• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات خنده دار عوام درباره نگهداری گربه

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تو این مدت که بیانکو رو نگهداری میکنم و در کنار هم زندگی راحتو شیرینی میگذرونیم هرکسی از دوروبریام میشنوه گربه دارم تعجب میکنه و یه ایراد خنده دار میگیره و جالب اینجاست که بسیار بر این باوراش مصره ! :lol:

گربه با اجنه در ارتباطه ببین چشماشو چجور برق میزنه !! :blink: گوشای تیزشو ببین !
گربه ها کثیفن سگ بهتره ! (بابا به خدا گربه تمیزترین حیوونه :( در حالیکه این سگه که نمیتونه خودشو تمیز کنه و کثیفکاریشو رو زمین میکنه و بیماری هم بیشتر مبتلا میشه)
گربه لوسه :blink::lol: (گربه صبورترین و بی آزارترین حیوون خونگیه روزی هزاربار بیا رو میبوسم:happy:)
بین این همه حیوون رفتی گربه گرفتی ! :jealous: (پـَ نـَ پـَ برم خرس پاندا بگیرم:stun:)
سگ خوبه ! گرگم خوبه !!! :upsided: (باور کنید جدی میگفت و براش استدلالات قوی داشت!!:lol:)
حالا چرا رفتی گربه محلی گرفتی حداقل میرفتی پرشین میگرفتی آخه کلاس داره ! :glasses: (والا من با قیافه همین محلیاش بیشتر حال میکنم)
موی گربه ها بره تو گلوت میمیری :stun::blink:
گربه ها شبا خطرناک میشن :( (چطور دلت میاد بیا هرشب تو بغلم میخوابه !)

خلاصه این عوامم چه فکرای خنده داری نسبت به چیزی که نمیشنانش دارن :cool:

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
تو این مدت که بیانکو رو نگهداری میکنم و در کنار هم زندگی راحتو شیرینی میگذرونیم هرکسی از دوروبریام میشنوه یه ایراد خنده دار میگیره

دوست عزیز سعی کن تو زندگی مشترکتون دیگرانو دخالت ندی و اصلآ به حرف مردم اهمیت ندی , وسه خودتون زندگی کنید و در کنار هم خوش باشید , گور بابای حرف مردم و ایراداشون...زن و شوهر اگه بخوان وسه حرف مردم زندگی کنن و به ایرادای اونا توجه کنن که زندگیشون جز تنش و تلخی چیزی نخواهد داشت امیدوارم که تا آخر عمرتون در کنار هم زندگی راحتو و شیرینی داشته باشید

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز سعی کن تو زندگی مشترکتون دیگرانو دخالت ندی و اصلآ به حرف مردم اهمیت ندی , وسه خودتون زندگی کنید و در کنار هم خوش باشید , گور بابای حرف مردم و ایراداشون...زن و شوهر اگه بخوان وسه حرف مردم زندگی کنن و به ایرادای اونا توجه کنن که زندگیشون جز تنش و تلخی چیزی نخواهد داشت امیدوارم که تا آخر عمرتون در کنار هم زندگی راحتو و شیرینی داشته باشید
آقا اشتباه نکن بیا گربمه زنم نیست :D به هرحال مردمم یه حرفایی میزنن که آدم شاخ درمیاره :wacko:

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
بیا رو ول نمیکنی تو:دی
بنده خدا چنتا بچه کرد؟(بی ادبی که فحش میدی بهم:دی منظورم زاییدن)
آخه از قیافه افتاد

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بیا رو ول نمیکنی تو:دی
بنده خدا چنتا بچه کرد؟(بی ادبی که فحش میدی بهم:دی منظورم زاییدن)
آخه از قیافه افتاد

رسول چیزیو درست نمیدونی نظر نده ! بیا نره کاملاً هم سالمو سرحاله ;)

آره زیاد خرافه در موردش هست یکی که جدیدا شنیدم این بود که گربه نازا می کنه که من کلی خندیدم

واقعاً خنده داره :lol: و البته تأسفم باید خورد به خاطر درک پایین این ملت از حیوونی که مرتب میبیننشو هنوز هیچ شناختی ازش ندارن و ... :eek:

اینا خرافاته، توکسوپلاسموز که خرافات نیست! ;)

خب با رعایت بهداشت که این مسائل پیش نمیاد
من گربمو "نگهداری" میکنم :thumbsup:

xms

Registered User
لایک‌ها
387
وقتی بیماری سارس گرفتی بهت میگم:D

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
قدیما میگفتن روی گربه آب بریزی پوستت نمیدونم چی چی میشه و تاول میزنه و این حرفا ! البته شاید اگه گربه مریض باشه و از 10 سانتی آب بریزی و برای خشک کردن خودش رو تکون بده ، این مشکل برای آدم پیش بیاد ولی طرف میگفت از 10 متری هم با تفنگ آب پاش آب نریز بهش ! :دی

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
وقتی بیماری سارس گرفتی بهت میگم:D
بیا داره تو مونیتور چنگ میزنه معلومه از کامنتت متنفره :D
بی شوخی عزیز من گربه ها هم مثل آدم ممکنه بیمار بشن و اگر بیماری داشته باشن که عوارضشو نشون میده اگر نداشته باشن که دیگه معنی نداره بیماری تولید کنن ! ضمناً گربه ها انصافاً خیلی خودشونو تمیز میکنن فقط کافیه یه جای ساکت بشینن و به جای استراحت دوساعت فقط خودشونو دوستاشونو (از جمله من:lol:) بلیسن :rolleyes:

قدیما میگفتن روی گربه آب بریزی پوستت نمیدونم چی چی میشه و تاول میزنه و این حرفا ! البته شاید اگه گربه مریض باشه و از 10 سانتی آب بریزی و برای خشک کردن خودش رو تکون بده ، این مشکل برای آدم پیش بیاد ولی طرف میگفت از 10 متری هم با تفنگ آب پاش آب نریز بهش ! :دی
جالب بود
تو رو خدا حرفو :wacko::lol:

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
من فقط تو يه كتاب خونده بودم موي گربه ممكنه باعث ناباروري مخصوصا در خانم ها بشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
حرفه مردمو ول کن خیلی چرت میگن !
خاله من 10 ساله گربه دارن هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتن
جالبه مردمه ما حرفای چرتشونو بعضی وقتا از جنبه پزشکی و علمی هم میگن !

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
منم گربه خیلییییییییییییی دوست دارم ولی خونواد نمی زارن:(
چند وقتی داشتم ولی بردن گم و گورش کردن :wacko:
هرکس از فامیل می یومد خونمون می گفت موی گربه بر تو رودت فلان می شی
فلان مریضی می گیری
دوستم چندین سال توی خونشون گربه دارن ..... اول 2 تا بودن که الان زیاد شدن....... همیشه هم توی خونشون راه می رن و هیچ مشکلی نداشتن
ولی الان خرگوشی دارم :D ..... اما خرگوش کجا و گربه کجا :(

آره زیاد خرافه در موردش هست یکی که جدیدا شنیدم این بود که گربه نازا می کنه که من کلی خندیدم

اره زیاد این کار و می کنن
تو این سایتای خرید و فروش حیوون های خونگی که نگاه می کردم می دیدم نوشته گربه بدبخت و نازاش :(....... خوب اونم دل دار توی بی رحم به خاطر دل خودت با این حیوون این کار و می کنی :mad: ( منظورم با استارتر نبود با اونایی که این کار و می کنند :D )

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
نظرتون در مورد نگه داری خوکچه هندی چیه ؟

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
من فقط تو يه كتاب خونده بودم موي گربه ممكنه باعث ناباروري مخصوصا در خانم ها بشه
منم همچین چیزی رو خوندم. (البته فکر کنم باعث سقط جنین میشه)
مطمئنی؟ من اینو یه جور دیگه شنیدم. اینکه آب روی پوست گربه بریزه، پوست خود گربه تاول می‌زنه.
تو این سایتای خرید و فروش حیوون های خونگی که نگاه می کردم می دیدم نوشته گربه بدبخت و نازاش :(....... خوب اونم دل دار توی بی رحم به خاطر دل خودت با این حیوون این کار و می کنی :mad: ( منظورم با استارتر نبود با اونایی که این کار و می کنند :D )
می‌خوای هر 6 ماه 3-4 تا بچه برات بیاره؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
قبلا هم چنین تاپیکی بود و من اینا رو نوشته بودم:

- مساله گربه و ناباروری خانم ها اصلا معتبر نیست و در حد حرف های عوامانه است، چون اصلا تحقیق پشتش نیست (خودتون اینترنت رو سرچ کنید و سایت هایی که همچین چیزی رو نوشتند ببینید چند تا هستند و چه سایت هاییند)!

- مساله توکسوپلاسموز مساله خطرناکیه، ولی این بیماری برای فرد عادی خطری نداره و مربوط به خانم های باردار میشه. یعنی حتی الامکان یه خانم باردار نباید با مدفوع گربه مبتلا به توکسوپلاسموز در تماس باشه.

- یه مساله نگران کننده و واقعی در مورد گربه اینه که موهاش خیلی راحت از بدنش کنده میشن و برای بیمارهایی که آسم دارند تماس با موهای گربه ممکنه باعث تشدید آسم شون بشه. بنابراین توصیه میشه که در خونه ای که بیمار مبتلا به آسم هست گربه خانگی نباشه.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
منم همچین چیزی رو خوندم. (البته فکر کنم باعث سقط جنین میشه)

دقیقا احتمال باروری خارج از رحم رو دو برابر می کنه

احتمال انزجار واژن بعد از فارغ شدن رو زیاد می کنه

باعث تلخی ترشحات هم می شه

بالا