• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب ویندوز روی پارتیشن primary یا logical?

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام به همه دوستان ببخشید یه سوال داشتم من یه ویندوز روی c دارم وحالا یکی هم روی d نصب کردم ولی میبینم که c از نوع پارتیشن primary هست و d از نوع logical.
آبا این مشکلی به وجود نمیاره و اوصولا باید چگونه باشه و فرقشون چیه؟
وچجوری باید تبدیل کرد به یگدیگر؟
با تشکر از همکی

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
خب مگه چطوری باید باشه ؟

پارتیشن های primary سریعتر هستند ولی در هر هارد دیسک حداکثر 4 پارتیشن اینگونه خواهید داشت .

سوالهای ویندوزی را خواهشا اینجا بپرسید : http://forum.persiantools.com/f133.html

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
جناب مدیر به خاطر توضیح شما متشکرم ولی چند تا سوالم بی جواب ماند.

1-چجوری میتونم logicol رو به Primary تبدیل کنم با پارتیشن مجیک نمیشه Primary به logical میشه.

2-یه مشکلی داشتم اینکه پارتیشنهام به ریخته بود یعنی d رفته جای h و... که با این روش حل شد.

Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management و با كليك راست كردن روي درايو و انتخاب "Change Drive Letter And Paths" تغييرات دلخواهتون رو بديد...
حالا روی داس که میرم باز به هم ریخته نشون میده دلیلش چیه؟

اینو بگم که الان پارتیشن بندی من به این صورته.C,E,E Primary ودرایوهایD,G,H logicol هستند.

الان هم یه ویندوز روی D دارم بهترین روش رو میشه بگین من باید چی کا رکنم ؟

با تشکر از شما و سایر دوستان

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا روی داس که میرم باز به هم ریخته نشون میده دلیلش چیه؟
فكر مي‌كنم علتش اين باشه كه اول درايوهاي Primary و بعد از اون درايوهاي Logical ليست ميشن.
به نظر من كه بهتره غير از درايو C بقيه‌ پارتيشن‌ها رو به Logical تبديل كنيد.
الان هم یه ویندوز روی D دارم بهترین روش رو میشه بگین من باید چی کا رکنم ؟
شما ممكنه بگيد چه ويندوزهايي رو ميخوايد روي سيستم داشته باشين و در حال حاضر چه ويندوزي روي كامپيوترتون دارين و توي كدوم درايو؟!

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
با سلام به همه دوستان ببخشید یه سوال داشتم من یه ویندوز روی c دارم وحالا یکی هم روی d نصب کردم ولی میبینم که c از نوع پارتیشن primary هست و d از نوع logical.
آبا این مشکلی به وجود نمیاره و اوصولا باید چگونه باشه و فرقشون چیه؟
وچجوری باید تبدیل کرد به یگدیگر؟
با تشکر از همکی

پارتیشن logical را نمیتوان active کرد بنابراین قابلیت bootable شدن را ندارد
در مورد کار شما یکی از مشکلاتی که پیش می اید این است که اگر درایو c فرمت شود و یا دچار مشکل شود و یا به هر دلیلی فایل های بوت و سیستمی ویندوز که در این درایو هستند پاک شوند ، ویندوزی که روی d هست نیز دیگر بالا نمی اید
در مورد پارتیشن بندی صحیح این جا را ببینید
http://forum.persiantools.com/t76817.html

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
فكر مي‌كنم علتش اين باشه كه اول درايوهاي Primary و بعد از اون درايوهاي Logical ليست ميشن.
به نظر من كه بهتره غير از درايو C بقيه‌ پارتيشن‌ها رو به Logical تبديل كنيد.

شما ممكنه بگيد چه ويندوزهايي رو ميخوايد روي سيستم داشته باشين و در حال حاضر چه ويندوزي روي كامپيوترتون دارين و توي كدوم درايو؟!

من XP روی D نصب کردم از قبل هم رو ی C یک XP نصب داشتم.و بقیه ماجرا که گفتم.

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
پارتیشن logical را نمیتوان active کرد بنابراین قابلیت bootable شدن را ندارد
در مورد کار شما یکی از مشکلاتی که پیش می اید این است که اگر درایو c فرمت شود و یا دچار مشکل شود و یا به هر دلیلی فایل های بوت و سیستمی ویندوز که در این درایو هستند پاک شوند ، ویندوزی که روی d هست نیز دیگر بالا نمی اید
در مورد پارتیشن بندی صحیح این جا را ببینید
http://forum.persiantools.com/t76817.html

دوست عزیز با تشکر از جواب شما منظور شما از قابلیت bootable چیه من که الان روی d نصب کردم و ومیتونم وارد ویندوز بشم.

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من XP روی D نصب کردم از قبل هم رو ی C یک XP نصب داشتم.و بقیه ماجرا که گفتم.
منظور شما اينه كه شما ميخوايد دو تا ويندوز XP رو با هم داشته باشيد؟!
اگر منظورتون همينه خب چرا ميخوايد اين كار رو بكنيد؟! اين كار جز پايين آوردن سرعت كامپيوتر هيچ نتيجه‌اي نداره!
دوست عزیز با تشکر از جواب شما منظور شما از قابلیت bootable چیه من که الان روی d نصب کردم و ومیتونم وارد ویندوز بشم.
منظور قابليت Boot كردن (Load كردن) ويندوز از روي اون درايو هست. يعني اگر اطلاعات موجود روي درايو C پاك بشن، ويندوزي كه روي درايو D هست هم ديگه Boot نميشه.

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
خوب من الان این ویندوزی که روی D دارم رو چیکار کنم چجوری primary کنم D رو؟لطفا یکم کاملتر توضیح بدین.
با تشکر از لطف شما

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
خوب من الان این ویندوزی که روی D دارم رو چیکار کنم چجوری primary کنم D رو؟لطفا یکم کاملتر توضیح بدین.
با تشکر از لطف شما

در پارتیشن PartitionMagic این امکان هست ( با برنامه تحت dos ان می توانید این کار را بکنید )

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
این کار رو که میکنم همه گزینهاش غیر فعاله به غیر از NTFS من الان 4 تا درایوم primary هستش.حالا میخوام C,D primary باشند بقیهlogical.
با تشکر.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
این کار رو که میکنم همه گزینهاش غیر فعاله به غیر از NTFS من الان 4 تا درایوم primary هستش.حالا میخوام C,D primary باشند بقیهlogical.
با تشکر.

در یک hard disk فقط چهار درایو primary میتوان داشت و یا 3 درایو primary و یک پارتیشن extended
پارتیشن extended شبیه ظرفی هست که درایو های logical را در خود جای میدهد

شما در پست های قبل گفته اید که درایو d شما logical است و لی در اینجا گفتید که 4 درایو primary دارید !
به هر حال مشکل این که گزینه logical to primary در برنامه Partition Magic غیر فعال است به دلیل داشتن 3 درایو primary در هارد شما است بنابراین راه حل این است که یکی از درایو هایی که primary هست را به logical تبدیل کنید تا بتوانید درایو d را به primary تبدیل کنید

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

در سیستم شما درایو c اکتیو (active ) هست بنابراین سیستم با این درایو بالا می اید و در ادرسی که در فایل boot.ini
می یابد به شاخه windows در درایو d و یا c هدایت میشود
به همین دلیل اگر درایو cدچار مشکل شود دیگر هیچ کدام از ویندوز ها load نمی شوند

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از شما اگه من یکی از درایو هایی که primary هست را به logical تبدیل کنم اطلاعات درایو پاک میشه یا نه؟

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
این سوال رو هم جواب بدن ممون میشم.
ببخشید

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
این سوال رو هم جواب بدن ممون میشم.
ببخشید

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
تا جایی که بنده اطلاع دارم بله !

یعنی تبدیل پارتیشن غیر primary به primary جز با پارتیشن بندی و فرمت مجدد که باعث از دست رفتن داده ها میشود امکان پذیر نیست . البته با Recovery کاری نداریم !

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بهناز خانم
36.gif

. متاسفانه به دليل مشغله كاري و سفر، من سوالات شما را كه در تاپيك Ghost و تاپيك آموزش ساختن پارتيشنهاي Multi Primary بود را دير ديدم. ولي جواب شما را در تاپيك Multi Primary كه مربوط به مشكل شما است داده ام.(اينجا را ببينيد.) حتي لينكي كه در P30World گذاشته بوديد را ديدم و تمامي جوابها را هم خواندم. بسيار خوب توضيح داده بودند.
. اما اگر باز هم سوالي داشتيد، لطفا در تاپيك Multi Primary مطرح نماييد. چون آنجا محل مناسبتري براي دريافت سوالاتتان است. (همچنين ديگراني كه مشكل شما را دارند نيز استفاده خواهند كرد)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/03/13
209.gif
60.gif

بالا