david_sh
Registered User
- نوشتهها
- 334
- لایکها
- 5
خدا خیرش بدهبه نقل از mdibmehr2 :آقا امین همیشه مارو شرمنده می کنن...
خوب خوشکلی آخه خشکل بودن که دلیل نمیخوادبه نقل از mdibmehr2 :sascovach جان شما سوال منو جواب بده...
به نقل از persian-earning :ولی در کل من با نظرsascovach موافقم و به نظر باید در آمد اینترنتی به ساب فروم های بیشتر و تخصصی تری تقسیم بشه!!!!
1-هایپ
2- اتوسرف و دوبلر و لیستر
3- تبلیغات
4- پرداخت آنلاین
البته این لیست بازم کار داره و من به عنوان نمونه عرض کردم!!!
با اجازه جناب پرشین ارنینگ .به نقل از sascovach :خوب خوشکلی آخه خشکل بودن که دلیل نمیخواد![]()
من چشم بصیرت دارمبه نقل از mdibmehr2 :با اجازه جناب پرشین ارنینگ .
عکسمو کجا دیدی sascovach ؟
دوستان انگار کم کم دارن طرز تاپیک زدن رو یاد می گیرن..
![]()
![]()
ای بابا چی بگم من به تو؟؟/به نقل از sascovach :من چشم بصیرت دارم![]()
باقربه نقل از mdibmehr2 :ای بابا چی بگم من به تو؟؟/
اسمتو بگو از اسم صدات کنیم...
راستی می گم رفیق انگار تاثیر داشته این بن کردنا...
نه ؟؟؟ :lol:
نگاه کن دوست عزیز، اولا من هیچ کس دشمنی ندارم و یادم نمیاد الکی از کسی ایراد گرفته باشم و بنده هم ادعای مدیریت نکردم که بخوام جام را با امین عوض کنم!!!به نقل از mdibmehr2 :همیشه به جاش من شوخی هم می کنم... به نظر من شما تاپیکی نزنید که قفل شه... یه بار دیگه تاپیکتون قفل شه برای دومین بار خلاف کردی و 7 روز بن خواهید شد. من پستم چرت نبود یه شوخیه کوچیک بود.
به نظر من جای امین باید با شما عوض شه که از همه ایراد میگیرید.
اگه پستم ناراحتت کرده ببخشید دیگه تکرار نمیشه.
اسمم محمد مهدیه
![]()
![]()
:blink: :blink:به نقل از egoldiran.biz :من یک سوال دارم دیدم جایی بهتر از اینجا برای پرسیدن نیست
می شه که یک تاپیک در قسمت ویژه کاربران عمومی بزنم و این 2 تا سایتی که در امضای من هست رو به صورت کامل در موردشون توضویح بدم
البته با لینک رفرال
به نقل از navdl ::blink: :blink:
فکر کنم مدیرا به امضات گیر بدن!! نصف صفحه رو گرفته!!![]()
چرا خوب بنر سایتا رو نمیزاری؟؟؟
چه جالب بالاخره یکی ایده منو اجراییش کرد!! یه زمانی می خواستم هایپ لیستر بزنم + فروم که به ازای هر پست به کاربرا 0.01$ بده ولی به دلایلی نشد.