من اکسپریا پی رو انتخاب کردم و خریدم الان چند ماهه دستمه.
متوجه منظور دوستان از "دکمه های لمسی ضعیف" نشدم.اگه منظورتون نوار نئونی پایین هست که به نظرم خیلی زیباست.به خصوص تو نور کم.تمام سایت های نقد و بررسی از زیبایی سری NXT سونی تعریف کردند.
درضمن در شرایطی که اکثر گوشی های اندروید(به جز تولیدات اچ تی سی) دارای بدنه های پلاستیکی هستند اینکه اکسپریا پی بدنه آلومینیومی با کیفیت هست یه ویژگی خیلی خوب به حساب میاد.
همینطور اینکه با توجه به زمان معرفیش که اوایل سال ۲۰۱۲ بود سی پی یو دو هسته ای و ۱ گیگابایت رم و همینطور اون کارت گرافیک به نظرم یه سر و گردن از مابقی گوشی های میدرنج و متوسط سرتر بود.
۱۶ گیگابایت حافظه داخلی(۱۳ گیگ در اختیار کاربر) به نظر من کاملا مناسب هست.یعنی نیازهای من رو برطرف کرده.همینطور اینکه از USB OTG هم پشتیبانی می کنه و میشه از فلش مموری هم استفاده کرد.همینطور استفاده از پورت HDMI و ارتباط NFC.
مشکل وایفای هم برام مفهوم نیست.توضیح بیشتر لازمه.چون بنده که وایفایم تقریبا مدام وصل هستش و هیچ قطعی نداشتم.
در ارتباط با بحث نرم افزار هم باید بگم که این گوشی ابتدا با اندروید ۲.۳.۷ عرضه شد.سپس اندروید ۴.۰.۴ براش ارائه شد.و بعد از اون اندروید ۴.۱.۲ اومد. به تازگی هم خبر از احتمال بالای آپدیت این گوشی به اندروید ۴.۳ مطرح شده.شما بین گوشی های میان قیمت کمتر موردی پیدا می کنید که به این مقدار از نظر نرم افزاری مورد پشتیبانی بلند مدت قرار گرفته باشه.چون به طور مثال HTC one V یا LG Prada که دوستان نام بردند رو همون نسخه اندرویدی که باهاش عرضه شدند باقی می مونند و خبری از به روز رسانی نیست...
در رابطه با دوربین هم با توجه به اینکه سونی یکی از کمپانی های پیشرو و صاحب نام در زمینه ی کمرافون و تکنولوژی دوربین هست(مثل نوکیا) کمتر پیش میاد دوربین های مشکل دار و بد استفاده کنه.
من که از دوربینش راضی هستم.چه عکس برداری و چه فیلم برداری. به خصوص اینکه از فیلمبرداری 1080p پشتیبانی می کنه که بسیاری از گوشی های این رنج قیمت نهایتا بتونن تا 720p پشتیبانی کنند.همچنین امکانات دوربین مثل 3D sweep panorama که من خودم به شدت بهش علاقه دارم. البته داشتن دوربین دوم هم یک مزیت هست که با ورود رایتل و ارتباطات نسل سوم بیشتر خودشو نشون داده.
از صفحه نمایش کوچیک بحث شد.راستش به نظر من ۴ اینچ مناسب هست.همونطور که آیفن ۵ هم صفحه نمایش ۴ اینچی داره.به لحاظ کیفیت تصویر هم با رزولوشن qHD و تراکم پیکسلی ۲۷۵ به نظر من که پیکسل ها به هیچ عنوان مشهود و قابل تشخیص نیستند.در ارتباط با تکنولوژی خاص بکار رفته در این صفحه نمایش باید بگم که تکنولوژی White Magic هست که به نوعی با ClearBlack نوکیا قابل مقایسه هست و بهتره دربارش مطالعه بشه.
در نهایت تنها موردی که تا حدودی با دوستان موافقم باطری نسبتا ضعیف هست.که البته با سیستم شارژ سریع سونی(که فقط با شارژر و کابل اصلی ممکن هست)اونقدرها هم دردناک نیست و با مدیریت مناسب مصرفتون نیاز به روزی یکبار شارژ هست.
ضمن اینکه بنده به شخصه از علاقه مندان بدنه های یکپارچه و به خصوص فلزی در گوشی های موبایل هستم.میشه گفت بیشتر فلگ شیپ ها هم به سمت همین سیستم طراحی پیش رفتند.
البته باید بگم رضایت من نسبی هستش ولی یکم غیر منصفانه درباره این گوشی بحث شده.به جز باطری و فقدان درگاه کارت حافظه (که به نظر من با وجود ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی قابل چشم پوشی هست)ضعف خاص دیگه ای وجود نداره.
در کل این گوشی رو به دوستانی که به دنبال یک گوشی زیبا و خاص و همینطور دارای بدنه با کیفیت فلزی هستند توصیه می کنم.