• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع به سوپر مارکت اینترنتی چیست؟

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
درود
دوستان عزیز میخواستم بدونم نظرتون راجع به سوپر مارکت اینترنتی چیست؟

ایا طرح موفقی میباشد؟

به چه نحوی میتوان اجرا کرد؟

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
درود

ایا طرح موفقی میباشد؟

سلام منم خیلی وقته تو سرمه ولی این چیزی که تو سر بنده هست نیاز به حدود دویست سیصد میلیون بهبالا سرمایه دارهه تا تووی تهران اجرا شه و سود دهی بالایی داره

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
مشکل اصلیش هزینه ارسال هست که از مشتری گرفته میشه ... همین هزینه ارسال اکثر افراد رو منصرف میکنه از خرید .

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نه جواب نمیده :) قبلا یکی راه انداخته بود که جواب نداد ...

1- شما با خونه ما فاصله داری ولی سوپر مارکت سرکوچه نه ! ترجیح میدم برم سرکوچه تا یکساعت منتظر رسیدن شما درخونه بشم !
2- وقتی میرم سوپرمارکت سرکوچه یه پفک شاید بخرم دیگه چیزی نگیرم برگردم (فرض کن فقط یه قلم جنس لازم دارم) ولی شما یه پفک رو تا بیاری دم در خونه فکر کنم کلی ضرر کردی چون من فقط پول پفک رو میدم نه بیشتر !

درکل من ترجیح میدم یه جای معتبری مثل هایپراستار بیاد یه همچین سرویسی راه بندازه که همین مورد اطمینان بیشتری هست هم خرید عمده ما ازش انجام بدیم نه خریدی در حد سوپرمارکت سرکوچه :)

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سلام منم خیلی وقته تو سرمه ولی این چیزی که تو سر بنده هست نیاز به حدود دویست سیصد میلیون بهبالا سرمایه دارهه تا تووی تهران اجرا شه و سود دهی بالایی داره

مشکل اصلیش هزینه ارسال هست که از مشتری گرفته میشه ... همین هزینه ارسال اکثر افراد رو منصرف میکنه از خرید .

چند تا فروشگاه توی این زمینه دارند کار میکنند و بعضیاشون هزینه ارسال ندارند و نمیدونم چجور براشون میصرفه!!!
توجیه مشتری جهت اینکه به جای صرف زمان و هزینه با مبلغ اندکی میتونند کالا را تحویل بگیرند حقیقتا کار دشواری هست
پس به نظر شما کار چندان موفقی نیست؟

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
نه جواب نمیده :) قبلا یکی راه انداخته بود که جواب نداد ...

1- شما با خونه ما فاصله داری ولی سوپر مارکت سرکوچه نه ! ترجیح میدم برم سرکوچه تا یکساعت منتظر رسیدن شما درخونه بشم !
2- وقتی میرم سوپرمارکت سرکوچه یه پفک شاید بخرم دیگه چیزی نگیرم برگردم (فرض کن فقط یه قلم جنس لازم دارم) ولی شما یه پفک رو تا بیاری دم در خونه فکر کنم کلی ضرر کردی چون من فقط پول پفک رو میدم نه بیشتر !

درکل من ترجیح میدم یه جای معتبری مثل هایپراستار بیاد یه همچین سرویسی راه بندازه که همین مورد اطمینان بیشتری هست هم خرید عمده ما ازش انجام بدیم نه خریدی در حد سوپرمارکت سرکوچه :)
پس اگر محصولات بسیار زیاد (در حد هایپر) باشد شما استقبال میکنید؟
قاعدتا برای خریدهای بسیار پایین اصلا مقرون به صرفه نیست برای هیچ کدام از طرفین

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
لطفا یک فست فود آنلاین راه بندازید که از سر تا سر شهرتون بتونید با سفارش هایی که میگیرید فست فود بیارید دم منزل...منظورم اینه که منو های ۲۰ تا فست فود و قیمت و عکس رو بذارید تو سایتتون....خودم میشم یکی از مشتریهاتون!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
سوپر ماركت اينترنتي هيچ جاي دنيا موفق نبوده ....
پ ن : اين خلاصه تحقيق يكي از بچه ها تو دانشگاه بود

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
پس اگر محصولات بسیار زیاد (در حد هایپر) باشد شما استقبال میکنید؟
قاعدتا برای خریدهای بسیار پایین اصلا مقرون به صرفه نیست برای هیچ کدام از طرفین

نه زیاد بودن محصولات مطرح نیست ، شما یه سر برید هایپر اونجا مزایای زیاد هست که باعث میشه من هر ماه یکبار خرید عمده از هایپر انجام بدم

1- وقتی از هایپر خرید عمده میکنم مثلا 500 هزارتومان خرید میکنم و حداقل 50 هزارتومان از بیرون ارزونتر درمیاد برام چون هایپر 10% تخفیف روی اکثر جنس ها داره
2- توی هایپر یکسری تخفیف های ویژه برای بعضی جنس ها هست که باعث میشه خرید کنی شاید تا 25% تخفیف روی برخی جنس ها
3- به جنس های هایپر میتونی اطمینان کنی فرضا شامپو یا شوینده ظرفشویی یا ... بخری میدونی که اصل هست جنس تقلبی توی هایپر ندیدم
4- خدمات پس از فروش داره هایپر که جای بحثش اینجا نیست

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
درود

ایا طرح موفقی میباشد؟

دوست عزیز موفق نمیشه چون حداقل200 تومن سرمایه میخواد بعدشم با هزینه ارسال نمیصرفه برای مشتری العان هم همه سوپرمارکتها ماهانه با مشتریاشون کار میکنن یعنی نسیه میدن تا سرماه بعد نقد میشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نه بابا این چه کاریه آخه؟

چطور میخوای رب کیلو خیارشور و غیره رو بفرستی .

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
لطفا یک فست فود آنلاین راه بندازید که از سر تا سر شهرتون بتونید با سفارش هایی که میگیرید فست فود بیارید دم منزل...منظورم اینه که منو های ۲۰ تا فست فود و قیمت و عکس رو بذارید تو سایتتون....خودم میشم یکی از مشتریهاتون!

سوپر ماركت اينترنتي هيچ جاي دنيا موفق نبوده ....
پ ن : اين خلاصه تحقيق يكي از بچه ها تو دانشگاه بود

نه زیاد بودن محصولات مطرح نیست ، شما یه سر برید هایپر اونجا مزایای زیاد هست که باعث میشه من هر ماه یکبار خرید عمده از هایپر انجام بدم

1- وقتی از هایپر خرید عمده میکنم مثلا 500 هزارتومان خرید میکنم و حداقل 50 هزارتومان از بیرون ارزونتر درمیاد برام چون هایپر 10% تخفیف روی اکثر جنس ها داره
2- توی هایپر یکسری تخفیف های ویژه برای بعضی جنس ها هست که باعث میشه خرید کنی شاید تا 25% تخفیف روی برخی جنس ها
3- به جنس های هایپر میتونی اطمینان کنی فرضا شامپو یا شوینده ظرفشویی یا ... بخری میدونی که اصل هست جنس تقلبی توی هایپر ندیدم
4- خدمات پس از فروش داره هایپر که جای بحثش اینجا نیست

دوست عزیز موفق نمیشه چون حداقل200 تومن سرمایه میخواد بعدشم با هزینه ارسال نمیصرفه برای مشتری العان هم همه سوپرمارکتها ماهانه با مشتریاشون کار میکنن یعنی نسیه میدن تا سرماه بعد نقد میشه

نه بابا این چه کاریه آخه؟

چطور میخوای رب کیلو خیارشور و غیره رو بفرستی .

درود از پاسخ تمامی دوستان

یکی از دوستان پیشنهاد فست فود انلاین را داد که حقیقتش خودم هم به این موضوع فکر کرده بودم

سفارش غذای انلاین البته به یک مشکل برخوردم و اینکه وقتی شخص با یک تلفن و سفارش در عرض یکی دو دقیقه میتونه سفارشش را تکمیل کنه پس چه نیازی به اینترنتی هست (از روشن کردن سیستم تا ..... تکمیل سفارش)
نظرتون چیه؟ (لطفا مشتری عمومی را درنظر بگیرید نه مشتری که 24 ساعته انلاین هست!!)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تو اروپا و آمریکا یکی ایده جدید بده مردم سریع استقبال میکنن و لی هم میهن های عزیزم در مقابل ایده جدید اولین چیزی که میگن "این چه کاریه؟" میریم سر خیابون ساندویچ میگیریم یا خیارشور میخریم یا پفک میخریم. ماشاالله تو هر خیابونی دوسه تا سوپر مارکت و ساندویچی پیدا میشه

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
ایده خیلی خوبیه، اما فقط در تئوری!!

قبلا خیلی در این رابطه فکر کردم. مشکل اصلیش مثل ایده سوپرمارکت آنلاین، افزایش قیمت نهایی محصول است!

شما چون خودتون فست فود ندارید و فقط میخواید سفارش ها رو از مشتری بگیرید و از سایر فست فودها غذا رو تهیه کنید، پس سودی که روی هر دست غذا می کنید برابر پورسانتی است که فست فود به شما میده و چون این سود در مقابل هزینه استخدام پیک موتوری، استخدام نیرو برای رسیدگی به سفارش ها و... خیلی خیلی کمه، پس باید قیمت نهایی رو افزایش داد که در این صورت مشتری دیگه براش نمیصرفه سفارش آنلاین بده.

مشکل دیگه ای هم که داره اینه که چون اصل جنس رو خودتون تهیه نمی کنید و وابسته به سایر فروشگاه ها هستید، با مشکلات پیش بینی نشده زیادی روبرو میشد. مثلا مریضی آشپز فلان فست فود! و درنتیجه موجود نبودن اون نوع خاص از غذا که فقط همون آشپز میتونسته تهیه کنه!!

در نهایت من با صحبت های alik موافقم. اگر خودتون یک سوپرمارکت بزرگ واقعی و یا یک فست فود واقعی دارید، اونوقت میتونید درباره راه اندازی فروشگاه اینترنتی فکر کنید. (البته به نظر من حتی در این موارد هم راه اندازی فروشگاه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا جنبه درآمدی و سود. درحقیقت فروشگاه های بزرگ از کل سودی که میبرن، یه مبلغی رو تحت عنوان خدمات بهتر به مشتریان کنار میذارن و باهاش فروشگاه آنلاین میزنن و کاری ندارن که از فروش آنلاین سود می کنن یا ضرر!)

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
فست فوود ؟؟؟ از شما بعیده دکتر

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
ایده خیلی خوبیه، اما فقط در تئوری!!

قبلا خیلی در این رابطه فکر کردم. مشکل اصلیش مثل ایده سوپرمارکت آنلاین، افزایش قیمت نهایی محصول است!

شما چون خودتون فست فود ندارید و فقط میخواید سفارش ها رو از مشتری بگیرید و از سایر فست فودها غذا رو تهیه کنید، پس سودی که روی هر دست غذا می کنید برابر پورسانتی است که فست فود به شما میده و چون این سود در مقابل هزینه استخدام پیک موتوری، استخدام نیرو برای رسیدگی به سفارش ها و... خیلی خیلی کمه، پس باید قیمت نهایی رو افزایش داد که در این صورت مشتری دیگه براش نمیصرفه سفارش آنلاین بده.

مشکل دیگه ای هم که داره اینه که چون اصل جنس رو خودتون تهیه نمی کنید و وابسته به سایر فروشگاه ها هستید، با مشکلات پیش بینی نشده زیادی روبرو میشد. مثلا مریضی آشپز فلان فست فود! و درنتیجه موجود نبودن اون نوع خاص از غذا که فقط همون آشپز میتونسته تهیه کنه!!

در نهایت من با صحبت های alik موافقم. اگر خودتون یک سوپرمارکت بزرگ واقعی و یا یک فست فود واقعی دارید، اونوقت میتونید درباره راه اندازی فروشگاه اینترنتی فکر کنید. (البته به نظر من حتی در این موارد هم راه اندازی فروشگاه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا جنبه درآمدی و سود. درحقیقت فروشگاه های بزرگ از کل سودی که میبرن، یه مبلغی رو تحت عنوان خدمات بهتر به مشتریان کنار میذارن و باهاش فروشگاه آنلاین میزنن و کاری ندارن که از فروش آنلاین سود می کنن یا ضرر!)

تو اروپا و آمریکا یکی ایده جدید بده مردم سریع استقبال میکنن و لی هم میهن های عزیزم در مقابل ایده جدید اولین چیزی که میگن "این چه کاریه؟" میریم سر خیابون ساندویچ میگیریم یا خیارشور میخریم یا پفک میخریم. ماشاالله تو هر خیابونی دوسه تا سوپر مارکت و ساندویچی پیدا میشه

فست فوود ؟؟؟ از شما بعیده دکتر

فست فود یا رستوران در برابر سوپرمارکت سودش خیلی فرق میکنه و همانطوریکه خیلیاشون الان پیک هم دارند

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
نمونه انجام شده :

فروشگاه و سوپرمارکت اینترنتی تلفنی کندو سلام

همه چیم توش هست اما زمانی سود آوره که شما خودتون یک فروشگاه داشته باشید و به مشتریان خودتون اعلام کنید چنین سرویسی وجود داره(سایت/تلفن/اس ام اس) یا هر چیز دیگه ای به روایتی مشتریو خرکیف کنید :دی این سایتم که ادرس دادم تو فوترشو نگاه کنید نوشته حمل اختصاصی داره

ولی اینکه بیاید کلی و سراسری بگید اصلاً ابداً مطلقاً عملی نیست و یک حماقت بزرگه

عزیزانی که از رقم دویست سیصد میلیون برای سود دهی میگن، با این رقم اگر بادکنک بخرید بفروشید بیشتر سود میده !

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
تا خودتون بصورت غیرمجازی توی اون صنف (مواد غذایی ، رستوران و خلاصه از این جور چیزا) فعالیت بکنی نمیشه.

یعنی اول باید بصورت غیرمجازی اون مغازه رو داشت بعدش بصورت مجازی هم راه اندازی کرد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اگر راه اندازی کنی باید حداقل خرید 200 هزار تومان باشه که بتوانی ارسال کنی.وگرنه برای یک پفک کسی پیک ارسال نمیکنه

بالا