• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع به سوپر مارکت اینترنتی چیست؟

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
پیشنهاد من اینه که اجرایش نکن ولی اگه رو تصمیمت سفت و سختی برای سفارش هات خرید حداکثری تعیین کن . مثلا حداکثر 50 هزار تومن خرید کنن بدون هزینه ارسال و با هدیه و قرعه کشی واقعی و غیره . چند ماهه اول از این جیب به اون جیبه ولی بعد که برند شدی سودش خوبه

موفق باشی

mboroomands

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک نمونه ی انجام شده هم من سراغ دارم که البته خودمم ازش خرید کردم حتی! ولی حیف که برای بعضی جاها هزینه ی حمل داره ولی درکل هم سایتش کامله و هم خدماتش خوبه البته یک مشکل اساسی که داره بستنی سفارش دادم چون مسافت زیاد بود شل شده بود رسیده بود دستم که البته توی سفارش بعدی نمی دونم چی کار کردن که بستنی سالم رسید شاید یخچال قابل حمل خریدن :)) ولی در کل من پیشنهاد می کنم به شما که سراغ یک ایده ی جدید بروید و بعید می دونم سوپرمارکت های آنلاین به اون صورت سود آور باشن !!
http://021021.ir

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
موز کیلویی 14800 تومن اخه کی حاضره به یه کیلو موز 15 هزار تومن بده؟
http://021021.ir/product/41452/موز-یک-کیلویی-کندو-تحویل-2-ساعت-بعد
در مورد بقیه اجناسم بازم گرونه
سوپر مارکت انلاین هیچوقت موفق نمیشه دلیل اصلیشم همون نسیه دادن مغازه ها و بالا پایین بودن قیمت بعلاوه هزینه پستی هستش!
اگرم بخای راه اندازی کنی دیگه سایت و یا بقولی تحت وب جواب نمیده باید روی نرم افزار موبایلی کار کنی مثل دیوار یا چجوری بگم یه نرم افزار موبایلی که طرف نرم افزارو باز کنه جنسشو سفارش بده و نیازی به باز کردن صفحات وب و لوگین کردن نداشته باشه
کلا ان ایده یعنی سوپرمارکت انلاین منتطقی و به صرفه نیست نه برای خریدار به صرفه هست نه برای فروشنده

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
سوپر مارکت انلاین هیچوقت موفق نمیشه دلیل اصلیشم همون نسیه دادن مغازه ها و بالا پایین بودن قیمت بعلاوه هزینه پستی هستش!
اگرم بخای راه اندازی کنی دیگه سایت و یا بقولی تحت وب جواب نمیده باید روی نرم افزار موبایلی کار کنی مثل دیوار یا چجوری بگم یه نرم افزار موبایلی که طرف نرم افزارو باز کنه جنسشو سفارش بده و نیازی به باز کردن صفحات وب و لوگین کردن نداشته باشه
کلا ان ایده یعنی سوپرمارکت انلاین منتطقی و به صرفه نیست نه برای خریدار به صرفه هست نه برای فروشنده
اپلیکیشن زودفود هس که انگار واسشون بد نبوده تو یه بازه زمانی خوب تبلیغ دادن به سایتا جا افتادن.. سایتشم هس که از الکساش مشخص چقد مشتری دارن http://www.alexa.com/siteinfo/zoodfood.com

milad-hsk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایده سوپرمارکت آنلاین رو خیلی ها دارن. اما علاوه بر پول و سرمایه به پشتکار خیلی زیادی نیاز داره... تو نمونه های اجرا شده هم من از 3-4 تاشون خرید کردم ولی روکولند http://www.rocoland.com/ بهتر از بقیه بود. هزینه ارسال هم نمیگیره!

mahanbahrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام من با قسمتی از گفته شما موافقم با قسمتی دیگر نه من خودم از http://021021.ir خرید کردم اون هم نه یک دفعه چند دفعه و راضی هم بودم خیلی اجناس رو دقیق با کیفیت و به موقع برام ارسال کردن و هزینه ای بابت ارسال از من نگرفتن البته شاید چون من بهشون نزدیک بودم ! درمورد قیمت بالای میوه و سبزیجات با شما موافقم ولی بقیه اجناس به قیمت روی جلدش عرضه شده بود و البته نا گفته نماند که من یک دفعه از میوه هاش خرید کردم کیفیتش عالی بود ولی با این حال بازهم قیمت میوهاش برام منطقی نیست . درضمن دیگه نسیه جمع شده یا دست کم من توی محلمون سراغ ندارم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اتفاقا سوپرمارکت خیلی خوبه
rocoland.com این عالیه ولی قیمتاش گرونه
جنساش توی کوروش و هفت و جانبو خیلی ارزون تره

elica-nice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان بعد از روکولند یک سوپر مارکت جدید افتتاح شده به نام اسنپ مارکت که کمی رقابت رو سخت کرده ولی جزو نیازهای آینده افراد خواهد بود. به نظرم اگر در اسکیل بزرگ نتونین با این سوپر مارکت ها رقابت کنید در حد محله یا شهر راحت تر می تونین کار کنین.
امیدوارم موفق باشید;)

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
الآن توی قم یه نمونه هست به نام زود مارکت که داره فعالیت میکنه و ظاهرا موفق هم هست.
حداقل خریدش 15 هزار تومنه.
پیک اش هم رایگانه.
من خودم ازش خرید داشتم.
شیر فله هم توی سبد خریدم بود.
وقتی پیک موتوریش اورد دیدیم پلاستیک شیر ترکیده و ریخته رو بقیه جنسا :general208: وهمه چی شیری شده. آدامس اش هم طعم شیر میداد:general107:
حتی شیر رفته بود تو کارتخوان اش اون رو هم خراب کرده بود :general304:
مجبور شددم پول نقد بهش بدم.
بنده خدا پول شیر رو نگرفت. فکرکنم از حقوقش کم کردن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببینید علت موفق بودن کسب و کارهای آنلاین بیشتر موارد دوچیز هست اول اینکه اون کالا یا خدمت در نزدیکی فرد موجود نباشه دوم اینکه اون رو ارزونتر بتونه تهیه کنه حالا کالاهای سوپر مارکت در نزدیکی هستند و قطعا قیمت تمام شده در مغازه برای خریدار هزینه پیک و غیره نداره از طرفی افراد کالاهای سوپر مارکت رو یهویی خرید می کنن مثلا می بینه رب نداره میره می گیره به جای اینکار من توصیه می کنم تخفیف کار کنید که در بیشتر شهرها استقبال خوبی داشته و موفق بوده

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
اصلا کسی که این کارو شروع میکنه میتونه تخفیف نده و به جاش پیک اش رایگان باشه.

خیلی ها مثل من هستند که جونشون نمیگیره تا سر کوچه هم برن.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
درود از پاسخ تمامی دوستان

یکی از دوستان پیشنهاد فست فود انلاین را داد که حقیقتش خودم هم به این موضوع فکر کرده بودم

سفارش غذای انلاین البته به یک مشکل برخوردم و اینکه وقتی شخص با یک تلفن و سفارش در عرض یکی دو دقیقه میتونه سفارشش را تکمیل کنه پس چه نیازی به اینترنتی هست (از روشن کردن سیستم تا ..... تکمیل سفارش)
نظرتون چیه؟ (لطفا مشتری عمومی را درنظر بگیرید نه مشتری که 24 ساعته انلاین هست!!)
مردم عادی که سیستم روشن نمی کنن :D با گوشیشون وصل میشن به اینترنت

mmamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوپرمارکت آنلاین معمولا هزینه هاشو از حاشیه سودی محصولاتش تامین میکنه. با در نظر گرفتن حاشیه سودی میانگین 15 % و میانگین سبد خرید 50 هزار تومن هزینه ها پوشش داده میشه.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
تنها در یک صورت جواب میده
با سوپر مارکت های اطراف صحبت کنی و پیشنهاد همکاری بدی
در عوض هر سفارش پورسانتتو برداری ولی ز اونجا که مغازدار سود زیادی روی اجناس میکشه و توهم بخوای روی محصول یکمی هم سود کنی قیمت به عنوان مثال یه ماست از 8500 به 9200 میرسه که به صرفه نیست
این کار نیازمنده یه تیم مالی قویه که از 1 قرونش برات سود بکشه بیرون

mmamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای راه اندازی سوپرمارکت انلاین مهم تر از داشتن تیم مالی قوی داشتن مدل کسب و کاری مناسبه. حالا شما تیم مالی قوی داشته باش وقتی دخل و خرجت هماهنگ نباشه و نتونی هم مشتری و هم تامین کننده رو راضی نگه داری فایده ای نداره.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
با توجه به افزایش روزانه قیمت ها و عدم ثبات نرخ فروش اقلام سوپر مارکتی، توجیه عقلانی برای این کار وجود نداره

mmamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید همکاری با سوپر مارکت های محلی گزینه مناسبی نباشه ولی هنوز همکاری سوپرمارکت اینترنتی و فروشگاههای زنجیره ای گزینه ی جذابیه.

بالا