نصب phpnuke روي كامپيوتر

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اين در ادامه اين بحثه:
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=71' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=71</a>

يه سري توضيحات كلي ميدم. حدس ميزنم يه تازه كار با اينا راه بيوفته... :rolleyes:

با توجه به صحبتهاي آقا مجيد يه چند تا توضيح هم من بدم...
به اين سيستمها Portal ميگن و به صورت Open Source هستن و فقط بايد Personalize بشن...
يه كم مجيد موضوع رو سخت و دردناك كرده كه بابا اينقدرا هم سخت نيست...
اطلاعات دو قسمت هستن... اول خود موتور سايت و فايلهاي كنترل كننده كه مستقيم روي هاست كپي ميكني. تو اينا فقط بايد يكي دو تا رو تغيير بدي (با توجه به تنظيمات هاست خودت) كه معمولا يه فايل Config هست... اين فايلها و برنامه ها ممكنه به ASP باشه يا PHP يا اينكه Perl-CGI باشه... بسته به سيستمي داره كه استفاده ميكني... اين انتخاب هم با خودته كه چي رو انتخاب كني... حالا جلوتر ميگم...
دوم هم ديتابيس است كه اطلاعات دايناميك سايت روش ذخيره ميشه. يعني هرچي كه توسط سايت توليد ميشه... اين هم ممكنه MS SQL Server باشه يا اينكه MySQL باشه يا حتي بعضي وقتها به جاي ديتابيس با text file كار كنه...
براي شروع... اول انتخاب كن كه با توجه به امكانات خودت از چه زبان و سيستمي ميخواي استفاده كني؟ :?:
ASP + SQL (اگه با هاستهاي مايكروسافتي زياد سر و كار داري... اينجور كه من دقت كردم اكثر هاستهاي ايراني همچين سرويسي رو دارن)
PHP + MySQL (كه من توي سرويس دهنده هاي ايراني زياد همچين سرويسي رو نديدم...)
....

بعد از پيدا كردن انتخاب مناسب... مثلا همين PHP-NUKE ميري و مجموعه فايلهاي لازم رو از سايتشون ميگيري...

اينجا يه پرانتز بزرگ... اونم اينكه بهترين راه واسه ما ايرانيها كه اينترنت دايمي نداريم اينه كه اين سيستمها رو local host نصب كنيم و تستها و تنظيمات رو انجام بديم. طراحيها رو بكنيم و بعدش بريزيم رو وب... براي اين كار بايد يه وب سرور روي كامپيوترتون نصب كنيد. اگه ويندوز دارين كه ميتونيد مثلا توي XP وب سرور IIS 5.1 رو مستقيما از روي خود CD Win XP نصب كنيد. توي كنترل پنل... بعدش Add/Remove Programs و بعدش Window Components بعدش هم جلوي Internet Information Services IIS تيك بزنيد و نصب كنيد...
با اين كار و يه سري تنظيمات دقيقتر ASP نصب ميشه... SQL Server هم بايد نصب كنيد. (من در اين مورد اطلاعات ندارم. چون اصلا با ASP كار نكردم) 8O
براي نصب PHP بايد از سايت php.net فايلهاي لازم رو داونلود كنيد (مربوط به ويندوز) و از سايت mysql.com هم فايلهاي مربوط به MySQL رو نصب كنيد...تنظيمات اينا زياد سخت نيست ولي اگه بخوام همشو اينجا بگم دو روز طول ميكشه... يه كم تو اينترنت Search كنيد سريع جوابتون رو پيدا ميكنيد ولي بازم اگه حل نشد اينجا بنويسيد شايد من تونستم جواب بدم... ;)

بعد از اين همه تشكيلات و run كردن همه اونا الان يه وب سرور كه php + MySQL هم داره روي كامپيوتر خودتون دارين... يعني الان <a href='http://localhost' target='_blank'>http://localhost</a> واسه شما كار ميكنه و كافيه مثل يه ftp مستقيم فايلهاتون رو روي فولدر مربوط به LocalHost كپي كنيد... كار آسونيه... مثل كپي كردن فايل.... :p :p

حالا فايلهاي مثلا همين php-nuke رو روي فولدر مناسب كپي كنيد. بعدش بايد ديتابيس هاي لازم رو بسازيد... بعضي از اين Content Management ها اينقدر كار رو آسون كردن كه در طول عمليات Installation كه دارن خود ديتابيس رو هم ميسازن... براي اين كار از نرم افزارهاي كمكي هم ميشه استفاده كرد... سعي ميكنم به زودي تمام فايلهاي لازم براي اين كارها رو در قسمت داونلود بذارم... :oops:
فايل config.php رو هم با توجه به تنظيمات MySQL كه خودتون نصب كردين (از قبيل user و pass براي ارتباط با ديتابيس) تغيير بدين... اگه به فايلهايي كه اين سيستمها دارن نگاه كنيد ، ميبينيد كه تقريبا توي متن تمام فايلها توضيحات لازم كه هر دستور و خط چيكار ميكنه به صورت كامنت اومده... در ضمن هيچوقت! تكرار ميكنم هيچوقت... تا وقتي كه مطمئن نشدين دارين چيكار ميكنيد ، فايلي رو الكي دستكاري نكنيد كه بعدا گه گيجه خواهيد گرفت و كسي نميتونه كمكي كنه و بايد دوباره نصب كنيد! :(
اگه تمام مراحل درست انجام شده باشه الان همه چي مثل يه ساعت بايد كار كنه... (بعيد ميدونم كسي بدون مشكل تمام اين مراحل رو گذرونده باشه مگه اينكه بلد باشه!)
ياد گرفتن اين چيزا كه گفتم واسه كساني كه علاقه دارن لازمه و سعي كنيد بفهميد كه دارين چيكار ميكنيد. Manual هاي همه نرم افزارهايي رو كه نصب ميكنيد يه دور بخونيد... مخصوصا وقتي خود php يا همون IIS رو نصب ميكنيد. همه اي چيزا يه كم قلق دارن كه با تمرين دست آدم مياد... :?
در ضمن اين كارها مال يه نفر user معمولي كه هر روز صبح ايميل چك ميكنه و وبلاگ مينويسه نيست و يه جورايي چند مرحله بالاتره و حرفه اي تره... پس يه مقدار هم سخت تره و در ضمن يه ذره استعداد هم ميخواد ولي خيلي آسونه... خلاصه اينكه يه كم زور بزنين و چند باز خراب كنيد... سوالي هم بود اينجا بنويسيد. 8)
از من به شما نصيحت سعي كنيد اول با اين localhost راه بيوفتين چون بعدا خيلي به سايتتون مسلط خواهيد بود و ميفهميد هر error مال كجاست... دليلي هم نداشت من الان بشينم مثلا از الف مربوط به يه سيستم مثل همين nuke توضيح بدم. چون اينا كه گفتم يه كم واجب تره... :!:

موفق باشيد!!! ;)
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
سلام.
احسان خان شما جاي نوشته هاي قبلي ما رو عوض كردي اين شد كه ماهم نفهميديم اين سوال رو كجا بپرسيم بهتره.بهر حال فكر كنم به اين موضوع مربوط بشه.
و اما سوال من اينه:
آقا اين دوتا تو فايل config.php به چه درد مي خورن يا به اصطلاح كارشون چيه و چه طوري تعريفشون كنم.آخه من اين دوتا رو دست كاري نكردم ولي با اين وجود phpnuke كار مي كنه.
[code:1]$prefix = &#34;nuke&#34;;

$user_prefix = &#34;nuke&#34;;[/code:1]
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اين ميگه كه مثلا اسم table هاي تو چه پيشوندي داره... مثلا واسه اينكه table هاي اين سيستم php-nuke از بقيه متمايز باشه و بتوني راحت تشخيصشون بدي همشون يه كلمه nuke اولشون دارن. مثلا اينجوري: nuke_posts كه table مربوط به مطالب نوشته شده روي سايته...
اگه احيانا خواستي با يه اسم ديگه شروع بشن بايد اين تنظيمات رو عوض كني... ;)

توضيحي كه خودش هم توي فايل داده كمك ميكنه:
[code:1]# $prefix&#58; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Your Database table's prefix

# $user_prefix&#58; Your Users' Database table's prefix &#40;To share it&#41;

[/code:1]
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
من phpnuke رو نصب كردم. ولى وقتى صفحه’ index رو ميارم يه سرى پيغامهاى اين ريختى لابلاى اجزاى صفحه ديده ميشه:
[code:1]

Notice&#58; Constant _youhave already defined in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmllanguagelang-english.php on line 158



Notice&#58; Undefined variable&#58; file in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlindex.php on line 36



Notice&#58; Undefined index&#58; 2 in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlmainfile.php on line 123



Notice&#58; Undefined variable&#58; modpath in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlindex.php on line 49



Notice&#58; Use of undefined constant admin - assumed 'admin' in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlmainfile.php on line 82



Notice&#58; Constant _add already defined in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-NukehtmlmodulesNewslanguagelang-english.php on line 91



Notice&#58; Undefined variable&#58; op in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-NukehtmlmodulesNewsindex.php on line 168



Notice&#58; Undefined variable&#58; new_topic in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-NukehtmlmodulesNewsindex.php on line 171



Notice&#58; Undefined variable&#58; PHP_SELF in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlheader.php on line 15



Notice&#58; Undefined index&#58; 1 in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlmainfile.php on line 401



Notice&#58; Undefined offset&#58; 2 in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlmainfile.php on line 403



Notice&#58; Undefined offset&#58; 1 in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlmainfile.php on line 296



Notice&#58; Undefined index&#58; 2 in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlmainfile.php on line 123



Notice&#58; Undefined variable&#58; PHP_SELF in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlincludesmeta.php on line 15



Notice&#58; Undefined variable&#58; PHP_SELF in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlincludesjavascript.php on line 15





Notice&#58; Undefined variable&#58; op in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlbanners.php on line 323



Notice&#58; Undefined index&#58; 1 in d&#58;inetpubwwwrootbehnamsitePHP-Nukehtmlmainfile.php on line 102

[/code:1]
كسى ميدونه مشكل از كجاست؟
من اين پيغام رو قبلا يه بار گذاشته بودم ولى نتونستم پيداش كنم :rolleyes: .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ديتابيس رو درست ساختي؟! همه چي مرتبه؟ MySQL كار ميكنه!؟
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
آره همه چيز درسته. هم MySQL و هم مفسر php درست كار مىكنن. فقط phpMyAdmin اون اولها كه نصبش كردم يه error اينجورى داد كه البته الان از اون هم خبرى نيست:
[code:1]

The $cfg&#91;'PmaAbsoluteUri'&#93; directive MUST be set in your configuration file!

[/code:1]
و من Database رو براى Php-Nuke با اين phpMyAdmin ساختم. ممكنه ربطى به اون error داشته باشه؟ بايد ايراد تو يكى از تنظيمات باشه؟ نه؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
يه مورد ديگه... فايل config.php رو درست تنظيم كردي؟ چون اين مهمترين فايله ها... تك تك اين خط ها بايد با توجه به تنظيمات خودت پر بشه:
[code:1]$dbhost = &#34;HOSTNAME&#34;;

$dbuname = &#34;USERNAME&#34;;

$dbpass = &#34;PASSWORD&#34;;

$dbname = &#34;NAME&#34;;

$prefix = &#34;PREFIX&#34;;

$user_prefix = &#34;USER_PREFIX&#34;;

$dbtype = &#34;MySQL&#34;;[/code:1]
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
تنظيمات اينطوريه:
[code:1]

$dbhost = &#34;localhost&#34;;

$dbuname = &#34;Behnam&#34;;

$dbpass = &#34;PASSWORD&#34;;

$dbname = &#34;nuke&#34;;

$prefix = &#34;nuke&#34;;

$user_prefix = &#34;nuke&#34;;

$dbtype = &#34;MySQL&#34;;

[/code:1]
مشكلى داره؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من اشكالي توي اين نميبينم. اگه بقيه سايتهات كه با ديتابيس مربوطه درست كار ميكنه و اگه قبلا ديتابيس مربوط به NUKE رو ساختي و با اون فايلشون ساختارش رو درست كردي (حدود 110 تا table بايد داشته باشه) پس من ديگه چيزي به ذهنم نميرسه!! :(
 

PC-Online

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2003
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
با اجازه اساتيد، يه چيزي بگم. :)
من نمي دونم اين چه صيغه اي هست که بعضي از اين برنامه هاي Content Mangement با هر HTTP Serverاي Match نميشن! مثلا من b2 رو که زهير گفته بود، رفتم دانلود کردم و آخرين نسخه PHP و نسخه 4.0.10 gamma ماي اس کيو ال رو هم گرفتم. البته اين نسخه هنوز Stable نيست. به هر حال b2 رو فرض مثال سوار کردم و Configureاش هم کردم، ولي موقع اجرا روي متغيري تو فايل Functionاي که include ميشه، Note ميده يا همون Warning خودمون! بعد از کلي کلنجار رفتم تو فورومهاي Micheal v (نويسنده اين برنامه) و ديدم تاپيکي در مورد مشکلات IE و IIS دارند، در اون تاپيکها چيزي دستگيرم نشد و بعد يه PM به اين آقاهه زدم و ايشون در جواب نوشت، با آپاچي تست بگير و IIS و Cofigurationهاي جديد PHP 4 من رو مجبور به اصلاح و تعاريف ضمني متغيرها کرده!

حالا من آپاچي رو مي خوام برم بدانلودم، شما هم اگه از اين HTTP Server مايکروسافت استفاده مي کني، يه تغيير فاز بده ببين جواب مي گيري يا نه. همونطور که احسان گفت تو پيکربندي مشکلي ديده نميشه!
مخلصم.
 

PC-Online

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2003
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
آقا تا يادم نرفته!
احسان جان فکر نمي کني اين خطاي Undefined Variables از register_globals، آب بخوره!
تو فايل پيکربندي PHP يعني php.ini تو root شاخه ويندوز:
[code:1]register_globals = on[/code:1]
بشه، متغيرهاي فرم و ... رو بدون توابع Built-in استفاده مي کني.

مخلصم.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
درست ميگي... ممنون.
تنظيم كردن اين php.ini زياد آسون نيست. منم زياد ازش سر در نميارم و هر دفعه به يه جاش يه سيخي ميزنم تا كار كنه. الان هم با هيچ سيستمي روي كامپيوترم مشكلي ندارم. كسي ميخواد فايل من رو به عنوان نمونه داشته باشه!؟ البته تنظيمات بعضي قسمتهاش شخصيه ها... مثلا محل خود php كه معمولا c:php هست...
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
راستي توي اين b2 چه ايرادي ازت ميگيره و چه پيغامي ميده!؟
 

PC-Online

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2003
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام مجدد. حالا با اينكه b2 با Title اينجا نمي خونه ولي به هر حال مطرح مي كنم.
احسان جان طبق دستوراتي كه تو Manual اش هست، برنامه رو نصب و بعدش هم فايلهاي لازم رو Configure مي كنم و نهايتا فايل b2install.php رو هم اجرا مي كنم تا Database و Tableها ساخته بشه. تا اينجاش هيچ مشكلي نيست و عمليات نصب با موفقيت تموم مي شه. حالا كه مي خوام از طريق فايل b2login.php وارد سيستم بشم، بعد از وارد كردن Username و Pass صفحه دوباره Reload ميشه و عملا Log-inاي انجام نميشه. اما تا اينجا يه كوكي مي سازه و name/value pairها رو توش مي نويسه! بعد پنجره رو كه مي بندم و دوباره باز مي كنم خودش Log-in مي كنه! احتمالا Expire اون كوكي مدت دار هست ولي عجيبه كه اينجوري وارد سيستم ميشه ولي از طريق فرم نه!
تازه تو قسمت مديريت چند تا Notice مي ده مربوط به يه متغير كه تو فايل تابعي كه به صفحه اصلي Include ميشه ذكر شده و ميگه اين يارو متغيره Undefined هست. حالا من هر كاري بود كردم درست نشد.(Header كوكيها رو عوض كردم، register_globals رو روشن كردم و ...)

در ضمن احسان جون من براي Root اين MySQL پسورد نمي تونم بذارم و آخرش Access Denied مي ده! مجبورم همش بدون Pass كار كنم. اين ديگه چه صيغه ايه!؟
البته من تو ويندوز XP با پسورد ادمين هم كانكت شدم ولي نمي تونم تو MySQL، كاربر تعريف كنم. اينم دستوراتي كه مي زنم.
[code:1]mysqladmin -u root password &#34;nima&#34;

mysqladmin -u root reload

mysqladmin -u root -p status[/code:1]
تو خط آخر كه Pass رو مي زنم Access Denied ميده! ولي تو مرحله اول و دوم از اين خبرا نيست! يعني خطايي نميده.

آقا اگه جواب اين سوالها رو مي دونيد اطلاع بديد و خانواده اي رو از نگروني نجات بديد! :)
 

morteza676

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
3,645
لایک‌ها
336
محل سکونت
گرگان
آقا تا يادم نرفته!
احسان جان فکر نمي کني اين خطاي Undefined Variables از register_globals، آب بخوره!
تو فايل پيکربندي PHP يعني php.ini تو root شاخه ويندوز:
[code:1]register_globals = on[/code:1]
بشه، متغيرهاي فرم و ... رو بدون توابع Built-in استفاده مي کني.

مخلصم.
سلام. خواهش.اینی که شما میگید رو نمیدونم. ولی هندسفری که اچ تی سی وان زمانی که معرفی شد همینی بود که رو گوشی من. ولی اکثرا هندسفریهای سری وان ایکس رو روش گذاشتن که کیفیتها خیلی فرق میکنن

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
 

morteza676

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
3,645
لایک‌ها
336
محل سکونت
گرگان
آقا تا يادم نرفته!
احسان جان فکر نمي کني اين خطاي Undefined Variables از register_globals، آب بخوره!
تو فايل پيکربندي PHP يعني php.ini تو root شاخه ويندوز:
[code:1]register_globals = on[/code:1]
بشه، متغيرهاي فرم و ... رو بدون توابع Built-in استفاده مي کني.

مخلصم.
سلام. خواهش. این مدلی که شما میگی تا حالا ندیدم.
ولی این مدلی که تو عکس میبینین و رو گوشیم هست همون مدلی هست که وان باهاش معرفی شد. تو تمام سایتهای خارجی با همین مدل معرفی کردند. ولی اکثرا با هندسفری وان ایکس دیگه این گوشیرو بیرون میدن و میفروشن که کیفیتاشون خیلی با هم فرق میکنه

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
 

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
17 می 2011
نوشته‌ها
6,034
لایک‌ها
2,818
سن
28
محل سکونت
Teh-Run
توضیحات خوبی بود
مرسی احسان
 
بالا