تا پردازشگر تقسیم می کنه

باید برنامشم ساپورت کنه یعنی یه برنامه خفن دارید و می خواید از تمام زور پردازشگر استفاده کنید خودش بتونه تو همه 16 تا پردازشگر عمل کنه

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله... xp pro البته فقط داره اون هم تا دو تا ...home edition نداره...
همونطوري كه گفتي براي multi-tasking خوبه.. اما يك برنامه سنگين بايد جوري نوشته بشه كه بتونه استفاده كنه...

در مورد لينوكس هم يكجا خوندم كه kernel 2.6 هيچ محدوديتي در تعداد cpu نداره هر چند تا كه hardware architecture اجازه بده ميتونه داشته باشه...

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mazoolagh :
اون (سوپر)كامپيوترهايي كه vmf در مورد نظرش هست كه يكجايي سرمايه گذاري كنه و وقتش رو به ديگران بفروشه (يا خودش استفاده كنه) اگر منظورش كارهاي گرافيكي هست كه اينها بر اساس PC نيست و معمولا از محصولات Silicon Graphics استفاده ميشه. كلا در كارهاي درست و حسابي از فكر PC بيايين بيرون!
راستش من که خیلی با سیلیکون گرافیک حال میکنم :blush: ;)

البته من دنبال پی سی نبودم که حالا چند تا سی پی یو رو بتونه ساپورت کنه. در واقع به طور کلی گفتم که وجود یک سوپر کامپیوتر برای هممون نیاز هست و باید دید که چه مجموعه ایی می تونه بهترین جواب رو بده

اما ::::: راستش نظر خودم به این نیست که بریم سراغ سخت افزار های عظیم . بلکه با شبکه کردن سیستم های کوچیک بتونیم فشار کار رو بین اونها تقسیم بکنیم و کار رو پیش ببریم.
چون این اگر بتونیم فرمول لازم برای همچین کاری رو بدست بیاریم درواقغ خودمون رو به منبع عظیمی از سوپر کامپیوتر ها وصل کردیم که هزینه اش خیلی کمتر از یک مجموعه بزرگ و عجیب و غریب است

البته می دونم که یه خورده بلند پروازانه است اما میشه. چون در واقع دست بردن به کد های نرم افزاری ( که تخصص زیادی توش داریم . و متخصصان زیادی رو هم در این زمینه داریم) می تونیم کار رو تقسیم یک سوپر کامپیوتر قابل حمل!!!!!!! درست بکنیم که هر وقت و هر جا که خواستیم سرپا بکنیم و ازش استفاده بکنیم. تازه کلی هم مشتری خواهد داشت

اما روی دیگه سکه این هست که با اتصال سخت افزاری پردازشگر های کوچیک یک سوپر کامپیوتر واقعی بسازیم. که خوب در نگاه اول شاید یه خورده نشدنی باشه. اما تا اونجایی که من شنیدیم این کار رو توی آلمان انجام دادند. و البته به دست دو دانشجوی ..... داستان طولانی داره ولی می دونم که میشه. اما مشکل اصلیش این هست که یه ذره هوش بالا و علم زیاد می خواهد که چون من ندارم اصلا نمی دونم که چه مدت طول خواهد کشید که به نتیجه برسه و تخمین درست و دقیقی نمیشه زد.

پس نتیجه میگیریم بریم به سوی طرح اول که دست کاری کردن نرم افزاری و شبکه کردن هستش :blink: :rolleyes: :cool:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
vmf
ایول طرحهات خیلی خفن بید

اگه الان مدیران این مملکت اینجوری فکر می کردن الان هر کی تو خونش یه اینترنت 1 گیگا بیت داشت
;)

بالا