• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب Install PHP | PHP

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من php رو با zend مثل آب خوردن نصب می كنم. اما وقتی می خوام جدا نصب كنم ، نميشه!

آپاچی رو كه تونستم بگيرم و بدون مشكل نصب ميشه. اما مشكل بعد از extract كردن فايل php هست.

من به ای ترتيب عمل كردم كه : فايل رو باز ميكنم و ميزارم تو درايو c ، از فالدر sapi محتوياتش رو در فالدر system32 ويندوز ميريزم و بعد ميرم سراغ php.ini اون رو تغيير ميدم و پسوندش رو حذف ميكنم ﴿البته هم با پسوند هم بدون پسوند امتحان كردم﴾ و save می كنم. مرحله بعد رو نميدونم ... اينجوری خوندم تو سايتش كه بايد extension ها رو در جايی قرار داد يا بايد تنظيم كرد كه با apache جور بشه. حالا از اين به بعد راهنمايی می خوام ... ! لطف كنيد و مرحله به مرحله بگين. " ظاهرا بايد خيلی ساده باشه. من هم فكر ميكنم كه يه كا خيلی جرئی رو انجام نميدم" نمی دونم ! :rolleyes:

tishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- تنظيمات php.ini رو درست انجام ميدين ؟
[code:1]
doc_root="....."
مثلا :
doc_root="c:\apache\htdocs "

و
extention_dir="......"
مثلا:
extention_dir="c:\php\extensions "

register_globals رو هم روشن كنيد
- به صورت on قرار دهيد
[/code:1]

2-پسوند php.ini-dist رو بايد بردارين و بصورت php.ini در شاخه اصلي ويندوز كپي كنيد.
3- در فولدر c:\php\dlls ، چند dll هست كه بايد در system32 كپي شوند ( همه را آنجا بريزيد )
4-حالا ميريم سراغ apache :
php4apache.dll , php4ts.dll بايد در c:\php\sapi قرار بگيره . براي اينكار كافيه كه php4ts.dll رو كه در شاخه اصلي c:\php قرار داره در c:\php\sapi كپي كنيد .
5-حالا در c:\apache\conf بايد فايل httpd.conf رو ويرايش كنيد.
براي اينكار اين چند خط :
LoadModule php4_module c:/php/sapi/php4apache.dll
AddModule mod_php4.c
AddType application/x-httpd-php .php
رو به انتهاي كد اضافه كنيد و
در همين فايل ، بعد از
<IfModule mod_dir.c>
جايي كه نوشته :
DirectoryIndex index.html
بايد اضافه كنيد :
DirectoryIndex index.php
در نهايت اين شكلي ميشه :
<IfModule mod_dir.c>
[b]DirectoryIndex index.php [/b]
DirectoryIndex index.html
</IfModule>

--------------------
اگر بخواهيد بصورت cgi نصب كنيد :
بايد بجاي
LoadModule php4_module c:/php/sapi/php4apache.dll
AddModule mod_php4.c

اين را بنويسيد :
ScriptAlias /php/ "c:/php/"
Action application/x-httpd-php "/php/php.exe"
-------------
چون ممكن است در apache موژول mod_php4.c قبل معرفي شده باشه ، اگر پيغام خطا داد اين خط :
AddModule mod_php4.c
رو حذف كنيد .
------------
هميشه پيش از ويرايش httpd.conf سرور را خاموش كنيد و پس از ويرايش apache رو روشن كنيد .
---------
دم همه apache دوست ها هم گرم :D

براي اطلاعات بيشتر ميتونين به سايت www.farsinuke.com هم مراجعه كنيد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
tishtar , ممنون از راهنمايي شما. من الان مي خوام متن شما رو بخونم .
خواستم جواب شما رو بدم كه گفتين برو به شايت www.farsinuke.com . من هم اتفاقا از اون سايت يك مطلبي در مورد نصب گرفتم اما كمكم نكرد. در اون سايت نصب پي اچ پي رو براي فارسي نوك گفتن كه فكر ميكنم فرق كنه !!!؟

tishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست من .
من اين راهنما رو بر اساس همون سايت نوشتم ( كه البته بطور دقيق منطبق با PHP4 Professional است )
نصب php در Farsi-Nuke هم فقط براي اين سيستم نوشته نشده . بلكه برخي تنظيمات ( مثل register-globals ) مشخصا به اين سيستم كمك ميكنه .
به هر حال اين ميتونه كمكتون بكنه . البته به دليل تغيير سيستم اينجا شكل نوشته عوض شده و كد هايي كه داخل تگ كد گذاشته بودم الان يه شكل ديگه شده :p

----------------
كتاب PHP4 Professional به فارسي ترجمه شده كه يكي از بهترين مراجع نوشته شده براي اين زبان است ( حتي در ولايت فرنگ )
---------------
در مورد register_globals هم نكات امنيتي زيادي وجود داره كه چون شما روي كامپيوتر خودتون ميخواهيد نصب كنيد فعلا مشكلي ايجاد نميكنه . ولي اگر شروع به برنامه نويسي به زبان php كردين حتما در مورد register_globals و نكات امنيتي اون تحقيق كنيد .
در همين مورد :
http://www.securereality.com.au/archives/studyinscarlet.txt

:) موفق باشيد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
از آقا ميلاد و بقيه ممنون همون طور كه دوستون گفت اين كد ها مدلش عوض شده.
و من فكر ميكنم كه خدا شكر تو كش سيستم اون كار قبلي باشه و گرنه از اين چيزي نمي فهمم.
به هر حال از همه ممنون. بازم اگه مشكلي بود پيغام ميزارم.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا مشكلت حل شد؟
به خدا مي خواستم ولي توي چت بيشتراز اين نمي شه كمك كرد
آخه سخته

berehneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سبزينه بزرگوار!
شما php رو اينطور كه متوجه شدم به عوان Module نصب كرديد . من توصيه ميمنم به دلايل خاصي كه به مرور زمان متوجه خواهيد شد از حالت cgi براي نصب استفاده كنيد. كافيه شما در فايل httpd.conf سرور apache چند خط ساده اضافه كنيد.
"ScriptAlias /php/ "c:/php
"Action application/x-httpd-php "/php/php.exe

راستي براي rtl بودن مجبور شدم كتيشن ماركها رو جابه جا بذارم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
برهنه ... من چيزايي در مورد نصب به صورت سي جي آي خوندم , اين طريق رونپسنديدم. براي همين بود كه ...
ميلاد جان از كمك شما هم ممنون اما هنوز مشكل من كماكان بر قراره !
در ضمن من فاير بوي هستم نه سبزينه !!!
:: بر قرار باشي :: :)

berehneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز نميدونم بر چه اساس و با ديدن كدوم نوشته ها روش cgi را نپسنديدي.
من كه در عمل مخالف اين رو ديدم مخصوصا براي windows plat form
حالا سئوال من اينه كه براي همين module روش سرورتون iis هست يا Apache

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از berehneh :
دوست عزيز نميدونم بر چه اساس و با ديدن كدوم نوشته ها روش cgi را نپسنديدي.
من كه در عمل مخالف اين رو ديدم مخصوصا براي windows plat form
حالا سئوال من اينه كه براي همين module روش سرورتون iis هست يا Apache

آپاچي

berehneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ! نكته اي كه در مورد نصب به صورت module هست شما بايد فايل php4ts.dll را به شاخه سيستم ويندوز كپي كنيد كه در Windows 9x/Me اين همون شاخه system هست اما براي ويندوزهاي سريNT/2000/XP شاخه system32 (وگاهي winnt) هست. مشكلي از اين نظر هم نبوده.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از berehneh :
دوست من ! نكته اي كه در مورد نصب به صورت module هست شما بايد فايل php4ts.dll را به شاخه سيستم ويندوز كپي كنيد كه در Windows 9x/Me اين همون شاخه system هست اما براي ويندوزهاي سريNT/2000/XP شاخه system32 (وگاهي winnt) هست. مشكلي از اين نظر هم نبوده.

ببين برهنه ... آپاچي من اكتيو هست اما پي اچ پي نه. با ميلاد هم با چت مشكل رو گفتم اما به جايي نرسيديم.
مشكل در پي اچ پي هست.
همه فيلها رو هم سر جاش گذاشتم!!
همه كار هم انجام شده. اين ارور رو آپاچي م ميده:

module mod_php4.c is already added, skipping
the apache servic has already been started.
Note the errors or message above, and press the <esc> key to exit.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از fireboy8766 :
ببين برهنه ... آپاچي من اكتيو هست اما پي اچ پي نه. با ميلاد هم با چت مشكل رو گفتم اما به جايي نرسيديم.
مشكل در پي اچ پي هست.
همه فيلها رو هم سر جاش گذاشتم!!
همه كار هم انجام شده. اين ارور رو آپاچي م ميده:

module mod_php4.c is already added, skipping
the apache servic has already been started.
Note the errors or message above, and press the <esc> key to exit.
بابا به خدا اين مي گه كه تو از mod_php4.c استفاده كردي
بعد مي گه كه ولي آپاچي run مي شه
اگر مشكل از فايل هاي PHP كدهاي اون رو به صورت txt نشون مي ده

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از miladmovie :
بابا به خدا اين مي گه كه تو از mod_php4.c استفاده كردي
بعد مي گه كه ولي آپاچي run مي شه
اگر مشكل از فايل هاي PHP كدهاي اون رو به صورت txt نشون مي ده

كاش به صورت تكس بود !! :rolleyes:
اصلا هيچ چي نميآد!

berehneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه دوست برنامه نويس دارم اهل برزيل بودند. از طريق چت دوست هستيم . ايشون هميشه به من ميگفه هيچ وقت صورت مساله را پاك نكن. اما من اين سري توصيه ميكنم شما پاك كن صورت مساله را.
ميدوني سرعت در حالت module خيلي بيشتره. ولي شما بيا بي خيال شو و از طريق CGI نصب كن. در ضمن ويندوز 2003 خيلي سخت با آپاچي ست ميشه (من كه نتونستم ستشون كنم) نكنه ويندوزتون 2003 باشه

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از berehneh :
من يه دوست برنامه نويس دارم اهل برزيل بودند. از طريق چت دوست هستيم . ايشون هميشه به من ميگفه هيچ وقت صورت مساله را پاك نكن. اما من اين سري توصيه ميكنم شما پاك كن صورت مساله را.
ميدوني سرعت در حالت module خيلي بيشتره. ولي شما بيا بي خيال شو و از طريق CGI نصب كن. در ضمن ويندوز 2003 خيلي سخت با آپاچي ست ميشه (من كه نتونستم ستشون كنم) نكنه ويندوزتون 2003 باشه

باريكل لا به اون دوست برزيليتون ! ( يكم ياد بگير :D )
نه من win XP استفاده مي كنم.

mitch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy8766 :
من php رو با zend مثل آب خوردن نصب می كنم. اما وقتی می خوام جدا نصب كنم ، نميشه!

آپاچی رو كه تونستم بگيرم و بدون مشكل نصب ميشه. اما مشكل بعد از extract كردن فايل php هست.

من به ای ترتيب عمل كردم كه : فايل رو باز ميكنم و ميزارم تو درايو c ، از فالدر sapi محتوياتش رو در فالدر system32 ويندوز ميريزم و بعد ميرم سراغ php.ini اون رو تغيير ميدم و پسوندش رو حذف ميكنم ﴿البته هم با پسوند هم بدون پسوند امتحان كردم﴾ و save می كنم. مرحله بعد رو نميدونم ... اينجوری خوندم تو سايتش كه بايد extension ها رو در جايی قرار داد يا بايد تنظيم كرد كه با apache جور بشه. حالا از اين به بعد راهنمايی می خوام ... ! لطف كنيد و مرحله به مرحله بگين. " ظاهرا بايد خيلی ساده باشه. من هم فكر ميكنم كه يه كا خيلی جرئی رو انجام نميدم" نمی دونم ! :rolleyes:

دوست بسيار عزيز؛
من مراحل نصب PHP و APACHE رو يه جا قبلا تو يه مقاله نوشته بودم. حالا يه تيكه‌هاييش رو برات Copy/Paste مي‌كنم. خوندنش با خودت ;)
فراموش نكن اين مراحل براي Apache 2.x است.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مراحل راه اندازي برنامه‌ها
در اين قسمت شما بايد مجموعه‌اي از تغييرات را در بعضي فايل‌ها بدهيد. به عنوان مثال هنوز آپاچي از وجود PHP با خبر نيست و بايد آپاچي را وادار كرد تا PHP را در هنگام راه اندازي بخواند.
شما بايد تغييرات زير را در فايلهايي كه نام برده مي‌شوند بدهيد. مي‌توانيد اين فايل‌ها را در يك ويرايشگر متن مانند Notepad تغيير دهيد.
همانطور كه گفته شد PHP براي ويندوز به دو صورت فايل هاي اجرايي (php.exe) CGIو مجموعه‌اي از ماجول‌هاي SAPI موجود است. صورت دوم داراي كارايي به مراتب بيشتر و بعضي قابليت‌هاي اضافه مي‌باشد.
ما PHP را در حالت دوم راه اندازي خواهيم كرد. مراحل انجام كار به شرح زير مي‌باشند:
فايل php.ini-dist را در شاخه‌ي c:\windowsيا c:\winnt كپي كرده و نام آنرا به php.ini تغيير دهيد.
اين فايل را در Notepad باز كنيد.
عبارت ”extension_dir” را بيابيد. بايد مقدار آنرا به مسير فايل هاي “php_*.dll” تغيير دهيد. به عنوان مثال:
extension_dir="c:\php\exetensions"​
عبارت ”doc_root” را يافته و مقدار آنرا به مسير ريشه‌ي فايل‌هاي وب سرور خود تغيير دهيد:
doc_root=c:\webroot​
عبارت زير را پيدا كنيد :
;extension=php_gd2.dll​
سمي‌كالن جلوي عبارت را حذف كنيد.
عبارت “output_buffering” را يافته و مقدار آنرا از Offبه On تغيير دهيد.
عبارت “include_path” را بيابيد. مقدار آنرا به صورت زير تغيير دهيد:
include_path=.;c:\php\includes​
پوشه‌ي مربوط به PHP را در درون Windows Explorer باز كرده و يك پوشه‌ي جديد به نام uploadtmp و يا هر اسم دلخواه در آن بسازيد. آدرس پوشه چيزي شبيه c:\php\uploadtmp خواهد بود. اين پوشه در برگيرنده‌ي فايل‌هاي موقت upload شده به وب سرور خواهد بود.
به فايل php.iniدر Notepadباز گرديد و عبارت upload_tmp_dirرا بيابيد و مقدار آنرا به آدرس پوشه‌اي كه ساخته‌ايد تغيير دهيد:
upload_tmp_dir=c:\php\uploadtmp​

تغييرات فوق را ذخيره كرده و فايل php.ini را ببنديد.

حال بايد PHPرا به عنوان يك ماجول براي آپاچي معرفي كنيم. مراحل اينكار به ترتيب زير مي‌باشند:

فايل php4apache2.dllرا در مسير c:\php\sapi يافته و در شاخه‌ي %SystemRoot %\system يا %SystemRoot %\system32 كپي نماييد.
فايل php4ts.dll را در مسير c:\php يافته و آنرا در پوشه‌اي كه فايل apache.exe قرار دارد كپي كنيد. به عنوان مثال در مسير:
c:\apache2\bin​

فايل httpd.confرا در مسير c:\apache2\conf يافته و آنرا در Notepad باز كنيد.
در انتهاي فايل، دو سطر زير را اضافه كنيد:

LoadModule php4_module c:/php/sapi/php4apache2.dll​
AddType Application/x-httpd-php.php​
فايل مذكور را ذخيره كرده و ببنديد.
Apache Monitorرا باز كرده و سرويس Apache2 را Restart كنيد تا تغييرات فوق اعمال شده وماجول PHP در حافظه بار شود.

حال بايد Apacheرا تست كنيد. يك پنجره مرورگر مانند Mozilla يا IE باز كرده و آدرس زير را مرور كنيد:

اگر مراحل نصب آپاچي را كامل و بدون نقص انجام داده باشيد بايد صفحه‌ي خوش آمد گويي Apache را ببينيد در غير اين صورت مراحل فوق را تكرار كنيد.

براي آزمايش PHP مراحل زير را دنبال كنيد :

در ريشه‌ي وب سرور خود يك فايل متني به نام phpinfo.phpبسازيد. به طور مثال مسير اين فايل چيزي شبيه اين مي‌تواند باشد:
c:\webroot\phpinfo.php​
فايل فوق را در Notepad باز كرده و محتويات آنرا به صورت زير تغيير دهيد:
<?php​
phpinfo();​
?>​

صفحه‌ي فوق را در يك مرورگر مرور كنيد. آدرس صفحه مي‌تواند چيزي شبيه اين باشد:
اگر مراحل قبل را به طور صحيح انجام داده باشيد بايد صفحه‌اي مانند تصوير زير مشاهده كنيد:

اين صفحه حاوي اطلاعات مفصلي درباره‌ي تنظيم‌هاي PHP، متغيير‌هاي تعريف شده، متغيير‌هاي محيطي آپاچي، سرآيندهاي HTTP (headers) و ماجول هاي PHP مي‌باشد. در صورتي كه محتويات صفحه غير از تصوير فوق بود، از قبيل يك صفحه‌ي خطا و يا محتويات فايل phpinfo.php ،PHP به طور كامل نصب نشده است. مراتب فوق را دوباره مرور كنيد.
توجه: مراحل نصب PHP به صورت كاملا مشروح در فايل install.txt در ريشه‌ي پوشه‌ي PHP موجود است. براي توضيحات بيشتر و يا روش نصب براي سيستم عامل‌ها و وب سرورهاي ديگر به اين فايل مراجعه كنيد.

بالا