• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات خنده دار عوام درباره نگهداری گربه

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
تو این مدت که بیانکو رو نگهداری میکنم و در کنار هم زندگی راحتو شیرینی میگذرونیم هرکسی از دوروبریام میشنوه گربه دارم تعجب میکنه و یه ایراد خنده دار میگیره و جالب اینجاست که بسیار بر این باوراش مصره ! :lol:

گربه با اجنه در ارتباطه ببین چشماشو چجور برق میزنه !! :blink: گوشای تیزشو ببین !
گربه ها کثیفن سگ بهتره ! (بابا به خدا گربه تمیزترین حیوونه :( در حالیکه این سگه که نمیتونه خودشو تمیز کنه و کثیفکاریشو رو زمین میکنه و بیماری هم بیشتر مبتلا میشه)
گربه لوسه :blink::lol: (گربه صبورترین و بی آزارترین حیوون خونگیه روزی هزاربار بیا رو میبوسم:happy:)
بین این همه حیوون رفتی گربه گرفتی ! :jealous: (پـَ نـَ پـَ برم خرس پاندا بگیرم:stun:)
سگ خوبه ! گرگم خوبه !!! :upsided: (باور کنید جدی میگفت و براش استدلالات قوی داشت!!:lol:)
حالا چرا رفتی گربه محلی گرفتی حداقل میرفتی پرشین میگرفتی آخه کلاس داره ! :glasses: (والا من با قیافه همین محلیاش بیشتر حال میکنم)
موی گربه ها بره تو گلوت میمیری :stun::blink:
گربه ها شبا خطرناک میشن :( (چطور دلت میاد بیا هرشب تو بغلم میخوابه !)

خلاصه این عوامم چه فکرای خنده داری نسبت به چیزی که نمیشنانش دارن :cool:
امیدوارم به پای هم پیر بشید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
میگن : اگه گر به ای در منزلی بچه به دنیا بیاره ؛شانس و اقبال و برکت برای صاحب خانه به دنبال داره

خوردن باقيمانده غذاي گربه(دم دهني) مستحبه و حتی باعث افزایش حافظه میشه ؟؟؟!!!!

تعبیر خواب:

گربه

اگر بعد از صبح در خواب گربه دید تعبیرش بیماری است
ابن‌سیرین می‌گوید: دیدن گربه در خواب دلیل بر مردی مفسد و دزد است، اگر ببیند که گربه‌ایی در خانه او آمد تعبیرش آمدن دزدی به آنجا است و اگر ببیند که گربه در خانه وی چیزی را می‌خورد تعبیرش آن است که دزد از آنجا چیزی را ببرد اگر آن گربه را کشت و پوست آن را کند مال دزدیده شده را باز پس می‌گیرد. اگر بعد از صبح در خواب گربه دید تعبیرش بیماری است. امام صادق (علیه ‌السلام) در این باب می‌فرمایند: دیدن گربه در خواب بر پنج وجه است: دزد – غماز – بیماری – زنی با اخلاق نیکو – جنگ و خصومت.

گربه با اجنه در ارتباطه ببین چشماشو چجور برق میزنه !! گوشای تیزشو ببین !
علت اين امر در واقع به عادات شبانگاهي شکار و تهیه غذا اين حيوان برمي‌گردد
=============
سند ومنبع فوق علمی

Last edited:

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز سعی کن تو زندگی مشترکتون دیگرانو دخالت ندی و اصلآ به حرف مردم اهمیت ندی , وسه خودتون زندگی کنید و در کنار هم خوش باشید , گور بابای حرف مردم و ایراداشون...زن و شوهر اگه بخوان وسه حرف مردم زندگی کنن و به ایرادای اونا توجه کنن که زندگیشون جز تنش و تلخی چیزی نخواهد داشت امیدوارم که تا آخر عمرتون در کنار هم زندگی راحتو و شیرینی داشته باشید

توجه كردي شما خيلي با نمكيا

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
گربه حیوون خوبیه...به شرطی که بهش برسی
از آدم بهتره!

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
دقیقا احتمال باروری خارج از رحم رو دو برابر می کنه

احتمال انزجار واژن بعد از فارغ شدن رو زیاد می کنه

باعث تلخی ترشحات هم می شه
دکتر منم شبا دیر میخوابم و صبح ها دیر بیدارم میشم یه نسخه بپیچ برام.

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
انسانهای شهوتران و پست دیگه چیکار مونده با دنیا و این حیوانات زبون بسته کنن ؟ فکر میکنید همین اسیر کردن گربه ها و عقیم کردنشون و تنبیه کردنشون و گرسنه نگه داشتنشون گناه بزرگی نیست ؟؟؟
تو اسلام هم به غیر از احکام مسخره پاکی نجسیشو موی گربه و این اراجیفش آموزه های خوبی درباره احترام به حقوق حیوانات گفته شده ولی کو گوش شنوا انسان مدام برای خودش قانون وضع میکنه تا خودشو توجیه کنه ولی همون قوانین ناقصو ناکاملی که خودش بهش رضایت داده رو هم عمل نمیکنه حالا چه در قالب دین چه در قالب ادب و تربیت جامعه و ... انسان واقعاً خودخواه ترین و بیرحمترین موجود دنیاس که فقط تباهی به بار میاره
درباره گربه ها همین بس که خیلی از ادما میگن گربه حیوون لوسیه ! کافیه چند روز بهش غذا ندی!!!!! تا ولت کنه بره آخه احمق پست ! حیوون بیزبون رو گرسنگی بدی و شکنجش کنی دیوانس برای اینکه بهش نگی لوس بمونه پیشت از گرسنگی بمیره ؟!
من در عجبم از سطح وجدان این بشر
من گربه هامو آزاد گذاشتم هم میگذارم بیان تو واحد هم تو باغ هم تو خیابون هروقت که بخوان ... تا اسیر و ناتوان و محتاج صاحبشون تا ابد نشن
ولی در عین حال هر وقتی کوچکترین درخواست غذایی کردن بهشون میدم تا بدونن دوستشون دارم و حیوونای دوست داشتنی هستن
من هیچ حیوونی رو باعاطفه تر از گربه ها ندیدم لااقل از انسانها خیلی برتر هستن

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
انسانهای شهوتران و پست دیگه چیکار مونده با دنیا و این حیوانات زبون بسته کنن ؟ فکر میکنید همین اسیر کردن گربه ها و عقیم کردنشون و تنبیه کردنشون و گرسنه نگه داشتنشون گناه بزرگی نیست ؟؟؟
تو اسلام هم به غیر از احکام مسخره پاکی نجسیشو موی گربه و این اراجیفش آموزه های خوبی درباره احترام به حقوق حیوانات گفته شده ولی کو گوش شنوا انسان مدام برای خودش قانون وضع میکنه تا خودشو توجیه کنه ولی همون قوانین ناقصو ناکاملی که خودش بهش رضایت داده رو هم عمل نمیکنه حالا چه در قالب دین چه در قالب ادب و تربیت جامعه و ... انسان واقعاً خودخواه ترین و بیرحمترین موجود دنیاس که فقط تباهی به بار میاره
درباره گربه ها همین بس که خیلی از ادما میگن گربه حیوون لوسیه ! کافیه چند روز بهش غذا ندی!!!!! تا ولت کنه بره آخه احمق پست ! حیوون بیزبون رو گرسنگی بدی و شکنجش کنی دیوانس برای اینکه بهش نگی لوس بمونه پیشت از گرسنگی بمیره ؟!
من در عجبم از سطح وجدان این بشر
من گربه هامو آزاد گذاشتم هم میگذارم بیان تو واحد هم تو باغ هم تو خیابون هروقت که بخوان ... تا اسیر و ناتوان و محتاج صاحبشون تا ابد نشن
ولی در عین حال هر وقتی کوچکترین درخواست غذایی کردن بهشون میدم تا بدونن دوستشون دارم و حیوونای دوست داشتنی هستن
من هیچ حیوونی رو باعاطفه تر از گربه ها ندیدم لااقل از انسانها خیلی برتر هستن

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
گربه خیلی دوز دارم
4yajuyo.gif

چند روز پیش تو خیابون می رفتم یه گربه رفت زیر یه ماشین؛ خعلی دلم براش سوخت
156fs428254.gif

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
توی یه مستند شبکه نشنال جیوگرافی ، گفت که گربه های خانگی میتونن به یه قاتل تبدیل بشن و رفتارشون مانند گربه های وحشی تو جنگل بشه

danyal.parsa

Registered User
لایک‌ها
3
تو این مدت که بیانکو رو نگهداری میکنم و در کنار هم زندگی راحتو شیرینی میگذرونیم هرکسی از دوروبریام میشنوه گربه دارم تعجب میکنه و یه ایراد خنده دار میگیره و جالب اینجاست که بسیار بر این باوراش مصره ! :lol:

گربه با اجنه در ارتباطه ببین چشماشو چجور برق میزنه !! :blink: گوشای تیزشو ببین !
گربه ها کثیفن سگ بهتره ! (بابا به خدا گربه تمیزترین حیوونه :( در حالیکه این سگه که نمیتونه خودشو تمیز کنه و کثیفکاریشو رو زمین میکنه و بیماری هم بیشتر مبتلا میشه)
گربه لوسه :blink::lol: (گربه صبورترین و بی آزارترین حیوون خونگیه روزی هزاربار بیا رو میبوسم:happy:)
بین این همه حیوون رفتی گربه گرفتی ! :jealous: (پـَ نـَ پـَ برم خرس پاندا بگیرم:stun:)
سگ خوبه ! گرگم خوبه !!! :upsided: (باور کنید جدی میگفت و براش استدلالات قوی داشت!!:lol:)
حالا چرا رفتی گربه محلی گرفتی حداقل میرفتی پرشین میگرفتی آخه کلاس داره ! :glasses: (والا من با قیافه همین محلیاش بیشتر حال میکنم)
موی گربه ها بره تو گلوت میمیری :stun::blink:
گربه ها شبا خطرناک میشن :( (چطور دلت میاد بیا هرشب تو بغلم میخوابه !)

خلاصه این عوامم چه فکرای خنده داری نسبت به چیزی که نمیشنانش دارن :cool:

دوست عزیز و خوبم که عاشق حیوانات هستید.بنده هم حیوانات را بسیار دوست دارم و مخصوصا گربه:blush:
اما باید بگویم با یکسری مطالعات بر روی اجنه و شیاطین متوجه خواهی شد که اینکه گربه قالبی است برای ظهور جن وشیطان سخن درستی است اما این قضیه نمیتواند برای انسان ازاری داشته باشد
و البته گربه از سگ تمیزتره و حتی مدفوعش را هم که همان بیماری خطرناک توکسوپلاسموز را منتقل میکند دفن میکند و بر روی ان خاک میریزد
و به راستی چه کسی به گربه اموخته که مدفوعش الودگی شدیدی دارد و او باید مدفوعش را دفن کند؟
و نیز موهای گربه قابلیت زیادی دارد برای جذب میکروب و باکتری و به ذات الودگی دارد
درکل موفق باشید

mousey

Registered User
لایک‌ها
27
سلام حدود یه ماهی هست یه گربه تو باغچه خونمون 5 تا بچه دنیا اورده که هنوز هم اینجا زندگی می کنن . تنها کاری که از دستم بر می اومده اینکه جای خابشون رو درست کردم یعنی بردم کنار دیوار که کمتر اذیت بشن و یه ظرف آب هم گذاشتم اونجا . ولی هر وقت می رم تو حیاط ازم می ترسن و غایم می شن ،
میخوام بدونم راهی داره که باهاشون دوست بشم و ازم نترسن ؟

ehsan.h

Registered User
لایک‌ها
6
اتفاقا لوس بودن گربه ها خوبه

بالا