• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب مودم Motorola SM56 faxModem در لينوكس. چطوري؟

zoheir1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.

يك مودم Motorola SM56 faxModem هست كه ميخوام در لينوكس ردهن 8 نصبش كنم. با هزار بدبختي پكيچ rmp ش رو پيدا كردم هزارتا هم doc انگليسي خوندم ولي نميدونم اعنتي چرا نصب نميشه! تو kppp هم كه modem query ميگيرم ميگه مودمت رو پيدا نميكنم. كسي هست كمكي برسونه؟ :(

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام

اگر واقعا قصد این رو دارین که روی لینوکس مودم نصب کنید موتورولا رو بگذارین کنار... یک مودم external مارک معروف که مطمئن باشید هنوزم از طرف شرکت سازنده support ارائه میشه تهیه کنید و روش کار کنید.

من خودم الکی وقت هدر دادم برای موتورولا به هیچ جا هم نرسید...

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از iranexplorer.net :
سلام

اگر واقعا قصد این رو دارین که روی لینوکس مودم نصب کنید موتورولا رو بگذارین کنار... یک مودم external مارک معروف که مطمئن باشید هنوزم از طرف شرکت سازنده support ارائه میشه تهیه کنید و روش کار کنید.

من خودم الکی وقت هدر دادم برای موتورولا به هیچ جا هم نرسید...

عزيزم زياد خودتو خسته نکن ما هم يه زمانی تصميم گرفتيم با کلاس بشيمو
لينوکس نصب کنيم ولی این مدم لعنتی دهنه ما رو سرويس کرد آخرشم رفتيم دوباره
سراغ همون microsoft مدمه من conexant 56k بود من حدود 10 مگ درايور واسش
dl کردم ولی نشد که نشد!!!!!!
اميدورم تو بتونی از شر microsoft راحت بشی! :blink:

zoheir1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشكل من تعويض مودم نيست. من ميخوام همين موتورولايي كه گفتم رو روي لينوكس نصب كنم. يعني مشكل رو حل كنم نه صورت مسوله رو پاك! :blink:

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
اين اصلا ربطي به خوب يا بد بودن لينوكس نداره ها!
چون مودمهاي اينترنال نرم افزاري هستند و براي كار كردن به ويندوز وابسته اند از اين مشكلات پيش مياد...

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از zoheir1982 :
مشكل من تعويض مودم نيست. من ميخوام همين موتورولايي كه گفتم رو روي لينوكس نصب كنم. يعني مشكل رو حل كنم نه صورت مسوله رو پاك! :blink:

عجب جواب دندون شکنی!!!!!!!!!!!!!
اشاا... موفق باشی
:p

zoheir1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از irgamer :
در ضمن زهیرجان این درایور هم کار نکرد؟
http://www.motorola.com/softmodem/public_download/Linux/sm56-06.05.00-1.rh8.i386.rpm
با این دستور نصب کن و بعد از reboot ببین عمل می کنه...
rpm -i sm56-06.05.00-1.rh8.i386.rpm
چرا اتفاقا اين درايور رو من ديروز دانلود كردم و اجراش هم كردم ولي بعد از نصب هيچ اتفاقي نيوفتد!!! حتي reboot هم كه تو manual ش گفته نشد! :wacko:

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

راستش به نظر من شما برید یک مودم زولتریکس اکسترنال بخرید تا بتونید مثل آلان من وصل شید به اینترنت یکم سخته اولش و لی شاید بعدا بهتر بشه چون ما ایرانی ها معمولا سایت مون رو با اکس‍لوره تست می کنیم این مشکلات ‍یش میاد البته تا به حال مشکلی نداشته فقط این کد جاوا اسکریبت که برای فارسی نوشتن کار نمی کنه و من دارم از ویژگی خود مندریک 9 استفاده می کنم

بالا