• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصفه کاره؟

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
تو دانشکده زبان c رو از روی کتاب جعفرنژاد تا اخر فایلا درس دادن حالا سوالم اینه که بقیشو تو واحد دیگه ای درس میدن یا باید خودم بخونم:(
اخه هنوز وقفه ها صفها و خیلی چیزای مهم دیگه مونده

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
تو بیشتر واحد های دانشگاهی تا همین جا درس می دن هر چند منبع وزارت علوم برای درس برنامهس ازی پیشرفته کتاب C++ How to Program هست فکر کنم تا اخر فصل 12 یا شاید هم اخر فصل 9 ولی در هر حال صف ها وقفه و ... مربوط به سایر واحد های درسی مثلا صف ها به طور کامل جز سر فصل های ساختمان داده ها هست و وقفه ها جز سر فصل هر زبان ماشین البته به زبان اسمبلی

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
ارش عزیز دستت درد نکنه که همیشه این بخشو میگردونی و کمک بزرگی برای همه بچه ها هستی

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تو دانشکده زبان c رو از روی کتاب جعفرنژاد تا اخر فایلا درس دادن حالا سوالم اینه که بقیشو تو واحد دیگه ای درس میدن یا باید خودم بخونم:(
اخه هنوز وقفه ها صفها و خیلی چیزای مهم دیگه مونده

به اين كه عاليه
به ما همين رو هم درس ندادن
اما وقفه ها رو من اين ترم فارسي سازي DOS با هاش داشتم (درس چند زبان سازي محيط هاي كامپيوتري)

مابقي هم: [اي بابا || shift ].

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
من هری چی بلدم رو مدیون فروم های مثل اینجا می دونم برای همین دوست دارم همون طوری که بقیه اطلاعاتشون رو با من به اشتراک گذاشتن منم اطلاعات ناچیزم رو اگه بتونه به کسی کمک کنه به شیر کنم

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
متين فرموديد آقا آرش ، شما لطف داشته و داريد
-
خوب ميشد شمه اي از اين دنياي مجازي علمي در دانشگاه ها يمان هم بود ، البته بعضي جا ها هست و قابل تحسين هم هست

saalek110

Registered User
لایک‌ها
1
من هم هر چی یاد رفتم از فرومها یاد گرفتم و دوست دارم کمی از آن را جبران کنم.
از آقا آرش هم ممنونم که دو ساله دارم ازش چیز یاد می گیرم. اگر افرادی مثل آرش و بقیه بچه های گفتمان ( IMEI - کریم مدوزا و بقیه) نبودند من هیچی الان بلد نبودم. در پرشین تولز این روند ادامه پیدا کرد.

بالا