• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب ویندوز 95 روی گوشی های سیمبین سری 60

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام !

لطفا آرامش خود را حفظ کنید :D

خبر واقعیست ! :D

یکسری ملت توی موبایلستان و پی سی ورلد رفتند روی گوشیاشون (N90 - N85- N82- 5800) ویندوز ریختند !

من هیچکارم ! فقط متن ها و عکسا رو کپی میکنم ! :D

خبر جدیدی هم اگه شد میگم !

فعلا اینارو داشته باشید :

بعد از نصب ویندوز 3.1 حالا نوبی به نصب ویندوز 95 میرسه!!! ویندوز 95 تقریبا هیچ فرقی با ویندوز 98 نداره و خیلی از ویندوز 3.1 بهتره!!! حجم فایل 45 مگ هستش و بعد از آنزیپ کردن حدود 200 مگابایت میشه.برای اجرای این ویندوز همه نرم افزار های گوشی رو ببندید چون به رم بالایی نیاز داره

برای نصب این ویندوز روی گوشی شما باید همه فایل های سیس رو روی فون مموری نصب کنید و پوشه data رو داخل فون مموری کپی کنید و همچنین پوشه dos رو داخل مموری کارت کپی کنید. برای اجرا ویندوز نرم افزار DOSBOX رو اجرا میکنید و منتظر نصب و بالا اومد اتوماتیک ویندوز میشید!!! بالا اومد شاید چند دقیقه ای طول بکشه اما بعد از بالا اومد ویندوز خیلی مشکل سرعت ندارید

یه تایپیک هم قبل از این بود که وین 3.1 رو ریخته بودند ! ولی این جدید تره !

اینا روی 5800 هست :

n5l1sx44ceqnqp7n9joo.jpg

6f8ka373ula1ojcfiq8.jpg

ox18j2p28mmbxig0kxuh.jpg

لینک دانلود : http://rapidshare.com/files/202718951/windows_95_s60_www.pcmob.tk_.rar

توجه : اونایی که گوشی هاشون تاچ نیست برای استفاده از ماوس میتونند با دکمه سبز بین ماوس و دکمه ها سویچ کنند !

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
روی 5320 تست کردم چهار پنج دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد سرعتشم کم بود رو گوشیم

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
روی 5320 تست کردم چهار پنج دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد سرعتشم کم بود رو گوشیم

خوب لطفا بیا توضیح بده که دقیقا چه کارهایی میشه کرد !؟

همه درایوها رو میشناسه !؟

اس ام اس نمیشه داد ؟! :D

اینم یکم توضیحات اظافی بدون کپی رایت از موبایلستان :D

توی این ضمیمه فایل های سیس رو باید به ترتیب نصب کرد!!! فایل شماره 1 همون نرم افزار dosbox هست اما یه آپدیت هم بهش اضافه شده!!!! حجمش هم یخورده ای از قبلی بیشتره
اگه ضمیمه 1 رو داخل فون مموری نصب کنید ، باید پوشه data رو داخل فون مموری کپی کنید و اگه تو مموری کارت باید data رو توی مموری کارت کپی کنید
نرم افزار dosbox یک ایمج از درایو c که قبلا توش ویندوز 95 نصب شده و 100 مگ هم توی همین درایو فضای خالی داره رو ران میکنه.
اگه پوشه بندی هایی رو که گفتم رعایت کنین بدون مشکل اجرا میشه!!!
برای من هم یک بار از 20 بار اون 30 ثانیه ای که گفتین رو تجربه کردم . اون 30 ثانیه به شما فرصت میده که حالت سیف مود ویندوز رو فعال کنید چون شما دفه پیش که ویندوز رو اجرا کردین نا خواگاه یه کلید رو فشار دادید یا وقتی که ویندوز داشته بوت می شده از نرم افزار خارج شدید یا به هر دلیل دیگه ای!!!!!!!
یک بار که ویندوز با حالت سیف مود ران شد، دفعه بعد که ویندوز رو ران کنید به حالت اول بر میگرده

برای 5800 هم هیچ آموزش خاصی لازم نداره خود این نرم افزاری که ویندوز رو ران میکنه تاچ ساپرت هست و بدون هیچ کار اضافی می تونید با صفحه تاچ 5800 با ویندوز کار کنید!!!!

این ویندوز حدود 40 تا 50 مگ رم نیاز داره شایدم بیشتر!!!! پس روی ان 73 و .... اجرا نمیشه!!!! البته شایدم شد!!!!

اینم یکه کیلیپ تصویری که وین 98 رو روی 6220 اجرا کردند !

http://www.youtube.com/watch?v=YSXEeUFDGJ8

یکم توضیحات مفید دیگه :

سلام دوستان
یه چیزای جدید توی فایل dosbox.conf پیدا کردم که گفتم بد نیست شما هم بدونید

اول اینکه گوشی هایی که شتابسنج ندارن و صفحه گوشیشون افقی نمیشه به راحتی می تونن با تغییر و ادیت همین فایل ویندوز رو به صورت افقی بالا بیارن : orientation=normal رو به orientation=cw برای افقی به سمت چپ و orientation=ccw برای افقی به سمت راست تغییر بدن

دوم اینکه شما می تونید یه تقییراتی روی سرعت ویندوز بدید
خودم تست کردم اما عواقبش پای خودتونه:
2 تا کار می تونید بکنید ببینید کدومش بهره!!!!
توی همین فایل core=normal رو به core=simple تقییر بدید.یا اینکه سرعت واکنش سی پی یو رو بر حسب میلی ثانیه خودتون تعریف کنید!!!!
cycles=3000 رو به هر عددی که می خوان تقییر بدید اما حالت اتوماتیک هم داره که باید cycles=auto قرار بدید

در ضمن ویندوز 95 روزولیشنش برای گوشی من به صورت پیش فرض روی 360*640 بود یعنی اندازه صفحه گوشی!!!! به همین دلیل فونت ها خوانا هستن و آیکن ها هم به وضوح دیده میشن اما ویندوز 3.1 اینجوری نبود

اون صفحه آبی اگه بعد از لگوی ویندوز بیاد عادی هستش که اگه یه مقدار صبر کنی بعدش صفحه سیاه میشه و بعدش دسکتاپ و موس و .... هم بالا میاد

Last edited:

sghd

Registered User
لایک‌ها
19

خوب لطفا بیا توضیح بده که دقیقا چه کارهایی میشه کرد !؟

همه درایوها رو میشناسه !؟

اس ام اس نمیشه داد ؟! :D

اینم یکم توضیحات اظافی بدون کپی رایت از موبایلستان :D

اینم یکه کیلیپ تصویری که وین 98 رو روی 6220 اجرا کردند !

http://www.youtube.com/watch?v=YSXEeUFDGJ8

یکم توضیحات مفید دیگه :
نه مموری کارتو میشناسه نه فون مموری
فقط وقتی mycomputer باز میکنم یه پارتیشن c هست که داخلش فایهلی ویندوزه و یه rimovable disk که وقتی روش کلیک میکنم access denid میده
خود ویندوزه دیگه T همه کاری میشه کرد میشه با paint نقاشی کشید یا ورق بازی کرد فقط چون گوشیم تاچ نیست کارباهاش سخته
بیشتر جنبه فان داره تا چیز دیگه ای !

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
یه سوال!!
وقتی روش ویندوز میریزن میشه هر دو تا سیستم عامل رو توی روشن شدن انتخاب کرد(ینی بین سیمبین و ویندوز )اگه خواستن پاکش کنن چیکار میکنن!!؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
یه سوال!!
وقتی روش ویندوز میریزن میشه هر دو تا سیستم عامل رو توی روشن شدن انتخاب کرد(ینی بین سیمبین و ویندوز )اگه خواستن پاکش کنن چیکار میکنن!!؟
بله میشه
این یه نرمافزار مثل برنامه vmware workstation
اصلا کاری با سیمبیان نداره شما نرمافزارو نصب میکنید و از داخل سیمبیان با استفاده ار اون نرم افزار ویندوزو اجرا میکند همین ، هر موقع که خواستیدم میاید بیرون
گفتم که بیشتر جنبه سرگرمی داره

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بازم توضیحات :

اگه بخای از طریق سی دی ویندوز رو رو گوشی اجرا کنی درد سرش خیلی بیشتره چون شما باید یک ایمج از درایوی که ویندوز روش نصبه تهیه کنی!!!!! یعنی ویندوز 95 رو روی سیستمت نصب کنی و بعد از همون درایوت یه ایمیج بگیری که بازم احتمال اجرا نشدن هم داره!!!! کلا 95 روی 6120 اجرا نمیشه شما برو 3.1 رو تست کن. 7 مگ هستش
من خودم فایل dosbox رو ویرایش کردم که سرعت خود ویندوز خیلی توش بهر شده و به صورت کاملا فول اسکرین بالا میاد و هیچ جای صفحه گوشیتون خالی نمیمونه ( روی 5800 1 سانت خالیه که با این فایل کاملا فول اسکرین میشه ) به حر حال این فایل به نظر من خیلی بهره
هر کاری بلد بودم انجام دادم که سرعت بالا بره البته اونقدر هم نه که به گوشی آسیب برسه

http://www.mediafire.com/?1zipbt9fzde

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته اول ویندوز 3.1 رو میشد ریخت 4-5 روز قبل...و از 2-3 روز پیش هم ویندوز 95 رو هم میشه ریخت...

کلا به نظر من بی خوده...چون اصلا این ویندوز نه برای گوشی optimize شده نه اینکه از امکانات گوشی میشه استفاده کرد...خود ویندوز با یه امولاتور به نام dosbox باید کار کنه رو گوشی...

ضمنا حالا شاید خیلی ها یادشون نباشه...ولی 14-15 سال قبل که ما با ویندوز 3.1 کار میکردیم اصلا ویندوز به اون معنای امروز نبود...یه واسط کاربری بود در واقع که روی dos نصب میشد در واقع یه جور شروع بود برای مایکروسافت...حتما اونایی که کار کردن میدونن اصلا اون زمان ویندوز همین طوری نصب نمیشد..اول باید داس نصب میشد و ویندوز روی داس سوار میشد...ویندوز 95 هم همین طور بود...الان هم که میبینید باید dosbox رو نصب کنید تو گوشی و بعد ویندوز رو باهاش بالا بیارید....

کلا فقط جنبه فان داره این کار...چون هیچ مزیت خاصی من براش متصور نیستم...مثلا با اون ویندوز عتیقه میخواید چی کار کنید که
با خود سیمبین نمیتونید بکنید؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
درسته !

ولی بنظر شما این پایه ای نیست که فردا مثلا یه جوری ویندوز موبایل هم بتونند روی اینا بریزند !؟

مثلا اگه روی 5800 بشه ویندوز موبایل ریخت جالب نیست !؟

یا روی p1 ؟

همین 95 هشت گیگ !

اونوقت میشه دوربینه خوب و همه چیه خوب + ویندوز موبایل :D

اگرم دلتون نخواست پاکش میکنید و همون گوشیه خودتون رو دارید :D

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
درسته !

ولی بنظر شما این پایه ای نیست که فردا مثلا یه جوری ویندوز موبایل هم بتونند روی اینا بریزند !؟

مثلا اگه روی 5800 بشه ویندوز موبایل ریخت جالب نیست !؟

یا روی p1 ؟

همین 95 هشت گیگ !

اونوقت میشه دوربینه خوب و همه چیه خوب + ویندوز موبایل :D

اگرم دلتون نخواست پاکش میکنید و همون گوشیه خودتون رو دارید :D
نظر شخصی من اینه که این ویندوز ها به ویندوز موبایل ربطی ندارن! و امکان نصب ویندوز موبایل با این روش وجود نداره! توی این روش از طریق نرم افزار جدیدی که شبیه سازه محیط داس هست این ویندوز ها نصب میشن! اما ویندوز موبایل اصلا وابستگی به داس نداره!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بله درسته.

ولی بالاخره به یه چیزی وابستن دیگه :D

اون چیز رو امیدواریم بتونند شبیه سازی کنند ! (مثل آیفون که روش ویندوز موبایل ریختند)

حالا همینشم جالبه ! مثلا اگه بتونه فایل های exe رو نصب و اجرا کنه میشه برنامه هم روشون اجرا کرد !

البته مازی جان راست میگه، دیگه کاری هم مونده که با همین سیمبیان نشه کرد ؟!

فعلا به عنوان کلاس گزاشتن خوبه این ویندوز !

ebi1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه نفر درست حسابی به من توضیح بده باهاش میشه چکار کرد؟:wacko:

بالا