siavash.parsa
Registered User
- نوشتهها
- 57
- لایکها
- 9
اینجا به گربه ها هم انگ غربزدگی میزنن!
امیدوارم به پای هم پیر بشیدتو این مدت که بیانکو رو نگهداری میکنم و در کنار هم زندگی راحتو شیرینی میگذرونیم هرکسی از دوروبریام میشنوه گربه دارم تعجب میکنه و یه ایراد خنده دار میگیره و جالب اینجاست که بسیار بر این باوراش مصره ! :lol:
گربه با اجنه در ارتباطه ببین چشماشو چجور برق میزنه !! :blink: گوشای تیزشو ببین !
گربه ها کثیفن سگ بهتره ! (بابا به خدا گربه تمیزترین حیوونه در حالیکه این سگه که نمیتونه خودشو تمیز کنه و کثیفکاریشو رو زمین میکنه و بیماری هم بیشتر مبتلا میشه)
گربه لوسه :blink::lol: (گربه صبورترین و بی آزارترین حیوون خونگیه روزی هزاربار بیا رو میبوسم:happy
بین این همه حیوون رفتی گربه گرفتی ! :jealous: (پـَ نـَ پـَ برم خرس پاندا بگیرم:stun
سگ خوبه ! گرگم خوبه !!! :upsided: (باور کنید جدی میگفت و براش استدلالات قوی داشت!!:lol
حالا چرا رفتی گربه محلی گرفتی حداقل میرفتی پرشین میگرفتی آخه کلاس داره ! :glasses: (والا من با قیافه همین محلیاش بیشتر حال میکنم)
موی گربه ها بره تو گلوت میمیری :stun::blink:
گربه ها شبا خطرناک میشن (چطور دلت میاد بیا هرشب تو بغلم میخوابه !)
خلاصه این عوامم چه فکرای خنده داری نسبت به چیزی که نمیشنانش دارن
نظرات خنده دار عوام درباره نگهداری گربه
ولی از قیافش پیداس اون اصلا با شما حال نمی کنه :دی.....
این رو از پشت سطل آشغال کیلیسا پیدا کردی؟
علت اين امر در واقع به عادات شبانگاهي شکار و تهیه غذا اين حيوان برميگرددگربه با اجنه در ارتباطه ببین چشماشو چجور برق میزنه !! گوشای تیزشو ببین !
دوست عزیز سعی کن تو زندگی مشترکتون دیگرانو دخالت ندی و اصلآ به حرف مردم اهمیت ندی , وسه خودتون زندگی کنید و در کنار هم خوش باشید , گور بابای حرف مردم و ایراداشون...زن و شوهر اگه بخوان وسه حرف مردم زندگی کنن و به ایرادای اونا توجه کنن که زندگیشون جز تنش و تلخی چیزی نخواهد داشت امیدوارم که تا آخر عمرتون در کنار هم زندگی راحتو و شیرینی داشته باشید
دکتر منم شبا دیر میخوابم و صبح ها دیر بیدارم میشم یه نسخه بپیچ برام.دقیقا احتمال باروری خارج از رحم رو دو برابر می کنه
احتمال انزجار واژن بعد از فارغ شدن رو زیاد می کنه
باعث تلخی ترشحات هم می شه
دکتر منم شبا دیر میخوابم و صبح ها دیر بیدارم میشم یه نسخه بپیچ برام.
توی یه مستند شبکه نشنال جیوگرافی ، گفت که گربه های خانگی میتونن به یه قاتل تبدیل بشن و رفتارشون مانند گربه های وحشی تو جنگل بشه
توی یه مستند شبکه نشنال جیوگرافی ، گفت که گربه های خانگی میتونن به یه قاتل تبدیل بشن و رفتارشون مانند گربه های وحشی تو جنگل بشه
تو این مدت که بیانکو رو نگهداری میکنم و در کنار هم زندگی راحتو شیرینی میگذرونیم هرکسی از دوروبریام میشنوه گربه دارم تعجب میکنه و یه ایراد خنده دار میگیره و جالب اینجاست که بسیار بر این باوراش مصره ! :lol:
گربه با اجنه در ارتباطه ببین چشماشو چجور برق میزنه !! :blink: گوشای تیزشو ببین !
گربه ها کثیفن سگ بهتره ! (بابا به خدا گربه تمیزترین حیوونه در حالیکه این سگه که نمیتونه خودشو تمیز کنه و کثیفکاریشو رو زمین میکنه و بیماری هم بیشتر مبتلا میشه)
گربه لوسه :blink::lol: (گربه صبورترین و بی آزارترین حیوون خونگیه روزی هزاربار بیا رو میبوسم:happy
بین این همه حیوون رفتی گربه گرفتی ! :jealous: (پـَ نـَ پـَ برم خرس پاندا بگیرم:stun
سگ خوبه ! گرگم خوبه !!! :upsided: (باور کنید جدی میگفت و براش استدلالات قوی داشت!!:lol
حالا چرا رفتی گربه محلی گرفتی حداقل میرفتی پرشین میگرفتی آخه کلاس داره ! :glasses: (والا من با قیافه همین محلیاش بیشتر حال میکنم)
موی گربه ها بره تو گلوت میمیری :stun::blink:
گربه ها شبا خطرناک میشن (چطور دلت میاد بیا هرشب تو بغلم میخوابه !)
خلاصه این عوامم چه فکرای خنده داری نسبت به چیزی که نمیشنانش دارن
برید مستند قاتلین بالفطره رو ببینید تا متوجه بشید....