• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع به سيستم كسب درآمد از طريق كوتاه كردن لينك چيه ؟؟؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام.

قبل از همه چيز يه توضيح كوچولو بدم براي كسانيكه اطلاعات زيادي در مورد اين سيستم ندارند :
در اين سيستم ها شما با وارد كردن لينكهاتون توي سايت، اونها را كوتاه ميكنيد و از طرفي به ازاي تعداد بازديدي كه از لينكهاتون صورت ميگيره، مبلغي را دريافت ميكنيد.

حالا ميخواستم بدونم كه شما به عنوان يك وبمستر و يا كاربر اينترتي از چنين سيستمي استقبال ميكنيد؟
لطفا حتي الامكان جوابتون را با توضيح بفرماييد، هرچند اين توضيح كوتاه باشه.

يك سايت ايراني بود كه چنين سيستمي ارائه ميداد ولي ظاهرا ديگه كار نميكنه، از دوستان اگر كسي با اون سيستم كار كرده و تجربه اي داره و اينكه دليل متوقفش شدن فعاليتش را ميدونه، لطفا بيان كنه.

ضمنا جهت بهبود چنين سايتي چه پيشنهادهاي داريد؟

يكي از دوستان ميگفت كه چنين سيستمي خيلي خيلي قديمي هست (بيش از ده سال پيش) و ديگه جواب نميده. راستش من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم و لطفا دوستاني كه با تجربه تر هستند نظر بدهند.

همچنين اگر كسي ميتونه چنين سايتي راه اندازي كنه، شرايطش را اعلام كنه.

آماده شيدن نظرات و پيشنهادات شما دوستان هستم.

شاد باشيد

Last edited:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
این سایتها در ایران اگر فیلتر نشوند و به خوبی تبلیغ شوند و از یک دامین کوتاه زیبا استفاده کنند، به نظر من موفق خواهند بود

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
این سایتها در ایران اگر فیلتر نشوند و به خوبی تبلیغ شوند و از یک دامین کوتاه زیبا استفاده کنند، به نظر من موفق خواهند بود

ممنون از پاسخت.
چجوري ميشه جلوي فيلتر نشدن را گرفت؟

به نظرت اگر فقط محدود به ايران باشه، اينقدرا جاي پيشرفت داره؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اول این که اسکریپتش چیز خاصی نداره . رو نت زیاده شاید احتیاج باشه یه کم بهینه بشن اکثرا .
دوم این که این سرویس از نوع ایرانیش رو من یه 3-4 تایی دیدم که هر از گاهی کار میکردند و بعد کنسل میشد .
من هم تو فکر راه اندازی یه سیستم مشابه بودم البته در کنار یه سری آپشن های دیگه . اما چون در سطح وب سرویس دهنده مثل این خیلی زیاده فک نمیکنم اونقدرا نتیجه خوبی داشته باشه . ولی به امتحانش میارزه .

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
باید جلوی لینکهای سیاسی و محتوایی که در تعارض با قوانین رایانه ای است، را گرفت.

این بستگی به قدرت ساپورت شما دارد. اگر توانایی این رو دارید که در صورت بالارفتن کاربران بین المللی بتونید هزینه های ناشی از اون رو جبران کنید و در این زمینه توانایی آن را دارید که از آن کسب در امد کنید میتونید سرویستون رو بین المللی کنید.
البته در صورت ساپورت خوب باز هم باید با تبلیغات بسیار کاربران را قانع کنید که از سرویس های معروف در این زمینه دست بردارند یا در کنار سرویس شما استفاده کنند!

موفق باشید ;)

ممنون از پاسخت.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
من چون خودم دارم راه اندازی میکنم تا حدی بررسی کردم

اگر از کسب درآمد منظورت شیوه سایتهای خارجی و کسب درآمد صاحب سیستم و یوزرها (کسب درامد از لینک) هست بعید هست جواب بده

فیلتر شدن هم قضیه خیلی مهمی هست چون هرکسی هر لینکی میزاره و .... از طرف محدودیت هم کاربر روناراضی میکنه مثلا حذف لینکها و....

در کل اینم اولش یکم هزینه داره و نباید برید

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
اول این که اسکریپتش چیز خاصی نداره . رو نت زیاده شاید احتیاج باشه یه کم بهینه بشن اکثرا .
دوم این که این سرویس از نوع ایرانیش رو من یه 3-4 تایی دیدم که هر از گاهی کار میکردند و بعد کنسل میشد .
من هم تو فکر راه اندازی یه سیستم مشابه بودم البته در کنار یه سری آپشن های دیگه . اما چون در سطح وب سرویس دهنده مثل این خیلی زیاده فک نمیکنم اونقدرا نتیجه خوبی داشته باشه . ولی به امتحانش میارزه .

اسكريپتهايي كه توي نت هستند هيچ كدومشون امكان كسب درامد براي وبمسترها را نداره و بايد روي آنها كار بشوند.

دليل كنسل شدن اين سيستمها نميدوني چي بوده؟ شايد اونها هم مثله سيستمهاي كليكي كه سر يك رقابت الكي قيمتها را بردند بالا و يا مجبور به كلاهبرداري مشن يا تعطيلي سيستم، دچار همچين مشكلي بودند؟

سرويس دهنده اي كه براي وبمستر هم درامد داشته باشه من چيز زيادي نديدم. نميدونم شايد تحقيق من كم بوده ولي اگر شما ميناسيد چه ايراني و چه خارجي چندتايي را نام ببريد. البته سرويس دهنده كوتاه كننده لينك خيلي زياد هست.

باید جلوی لینکهای سیاسی و محتوایی که در تعارض با قوانین رایانه ای است، را گرفت.

این بستگی به قدرت ساپورت شما دارد. اگر توانایی این رو دارید که در صورت بالارفتن کاربران بین المللی بتونید هزینه های ناشی از اون رو جبران کنید و در این زمینه توانایی آن را دارید که از آن کسب در امد کنید میتونید سرویستون رو بین المللی کنید.
البته در صورت ساپورت خوب باز هم باید با تبلیغات بسیار کاربران را قانع کنید که از سرویس های معروف در این زمینه دست بردارند یا در کنار سرویس شما استفاده کنند!

موفق باشید ;)

از پيشنهادهات ممنونم.
سرويس دهنده هاي معروفي كه امكان كسب درآمد براي وبمستر هم دارند را نام ميبري؟
با يكي از دوستان ه صحبت كردم ميگفت نت ايران اينقدرا جاي كار داره كه نخواد فعلا وقت و سرمايت را درگير بين المللي شدنش بكني و درگير مسائلي مثل تحريم و دلار و .....

من چون خودم دارم راه اندازی میکنم تا حدی بررسی کردم

اگر از کسب درآمد منظورت شیوه سایتهای خارجی و کسب درآمد صاحب سیستم و یوزرها (کسب درامد از لینک) هست بعید هست جواب بده

فیلتر شدن هم قضیه خیلی مهمی هست چون هرکسی هر لینکی میزاره و .... از طرف محدودیت هم کاربر روناراضی میکنه مثلا حذف لینکها و....

در کل اینم اولش یکم هزینه داره و نباید برید

منظورمن از كسب درامد همون بود كه گفتي ولي اول اينكه چرا به نظرت جواب نميده؟ يعني براي من به عنوان صاحب سستم به سوددهي نميرسه يا نه كلا جواب نميده؟

ثانيا راه ديگري هم مگه براي كسب درامد وجود داره؟

جمله اخرت را متوجه نشدم؟؟؟

از تمامي شما دوستان سپاسگزام

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
این دو سایت کاربران میتونند با قرار دادن لینکهاشون کسب درآمد کنند: (+تاپیک توضیحات در پی تی)

کد:
http://adf.ly/
http://forum.persiantools.com/t171578-post3102177.html

کد:
http://ilix.in/
http://forum.persiantools.com/t177771-post3201120.html

با يكي از دوستان ه صحبت كردم ميگفت نت ايران اينقدرا جاي كار داره كه نخواد فعلا وقت و سرمايت را درگير بين المللي شدنش بكني و درگير مسائلي مثل تحريم و دلار و .....
در این مورد با دوستتون موافقم.
بهتره اول بینید خودتون هم میتونید هزینه های سایت رو دربیارید و هم به کاربران مبلغی بدهید یا نه!

موفق باشید

از پيشنهادهات ممنونم.
سرويس دهنده هاي معروفي كه امكان كسب درآمد براي وبمستر هم دارند را نام ميبري؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
این دو سایت کاربران میتونند با قرار دادن لینکهاشون کسب درآمد کنند: (+تاپیک توضیحات در پی تی)

کد:
http://adf.ly/
http://forum.persiantools.com/t171578-post3102177.html

کد:
http://ilix.in/
http://forum.persiantools.com/t177771-post3201120.html

در این مورد با دوستتون موافقم.
بهتره اول بینید خودتون هم میتونید هزینه های سایت رو دربیارید و هم به کاربران مبلغی بدهید یا نه!

موفق باشید

بسيار ممنون از راهنماييتون

latari

Registered User
لایک‌ها
86
والا من هرجوری فکر میکنم هیچ دلیلی وجود نداره که این سایتها بیان پول بدن چون اگر قرار باشه با هزار تا کلیک پنج دلار به هر کس بدن من خودم راحت میتونم روزی پنج هزار تا کلیک بفرستم اگر دروغ میگم بگید دروغ میگه واقعا یعنی 25 دلار خواهد داد روزی

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
والا من هرجوری فکر میکنم هیچ دلیلی وجود نداره که این سایتها بیان پول بدن چون اگر قرار باشه با هزار تا کلیک پنج دلار به هر کس بدن من خودم راحت میتونم روزی پنج هزار تا کلیک بفرستم اگر دروغ میگم بگید دروغ میگه واقعا یعنی 25 دلار خواهد داد روزی

البته عموما به ازاي هزارتا بازديد، يك دلار ميدهند ولي خب شايد يكي از دلايلي كه خيلي از اين سيستمها مثل سيستمهاي كليكي اومدن ولي پايدار نموندند همين باشه كه نتونستند هزينه ها را جبران كنند.

به نظرتون به ازاي هزار بازديد در صورتيكه تبليغ فروش يك محصول قرار داده بشه، چقدر احتمال فروش ان هست؟ ميدونم كه به پارامترهاي زيادي بستگي داره ولي خب، مثلا بين هيچي و صد تا خيلي اختلاف هست و دوستاني كه با تجربه تر هستند حدودا ميتونن تخمين بزنن؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
نه دوست عزیز اگر هم میخوای اینکار رو بکنی باید در سطح بین المللی باشه نه اینکه بیای تو ایران بزنی راستی جریان اینکه میگی 1000 کلیک یک دلار میده چیه مگر خودش نگفته 5 دلار یا 4 دلار اینکه نمیارزه اگر بخواد یک دلار بده

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
نه دوست عزیز اگر هم میخوای اینکار رو بکنی باید در سطح بین المللی باشه نه اینکه بیای تو ایران بزنی راستی جریان اینکه میگی 1000 کلیک یک دلار میده چیه مگر خودش نگفته 5 دلار یا 4 دلار اینکه نمیارزه اگر بخواد یک دلار بده

تا جاييكه من ميدونم يكيش يك دلار ميده و اون يكي فكر كنم همون چهار دلار باشه.
ولي خب بالاخره اين يك كسب و كار دو طرفه هست و سود بيشتر وبمستر ممكنه حتي به ورشكستي و ضرر سايت بيانجامد كه در نهايت هر دو ضرر ميكنن، پس بهتر هر دو به سود كمتر ولي پايداري بيشتر راضي باشند.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
راستی در مورد راه اندازی چنین سایتی گفتید چقدر میخواهید هزینه کنید بگید شاید کسی رو سراغ داشته باشم

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
راستی در مورد راه اندازی چنین سایتی گفتید چقدر میخواهید هزینه کنید بگید شاید کسی رو سراغ داشته باشم

در مورد هزينه خيلي اطلاعات زيادي ندارم.

پيشنهاد قيمت از پنجاه تومن داشتم تا پنج ميليون تومن ......

ممنون ميشم اطلاعات دقيقتر را در اين زمينه بهم بديد.

bazi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اینا که رایگان هستند از کجا پول در میارن؟ مثل scurl.in
اصلا پول در میارن؟ یا چه ارزشی داره براشون؟

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
من دیدم اینجا بحث جالب و مرتبطی‌ هستش با کار ما گفتم منم شرکت کنم!
من مدیر زیپ یکی‌ از اولین کوتاه کنندگان لینک با قابلیت کسب درآمد هستم، اگر دوستان سوالی‌ چیزی در این ارتباط دارند خوشحال میشم بتونم جوابتون رو بدم.
www.xip.ir

Last edited:

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
من دیدم اینجا بحث جالب و مرتبطی‌ هستش با کار ما گفتم منم شرکت کنم!
من مدیر زیپ یکی‌ از اولین کوتاه کنندگان لینک با قابلیت کسب درآمد هستم، اگر دوستان سالی‌ چیزی در این ارتباط دارند خوشحال میشم بتونم جوابتون رو بدم.
www.xip.ir

صاحبش اومد! :D

خب وقتی ما لینکمون رو کوتاه میکنیم اول صفحه شما به مدت 10 ثانیه لود میشه بعد صفحه دلخواه باز میشه؟؟؟؟؟؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

با سلام میخواستم در مورد درآمد فعلی سایت تون سوال کنم ؟ بنظر میرسه که سایت شما تبلیغات چندانی نداره و فعلا از جیب خرج میکنه! فکر میکنید اصلا به سود برسید ؟ ریسک کار رو محاسبه کردید ؟

در ضمن آیا صاحب این دامنه شمایید و یا ایشون Milad Razban - Canada | LinkedIn ؟ موفق باشید

بالا