• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب ویندوز روی پارتیشن primary یا logical?

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
با تشکر از شما اگه من یکی از درایو هایی که primary هست را به logical تبدیل کنم اطلاعات درایو پاک میشه یا نه؟

خیر اطلاعات پاک نمیشوند چون برای تغییر primary به logical و یا بر عکس ، جددول مربوط به پاتیشن ها تغیر داده میشوند و به اطلاعات موجود در درایو تغییری وارد نمیشود
ولی این احنمال هست که جدول پارتیشن ها دچار مشکل شود ( قطع برق هنگام عملیات تغیر و..) در نتیجه برای اطمینان می توان از partition table یک کپی گرفت ( با برمامه هایی شبیه partition table doctor )

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر فراوان از هم دوستان میشه یکم توضیح بدین.
من الان 4 درایو Primary دارم و چون درایو D logical بود ومیخواستم XP رو روی D نصب کنم نتونستم به Primary تبدیل کنم.برای این کار باید اول یکی از درایو های Primary روتبدیل به logical کنم بعدا d رو به Primary تبدیل کنم؟
و در مورد گفته شما که بقیه درایو های Primary مخفی میشود چرا مال من اینطوری نیست وهمه درایو ها رو مبینم؟حتما سیستم عامل روش نصب بشه؟
باز از زحمات شما بسیار سپاس گذارم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. اطلاعات شما به دليل سوالات پراكنده و جوابها كمي بهم ريخته شده! توصيه ميكنم بخش اول راهنماي موجود در اين تاپيك را كه درباره مفاهيم پايه‌اي پارتيشنهاست را مطالعه نماييد. جواب اكثر سوالاتتان را خواهيد يافت. همچنين در آينده مشكل نصب ويندوز در پارتيشنهاي مختلف Primary كه ساخته‌ايد و چگونگي فعال سازي هر پارتيشن Primary براي بوت شدن ويندوز درون آن پارتيشن، را خواهيد داشت. جواب اكثر سوالاتي كه در آينده در مورد اين مشكلات خواهيد داشت را در درون راهنماي موجود در آن تاپيك خواهيد يافت.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/03/14
209.gif
60.gif

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام به خدمت عزیزان من از طریق Partition Magic درایوی که میخواستم ویندوز جدید روش نصب کنم رو اکتیو کردم و بلافاصله ویندوز جدید رو نصب کردم (بالاخره تبدیلش کردم) ولی مستقیم وارد ویندوز جدید میشه و درایو ویندوز قبلی دیده نمیشه چجوری باید وارد ویندوز قبلی شد حالا؟

با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بهناز خانوم
36.gif

. جواب سوال شما در اينجا داده شد. لطفا در آنجا سوالات خود را ادامه دهيد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/03/15
209.gif
60.gif

بالا